8. Soualiho Meïté
-
- Επικοινωνία:
Re: 82. Soualiho Meïté
Με ανανά η χωρίς από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας εδώ ειδάλλως ας χωρίσουν οι δρόμοι μας.Ο Razvan θέλει,ο Meite φαίνεται να θέλει ( 31 πλέον πιστεύω να έχει καταλάβει ότι είμαστε η ιδανική επιλογή γι'αυτό) η ρήτρα νομίζω όχι κάτι το ιδιαίτερο ( κάπου πήρε το μάτι μου για ένα χαρτί) Ε δεν βλέπω τον λόγο να μας τα κάνετε τσουρέκια και φέτος!
βασικα κανονικα του κανεις προταση για 2+1 με 1,1συν μπονους.. αν δεν απαντησει μεχρι 25 μαιου αντιο
Μεγάλη επικοινωνιακή παγίδα η συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο παίκτης με την επιλογή του να μείνει εκτός γηπέδων 6 μήνες, έριξε την αξία του.
Αν νομίζει ότι δικαιούται και πάλι τα ποσά που ήθελε πέρσι το καλοκαίρι, είναι δεδομένο ότι η δουλειά θα στραβώσει.
Και μετά θα τα ακούει η ΠΑΕ που δεν τον κράτησε ενώ τον ήθελε ο προπονητής.
Ο παίκτης με την επιλογή του να μείνει εκτός γηπέδων 6 μήνες, έριξε την αξία του.
Αν νομίζει ότι δικαιούται και πάλι τα ποσά που ήθελε πέρσι το καλοκαίρι, είναι δεδομένο ότι η δουλειά θα στραβώσει.
Και μετά θα τα ακούει η ΠΑΕ που δεν τον κράτησε ενώ τον ήθελε ο προπονητής.
- john4serres
Demir έγραψε:βασικα κανονικα του κανεις προταση για 2+1 με 1,1συν μπονους.. αν δεν απαντησει μεχρι 25 μαιου αντιο
Και πάει στον βάζελο.

-
Σύμφωνα με το έγκυροτατο metrosport.gr ο Μειτε συμφωνησε να μείνει στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Ξεκινησαμε...
«Δεδομένης της επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου να διατηρήσει τον Σουαλιό Μεϊτέ, είναι σαφές πως θα δρομολογηθεί η υπόθεση του Γάλλου χαφ, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν τη συμφωνία μαζί του προτού κινηθούν στην ενεργοποίηση της ρήτρας του από την Μπενφίκα, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Το συμβόλαιό του στους «αετούς» της Λισαβόνας φτάνει τα δύο περίπου εκατ. ευρώ, ωστόσο, αυτά τα χρήματα πολύ δύσκολα θα τα βρει αλλού...».
Σημειωση: Οι τελιτσες ανηκουν στην Μπουντου, δεν τις εβαλα εγω.
«Δεδομένης της επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου να διατηρήσει τον Σουαλιό Μεϊτέ, είναι σαφές πως θα δρομολογηθεί η υπόθεση του Γάλλου χαφ, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν τη συμφωνία μαζί του προτού κινηθούν στην ενεργοποίηση της ρήτρας του από την Μπενφίκα, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Το συμβόλαιό του στους «αετούς» της Λισαβόνας φτάνει τα δύο περίπου εκατ. ευρώ, ωστόσο, αυτά τα χρήματα πολύ δύσκολα θα τα βρει αλλού...».
Σημειωση: Οι τελιτσες ανηκουν στην Μπουντου, δεν τις εβαλα εγω.

- ΑποστόληςΑ
Για μένα 2Μ είναι πάρα πολλά. Από την άλλη, αν πάμε σε άλλες, αποτυχημένες λύσεις θα είναι χειρότερα.
Κοίτα αν σκεφτείς ότι χάσαμε 1.κατι σε Μπακαγιοκο και θα χάσουμε 1μ . Κάτι σε νέο Μπακαγιοκο, παίρνεις Μειτε και τελειώνεις.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου κάνει εντύπωση η ρήτρα του 1 εκατ. στην Μπενφίκα (δεν το αμφισβητώ), όταν τον χειμώνα οι βαζεολοάρδ γράφανε για δήθεν ρήτρα 2 εκατ. που θα πλήρωνε ο φραγκάτος

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για μένα 2Μ είναι πάρα πολλά. Από την άλλη, αν πάμε σε άλλες, αποτυχημένες λύσεις θα είναι χειρότερα.
Νομίζω ότι το συμβόλαιο στην Μπενφίκα είναι 1,8...θα χαρίσει ένα μέρος για έρθει σε μας ? Επίσης πρέπει να δώσουμε και 1 μύριο ρήτρα στην ομάδα του. Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι 31 χρονών. Αν έμενε ελεύθερος και ερχόταν με ένα λογικό συμβόλαιο θα ήταν διαφορετικά. Αλλά όπως και να το δείς, έτσι είναι ρίσκο.
theodorsalonika έγραψε:Ettien26 έγραψε:ABOLEYTOI έγραψε:Ρισκάρω να πω ότι στα προκριματικά ευρωπαϊκά θα κατεβούμε με την ίδια 11αδα που τελειώσαμε τη χρονιά. Προφανώς βάζω και τις αλλαγές μέσα, έτσι;
Ελπίζω ότι θα πέσεις έξω στην πρόβλεψή σου.
το οτι θα κατεβουμε με την ιδια ενδεκαδα,αυτο για μενα ειναι το μονο σιγουρο...δηλαδη τι περιμενετε?να αλλαξει ξαφνικα η φιλοσοφια της διοιηκησης και του προπονητη και να παρουμε 5 παικτες μεχρι τοτε?και το σημαντικοτερο... να παιζουν και ενδεκαδα?![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή είναι παράλογο να έρθουν π.χ. 2-3 παίκτες προοριζόμενοι για βασικοί πριν την προετοιμασία και να είναι έτοιμοι στους πρώτες αγώνες τον Αύγουστο ? Θα χαλάσει δηλαδή η...ομοιογένεια ? Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Πέμ 15 Μάιος 2025, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
1,5 νομίζω είναι το ταβάνι στην περίπτωση του και μέχρι τώρα σε όλο το ρόστερ (εκτός αν αλλάξει κάτι φέτος)
Psagmenos4 έγραψε:Σύμφωνα με το έγκυροτατο metrosport.gr ο Μειτε συμφωνησε να μείνει στον ΠΑΟΚ.
Και μπράβο του!