Αν το λένε αυτό οι συμπολίτες, η απάντηση είναι πανεύκολη! "Ακόμη και μόνος του ο Κούγιας, πιο πολλούς τίτλους από σας έχει" και κει τελειώνει η κουβέντα...pilotos έγραψε:Κάτι λάχανα που τρώνε αμασητη την οποία προπαγάνδα, αν τους πούνε ότι πήραν πέρσυ το "πρωτάθλημα του Κούγια" θα το πιστέψουν.
Στα ίδια λάχανα απευθύνονταν όταν έλεγαν ότι έκατσε ο γαύρος να χάσει στην Τούμπα, ενώ με νίκη έμπαινε αυτός στην κούρσα του τίτλου.... Και κυρίως δεν είχε καν εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη.
Στα ίδια λάχανα θυμίζουν το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία πριν ένα αιώνα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Oi Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να είναι πιο ενεργοί !!! Η δηλωση κατ εμε είναι εκτος πραγματικότητας . Ο Κούγιας είναι ο τοπ στο αντικείμενο ποιον να βάλει? 

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Υπάρχουν τέτοια λάχανα; Κακώς. Τι σχέση έχει αυτό με τη χθεσινή ντροπή;pilotos έγραψε:Κάτι λάχανα που τρώνε αμασητη την οποία προπαγάνδα, αν τους πούνε ότι πήραν πέρσυ το "πρωτάθλημα του Κούγια" θα το πιστέψουν.
Στα ίδια λάχανα απευθύνονταν όταν έλεγαν ότι έκατσε ο γαύρος να χάσει στην Τούμπα, ενώ με νίκη έμπαινε αυτός στην κούρσα του τίτλου.... Και κυρίως δεν είχε καν εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη.
Στα ίδια λάχανα θυμίζουν το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία πριν ένα αιώνα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- loukas karadimos
οι συνδεσμοι καλα θα κανουν πριν μιλησουν για τις επιλογες της ιδιοκτησιας να αναλογιστουν γιατι αντι να ειναι στα καγκελα απο την ληξη του παιχνιδιου και μετα περιμενανε 2 βδομαδες για να παρουνε θεση
ειμαι ο μεγαλυτερος υπερμαχος τους αλλα σε αυτη τη περιπτωση η απουσια τους ηταν εκωφαντικη εως απαραδεκτη
σου την εχει πεσει για ακομα μια φορα ολος ο ντουνιας και η μοναδικη ουσιαστικη ασπιδα του συλλογου μουγκα στη στρουγκα
παρτε το αλλιως!!!!
ειμαι ο μεγαλυτερος υπερμαχος τους αλλα σε αυτη τη περιπτωση η απουσια τους ηταν εκωφαντικη εως απαραδεκτη
σου την εχει πεσει για ακομα μια φορα ολος ο ντουνιας και η μοναδικη ουσιαστικη ασπιδα του συλλογου μουγκα στη στρουγκα
παρτε το αλλιως!!!!
- loukas karadimos
εφερε βαρ για να τον κλεβουνε με βαρ θα προσθεσωgeorge188 έγραψε:Αλλαζει για σενα, για μενα δσν αλλαζει ουτε θα αλλαξει ποτε. Εχεις τον πιο καθαρο ιδιοκτητη. Εφερε τακτικους δικαστες κ εν τελει δεν γινονται κανονικες δικες, εφερε ξενους διαιτητες και βαρ. Η πολιτικη χαμηλων τονων τελεθωσε , δεν παει αλλο. Δεν γινεται να σε πηδανε μονιμα και να αλλαζεις πλευρο ουτε τον πηρες για να εξαγορασει καποιον. Τον πηρεα για να ριξει τη ποινη λουτσεσκου οχι για να χτισεις παραγκα. Δεν θα εξισωθει η προσληψη κουγια με ελλειψη ηθικου πλεονεκτηματος απεναντι στα σιχαματα. Τζανετακος τελος
απορω ολοι αυτοι που σηκωνουνε σημαιες ενω εδω μεσα πανω κατω ολοι εχουν πει οτι ειναι ξεφτιλα αλλα αναγκαια η προσληψη του σιχαματος, εχουνε αραγει παρει μια αντιστοιχη αποφαση στη ζωη τους? εχουν ιδεα απο τακτικη και στρατηγικη? εχουν γενικοτερα καταλαβει οτι φετος ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ αλλα θα σε σκισουν βδομαδα με βδομαδα με καθε τροπο?
τζανετακος τελος λοιπον, αλλα να παμε μεχρι τελους, κανενα ελεος σε κανεναν και πουθενα ποτε ξανα, με καθε τροπο και καθε νομιμο μεσο.
για το τελευταιο αμφιβαλω και αυτο φοβαμαι οτι μια τετοια κοιλιδα θα μας μεινει αμανατι χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα σε βαθος, ευχομαι να διαψευστω
Κάποια πράγματα φίλε μου ξεπερνούν κατά πολύ το αγωνιστικό. Ένας άνθρωπος που χωρίς αναστολή τόσα χρόνια εκπροσωπεί εγκληματίες προκαλώντας την κοινή γνώμη και ο οποίος πολέμησε με λύσσα την ομάδα μας, δε θέλω να ταυτίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτήν. Και να το πω και αλλιώς, είναι σα να παραδέχομαι την ενοχή μου όταν με εκπροσωπεί ο Κούγιας. Υπάρχουν δικηγόροι και εκτός αυτού στην Ελλάδα και ένας άνθρωπος με την ισχύ του Ιβάν θα μπορούσε να βρει άλλον.tasso85 έγραψε:φιλε flash4 με ολο το σεβασμο, μπερδευεις τα δικαστηρια με το ποδοσφαιρο
τι νικη με καθε τροπο, τι σχεση εχει αυτο με μια δικη παρωδια και τιμωρια του προπονητη και την προσπαθεια αθωωσης/δικαιωσης
οι νικες ειναι μεσα στα γηπεδα επι χορτου και εκει ο ουγιας καμια σχεση και εκει ναι το 50/50 για μας ηταν ειναι και θα ειναι ιερο
Όσον αφορά τους σφ που λένε πολλοί, εγώ τους έχω κράξει πολύ εδώ μέσα για το ότι δε στηρίζουν τμήματα του ΑΣ και για άλλα πράγματα, απλά εδώ αναγνώρισα ότι έκαναν μια σωστή παρέμβαση.
- DIAMANTIS99
Για τις κηλιδες για τις οποιες μιλας , καποια στιγμη πρεπει να βγαλουμε το κεφαλι απ την αμμο . Για όλους , εκτος απο μας , Ο ΠΑΟΚ εχει την ΕΠΟ με τον Γκαγκατση . Ειναι κολλητος με τον γαυρο γιατι μαζι βγαλανε τον Γκαγκατση και τον υπερασπιζεται ο Καραπαπας. Οι οπαδοι του ειναι δολοφονοι . Ο προπονητης του αλητης που διχαζει την Ελλαδα . Ο ιδιοκτητης του ρωσος κουμπουροφορος τυχοδιωκτης .loukas karadimos έγραψε:εφερε βαρ για να τον κλεβουνε με βαρ θα προσθεσωgeorge188 έγραψε:Αλλαζει για σενα, για μενα δσν αλλαζει ουτε θα αλλαξει ποτε. Εχεις τον πιο καθαρο ιδιοκτητη. Εφερε τακτικους δικαστες κ εν τελει δεν γινονται κανονικες δικες, εφερε ξενους διαιτητες και βαρ. Η πολιτικη χαμηλων τονων τελεθωσε , δεν παει αλλο. Δεν γινεται να σε πηδανε μονιμα και να αλλαζεις πλευρο ουτε τον πηρες για να εξαγορασει καποιον. Τον πηρεα για να ριξει τη ποινη λουτσεσκου οχι για να χτισεις παραγκα. Δεν θα εξισωθει η προσληψη κουγια με ελλειψη ηθικου πλεονεκτηματος απεναντι στα σιχαματα. Τζανετακος τελος
απορω ολοι αυτοι που σηκωνουνε σημαιες ενω εδω μεσα πανω κατω ολοι εχουν πει οτι ειναι ξεφτιλα αλλα αναγκαια η προσληψη του σιχαματος, εχουνε αραγει παρει μια αντιστοιχη αποφαση στη ζωη τους? εχουν ιδεα απο τακτικη και στρατηγικη? εχουν γενικοτερα καταλαβει οτι φετος ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ αλλα θα σε σκισουν βδομαδα με βδομαδα με καθε τροπο?
τζανετακος τελος λοιπον, αλλα να παμε μεχρι τελους, κανενα ελεος σε κανεναν και πουθενα ποτε ξανα, με καθε τροπο και καθε νομιμο μεσο.
για το τελευταιο αμφιβαλω και αυτο φοβαμαι οτι μια τετοια κοιλιδα θα μας μεινει αμανατι χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα σε βαθος, ευχομαι να διαψευστω
Ας γραψουν και ας πουν ότι θέλουν . Οι εποχες του ανημπορου συμπαθητικου που τον χτυπουσαμε φιλικα στην πλατη , και μετα ,του επικινδυνου μεν αλλά αφελη που τον ξεσκιζουμε απο το 2017 ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Μπορεί κάποιος να βάλει ποιοί σύνδεσμοι υπογράφουν αυτήν την ανακοίνωση?
- DIAMANTIS99
Κάποια πράγματα φίλε μου ξεπερνούν κατά πολύ το αγωνιστικό. Ένας άνθρωπος που χωρίς αναστολή τόσα χρόνια εκπροσωπεί εγκληματίες προκαλώντας την κοινή γνώμη και ο οποίος πολέμησε με λύσσα την ομάδα μας, δε θέλω να ταυτίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτήν. Και να το πω και αλλιώς, είναι σα να παραδέχομαι την ενοχή μου όταν με εκπροσωπεί ο Κούγιας. Υπάρχουν δικηγόροι και εκτός αυτού στην Ελλάδα και ένας άνθρωπος με την ισχύ του Ιβάν θα μπορούσε να βρει άλλον.flash4 έγραψε:tasso85 έγραψε:φιλε flash4 με ολο το σεβασμο, μπερδευεις τα δικαστηρια με το ποδοσφαιρο
τι νικη με καθε τροπο, τι σχεση εχει αυτο με μια δικη παρωδια και τιμωρια του προπονητη και την προσπαθεια αθωωσης/δικαιωσης
οι νικες ειναι μεσα στα γηπεδα επι χορτου και εκει ο ουγιας καμια σχεση και εκει ναι το 50/50 για μας ηταν ειναι και θα ειναι ιερο
Όσον αφορά τους σφ που λένε πολλοί, εγώ τους έχω κράξει πολύ εδώ μέσα για το ότι δε στηρίζουν τμήματα του ΑΣ και για άλλα πράγματα, απλά εδώ αναγνώρισα ότι έκαναν μια σωστή παρέμβαση.[/quote
φιλε flash4 , καταλαβαινω τις σκεψεις σου και την ηθικη σου σταση , αλλα σκεψου σοβαρα καποια πραγματα . Η χωρα που ζουμε και οτιδηποτε σ αυτην που υπαρχει το παραμικρο κερδος ειναι βρωμικο εξ ορισμου.Σ αυτα συμπεριλαμβανεται και το επαγγελματικο πρωταθλημα. Εαν θελουμε λοιπον να ειμαστε ειλικρινεις με τους εαυτους μας ή πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε μ αυτο και τον ( θελουμε δεν θελουμε επαγγελματικο ΠΑΟΚ=εταιρεια) και να βρουμε μια ομαδα τοπικου πρωταθληματος (ποσο αθωες ειναι και αυτες δεν ξερω)
ή να στηριξουμε αυτον τον ΠΑΟΚ και αυτόν τον ιδιοκτητη , που με αποδειξεις και κοστος και οικονομικο και ψυχικο, προσπαθει να αλλάξει τον βουρκο. Αν λοιπον κρινει αυτος πως πρεπει να ακολουθησει μια συγκεκριμενη στρατηγικη ,σιγουρα την μετρησε απο 100 μεριες.
Για τους συνδεσμους τωρα , η δουλεια τους ειναι να γεμιζουν το γηπεδο , να συνησφερουν ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ στην ομαδα , και να την προστατευουν με τον ογκο την ενεργεια και το ηθος τους
ΥΓ. Η λυσσα των ΕΓΚΡΙΤΩΝ μεσων για τον κουγια ,εμενα μου λεει πως ειμαστε σε σωστο δρομο
ΥΓ2 Επισης ειλικρινα θα ηθελα να ξερω ,Εισαι ικανοποιημενος απο την αντιμετωπιση μας απο το 2017 και μετα ? Αν ναι εχει καλως. Αν οχι ,τι προτεινεις ?
- potamda
- Bet Guru 2023
Ο τραγουδιαρης είναι κουμπάρος του στιχουργού. Πολλοί έχουν πει ότι δεν είναι τυχαία η είσοδός του στο ποδόσφαιρο.
Η σχέση του στιχουργού με τον κοντό δικηγόρο γνωστή.
Εμείς είμαστε σίγουροι ότι όντως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Λουτσεσκου και δε θα μας παίξει ξανά καμία λαμογιά;
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν τους και φοβάμαι μήπως και την πατήσουμε και μείνει ο λεκές.
Η σχέση του στιχουργού με τον κοντό δικηγόρο γνωστή.
Εμείς είμαστε σίγουροι ότι όντως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Λουτσεσκου και δε θα μας παίξει ξανά καμία λαμογιά;
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν τους και φοβάμαι μήπως και την πατήσουμε και μείνει ο λεκές.
- Amsterdamer_87
Σε αρθρο του 31/12 στο Sdna..gergeo4 έγραψε:που;Amsterdamer_87 έγραψε:Ομοιως μας αποκαλει συμμορια γραπτως ο Κλεφτετζογλου και δεν ανοιγει μυτη..
Ο Τσουτσουτσικος θα κωλωσει ??
Καλημέρα και Καλή, Ευλογημένη Χρονιά.
Τον δικηγόρο αυτό και εγώ δεν τον πάω. Αλλά οι εποχές του ρομαντισμού, του πάω με τους ηθικούς και άμεμπτους και ειδικά όταν πολεμάς με τον διάβολο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το νομικό γκρουπ της ομάδας αποδεικνύεται λίγο. Μας πολεμούν με μπαζούκας και μεις απαντούμε με πετρούλες. Παρακαλούμε να την βγάλουμε με ένα πρόστιμο και λέμε ότι έχουμε να προλάβουμε μία πτήση. Η απόφαση ήταν να βγει στις 27/12 και βγαίνει στις 30, γιατί η αεχ ζήτησε παρέμβαση με το βίντεο, τιμωρούμαστε δηλαδή επειδή το θέλησε ο αντίπαλος! Μήπως έχετε μάθει πως μιλάει ο Δημακόπουλος ή οι δικηγόροι της ομάδας του στους δικαστές, όταν κατηγορούμενος είναι ο γαύρος; Που τους φτύνουν τους δικαστές στα μούτρα σαν να είναι οι τελευταίοι υπάλληλοί τους; Εμείς όμως είμαστε υπεράνω.
Ναι, τον κοντό δεν τον θέλω, αλλά κουράστηκα να είμαι ο Τζανετάκος του ποδοσφαίρου και να τρώει τιμωρίες μόνο η ομάδα και τα μέλη της. Να τιμωρείται ο προπονητής μας που τσακώθηκε με αντιπάλους, αλλά οι αντίπαλοι στον αφρό. Να πνίγει ο μεθύστακας μέλος της ΔΕΑΒ αλλά να φεύγει με ένα πρόστιμο. Να τιμωρείται η ομάδα με ένα βίντεο που πάρθηκε από το σύμπαν. Να διαβάζω ανακοινώσεις της ομάδας που λένε ότι αν πέσει σπόρι στο γήπεδο της αεχ θα κινήσουν διαδικασία για να τιμωρηθεί κι αυτή (κλαίω!!!). Πολεμάω με ανθρώπους που δεν έχουν ηθική, αποδεικνύεται άλλωστε από το ποινικό τους μητρώο και τις καταδίκες τους και θα τους αντιμετωπίσω με ανθρώπους που επίσης δεν έχουν ηθική. Θα κάνω αυστηρή κριτική στον τρόπο που η ομάδα κάνει τις μεταγραφές της, που εύκολα πουλάει αλλά όταν είναι να αγοράσει κάνει παζάρια για 200 χιλιάδες, που φέρνει ελεύθερους και στοιχήματα αντί για παίκτες από το πάνω ράφι. Αλλά δεν θα πω στον μεγαλομέτοχο για το πως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας μας απέναντι στο βρώμικο παρασκήνιο, απέναντι σε βδελυρά υποκείμενα, όταν μάλιστα δημόσια αποκαλούν οι ΑΡΔ του λεκανοπεδίου, συμμορία και εγκληματίες την ομάδα μας ατιμωρητί.
Τιμώ τα παιδιά των συνδέσμων, στα νιάτα μου άλλωστε ήμουν και γω γραμμένος στον σύνδεσμο "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ" με τα γραφεία του τότε στην Τσιμισκή με Μητροπόλεως, αλλά η δουλειά τους είναι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της ομαδας και να οργανώνουν την κερκίδα ώστε υπο την ποδοσφαιρική πάντα έννοια να είναι αφιλόξενη για κάθε αντίπαλο και όχι χοροδιδασκαλείο με τραγούδια του Αττίκ και ψαλμωδίες.
Τον δικηγόρο αυτό και εγώ δεν τον πάω. Αλλά οι εποχές του ρομαντισμού, του πάω με τους ηθικούς και άμεμπτους και ειδικά όταν πολεμάς με τον διάβολο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το νομικό γκρουπ της ομάδας αποδεικνύεται λίγο. Μας πολεμούν με μπαζούκας και μεις απαντούμε με πετρούλες. Παρακαλούμε να την βγάλουμε με ένα πρόστιμο και λέμε ότι έχουμε να προλάβουμε μία πτήση. Η απόφαση ήταν να βγει στις 27/12 και βγαίνει στις 30, γιατί η αεχ ζήτησε παρέμβαση με το βίντεο, τιμωρούμαστε δηλαδή επειδή το θέλησε ο αντίπαλος! Μήπως έχετε μάθει πως μιλάει ο Δημακόπουλος ή οι δικηγόροι της ομάδας του στους δικαστές, όταν κατηγορούμενος είναι ο γαύρος; Που τους φτύνουν τους δικαστές στα μούτρα σαν να είναι οι τελευταίοι υπάλληλοί τους; Εμείς όμως είμαστε υπεράνω.
Ναι, τον κοντό δεν τον θέλω, αλλά κουράστηκα να είμαι ο Τζανετάκος του ποδοσφαίρου και να τρώει τιμωρίες μόνο η ομάδα και τα μέλη της. Να τιμωρείται ο προπονητής μας που τσακώθηκε με αντιπάλους, αλλά οι αντίπαλοι στον αφρό. Να πνίγει ο μεθύστακας μέλος της ΔΕΑΒ αλλά να φεύγει με ένα πρόστιμο. Να τιμωρείται η ομάδα με ένα βίντεο που πάρθηκε από το σύμπαν. Να διαβάζω ανακοινώσεις της ομάδας που λένε ότι αν πέσει σπόρι στο γήπεδο της αεχ θα κινήσουν διαδικασία για να τιμωρηθεί κι αυτή (κλαίω!!!). Πολεμάω με ανθρώπους που δεν έχουν ηθική, αποδεικνύεται άλλωστε από το ποινικό τους μητρώο και τις καταδίκες τους και θα τους αντιμετωπίσω με ανθρώπους που επίσης δεν έχουν ηθική. Θα κάνω αυστηρή κριτική στον τρόπο που η ομάδα κάνει τις μεταγραφές της, που εύκολα πουλάει αλλά όταν είναι να αγοράσει κάνει παζάρια για 200 χιλιάδες, που φέρνει ελεύθερους και στοιχήματα αντί για παίκτες από το πάνω ράφι. Αλλά δεν θα πω στον μεγαλομέτοχο για το πως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας μας απέναντι στο βρώμικο παρασκήνιο, απέναντι σε βδελυρά υποκείμενα, όταν μάλιστα δημόσια αποκαλούν οι ΑΡΔ του λεκανοπεδίου, συμμορία και εγκληματίες την ομάδα μας ατιμωρητί.
Τιμώ τα παιδιά των συνδέσμων, στα νιάτα μου άλλωστε ήμουν και γω γραμμένος στον σύνδεσμο "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ" με τα γραφεία του τότε στην Τσιμισκή με Μητροπόλεως, αλλά η δουλειά τους είναι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της ομαδας και να οργανώνουν την κερκίδα ώστε υπο την ποδοσφαιρική πάντα έννοια να είναι αφιλόξενη για κάθε αντίπαλο και όχι χοροδιδασκαλείο με τραγούδια του Αττίκ και ψαλμωδίες.
Ο Βαιος ο Τσουτσικας και ο Κώστας ο Κετσετζογλου αποκάλεσαν τον ΠΑΟΚ συμμορία.
Αντιλαμβάνομαι ότι ο μόνος γκαιλες των συνδέσμων είναι να πουλήσουν ιδέα και να το παίξουν ιδεολόγοι κάνοντας πολιτική για την ανάμιξη Κούγια, αλλά μήπως παρέλειψαν να αναφερθούν ονομαστικά σε αυτά τα 2 καθίκια που έπιασαν στο στόμα τους την ομαδα;
Εγώ αν ήμουν ο Βαιος ο Τσουτσικας δε θα αισθανόμουν πολύ όμορφα αν μια ανακοίνωση οργανωμένων με ανέφερε ονομαστικά.
Αντιλαμβάνομαι ότι ο μόνος γκαιλες των συνδέσμων είναι να πουλήσουν ιδέα και να το παίξουν ιδεολόγοι κάνοντας πολιτική για την ανάμιξη Κούγια, αλλά μήπως παρέλειψαν να αναφερθούν ονομαστικά σε αυτά τα 2 καθίκια που έπιασαν στο στόμα τους την ομαδα;
Εγώ αν ήμουν ο Βαιος ο Τσουτσικας δε θα αισθανόμουν πολύ όμορφα αν μια ανακοίνωση οργανωμένων με ανέφερε ονομαστικά.
- hasio_john
Προσωπική γνώμη φυσικά ...., τα σκατά τα πολεμάς επίσης με σκατά γιατί αλλιώς πας ξεβράκωτος στ' αγγούρια!
Καλώς ή κακώς ο Κούγιας είναι είναι από τους καλύτερους του είδους και αν είχαμε κάποια ελπίδα να κερδίσουμε, είναι μονόδρομος αυτός. Η απόφαση του Ιβάν (που εφόσον είναι από αυτόν θα πρέπει να την ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ και ν' αφήσουμε τις ανακοινώσεις) πάρθηκε αποκλειστικά με γνώμονα να κερδίσει την έφεση, ούτε στην ομάδα θα τον βάλουμε, ούτε θα γίνει μόνιμος νομικός εκπρόσωπός μας. Είναι σα να πας σε μια πουτάνα, κάνεις τη δουλειά σου, πληρώσεις και .... φύγεις! Πραγματικά τι διαβάζω από προχθές παντού, βγήκαν όλοι με τα ηθικά ΠΑΟΚόμετρα και λένε καλούδια του στυλ, καλύτερα χωρίς προπονητή και εκτός 5δας, εκτός από κύπελο, εκτός από Ευρώπη παρά με τον Κούγια !
Τι λέτε ρε σεις, σοβαροί είμαστε?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας μάγκες.
Καλώς ή κακώς ο Κούγιας είναι είναι από τους καλύτερους του είδους και αν είχαμε κάποια ελπίδα να κερδίσουμε, είναι μονόδρομος αυτός. Η απόφαση του Ιβάν (που εφόσον είναι από αυτόν θα πρέπει να την ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ και ν' αφήσουμε τις ανακοινώσεις) πάρθηκε αποκλειστικά με γνώμονα να κερδίσει την έφεση, ούτε στην ομάδα θα τον βάλουμε, ούτε θα γίνει μόνιμος νομικός εκπρόσωπός μας. Είναι σα να πας σε μια πουτάνα, κάνεις τη δουλειά σου, πληρώσεις και .... φύγεις! Πραγματικά τι διαβάζω από προχθές παντού, βγήκαν όλοι με τα ηθικά ΠΑΟΚόμετρα και λένε καλούδια του στυλ, καλύτερα χωρίς προπονητή και εκτός 5δας, εκτός από κύπελο, εκτός από Ευρώπη παρά με τον Κούγια !

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας μάγκες.
- Amsterdamer_87
Ε κατσε τοτε περηφανα να σε πηδανε απο παντου προβοκατορικα τα ΠΟΚεμον..flash4 έγραψε:Μπράβο στους συνδέσμους, καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι επιχείρηση αλλά ιδέα. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν έχουν να κάνουν με τις αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε.
Αλλα μετα να μην γκρινιαζεις ομως,ουτε να κατηγορεις την διοικηση οτι δεν κανει τιποτα..