Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
είμαι από εκείνους που χαιρέτησε την ανανέωση του. πίστευα και εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη ότι είναι ο καταλληλότερος προπονητής κι από την άλλη απόλυτα αποδεκτός από την διοίκηση. γράφονται συχνά οι επιτυχίες του.
η εργατικότητα του δεν αμφισβητείται. είναι μοναδικός να κρατά σε ισορροπία τα αποδυτήρια και να αποσβένει τις όποιες εντάσεις και κρίσεις.
Ασφαλώς δεν είναι ο καλύτερος προπονητής και πολύ περισσότερο τέλειος....
Αρκετές φορές έχω καταγράψει τις δικές μου ενστάσεις όταν κατά περιόδους εμμένει σε πρόσωπα και τακτικές.
Δεν θα ξεχάσουμε εσίτι, μιτρίτσα, μουργκ, καντουρί, αφάνα, βαρέλα. Σήμερα βλέπουμε μουργκ, είχαμε ενκόγκ και σαμάτα.
Μας θύμισε άλλος φίλος χθες πόσο περιμέναμε τον ντέλια. Τώρα θα περιμένουμε τον Τζίμα. Οι γνωστοί αυλικοί τότε μιλούσαν για ετοιμότητα και σήμερα μιλούν για τετράδια και μολύβια.
οι ήττες είναι στο παιχνίδι. οι κακές παρουσίες αναπόφευκτες. Τα κολλήματα είναι χαρακτηριστικά.
Η τριάδα των χαφ με δύσκολους αντιπάλους δεν είναι καμία φαεινή ιδέα ούτε χρειάζεται προετοιμασία η ομάδα ένα έτος για να μπορεί να αφομοιώσει κι μια δεύτερη τακτική προσέγγιση αγώνα.
Ο χρόνος που παίρνει ο μικρός είναι σαν κι εκείνου που είχε ο ντέλιας. κάποιοι δικαιολογούσαν τότε την δική του προσέγγιση με το πρόσχημα να μην καεί ο παίκτης. τότε που ο ντέλιας επιλέχθηκε να μπει να πάρει χρόνο σε καμμένο-χαμένο παιχνίδι χωρίς να καεί. Το είδαμε και χθες με τον μικρό. σήμερα θα πήγε στο σχολείο του και φαντάζομαι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα μαθησιακό και επικοινωνιακό.
άλλη μια φορά θα το ξανά καταθέσω. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι ότι θα σου χαλάσουν τα αποδυτήρια οι δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές σου. Απλά θα πρέπει να μοιράζεις τον χρόνο λίγο πιο δίκαια. είσαι μετρ σε αυτό δηλαδή να κρατάς ισορροπίες.
Ξέρω... δύσκολα αλλάζουμε εμείς οι άνθρωποι...
η εργατικότητα του δεν αμφισβητείται. είναι μοναδικός να κρατά σε ισορροπία τα αποδυτήρια και να αποσβένει τις όποιες εντάσεις και κρίσεις.
Ασφαλώς δεν είναι ο καλύτερος προπονητής και πολύ περισσότερο τέλειος....
Αρκετές φορές έχω καταγράψει τις δικές μου ενστάσεις όταν κατά περιόδους εμμένει σε πρόσωπα και τακτικές.
Δεν θα ξεχάσουμε εσίτι, μιτρίτσα, μουργκ, καντουρί, αφάνα, βαρέλα. Σήμερα βλέπουμε μουργκ, είχαμε ενκόγκ και σαμάτα.
Μας θύμισε άλλος φίλος χθες πόσο περιμέναμε τον ντέλια. Τώρα θα περιμένουμε τον Τζίμα. Οι γνωστοί αυλικοί τότε μιλούσαν για ετοιμότητα και σήμερα μιλούν για τετράδια και μολύβια.
οι ήττες είναι στο παιχνίδι. οι κακές παρουσίες αναπόφευκτες. Τα κολλήματα είναι χαρακτηριστικά.
Η τριάδα των χαφ με δύσκολους αντιπάλους δεν είναι καμία φαεινή ιδέα ούτε χρειάζεται προετοιμασία η ομάδα ένα έτος για να μπορεί να αφομοιώσει κι μια δεύτερη τακτική προσέγγιση αγώνα.
Ο χρόνος που παίρνει ο μικρός είναι σαν κι εκείνου που είχε ο ντέλιας. κάποιοι δικαιολογούσαν τότε την δική του προσέγγιση με το πρόσχημα να μην καεί ο παίκτης. τότε που ο ντέλιας επιλέχθηκε να μπει να πάρει χρόνο σε καμμένο-χαμένο παιχνίδι χωρίς να καεί. Το είδαμε και χθες με τον μικρό. σήμερα θα πήγε στο σχολείο του και φαντάζομαι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα μαθησιακό και επικοινωνιακό.
άλλη μια φορά θα το ξανά καταθέσω. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι ότι θα σου χαλάσουν τα αποδυτήρια οι δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές σου. Απλά θα πρέπει να μοιράζεις τον χρόνο λίγο πιο δίκαια. είσαι μετρ σε αυτό δηλαδή να κρατάς ισορροπίες.
Ξέρω... δύσκολα αλλάζουμε εμείς οι άνθρωποι...
- PAOK_Antarctica
Hasio είσαι πιο passive aggressive κι απ' την μάνα μου ρε φίλεhasio_john έγραψε:Μάγκες κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια λέμε, πραγματικά έχω εκπλαγεί που βλέπω παλιά μέλη να προτείνουν/περιμένουν ν' αλλάξει σύστημα ο προπονητής μας ή να είναι πιο ευέλικτος στην διάρκεια του αγώνα! Αυτός είναι παιδιά και ΔΕΝ αλλάζει για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Στηρίξτε τον όπως είναι μάγκες, κάποια στιγμή θα του βγει το σύστημα έστω και με την απλή αναλογική των πιθανοτήτων. Πραγματικά οι αφορισμοί και κτλ δεν πρόκειται να βοηθήσουν σε κάτι, απλά παίρνεις και στηρίζεις αυτό που έχεις μέχρι να λήξει το συμβόλαιο.

Δεν είναι κακός προπονητής ο Λουτσεσκου ίσα ίσα είναι πολύ καλός απλά όπως λέω συνέχεια έχει ένα χαρακτηριστικό που πάντα θα τον περιορίζει, κολλάει το μυαλό του, θα ζήσει και θα πεθάνει με τα λάθη του. Δηλαδή αυτό με τον Σαματά δεν γίνετε να μην το βλέπει. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην βλέπει ότι το παλικάρι δεν είναι κανονικός ποδοσφαιριστής. Ο Λουτσεσκου θα τον στηρίξει μέχρι τέλους.
- PAOKevolution
Θα πάω κόντρα στο ρεύμα. Ραζβάν, όλοι έχουμε κακές μέρες στη δουλειά μας. Όλοι. Έχει αποδείξει ότι είσαι καλός προπονητής που αξίζεις να είσαι στον πάγκο της ομάδας μας. Δε μπορώ ρε συ να καταλάβω το εξής. Με την κούλα αλλάζεις τον τρόπο που παίζει η ομάδα και καλά κάνεις, γιατί ο τρόπος που παίζει το χαρτί δεν μας ταιριάζει στο παιχνίδι μας. Δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο όμως να κάνεις το ίδιο με βάζελο και γαύρο. Μιλάμε για ομάδες, που τις έχεις στο χέρι σου και μπορείς να τις κάνεις κομπολόι. Κι εσύ, επιλέγεις να φουσκώνεις τη μπάλα συνεχώς από πίσω για κάποιον Σαμάτα. Με Αιντραχτ ρε αθεόφοβε μέσα στη Γερμανία, έκανες μάγκικα το παιχνίδι σου! Και χέζεςσαι με γαυροβάζελο; Αυτό με στεναχώρησε. Ντροπιαστική ήττα η χθεσινή με την υπογραφή σου.
Προσωπικά, σας πιστεύω πιο πολύ από ποτέ! Οι υπερβολές που γράφονται εδώ μέσα, δεν έχουν μέσα τους μισό επιχείρημα. Εμπάθεια και εμμονή, όπως αυτή που έχεις εσύ με τον Σαμάτα (όπως λένε.). Ο ΠΑΟΚ μας ξαφνικά είναι 4ος(στο μυαλό σας), όταν η διαφορά από την κορυφή είναι μικρότερη από αυτή της 4ης θέσης. Αλλά είπαμε. Καταστροφής το ανάγνωσμα. Αγαπητέ Ραζβάν, εμείς που σε γλείφουμε γιατί μας στέλνεις 50αρικα πιστεύουμε στην ομάδα και σε σένα. Τον Μάιο θα έρθω εδώ για να κάνουμε τον λογαριασμό!
Προσωπικά, σας πιστεύω πιο πολύ από ποτέ! Οι υπερβολές που γράφονται εδώ μέσα, δεν έχουν μέσα τους μισό επιχείρημα. Εμπάθεια και εμμονή, όπως αυτή που έχεις εσύ με τον Σαμάτα (όπως λένε.). Ο ΠΑΟΚ μας ξαφνικά είναι 4ος(στο μυαλό σας), όταν η διαφορά από την κορυφή είναι μικρότερη από αυτή της 4ης θέσης. Αλλά είπαμε. Καταστροφής το ανάγνωσμα. Αγαπητέ Ραζβάν, εμείς που σε γλείφουμε γιατί μας στέλνεις 50αρικα πιστεύουμε στην ομάδα και σε σένα. Τον Μάιο θα έρθω εδώ για να κάνουμε τον λογαριασμό!
Θεωρώ πως με τον τρόπο που προσεγγίζει τα εντός έδρας ντέρμπι το ντεσπο φορ είναι μονόδρομος
Είμαι εμμονικος με Λουτσεσκου το ξέρω , απλά δε μπορώ να τον εμπιστευτω με τίποτα..Ακόμα και όταν γράφω ο αγώνας σήμερα είναι για 4-0 πάλι το φοβάμαι. ..Παίξαμε με τον κουρασμένο αρη σε άδειο γήπεδο και περιμεναμε πίσω ..Παίξαμε με κουρασμένο βαζελο,κερδίσαμε οκ 2-1 αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο 40 να κάνουμε πρώτη φάση γκολ..τον αγώνα του κυπέλλου δεν τον μετράω λόγω ροτεισον... Παίξαμε μεσα στα χωριά της Ελσινκι και της Αμπερντιν και επρεπε να βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο για να παίξουμε...Ακομα και στις 4αρες-6αρες,όχι σε όλες προφανώς,τις πρώτες φάσεις τις κανανε αντίπαλοι...Για την ολική καθίζηση στα playoffs 2 χρόνια τώρα αν μιλήσω θα είμαι εμμονικος???Για τα καζα με Λέφσκι και Βίντι και λοιπές που δεν κάναμε μισή ευκαιρία φταιει το ροστερ της ομαδας..?Για χτες φταιει ο ανύπαρκτος όντως Σαματα ή ο μέχρι χτες εκπληκτικός Μειτε???..Αρχίζω να πιστεύω ότι η τεσσάρα μέσα στο τηγάνι,όπως και οι νίκες με Φρανκφούρτη απλώς μας κατσανε λόγω ατομικής ποιότητας παικτών που υπάρχει όπως και να έχει ..Χρόνο με το χρόνο μου βγαίνουν πιο πολλές οι αρνητικές εμφανίσεις παρά οι θετικές...
- kataramenos5
Αυτα.Gospi έγραψε: Στο ποδοσφαιρο δεν χωρανε ουτε συναισθηματισμοι ουτε θεωριες δικων μας παιδιων και πιστων στρατιωτών. Ο πρωταθλητισμός και οι διακρισεις απαιτουν απο αυτους που αξιολογουν και αποφασιζουν, κυνισμο καθαρο μυαλο και κοφτερη ματια.
Μεγαλη ντροπη το χθεσινο..Περασαν 60 χρονια απ την τελευταια φορα.
Δε χωνευεται με τιποτα.
ΥΓ Με την αμυντικη λειτουργια θα γίνει κατι?Απ την αρχη της χρονιας βλεπουμε αστεια λαθη και αντιδρασεις ακομα και με τα χωρια
το χανουμε το τρενο ραζβαν... κανε κατι .. η ομαδα καταρρεει και εχει χασει πιστη της.. φοβαται να κανει παιχνιδι σε ολα τα ντερμπι.. μπαινουμε φοβισμενοι.. χθες παιζανε με στρουμφακια στα χαφ και παλι δεν χωρουσε ο μαρκος αντονιο αλλα επιμενουμε στον ντεφορμε εδω και ενα μηνα οζντοεφ... σαματα ανεκδοτο.. με 10 συνεχεια.. ας ελπιζουμε σε θαυμα την τεταρτη μηπως και σωθει η χρονια..
Το χτεσινό δε καταπίνεται με τίποτα.
Τα 4 στη Τούμπα από έναν από τους πιο μέτριους γαύρους της τελευταίας 20ετίας , είναι ντροπή ,είναι λόγος να περπατάτε και να έχετε σκυφτό το κεφάλι για το υπόλοιπο της χρονιάς.
Μαύρη μέρα στην ιστορία του συλλόγου με δική σου υπογραφή.
Τα 4 στη Τούμπα από έναν από τους πιο μέτριους γαύρους της τελευταίας 20ετίας , είναι ντροπή ,είναι λόγος να περπατάτε και να έχετε σκυφτό το κεφάλι για το υπόλοιπο της χρονιάς.
Μαύρη μέρα στην ιστορία του συλλόγου με δική σου υπογραφή.
Ποιο συμβόλαιο, το παλιό ή το καινούριο; Όλοι μας έχουμε στηρίξει αυτή την ομάδα κι ενώ υπάρχει πολύς κόσμος που από την αρχή προειδοποιούσε για την ανεπάρκεια του προπονητή, πίστεψε και πιστεύει στην ομάδα. Ο Λουτσέσκου δεν είναι ο προπονητής που μπορεί να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που τον οραματίζεται ο Σαββίδης και οι οπαδοί της ομάδας. Ούτε θα αλλάξει νοοτροπία επειδή το λέμε εμείς στο φόρουμ. Ο ΠΑΟΚ είναι εγκλωβισμένος αυτή τη στιγμή γιατί κάποιοι στον οργανισμό έχουν πειστεί (λόγω του πρωταθλήματος και των αιχμηρών του δηλώσεων) ότι αυτός είναι και κανένας άλλος για το μέγεθος της ομάδας. Εκτός αν ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη μπορεί να συμβιβάζεται με 3-4ες θέσεις, εκεί πάω πάσο.hasio_john έγραψε:Μάγκες κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια λέμε, πραγματικά έχω εκπλαγεί που βλέπω παλιά μέλη να προτείνουν/περιμένουν ν' αλλάξει σύστημα ο προπονητής μας ή να είναι πιο ευέλικτος στην διάρκεια του αγώνα! Αυτός είναι παιδιά και ΔΕΝ αλλάζει για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Στηρίξτε τον όπως είναι μάγκες, κάποια στιγμή θα του βγει το σύστημα έστω και με την απλή αναλογική των πιθανοτήτων. Πραγματικά οι αφορισμοί και κτλ δεν πρόκειται να βοηθήσουν σε κάτι, απλά παίρνεις και στηρίζεις αυτό που έχεις μέχρι να λήξει το συμβόλαιο.
Κι εγώ εκεί βλέπω το μεγάλο πρόβλημα. Καλή η κουβέντα για τους Σαματά κλπ, αλλα αμυνόμαστε σαν να παίζουμε χαλαρή προπόνηση στα τελευταία ντέρμπι. Απαράδεκτη εικόνα και συμπεριφορά.kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Με την αμυντικη λειτουργια θα γίνει κατι?Απ την αρχη της χρονιας βλεπουμε αστεια λαθη και αντιδρασεις ακομα και με τα χωρια
2 γρήγορα φάουλ ο γαύρος, ύπνος εμείς και πάει το ματσάκι.
-
Βλεπω 2 προβληματα :
1. Απειθαρχια ( βλ Μπραντον με βαζελο και χτες, ατομιστιες κτλ κτλ)
2. Αναξιοκρατια. Οταν παιζει πχ ΑΥΤΟΣ ο Σαματα, τι μηνυμα δινεις στους υπολοιπους; τα μεγαλα συμβολαια θα παιζουν βρεξει-χιονισει;
2. Αναξιοκρατια. Οταν παιζει πχ ΑΥΤΟΣ ο Σαματα, τι μηνυμα δινεις στους υπολοιπους; τα μεγαλα συμβολαια θα παιζουν βρεξει-χιονισει;
- PaokPatraG4
Το μόνο που μπορώ να πω για τον Λουτσεσκου είναι τουλάχιστον εμμονικός και προβλέψιμος ειδικά στα ντέρμπι....
Το χθεσινό είναι ιστορικών διαστάσεων διασυρμός.
Δεν το λέω εγώ το λένε τα νούμερα και η προιστορία.
Συμβαίνουν κι αυτά το δέχομαι αλλά δεν γινεται να περάσει στην λογική «δεν έγινε και τίποτα».
Ο προπονητής αυτός είναι και δεν αλλάζει. Ούτε πρόκειται να πάει πουθενά.
Ας βρει τον τρόπο, μέσα από την τεράστια χθεσινή αποτυχία, να επαναφέρει άμεσα την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Κερδίζοντας ντέρμπι. Γι’ αυτό πληρώνεται σαν μιδας για τα ελληνικά δεδομένα. Όχι για να ρίχνει 4-5αρες σε Κηφισιά και Πανσερραϊκό.
Ο ανταγωνισμός φέτος είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρόνια και με τέτοια εικόνα και αποτελέσματα στα ντέρμπι δεν θέλει πολύ να μείνεις εκτός Ευρώπης.
Ανασύνταξη και άμεσα λοιπον αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης όπου η ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για την πρόκριση.
Δεν το λέω εγώ το λένε τα νούμερα και η προιστορία.
Συμβαίνουν κι αυτά το δέχομαι αλλά δεν γινεται να περάσει στην λογική «δεν έγινε και τίποτα».
Ο προπονητής αυτός είναι και δεν αλλάζει. Ούτε πρόκειται να πάει πουθενά.
Ας βρει τον τρόπο, μέσα από την τεράστια χθεσινή αποτυχία, να επαναφέρει άμεσα την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Κερδίζοντας ντέρμπι. Γι’ αυτό πληρώνεται σαν μιδας για τα ελληνικά δεδομένα. Όχι για να ρίχνει 4-5αρες σε Κηφισιά και Πανσερραϊκό.
Ο ανταγωνισμός φέτος είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρόνια και με τέτοια εικόνα και αποτελέσματα στα ντέρμπι δεν θέλει πολύ να μείνεις εκτός Ευρώπης.
Ανασύνταξη και άμεσα λοιπον αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης όπου η ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για την πρόκριση.
H αναξιοκρατια εχει βαρεσει κοκκινο στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου.xrisitsapa έγραψε:Βλεπω 2 προβληματα :
Περαν του σαματα. Να πιασεις τον Σερτζιο Ολιβειρα και τον Μισιτσ που τους ειχε στον παγκο? Το αστοιο με τον Μπισε περσυ? Toν αρχηγο που οσο μας κρεμαει, τοσο παραπανω παιζει, και τον Σαστρε που πανω που πηρε τα πανω του τον αφησε εκτος ευρωπης? Τον καυμενο τον Φελιπε που του εκανε καψονια? Toν Κουρτιτς που μονο που δεν εδειρε συμπαιχτη και περπατουσε? Τον Ντελια που μπηκε κατα λαθος?
Αναξιοκρατια μπλεγμενη με απιστευτα κοληματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rockavlon την Δευ 19 Φεβ 2024, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.