Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
papwolf

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από papwolf »

Γιατί κυκλοφορούν κι εδώ μέσα και δε τις μαζεύει κανένας.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τι κάνεις Γιάννη; κουκιά σπέρνω...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
papwolf έγραψε:
marsantos έγραψε: Εμείς δεν μπορούμε γιατί όταν ο Κάργας κάνει στιγμιαίο μαρκάρισμα με τις τάπες στη φτέρνα του αντιπάλου τρώει κόκκινη ενώ όταν ο Σιμανσκι κάνει παρατεταμένο μαρκάρισμα με τις τάπες στον αχιλειο του Βαλμπουενα συνεχίζει τον αγώνα χωρίς κίτρινη.
Πιστεύεις δλδ. ότι αν δεν έδινε χθες τη κόκκινη θα κερδίζαμε ή αν μας έπαιζαν καλύτερα τα κοράκια θα κάναμε πρωταθλητισμό.
ΟΚ, σεβαστή η άποψη σου.
Η δική μου είναι ότι για να κάνουμε πρωταθλητισμό με το Λουτσέσκου πρέπει να έχουμε δυο σκαλιά καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους, πράγμα που προϋποθέτει πολύ περισσότερα χρήματα, που δε δίνονται πια.
Με τον κανιας,τον σαχοφ,τον πέλκα και τον Λημνιό έκανε πρωταθλητισμό και όχι με τον ινιεστα τον Τσάβι τον Μέσι και Ροναλντινιο.
Ο λουτσέσκου έχει δηλώσει το αυτονόητο, ότι θέλει 18 παίκτες (μετά έκανε εκπτώσεις και είπε ακόμη ακόμη και 16) και εμείς κατεβήκαμε στα πλέι οφ με τρία χαφ και πιστεύουμε ότι αν ήταν άλλος στην θέση του θα παίρναμε το πρωτάθλημα.

Υγ Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι Ted Lasso. Το ότι δίνει βάση ΚΑΙ στην ψυχολογία και στο καλό κλίμα μέσα στην ομάδα δεν αναιρεί το γεγονός ότι η τακτικα δουλεύει πολύ σκληρά.
Φυσικη κατασταση δουλευει?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Miles έγραψε:Τι κάνεις Γιάννη; κουκιά σπέρνω...
Γιατί σου την έκανε είδη μια φορά για τα πετροδόλαρα, λες τώρα να κωλόσει να σου τη κάνει για τα ναρκοευρώ...?
Αυτό σου κάνει για απάντηση...?
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

papwolf έγραψε:Γιατί κυκλοφορούν κι εδώ μέσα και δε τις μαζεύει κανένας.
Τι να μαζέψουμε, αυτό που ζούμε κάθε μέρα; Που όπου πάω μου λένε για τον Λούτσε που αποχαιρετά και κατεβαίνει Πειραιά; Που στο ταξί ο ταρίφας στον δρόμο για Κηφισιά μου εξηγούσε πως ο Λούτσε θα φύγει νύχτα από τον γαύρο γιατί παίζει πολύ άμυνα; Που βαζελοι μου λένε ξεπουλήθηκε ο Ιβαν και στέλνει τον Λουτσε στον γαυρο; Που χθες στο ραδιο σχολιάζανε το αν διχάσει ο Λουτσε τον κόσμο του σκατογαυρου και μήπως είναι ίδια περίπτωση με τον Πασχαλάκη που στην αρχή δεν τον θέλανε;
Εγω απλα μεταφέρω τι γίνεται και το τι ακούω. Δεν είπα οτι έτσι είναι τα πράγματα.
Για να μην παραξηγηθώ ξαναγράφω το τι έγραψα χθες:
"Εγω παραθέτω τι ακούγετε κάτω τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω.
Αν θες την αποψή μου επαφη έγινε αλλα ο Λουτσε δεν ειναι χαζός να μπλέξει με αυτούς. Θα μείνει στον ΠΑΟΚ και θα τιμήσει το συμβολαιό του. ΑΝ συνεχίσει μετα απο αυτο ως προπονητής θα πάει Αραβια για τα τελευταια φράγκα ( έχει δηλώσει οτι σε 2-3 χρονια θα ήθελε να σταματήσει) ή Ρουμανία."
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ο καιρός γαρ εγγύς...
Θα μάθουμε τι συμβαίνει, υπομονή...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ακουστηκες.
Τα λεμε και εσυ και ο αλλος.Θα βγαινει η οποια ΠΑΕ να δικαιολογει τη μ@λακια που ακουει ο καθενας στα καφενεια -οπως καλη ωρα ο Κοκκινακης εκλεισε γαυρο για το βολει -
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μάλιστα, εγώ ακούστηκα, ο άλλος ποιος είναι...?
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Κατά την περίοδο των μεταγραφών υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που λένε ξέρουν κάτι παραπάνω. Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει τίποτα το αυτί του; Όχι φήμες αλλά κάτι χειροπιαστό.
Δε μιλάω για τις φήμες με οσφπ. Ο ολυμπιακός προκειμένου να δημιουργήσει εσωστρέφεια στον αντίπαλο μπορεί να σκαρφιστει οποιοδήποτε σενάριο.
Μιλάω καθαρά για τον Ρασβαν και αν υπάρχουν σκέψεις και από τις 2 μεριές. Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια και κάψουμε από τώρα και την επόμενη χρονιά. Με σίριαλ εύρεσης καινούριου προπονητή κι όταν αυτός βρεθεί θα έχει καινούργια φιλοσοφία και θα θέλει χρόνο να μάθει την ομάδα και το πρωτάθλημα και κάπου τα Χριστούγεννα να ψάχνουμε για το μεθεπόμενο..
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Όλο τυχαίο το γεγονός ότι εμείς και οι γαύροι διεκδικούμε το καλό εισιτήριο της τρίτης θέσης. Με επτά χαρτιά ρήτρα αποδέσμευσης έχει βάση το σενάριο πχ ο λουτσεσκου στον θρήνο ενώ εμείς κι εννοώ η διοίκηση δεν μπορεί να φτιάξει ένα επικοινωνιακό εξίσου παραμύθι για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του γαύρου κι να αρχίσουν να λένε αυτοί πως ο Μαριδάκης ασχολείται μόνο με την Νότιγχαμ κι τους έχει γραμμένους
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ακομα εχει ατομα που τον υποστηριζουν; Χαρα στο κουραγιο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Gospi, φυσικά δουλεύει και φυσική κατάσταση (αν και αυτό πάει ανάλογα με την ευρωπαϊκή διοργάνωση), να χαρείς όμως μην ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση γιατί πλακωθήκαμε την προηγούμενη φορά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

papwolf έγραψε:Να δω τι θα λέτε, αν έχουν βάση οι φήμες, όλοι εσείς που για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός του στρατηγού.
Ας υποθέσουμε ότι έχουν βάση οι φήμες και πάει στον γάβρο,τι ακριβώς θες να πεις?
Θα κρίνω έναν προπονητή/ ποδοσφαιριστή ανάλογα με το πόσο ΠΑΟΚΑΡΑΣ είναι?
Δηλαδή αν πάει στον γάβρο θα φταίει αυτός και αν δεν πάει θα είναι στρατηγος που τα κάνει όλα τέλεια?
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Εγώ δε θα πω τίποτα, ίσως μόνο ένα μεγάλο ΟΥΦ, για τους υπόλοιπους δε ξέρω. Μεγάλα παιδιά είμαστε ας πει ο καθένας ότι νομίζει.
Ειληκρινά βαρέθηκα να απαντώ σε καθέναν ξεχωριστά που θίγεται αν ειπωθεί κάτι ενάντια στο Λουτσέσκου.
Όταν τελειώσει η χρονιά ας κρίνει ο καθένας τη δουλειά του όπως νομίζει.
ΑΝ επιβεβαιωθούν οι φήμες, πάλι ας πει ο καθείς τη γνώμη του.
Αυτά και τέλος με το θέμα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτή τη φορά πάντως αν ο Λουτσέσκου φύγει, δεν κρεμάει κάποιο πρότζεκτ. Ούτε του ίδιου του αρέσει το ρόστερ, ούτε το έστησε στα μέτρα του. Το πρόβλημα το είχαμε όταν έφυγε μετά το ντάμπλ και ενώ η ομάδα ανανέωσε Βαρέλα και κράτησε τους περισσότερους που ήθελε.

Πιστεύω ότι αυτή τη φορά ο Πάμπλο θα μπορεί να αναλάβει και με τον Μπότο να κάνουν τον ΠΑΟΚ πιο σύγχρονο από σήμερα. Δεν κρύβω ότι με χαλάει η επιμονή του Ραζβάν σε γυρολόγους και ποδοσφαιριστές δίχως πνευμόνια.

Ως απολογισμός, αν δεν πάρουμε το κύπελλο στο τέλος της χρονιάς, μόνο πετυχημένη δε θεωρώ την παρουσία του στο νέο κύκλο, με μισθό 1.8εκ, σε περίοδο οικονομικού εξορθολογισμού. Δε βλέπω τι λιγότερο θα έκανε ο Γκαρσία. Επιτυχία ήταν τα προημιτελικά του Conference, και φυσικά αν φέτος πάρει το κύπελλο, θα αλλάξει το συνολικό ισοζύγιο, που θα το θεωρήσω συνολικά θετικό με το δεδομένο ότι η διοίκηση δεν είναι ζεστή για εξωαγωνιστικούς λόγους (πόλεμος με Ουκρανία κατά κύριο λόγο και ο διωγμός της οικογενείας από την παρούσα κυβέρνηση).

Η δυσαρέσκειά μου είναι ότι δεν κατάφερε να κάνει μια ομάδα σε 2 χρόνια. Ο Μπάγιεβιτς για παράδειγμα είχε πολύ χειρότερες συνθήκες και όλοι είδαμε μια αγωνιστική πρόοδο, παρά τα τρυπήματα, τις πωλήσεις σε γαύρο, τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές, και τις διαιτητικές σφαγές με πέναλτυ 2 μέτρα έξω από την περιοχή (καμία σχέση με τις σημερινές "σφαγές").

Γενικά είμαι υπέρ της άποψης τα κλειδιά της ομάδας να τα έχει ο προπονητής, και τον 1ο λόγο στις μεταγραφές. Όμως να το έχει και λιγάκι. 1η φορά στη ζωή μου βλέπω προπονητής να προσπαθεί να φέρει στην ομάδα 35χρονους και 36χρονους (ο μέρμυγκας πχ). Η πλειοψηφία των προπονητών, ακόμη και ο Σάντος (που έπαιζε με έμπειρους), έχει δηλώσει ότι το πιο δύσκολο είναι να πείσεις ένα ποδοσφαιριστή να σταματήσει το ποδόσφαιρο όταν πια δε μπορεί. Ο Ραζβάν του λέει έλα πάρε ένα ακόμη χρυσό συμβόλαιο. Τον 35χρονο Κονσεϊσάο πχ θα του έλεγε κάτσε πάρε 1εκ για 2 χρονάκια ακόμη, έχεις μεντάλιτι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”