Αλλοι πληρωνουν για να πανε θεατρο εμεις που το εχουμε τσαμπα θα το παρατησουμε? Εδω θα ειμαστε κι εμεις να συνεχισουμε να γελαμε με τους ειδικους του πληκτρολογιου.icue έγραψε:Εσεις εδω θα ειστε, αν θα σας διαβαζει κανεις δεν ξερω. Μην τα λετε μεταξυ σας τελικα.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- paokovios1974
καλα σοβαρα τωρα δεν μας κανει ο ακπομ? ο νεοπλουτισμος στο μεγαλειο του... ο ακπομ ειναι ακριβως αυτο που θελουμε, και δεν θελει χρονο για προσαρμογες ξερει καλα την ομαδα και τον λουτσεσκου
Με τον Ακπομ, σε επίθεση είμαστε καλύτεροι από το ξεκίνημα της σεζόν πέρσυ, αν και λείπει το εξτρέμ που περιμένουμε,
κι επίσης στο κέντρο είμαστε επίσης καλύτεροι καθώς προστέθηκε ο Κουρτιτς.
Στα υπόλοιπα είμαστε στα ίδια με Σεπτέμβρη 2020, προς το παρόν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι είναι ο ρουλης? δευτερο φαβορι? δηλαδη οι μπουκερ που τον δινουν 40 αποδοση και εμας 4.50 δεν εχουν ιδεα ? εσυ ξερεις καλυτερα? Λοιπον εγω λεω να ασχοληθεις με καλλιτεχνικο πατιναζ και να αφησεις την μπαλα αντε γιατι με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα θα μας πεσουν τα μαλλιάpisakaipoupoula έγραψε:Μάλιστα, λοιπόν επειδή σοβαρές μεταγραφές δεν θα γίνουν την τελευταία μέρα θα ακούμε για ενδιαφέρον σε παικτάκια επιπέδου Κρίστο τότε θα μας λένε ε να μωρέ δεν προλάβαμε κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη για το καλοκαιρινό καρναβάλι και ότι ακολουθήσει που απ ότι φαίνεται δεν είναι ο Λουτσέσκου, άλλοι τα χουν κάνει μαντάρα...γιατί με δυο παιχνίδια την βδομάδα -αν περάσουμε το μεγαθήριο Ριέκα- και με τη μισή 11άδα 32 κλεισμένα θέλω να δω πόσα γκολ θα χουμε να τρώμε μετά το 60 και να σας δω μετά τις ανανεώσεις Βαρέλα Κρέσπο και όλων των 35ρηδων που θέλετε, μας λείπει και ο Τζιοβίνκο για δωρεάν εκδρομές με τα καπη...τη στιγμή που μιλάμε ο ρούλης είναι δεύτερο φαβορί για πρωτάθλημα, εμείς από τρίτοι και κάτω θα τερματίσουμε, εδώ θα μαστε
+ κανονικό προπονητή από νωρίςParolos έγραψε:Με τον Ακπομ, σε επίθεση είμαστε καλύτεροι από το ξεκίνημα της σεζόν πέρσυ, αν και λείπει το εξτρέμ που περιμένουμε,
Καλή κίνηση να πάρουμε τον Άκπομπ, που θα πρέπει όμως να δουλέψει για να επανέλθει. Έκανε κακή χρονιά και από φαίνεται ακόμη χειρότερη προετοιμασία. Μαζί με Άκπομπ θα ήθελα πακέτο και τον Πέλκα, αλλά εφόσον είναι ακριβός, κάποιον παρόμοι. Προσωπικά επιμένω για τον Τανάσε της Στεάουα, που παίζει και στο πλάι και στο 10, παίκτης που κάνει γκολ και ασίστ.
-
kosths BXL
αυτος που εγραψε για ρουλη δευτερο φαβορι για πρωταθλημα λογικα πινει απευθειας απο την πηγη (τον βαγγελα )
- paokmaniak
E ναι σαφως καλυτερα.Parolos έγραψε:Με τον Ακπομ, σε επίθεση είμαστε καλύτεροι από το ξεκίνημα της σεζόν πέρσυ, αν και λείπει το εξτρέμ που περιμένουμε,
Περυσι ειχες το Γιαννουλη φετος τον κανενα, περυσι ειχες το Τζολη φετος τον κανεναν.
Eιχες εξτρα δλδ παιχτες αξιας 20 εκατομυριων... τωρα χωρις να τους εχεις αντικαταστησει πως εισαι καλυτερα ενας θεος ξερει.
Σου λυπει ο 1ος σου σεασσιστ ο 1ος σου σε γκολ
Τώρα που αναβλήθηκε για 11-12 Σεπτεμβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος, έχουμε περισσότερη άνεση για μεταγραφές. Μπορούμε να περιμένουμε μέχρι 31/8 για όλες τις κινήσεις.
-
giliopoulos
Δεν τον παρεξηγω σιγουρα ακουει ραδια θεσσαλονικης με τον αρη να πηγαινει για πρωταθλημα με το σουγκρεν το ντενις και το μανσινι.kosths BXL έγραψε:αυτος που εγραψε για ρουλη δευτερο φαβορι για πρωταθλημα λογικα πινει απευθειας απο την πηγη (τον βαγγελα )
-
paokpantou
Έχουμε χρόνο για μεταγραφες. Μην αγχώνεστε.
Εξάλλου την Πέμπτη και καινούριος να ερχοταν δεν θα επαιζε
Εξάλλου την Πέμπτη και καινούριος να ερχοταν δεν θα επαιζε
- invincible
Επ σας έπιασα εδώ είμαστε. Καθίστε καλά. Θα φυλλίσετε δαχτυλίδι Λουτσέσκου. Πάνω από 5εκ. ρήτρα έχει για 3χρόνια δεν πάει πουθενά. Όπως φυλλίσατε δαχτυλίδι Φερειρα και Γκαρσία εγώ έτοιμα τα έχω δαχτυλίδια chevalier καθαρισμένα με ντετολ ξέρει ο Παρολος. γονυπετής θα γίνει η τελετή με δαχτυλίδια chevalier με το γράμμα Λ.astral έγραψε:+ κανονικό προπονητή από νωρίςParolos έγραψε:Με τον Ακπομ, σε επίθεση είμαστε καλύτεροι από το ξεκίνημα της σεζόν πέρσυ, αν και λείπει το εξτρέμ που περιμένουμε,
Μακάρι να μην πάει πουθενά για 3 χρόνια. Η καλύτερη μεταγραφη ως τώρα με διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 23 Αύγ 2021, 12:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
mbison
Μην χαθεί η Ευρώπη μονοJeremy4 έγραψε:Τώρα που αναβλήθηκε για 11-12 Σεπτεμβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος, έχουμε περισσότερη άνεση για μεταγραφές. Μπορούμε να περιμένουμε μέχρι 31/8 για όλες τις κινήσεις.