Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από joshua »

Πείτε με κομπλεξικό ,πείτε με εμπαθή, αλλά εγώ άνθρωπο που δηλώνει «ο γαύρος ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος,ο καλύτερος γαύρος μετά από αυτόν του Βαλβερδε και του αξίζουν συγχαρητήρια για ότι πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη» ΔΕΝ τον θέλω στον πάγκο μας. Του εύχομαι να βρεθεί μια μέρα στον πάγκο του γαύρου ,μιας και φρόντισε να κρατήσει τις πόρτες ανοικτές...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

PAOK_Antarctica έγραψε:Από τη μία συμφωνώ με obanebane και renegade. Εδώ δεν πολυχάρηκα το διπλό χθες, που είχαν και κάποιους παίκτες μέσα, θα χαρώ αν τους κερδίσουμε αποδεκατισμένους;

Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως, αν η κατάσταση ήταν αντίστροφη ,αυτοί οι σιχαμένοι θα κινούσαν γη και ουρανό για να κάνουν όσο μεγαλύτερη νίκη μπορούν ώστε να έχουν κάτι να θρέψουν τις μίζερες υπάρξεις τους.
Και όχι μόνο θα μας κέρδιζαν, θα φτιάχναν και μπλουζάκια και επετείους. Θα το κυκλοφορούσαν σε DVD και σε 30 χρόνια θα βλέπαμε αφιερώματα στην ΕΡΤ.

Γι'αυτό και μόνο πρέπει να γίνει μπουκάκε, που είπε και ο Τόλαρος. Αν και αμφιβάλλω με τον ύπνο στον πάγκο αν θα το κυνηγήσουμε.
Γι αυτό εσύ είσαι ΠΑΟΚ και αυτά είναι σκουλήκια.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειναι λιγο θολο του τι σημαινει σεβασμος. Σιγουρα δεν ειναι να σκυλιασεις σε ματς που ο αλλος ειναι στα ταρταρα. Αλλα και απο την αλλη το να μην παιξεις οσο μπορεις επειδη ο αλλος μονος του τα εκανε σκατα, δεν λεγεται σεβασμος, αλλα λυπηση. Να χαν καποιο προβλημα που δεν ηταν στο χερι τους, να το καταλαβω αλλα τωρα δεν μιλαμε για κατι τετοιο.

Οταν δωσαν λεφτα που δεν ειχαν και ο μοναδικος τους σκοπος ηταν να μας κερδισουν, τωρα που φευγουν ολοι απληρωτοι, σε τι να κανουμε fair play ακριβως; Να μπουμε και να παιξουμε οπως θα παιζαμε ετσι και αλλιως και οτι βγει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Πείτε με κομπλεξικό ,πείτε με εμπαθή, αλλά εγώ άνθρωπο που δηλώνει «ο γαύρος ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος,ο καλύτερος γαύρος μετά από αυτόν του Βαλβερδε και του αξίζουν συγχαρητήρια για ότι πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη» ΔΕΝ τον θέλω στον πάγκο μας. Του εύχομαι να βρεθεί μια μέρα στον πάγκο του γαύρου ,μιας και φρόντισε να κρατήσει τις πόρτες ανοικτές...
Γ αυτο και την 4αρα απο τα σκουλικια...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για τον Ίβιτς λέει.
Οποίος ξέρει τον χαρακτήρα του Σέρβου δεν πέφτει από τα σύννεφα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Joshua

Ποιος τα είπε αυτά;

Ή μιλάμε για συνέχεια σιτροέν ν. φερράρι;

(εντάξει σιτροέν δυνατή στο WRC όμως)

Edit: ok το έπιασα για Ιβιτς πήγαινε, δεν διάβασα τι είχε έιπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Δευ 29 Ιουν 2020, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Gospi, για τον Ίβιτς λέει... 8-)

Απέρριψε κάθε πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας μας, λέγοντας καλά λόγια για τον gay, απ όσο κατάλαβα...

Δεν ξέρω αν ισχύει η φημολογούμενη προσέγγιση του, αλλά "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"...

Στην χάρτινη τον βλέπω, όμως, εύκολα κιόλας...Οπότε, λοιπόν, από μακριά κι αγαπημένοι, για εμένα, στο εξής...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

joshua έγραψε:Πείτε με κομπλεξικό ,πείτε με εμπαθή, αλλά εγώ άνθρωπο που δηλώνει «ο γαύρος ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος,ο καλύτερος γαύρος μετά από αυτόν του Βαλβερδε και του αξίζουν συγχαρητήρια για ότι πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη» ΔΕΝ τον θέλω στον πάγκο μας. Του εύχομαι να βρεθεί μια μέρα στον πάγκο του γαύρου ,μιας και φρόντισε να κρατήσει τις πόρτες ανοικτές...
Συμφωνώ 100%. Εν τω μεταξύ στην ίδια συνέντευξη λέει έχω δει 2-3 αγώνες του ΠΑΟΚ. Και πως έβγαλες τότε το συμπέρασμα ρε μάστορα ότι ο γαύρος είναι η μακράν καλύτερη ομάδα; Κι εγώ ως άνοιγμα για να δουλέψει στο μέλλον στον γαύρο την καταλαβαίνω αυτήν την συνέντευξη.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Renegade

Τί εννοείς για Ιβιτς; Παραδόπιστος;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εννοει αυτο που εχω γραψει πολλες φορες.Ειναι ενας ανθρωπος με κανενα συναισθηματισμο,με μονη πηξιδα το ατομικο συμφερον και εγωισμο και για αυτον τον λογο δεν τον θελω στον παγκο ακομα και αν στο μελλον αποδειχθει Γκουαρντιολα.Ενας ανθρωπος που εχει περασει 12 χρονια απο την ομαδα και δεν εχει αναπτυξει το παραμικρο δεσιμο,τυπικος Σερβος...Προφανως και δεν εξεπληξαν οι δηλωσεις του...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

goran 64 έγραψε:Gospi, για τον Ίβιτς λέει... 8-)

Απέρριψε κάθε πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας μας, λέγοντας καλά λόγια για τον gay, απ όσο κατάλαβα...

Δεν ξέρω αν ισχύει η φημολογούμενη προσέγγιση του, αλλά "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"...

Στην χάρτινη τον βλέπω, όμως, εύκολα κιόλας...Οπότε, λοιπόν, από μακριά κι αγαπημένοι, για εμένα, στο εξής...
Σωστα [FACE WITH TEARS OF JOY]
μπερδευτηκα με τις δηλωσεις του αμπελ στο ιδιο περιπου μηκος κυματος περι καλυτερης ομαδας γαυρου κλπ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

icue έγραψε:Ειναι λιγο θολο του τι σημαινει σεβασμος. Σιγουρα δεν ειναι να σκυλιασεις σε ματς που ο αλλος ειναι στα ταρταρα. Αλλα και απο την αλλη το να μην παιξεις οσο μπορεις επειδη ο αλλος μονος του τα εκανε σκατα, δεν λεγεται σεβασμος, αλλα λυπηση. Να χαν καποιο προβλημα που δεν ηταν στο χερι τους, να το καταλαβω αλλα τωρα δεν μιλαμε για κατι τετοιο.

Οταν δωσαν λεφτα που δεν ειχαν και ο μοναδικος τους σκοπος ηταν να μας κερδισουν, τωρα που φευγουν ολοι απληρωτοι, σε τι να κανουμε fair play ακριβως; Να μπουμε και να παιξουμε οπως θα παιζαμε ετσι και αλλιως και οτι βγει.

Ρε να τους βάλουμε 10 αν μπορούμε, απλά εμένα προσωπικά ως οπαδό του ΠΑΟΚ θα μου είναι αδιάφορο και δεν θα το πανηγυρισω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

goran 64 έγραψε:Gospi, για τον Ίβιτς λέει... 8-)

Θα πάει σε αυτον που του είπε ότι φοράει φίλε κομμωτηρίου σαν τις γκομενες;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εδώ ρε josh γελάνε σαν ηλίθιοι μερικοί ντεμέκ ΠΑΟΚτσηδες που λένε ότι ο γαύρος είχε διαστημικό ροστερ και μας πήδηξε δίκαια φέτος.
Βαζελολαγνοι,που έχουν και άποψη χρόνια σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ,εσενα σου έκαναν εντύπωση οι δηλωσεις ενος επαγγελματία;
Κατά τα λοιπά,συμφωνώ απόλυτα,μακριά από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Εννοει αυτο που εχω γραψει πολλες φορες.Ειναι ενας ανθρωπος με κανενα συναισθηματισμο,με μονη πηξιδα το ατομικο συμφερον και εγωισμο και για αυτον τον λογο δεν τον θελω στον παγκο ακομα και αν στο μελλον αποδειχθει Γκουαρντιολα.Ενας ανθρωπος που εχει περασει 12 χρονια απο την ομαδα και δεν εχει αναπτυξει το παραμικρο δεσιμο,τυπικος Σερβος...Προφανως και δεν εξεπληξαν οι δηλωσεις του...
Ένας άνθρωπος, που τον άφησαν, απ τον ΠΑΟΚ, βορά στους ΑΡΔ του ΠΟΚ, μετά το ματς με τον βάζελο και που ο ίδιος του ο Πρόεδρος είπε ψέματα ότι "πρώτος αυτός μου ζήτησε να φύγει, επειδή απειλείται η οικογένεια του", αμέσως μετά το τελευταίο ματς των play off, δημόσια, στην τηλεόραση, θα ήταν μόνο για δέσιμο, αν δενόταν....

Για να λέμε και καμιά αντίθετη άποψη, έτσι, για να υπάρχει και καμιά σχετική ανταλλαγή τους, δηλαδή, εδώ μέσα.

Αλλά ξέχασα...Είναι τυπικός Σέρβος και κοιτάζει μόνο το προσωπικό του συμφέρον και τον εγωισμό του...Ναι...
Άμα ήταν τέτοιος και μάλιστα κανένας άχρηστος, που δεν πίστευε στην αξία του, τότε θα καθόταν να τους γλείφει, καθημερινά και πατόκορφα, για να τα παίρνει, όπως κάνουν τόσοι και τόσοι, στην δημόσια υπηρεσία του ΠΑΟΚ ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”