Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Πείτε με κομπλεξικό ,πείτε με εμπαθή, αλλά εγώ άνθρωπο που δηλώνει «ο γαύρος ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος,ο καλύτερος γαύρος μετά από αυτόν του Βαλβερδε και του αξίζουν συγχαρητήρια για ότι πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη» ΔΕΝ τον θέλω στον πάγκο μας. Του εύχομαι να βρεθεί μια μέρα στον πάγκο του γαύρου ,μιας και φρόντισε να κρατήσει τις πόρτες ανοικτές...
Γι αυτό εσύ είσαι ΠΑΟΚ και αυτά είναι σκουλήκια.PAOK_Antarctica έγραψε:Από τη μία συμφωνώ με obanebane και renegade. Εδώ δεν πολυχάρηκα το διπλό χθες, που είχαν και κάποιους παίκτες μέσα, θα χαρώ αν τους κερδίσουμε αποδεκατισμένους;
Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως, αν η κατάσταση ήταν αντίστροφη ,αυτοί οι σιχαμένοι θα κινούσαν γη και ουρανό για να κάνουν όσο μεγαλύτερη νίκη μπορούν ώστε να έχουν κάτι να θρέψουν τις μίζερες υπάρξεις τους.
Και όχι μόνο θα μας κέρδιζαν, θα φτιάχναν και μπλουζάκια και επετείους. Θα το κυκλοφορούσαν σε DVD και σε 30 χρόνια θα βλέπαμε αφιερώματα στην ΕΡΤ.
Γι'αυτό και μόνο πρέπει να γίνει μπουκάκε, που είπε και ο Τόλαρος. Αν και αμφιβάλλω με τον ύπνο στον πάγκο αν θα το κυνηγήσουμε.
Ειναι λιγο θολο του τι σημαινει σεβασμος. Σιγουρα δεν ειναι να σκυλιασεις σε ματς που ο αλλος ειναι στα ταρταρα. Αλλα και απο την αλλη το να μην παιξεις οσο μπορεις επειδη ο αλλος μονος του τα εκανε σκατα, δεν λεγεται σεβασμος, αλλα λυπηση. Να χαν καποιο προβλημα που δεν ηταν στο χερι τους, να το καταλαβω αλλα τωρα δεν μιλαμε για κατι τετοιο.
Οταν δωσαν λεφτα που δεν ειχαν και ο μοναδικος τους σκοπος ηταν να μας κερδισουν, τωρα που φευγουν ολοι απληρωτοι, σε τι να κανουμε fair play ακριβως; Να μπουμε και να παιξουμε οπως θα παιζαμε ετσι και αλλιως και οτι βγει.
Οταν δωσαν λεφτα που δεν ειχαν και ο μοναδικος τους σκοπος ηταν να μας κερδισουν, τωρα που φευγουν ολοι απληρωτοι, σε τι να κανουμε fair play ακριβως; Να μπουμε και να παιξουμε οπως θα παιζαμε ετσι και αλλιως και οτι βγει.
Γ αυτο και την 4αρα απο τα σκουλικια...joshua έγραψε:Πείτε με κομπλεξικό ,πείτε με εμπαθή, αλλά εγώ άνθρωπο που δηλώνει «ο γαύρος ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος,ο καλύτερος γαύρος μετά από αυτόν του Βαλβερδε και του αξίζουν συγχαρητήρια για ότι πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη» ΔΕΝ τον θέλω στον πάγκο μας. Του εύχομαι να βρεθεί μια μέρα στον πάγκο του γαύρου ,μιας και φρόντισε να κρατήσει τις πόρτες ανοικτές...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Ίβιτς λέει.
Οποίος ξέρει τον χαρακτήρα του Σέρβου δεν πέφτει από τα σύννεφα.
Οποίος ξέρει τον χαρακτήρα του Σέρβου δεν πέφτει από τα σύννεφα.
Joshua
Ποιος τα είπε αυτά;
Ή μιλάμε για συνέχεια σιτροέν ν. φερράρι;
(εντάξει σιτροέν δυνατή στο WRC όμως)
Edit: ok το έπιασα για Ιβιτς πήγαινε, δεν διάβασα τι είχε έιπε
Ποιος τα είπε αυτά;
Ή μιλάμε για συνέχεια σιτροέν ν. φερράρι;
(εντάξει σιτροέν δυνατή στο WRC όμως)
Edit: ok το έπιασα για Ιβιτς πήγαινε, δεν διάβασα τι είχε έιπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Δευ 29 Ιουν 2020, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gospi, για τον Ίβιτς λέει...
Απέρριψε κάθε πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας μας, λέγοντας καλά λόγια για τον gay, απ όσο κατάλαβα...
Δεν ξέρω αν ισχύει η φημολογούμενη προσέγγιση του, αλλά "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"...
Στην χάρτινη τον βλέπω, όμως, εύκολα κιόλας...Οπότε, λοιπόν, από μακριά κι αγαπημένοι, για εμένα, στο εξής...

Απέρριψε κάθε πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας μας, λέγοντας καλά λόγια για τον gay, απ όσο κατάλαβα...
Δεν ξέρω αν ισχύει η φημολογούμενη προσέγγιση του, αλλά "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"...
Στην χάρτινη τον βλέπω, όμως, εύκολα κιόλας...Οπότε, λοιπόν, από μακριά κι αγαπημένοι, για εμένα, στο εξής...
-
Συμφωνώ 100%. Εν τω μεταξύ στην ίδια συνέντευξη λέει έχω δει 2-3 αγώνες του ΠΑΟΚ. Και πως έβγαλες τότε το συμπέρασμα ρε μάστορα ότι ο γαύρος είναι η μακράν καλύτερη ομάδα; Κι εγώ ως άνοιγμα για να δουλέψει στο μέλλον στον γαύρο την καταλαβαίνω αυτήν την συνέντευξη.joshua έγραψε:Πείτε με κομπλεξικό ,πείτε με εμπαθή, αλλά εγώ άνθρωπο που δηλώνει «ο γαύρος ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος,ο καλύτερος γαύρος μετά από αυτόν του Βαλβερδε και του αξίζουν συγχαρητήρια για ότι πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη» ΔΕΝ τον θέλω στον πάγκο μας. Του εύχομαι να βρεθεί μια μέρα στον πάγκο του γαύρου ,μιας και φρόντισε να κρατήσει τις πόρτες ανοικτές...
Εννοει αυτο που εχω γραψει πολλες φορες.Ειναι ενας ανθρωπος με κανενα συναισθηματισμο,με μονη πηξιδα το ατομικο συμφερον και εγωισμο και για αυτον τον λογο δεν τον θελω στον παγκο ακομα και αν στο μελλον αποδειχθει Γκουαρντιολα.Ενας ανθρωπος που εχει περασει 12 χρονια απο την ομαδα και δεν εχει αναπτυξει το παραμικρο δεσιμο,τυπικος Σερβος...Προφανως και δεν εξεπληξαν οι δηλωσεις του...
Σωστα [FACE WITH TEARS OF JOY]goran 64 έγραψε:Gospi, για τον Ίβιτς λέει...![]()
μπερδευτηκα με τις δηλωσεις του αμπελ στο ιδιο περιπου μηκος κυματος περι καλυτερης ομαδας γαυρου κλπ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue έγραψε:Ειναι λιγο θολο του τι σημαινει σεβασμος. Σιγουρα δεν ειναι να σκυλιασεις σε ματς που ο αλλος ειναι στα ταρταρα. Αλλα και απο την αλλη το να μην παιξεις οσο μπορεις επειδη ο αλλος μονος του τα εκανε σκατα, δεν λεγεται σεβασμος, αλλα λυπηση. Να χαν καποιο προβλημα που δεν ηταν στο χερι τους, να το καταλαβω αλλα τωρα δεν μιλαμε για κατι τετοιο.
Ρε να τους βάλουμε 10 αν μπορούμε, απλά εμένα προσωπικά ως οπαδό του ΠΑΟΚ θα μου είναι αδιάφορο και δεν θα το πανηγυρισω.
Θα πάει σε αυτον που του είπε ότι φοράει φίλε κομμωτηρίου σαν τις γκομενες;goran 64 έγραψε:Gospi, για τον Ίβιτς λέει...![]()
joshua έγραψε:Πείτε με κομπλεξικό ,πείτε με εμπαθή, αλλά εγώ άνθρωπο που δηλώνει «ο γαύρος ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα φέτος,ο καλύτερος γαύρος μετά από αυτόν του Βαλβερδε και του αξίζουν συγχαρητήρια για ότι πέτυχε σε Ελλάδα και Ευρώπη» ΔΕΝ τον θέλω στον πάγκο μας. Του εύχομαι να βρεθεί μια μέρα στον πάγκο του γαύρου ,μιας και φρόντισε να κρατήσει τις πόρτες ανοικτές...
Εδώ ρε josh γελάνε σαν ηλίθιοι μερικοί ντεμέκ ΠΑΟΚτσηδες που λένε ότι ο γαύρος είχε διαστημικό ροστερ και μας πήδηξε δίκαια φέτος.
Βαζελολαγνοι,που έχουν και άποψη χρόνια σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ,εσενα σου έκαναν εντύπωση οι δηλωσεις ενος επαγγελματία;
Κατά τα λοιπά,συμφωνώ απόλυτα,μακριά από τον ΠΑΟΚ.
Ένας άνθρωπος, που τον άφησαν, απ τον ΠΑΟΚ, βορά στους ΑΡΔ του ΠΟΚ, μετά το ματς με τον βάζελο και που ο ίδιος του ο Πρόεδρος είπε ψέματα ότι "πρώτος αυτός μου ζήτησε να φύγει, επειδή απειλείται η οικογένεια του", αμέσως μετά το τελευταίο ματς των play off, δημόσια, στην τηλεόραση, θα ήταν μόνο για δέσιμο, αν δενόταν....joshua έγραψε:Εννοει αυτο που εχω γραψει πολλες φορες.Ειναι ενας ανθρωπος με κανενα συναισθηματισμο,με μονη πηξιδα το ατομικο συμφερον και εγωισμο και για αυτον τον λογο δεν τον θελω στον παγκο ακομα και αν στο μελλον αποδειχθει Γκουαρντιολα.Ενας ανθρωπος που εχει περασει 12 χρονια απο την ομαδα και δεν εχει αναπτυξει το παραμικρο δεσιμο,τυπικος Σερβος...Προφανως και δεν εξεπληξαν οι δηλωσεις του...
Για να λέμε και καμιά αντίθετη άποψη, έτσι, για να υπάρχει και καμιά σχετική ανταλλαγή τους, δηλαδή, εδώ μέσα.
Αλλά ξέχασα...Είναι τυπικός Σέρβος και κοιτάζει μόνο το προσωπικό του συμφέρον και τον εγωισμό του...Ναι...
Άμα ήταν τέτοιος και μάλιστα κανένας άχρηστος, που δεν πίστευε στην αξία του, τότε θα καθόταν να τους γλείφει, καθημερινά και πατόκορφα, για να τα παίρνει, όπως κάνουν τόσοι και τόσοι, στην δημόσια υπηρεσία του ΠΑΟΚ ...