Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Επισκέπτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
κανα νέο με τον νερομπλουμ;
τελικα ο ίδιος (οπως λέει το γαυροσαιτ) ηρθε; ή ο ατζέντης του;
τελικα ο ίδιος (οπως λέει το γαυροσαιτ) ηρθε; ή ο ατζέντης του;
Μπραβο chuck norris.
Για το Βερνμπλουμ να μαθουμε ποτε κανει check out απο το ξενοδοχειο στην Τουρκια.
Πχ ενα τηλεφωνημα στην ρεσεψιον: εχουμε ενα πακετο να παραδωσουμε στον κ. Βερνμπλουμ πχ την Τριτη παρακαλω. Η ρεσεψιονιστ μπορει να απαντησει οτι τη Δευτερα αναχωρει.
Για το Βερνμπλουμ να μαθουμε ποτε κανει check out απο το ξενοδοχειο στην Τουρκια.
Πχ ενα τηλεφωνημα στην ρεσεψιον: εχουμε ενα πακετο να παραδωσουμε στον κ. Βερνμπλουμ πχ την Τριτη παρακαλω. Η ρεσεψιονιστ μπορει να απαντησει οτι τη Δευτερα αναχωρει.
- Dimitris_L4
- Dimitris_L4
Εχω πει πολλες φορες οτι εχω μιλησει με σουρμε κ του εχω πει..εχω μια ακρη εκει..
- sourmenetes
- Moderator
ok φιλε μακαρι να κλεισει και να μπει μαζι με πριγιο,ουαρντα κ ισως τον φορ στο 2ο σταδιο προετημασιαςDimitris_L4 έγραψε:Εχω πει πολλες φορες οτι εχω μιλησει με σουρμε κ του εχω πει..εχω μια ακρη εκει..

- Μπαρκαρούτσος
Ουάου, μία σελίδα on-topic! Πώς το πάθατε;
Από εδώ και πέρα, δεν θα χαρίζομαι.
Τα off-topic θα πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Κάθε χρόνο γίνεται σκατά από τα off-topic το topic των μεταγραφών και εμείς που είμαστε πρεζάκια με τον Π.Α.Ο.Κ. και όχι με τις μεταγραφές, δεν μπορούμε να διαβάσουμε μια ήρεμη στρωτή κουβέντα, έστω και με τις αναμενόμενες χ ψ εντάσεις!
Ως εδώ.
Από εδώ και πέρα, δεν θα χαρίζομαι.
Τα off-topic θα πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Κάθε χρόνο γίνεται σκατά από τα off-topic το topic των μεταγραφών και εμείς που είμαστε πρεζάκια με τον Π.Α.Ο.Κ. και όχι με τις μεταγραφές, δεν μπορούμε να διαβάσουμε μια ήρεμη στρωτή κουβέντα, έστω και με τις αναμενόμενες χ ψ εντάσεις!
Ως εδώ.
- P.A.O.K.jim
Μήπως με την απόκτηση του Βέρμπλουμ κερδίζουμε χρόνο για την απόκτηση φορ;
Ο παίκτης έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία την θέση και ίσως λύνει τα χέρια του προπονητή για τώρα και άν φύγει ο Πρίγιο τότε βλεπουμε
Ο παίκτης έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία την θέση και ίσως λύνει τα χέρια του προπονητή για τώρα και άν φύγει ο Πρίγιο τότε βλεπουμε
Δε νομίζω να μην πάρουμε επιθετικό μέχρι το 2ο στάδιο προετοιμασίας. Ως τότε θα έχουμε κλείσει το 100% των παιχτών μας που θα έχουμε στο roster.
Τώρα Κυριακή που γυρνάμε από εβδομαδα κανα 3-4μέρες θα αποφασίσει ο Luce πριν αναχωρήσουμε 2μέρες πιοι θα μείνουν από αυτούς που έχουμε στην Ολλανδία και ποιοι θα πάρουν πόδι.
* Έχουμε Ολλανδία 32 παίχτες μαζί με τον Prijo(βάζω που δεν πήγε θα είναι στο 2οΣτάδιο προετοιμασίας)
Τον 1 που θα πάρει πόδι τον ξέρουμε εiναι ο: Leveque
Τον 2ο και 3ο προβλέπω για δανεικούς: Κουλούρης, Mihohevic
Για 4ο-5ο προβλέπω: Γλύκος(αποχώρηση αν κάτσει που θα κάτσει ο Rey), Moulin ή Cañas βλέπω να παίρνουν πόδι(αν έρθει ο Wernbloom)
Τώρα Κυριακή που γυρνάμε από εβδομαδα κανα 3-4μέρες θα αποφασίσει ο Luce πριν αναχωρήσουμε 2μέρες πιοι θα μείνουν από αυτούς που έχουμε στην Ολλανδία και ποιοι θα πάρουν πόδι.
* Έχουμε Ολλανδία 32 παίχτες μαζί με τον Prijo(βάζω που δεν πήγε θα είναι στο 2οΣτάδιο προετοιμασίας)
Τον 1 που θα πάρει πόδι τον ξέρουμε εiναι ο: Leveque
Τον 2ο και 3ο προβλέπω για δανεικούς: Κουλούρης, Mihohevic
Για 4ο-5ο προβλέπω: Γλύκος(αποχώρηση αν κάτσει που θα κάτσει ο Rey), Moulin ή Cañas βλέπω να παίρνουν πόδι(αν έρθει ο Wernbloom)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 28 Ιουν 2018, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.