Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Sick Bastard έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Διψήφια διαφορά από τον γκέι και είναι ακόμα του Άι Γιαννιού.
Εδώ είμαστε 4 βαθμούς κάτω από τα σκουλήκια που έγιναν όντως αφεντικά της πόλης.
Τον δαφνομπουκωμένο θα χρειαστούμε σε λίγο τηλεσκόπιο για να τον βλέπουμε στη βαθμολογία.
Τα έχω γράψει εκτενέστατα 2 ή 3 φορές για το τι ισχύει εδώ και καιρό με ΠΑΟΚ και Σαββίδη.
Άλλοι συμφώνησαν, άλλοι φαντασιώνονταν κινήσεις αλλά Queen's Gambit σε μια υποτιθέμενη σκακιέρα, σε άλλους έχει κολλήσει η βελόνα στο "ευεργέτη ευτυχώς που υπάρχεις και ομορφαίνεις τις ζωές μας".
Είμαι τόσο αποκαμωμένος από το χτικιό που παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα, είναι αμέτρητες οι παθογένειες που βλέπουμε, τόσο αδιανόητη η βουτιά από το νταμπλ που ήταν μόλις μιάμιση σεζόν νωρίτερα (μου φαντάζει δέκα χρόνια πριν πλέον), που δεν αντέχω να αναπτύξω καμία συλλογιστική.
Μονάχα δύο πράγματα: α) αυτό που συμβαίνει διαφαινόταν από καιρό. Ομάδα στην Ελλάδα με επενδυτή τύπου Ιβάν Σαββίδη, όταν ο επενδυτής είναι άφαντος, φλερτάρει παθιασμένα με τη διάλυση, είναι άγραφος κανόνας που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, β) αν είχα εμπιστοσύνη σε κάποιον ή σε κάτι, πραγματικά θα ήμουν υπέρ του τόταλ ριμπίλντινγκ, γάμησέ το για φέτος, πάμε για άλλα κτλ, φροντίστε μόνο να παίξετε με το μαχαίρι στα δόντια στο κύπελλο που είναι θέμα φόρμας και τύχης. Αλλά ποιος θα αναλάβει το χτίσιμο, με ποιον προορισμό και με ποια κριτήρια; Το χάος που επικρατεί τώρα προμηνύει δύσκολες μέρες για μπόλικο καιρό.
Κοίτα, υπάρχει μια βελτίωση στον κόσμο πάντως, μέχρι τώρα, κανείς δεν σου έχει γράψει, ότι χρειάζεσαι Γούμενο να στρώσεις, ή πως αν δεν ήταν ο Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ θα ήταν τώρα Γ'εθνική (μόλις θα είχε ανέβει από 7 χρόνια στη Δ')
Και το "ο ιδιοκτήτης της Adidas είναι κάθε μέρα στην Ελλάδα;"
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Όσοι βγήκατε να κριτικάρετε σήμερα τού Άι-Γιάννη τον άνθρωπο που μας έσωσε από τα χρέη και μας έφερε με τίμιο τρόπο 2 νταμπλ και τόσα ρεκόρ, θα έπρεπε να ντρέπεστε. Και όχι ρε, δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε κριτική σήμερα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

έχει αλλάξει η μέρα φίλε εδώ και 2 ώρες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Rexaris έγραψε:Όσοι βγήκατε να κριτικάρετε σήμερα τού Άι-Γιάννη τον άνθρωπο που μας έσωσε από τα χρέη και μας έφερε με τίμιο τρόπο 2 νταμπλ και τόσα ρεκόρ, θα έπρεπε να ντρέπεστε. Και όχι ρε, δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε κριτική σήμερα.
Κριτικη ειναι το να πεις πρεπει να ερθει εδω να βαλει μια ταξη?
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Το ότι κριτικαρω δεν σημαίνει ότι είμαι αχάριστος. Όπως και το ότι πλήρωσε για τα χρέη δεν σημαίνει ότι μπορεί να σε κάνει ομάδα σκάκι. Πλήρωσε τον ευχαριστούμε μέχρι εκεί. Εμείς ήμαστε οι πελάτες του, εμείς θα κρίνουμε το προϊόν που παράγει η εταιρεία του αν το πάμε τελείως ψυχρά.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Πελάτη αν δεν σ αρέσει πας σε άλλο μαγαζί, έχει και ο Εσκομπάρ μαγαζί που μάλλον σ αρέσει
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

chri5ti9 έγραψε:Το ότι κριτικαρω δεν σημαίνει ότι είμαι αχάριστος. Όπως και το ότι πλήρωσε για τα χρέη δεν σημαίνει ότι μπορεί να σε κάνει ομάδα σκάκι. Πλήρωσε τον ευχαριστούμε μέχρι εκεί. Εμείς ήμαστε οι πελάτες του, εμείς θα κρίνουμε το προϊόν που παράγει η εταιρεία του αν το πάμε τελείως ψυχρά.

Μόνο που το προϊόν που παράγει η εταιρεία θέλουμε δε θέλουμε, είναι ποιοτικότερο από τα λεφτά που δίνουν οι πελάτες. Να τα λέμε όλα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:έχει αλλάξει η μέρα φίλε εδώ και 2 ώρες.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πελάτη αν δεν σ αρέσει πας σε άλλο μαγαζί, έχει και ο Εσκομπάρ μαγαζί που μάλλον σ αρέσει
ετση αδαιρφε πολι σωστο το λες να πανε στον εσκομπαρ ναουμε γτ εδο δεν πρεπη να λεμε τιπωτα αρνιτικο πρεπη να λεμε θετηκα. μπραβω αδερφε πολυ καλα το λες μαλλον του αρεσει, το ανακαλυψες οτι εινε γαυρως ο κατασκοπος, μας ανιξες τα ματια

υγ. Σαββίδη ξύπνα και οργάνωσε τον σύλλογο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ψιλικατζίδικο να διοικείται 1 χρόνο τώρα από άλλη ήπειρο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πελάτη αν δεν σ αρέσει πας σε άλλο μαγαζί, έχει και ο Εσκομπάρ μαγαζί που μάλλον σ αρέσει
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

βαλε ανθρωπους εμπιστοσυνης σου παντου, αλλα να εχουν ευθυνη και να οργανωσουν τα παντα
απο τα ωραρια στα γραφεια, απο την καθαριοτητα στις τουαλετες, οργανωση ΠΑΝΤΟΥ
επενδυση σου ειναι, επιχειρηματιας εισαι
με σκαιπ και ζουμ δεν διοικησε κανενας
οργανωσε τα παντα, αρκετα με αυτο το τσιρκο μεσα στα γραφεια και το ποδοσφαιρικο τμημα
αν δε γινει αυτο, να παρουμε χαπια για την πιεση, γιατι θα ακολουθησουν πολλες βραδιες σαν τη χτεσινη
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Άραγε να έμαθε ότι χάσαμε χθες;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Parolos έγραψε:Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα έδιωχνα πρώτον όποιον μιλάει ελληνικά μέσα στην ομάδα και στην ΠΑΕ..

Μην ξεχνάτε ο αρχηγός αποστολής προ 5ετιας πως πήγε να μας τρυπήσει..
Μετά τα τρυπήματα από παίχτες επίσης τα θυμάστε..

Είμαστε μεγάλη κωλοφαρα σα λαός και για 30 αργύρια ακομη και έμπιστοι εντός ομάδας άνετα σε πουλάνε για χάρη του χοντρού..

Διωξτους όλους και φέρε Ρώσους μόνο έμπιστους δικούς σου να αναλάβουν. Ότι έχει η Ρωσία καλύτερο ότι κι αν είναι από τα δικά μας τα χαιβανια καλύτεροι θα είναι. Διωξτους ολους σε όλα τα πόστα στελεχών. Ανεξαιρέτως.
Μαζί με τα ξερά ας καούν και τα χλωρά δεν πειράζει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλους αυτούς που λες να διώξει ποιος τους έφερε; Εγώ ή εσύ; Όλα με δική του ευθύνη γίνονται.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

looper 5 ο γνωστος παπαρας του face που μπλοκαρει οποιον διαφωνει μαζι του,και λεει οτι ο μπατατουδης ηταν πολυ καλλιτερος του Σαββιδη και οτι περναμε τα χειροτερα χρονια μας σαν ΠΑΟΚ και ο Σαββιδης θελει μονο να κονομησει απο μας αυτος ειναι παπαρας ο Looper 5........ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

chri5ti9 έγραψε:Το ότι κριτικαρω δεν σημαίνει ότι είμαι αχάριστος. Όπως και το ότι πλήρωσε για τα χρέη δεν σημαίνει ότι μπορεί να σε κάνει ομάδα σκάκι. Πλήρωσε τον ευχαριστούμε μέχρι εκεί. Εμείς ήμαστε οι πελάτες του, εμείς θα κρίνουμε το προϊόν που παράγει η εταιρεία του αν το πάμε τελείως ψυχρά.

πλήρωσες σαββιδη μπραβο αλλά φύγε να αναλάβουμε εμείς οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ τα γνωστά λαμόγια και ξαναέλα σε 2 χρόνια που θα ξαναχρεωσουμε τον ΠΑΟΚ.........έτσι να το πάμε τελείως ψυχρά....το λέει και παπάρας looper 5.....το πετσι :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”