goran 64 έγραψε:Μέλος ενός αξιόπιστου και έγκυρου οπαδικού forum του PAOKmania site είσαι Odi και μάλιστα ένας εκ των συντονιστών του!! Εκτιμώ λοιπόν προσωπικά ότι δίνοντας το καλό παράδειγμα θα έπρεπε να σε απασχολεί η αξιοπιστία σου!Odi έγραψε:Γιατί να με απασχολεί;Δημοσιογράφος είμαι να παλεύω για την αξιοπιστία μου;
Ψέματα πάντως από το 2008 που είμαι στο forum,δεν έχω γράψει.
Όταν κάτι γράφεται εδώ μέσα, αποτελεί όχι προσωπική εκτίμηση αλλά είδηση και δεν αναφέρεται η πηγή του, τότε προσωπικά τουλάχιστον το θεωρώ "εν δυνάμει ψέμα" περισσότερο από "εν δυνάμει αλήθεια" και εκτιμώ τελείως αιτιολογημένα προφανώς λόγω απόκρυψη της πηγής και μόνο έστω!
Αν θέλεις φυσικά απαντάς και στην παρακάτω ερώτηση:
Αν δεν ήσουν συντονιστής αλλά απλό μέλος του forum και ένας συντονιστής σου ζητούσε ή να αποδείξεις κάτι που έγραψες ή να το ανακαλέσεις για να μην τιμωρηθείς, θα σε απασχολούσε η αξιοπιστία σου?
Γκοραν το εξήγησα.Όνομα δεν μπορώ να πω.
Δεν καταλαβαίνω,έγραψα κάτι τόσο χοντρό που και απλό μέλος να το έγραφε θα του ζητούσα να ανακαλέσει για να μην τιμωρηθεί;Άντε και σου έγραψα οτι μου το είπε ο Μίχελ.Απόδειξη είναι αυτό;Θα είχα καταγεγραμένη συνομιλία ας πούμε;Όχι φυσικά.
Σου είπα:Γράφω πολλά χρόνια εδώ και ψέμα δεν έχω γράψει.Αν αυτό σου λέει κάτι,κράτα αυτό που λέω.
Αν όχι αγνόησε το.