Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Και γω στοχ σκέφτηκα χτες...
Μια χαρα ειναι και μ ε ενα εξαρι στυλ τσιμεροτ κλείσαμε στα χαφ και μπορει να φυγει και ο μαντουρο
400με 500 πιστευω να κοστολογείται ο σαμπο
Ο κοστα χτες έδωσε ελπίδα και μαζι με μαλεζα και αρι στοπερ με ταχύτητα θα ναι καλη τριάδα
Μια χαρα ειναι και μ ε ενα εξαρι στυλ τσιμεροτ κλείσαμε στα χαφ και μπορει να φυγει και ο μαντουρο
400με 500 πιστευω να κοστολογείται ο σαμπο
Ο κοστα χτες έδωσε ελπίδα και μαζι με μαλεζα και αρι στοπερ με ταχύτητα θα ναι καλη τριάδα
molde,jablonec,qarabaq,brondy,milsami(μολδαβια<)..
μακρια απο qarabaq
μακρια απο qarabaq
- Dinos_Liverpool
Besuch, άλλαξε την υπογραφή σου, σε παρακαλώ πολύ, για να δημοσιευτεί στο σχόλιο σου.
- Dinos_Liverpool
Τώρα τη είδα και σε παρακαλώ πολύ να την αλλάξεις σε κάτι που δεν θα προκαλεί κανέναν. Ούτε μπαν, ούτε τίποτα.
ΥΓ. Περίμενα 15 λεπτά, δεν την άλλαξες και έσβησα το ποστ. Sorry! Ξαναγράψτο, σε παρακαλώ. Αυτό το τελευταίο το σβήνω διότι απαντάς εκνευρισμένος και εκτός εαυτού. Όπως βλέπεις, έχω και γω τις "κοντρίτσες" μου με τους πιο θερμόαιμους και δεν είναι ακριβές να μου λες ότι δεν "ακουμπώ" τους οπαδούς...
ΥΓ. Περίμενα 15 λεπτά, δεν την άλλαξες και έσβησα το ποστ. Sorry! Ξαναγράψτο, σε παρακαλώ. Αυτό το τελευταίο το σβήνω διότι απαντάς εκνευρισμένος και εκτός εαυτού. Όπως βλέπεις, έχω και γω τις "κοντρίτσες" μου με τους πιο θερμόαιμους και δεν είναι ακριβές να μου λες ότι δεν "ακουμπώ" τους οπαδούς...
Κι εγω προκαλουμαι φιλε μου απο αυτα που γραφουν πολλοι εδω και που ειναι η ΑΦΟΡΜΗ για τα στιχακια...
και δεν θιγω συγκεκριμενα ατομα...ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ θιγουν οι στιχοι.....οποτε αν δεν εχον βαση και δεν αφορουν κανεναν, προς τι ο θορυβος;
Η υπογραφη δεν αλλαζει και αφου δεν ειναι ουτε αυτη ευπροσδεκτη δεν ειμαι ουτε εγω.....ξανα.
Θα προσπαθησω να μενω μακρυα να μην ενοχλω, αν και ενα μονιμο μπαν θα βοηθαγε προς αυτη την κατευθυνση..γιατι τωρα, οσο να πεις μπαινω σε πειρασμο.....εγω θα σε παρακαλουσα να μου το εριχνες.
οπως κ να εχει καλη συνεχεια απο μενα.......και καλο κουραγιο με αυτους που μενετε και θα αυξανουν μερα με τη μερα.
και δεν θιγω συγκεκριμενα ατομα...ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ θιγουν οι στιχοι.....οποτε αν δεν εχον βαση και δεν αφορουν κανεναν, προς τι ο θορυβος;
Η υπογραφη δεν αλλαζει και αφου δεν ειναι ουτε αυτη ευπροσδεκτη δεν ειμαι ουτε εγω.....ξανα.
Θα προσπαθησω να μενω μακρυα να μην ενοχλω, αν και ενα μονιμο μπαν θα βοηθαγε προς αυτη την κατευθυνση..γιατι τωρα, οσο να πεις μπαινω σε πειρασμο.....εγω θα σε παρακαλουσα να μου το εριχνες.
οπως κ να εχει καλη συνεχεια απο μενα.......και καλο κουραγιο με αυτους που μενετε και θα αυξανουν μερα με τη μερα.
-
Ψάχνω να βρω καρτέλα με τα attributes του Erik Sabo, από το FM14, μπορεί να βοηθήσει κανείς, γιατί δεν βρίσκω τίποτα, αν και μεγάλος γνώστης του FM, στο παρελθόν
- Dinos_Liverpool
Ποιος είπε ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος, βρε συ;
ΟΚ, σου ζήτησα κάτι με το καλό γιατί είναι κάτι που μπορεί κάλλιστα να παρεξηγηθεί, αλλά έχεις "στραβώσει". Το αφήνω, αλλά εάν έχουμε αντιδράσεις, θα πρέπει να την αλλάξεις.
ΟΚ, σου ζήτησα κάτι με το καλό γιατί είναι κάτι που μπορεί κάλλιστα να παρεξηγηθεί, αλλά έχεις "στραβώσει". Το αφήνω, αλλά εάν έχουμε αντιδράσεις, θα πρέπει να την αλλάξεις.
-
- Dimitris_L4
αθλιος στο ακατανομαστο..Αλλα στην πραγματικοτητα εμενα μου αρεσε..Νομιζω με δουλεια θα γινει η κολονα του κεντρου μας..
-
όχι τόσο άθλιος για σλοβακος, τα 14 στα μαρκαρίσματα, στην δημιουργικότητα και στα υπόλοιπα καλά είναι, και στο workrate, αυτό το αντοχή 9 είναι απογοητευτικό, και το bravery αγγλιστί, αυτά που είδα από δυο παιχνίδια, μπορεί να δουλευτεί, θέλει η ομάδα έναν ψηλό στα χαφ, γιατί χαφ είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά ούτε πουθενά, κέντρο, άσχετο αν συνηθίζει να βγαίνει στις πτέρυγες, όπως φάνηκε και χτες, και στον πρώτο αγώνα
- Dinos_Liverpool
Δεν θυμάμαι, Besuch 2, να σε μπάναρα εγώ για κάτι τέτοιο, ούτε είχα πρόθεση να σε στεναχωρήσω... Κάποιους άλλους που μιλούσαν για selfies και πασαρέλες, μάλιστα! Έχεις σχέση με αυτούς; Ε, δεν νομίζω!
Εγώ, πάντως, λέω να την αλλάξεις από μόνος σου, καταλαβαίνοντας ότι είναι λίγο προκλητική (εγώ καταλαβαίνω το περιπαικτικό της νόημα, δεν το καταλαβαίνουν, όμως, όλοι), να ηρεμήσεις και να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας για όλα τα θέματα. Απλά πράγματα.
Εγώ, πάντως, λέω να την αλλάξεις από μόνος σου, καταλαβαίνοντας ότι είναι λίγο προκλητική (εγώ καταλαβαίνω το περιπαικτικό της νόημα, δεν το καταλαβαίνουν, όμως, όλοι), να ηρεμήσεις και να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας για όλα τα θέματα. Απλά πράγματα.
ρε αλανια τι περιμενετε να εχει παικτης απο σλοβακικο πρωταθλημα στο μανατζερ? και στο περσυνο κιολας..
- ΑποστόληςΑ
+1Sera4 έγραψε:τον σαμπο ομως χθες (οπως και στον πρωτο αγωνα) ουτε κατσε, ουτε τζιολης ουτε η παναγια τον σταματουσε σαν ξεκινουσε επελαση απο τον αξονα...
ο παιχτης εχει παρα πολυ καλα στοιχεια και μπορει να δωσει λυσεις...δινει υψος, ταχυτητα, σουτ εκτος περιοχης, εχει σωστο κρατημα μπαλας και κινησεις, ενω και το μυαλο του ειναι κοφτερο χθες περασε 5-6 μπαλες φαρμακι που δημιουργησαν δυσκολες καταστασεις...
ειναι λιγο ακατεργαστος ακομα λογω πρωταθληματος που αγωνιζεται αλλα ο τουντορας και το τιμ μπορουν να τον απογειωσουν...για μενα αξιζει σαν κινηση ροστερ...
Dino ειναι οφ τοπικ αλλα με όλο το σεβασμό που σου τρέφω θεωρώ οτι στο συγκεκριμένο θεμα έχετε λάθος ...Dinos_Liverpool έγραψε:Ποιος είπε ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος, βρε συ;
Αυτο που γράφει ο Besuch άσχετα εάν συμφωνώ (που συμφωνώ) ειναι μια άποψη ενός οπαδού και πολίτη. Γιατι να θίγονται κάποιοι που εχουν άλλη άποψη. Ας πουν και εκείνοι την δικη τους ....
Εγώ με αυτο που έχω τρελαθεί ειναι με τις απόψεις κάποιων όψιμων εδω μεσα που αναθεμα μου εάν ειναι Παοκτσηδες ... Και γράφουν κάθε μέρα και μας κάνουν τα νεύρα τσατάλια ... Που δεν νευριαζουμε ευκολα ... Απόψεις που εχουν σχέση με ΠΑΟΚ όσο το μαύρο με το άσπρο
Το viral marketing και τα τρυπήματα με ραδιόφωνα και ΜΜΕ ειναι σίγουρο οτι χρησιμοποιούνται απο τον γαύρο ο οποίος θέλει και το εχει καταφερει σε μεγάλο ποσοστό να καταλύσει τα πάντα ... Ας κοιτάξουμε λιγο λοιπόν αυτο το θεμα και ας αφήσουμε κάποιες απόψεις αποδεδειγμένα δικών μας να ακούγονται