άσε δε που όλοι λίγο πολύ αγγλικά ξέρουν

desperando έγραψε:για να μπορουμε να καταλαβουμε λιγο και τα μεγεθη, η ιδια ομαδα ειναι που θελει να ξεφορτωθει και τον κρανιτσαρ οπου περυσι δεν επαιξε καθολου.εκτος αν θεωρουμε οτι και ο κρανιτσαρ ειναι λιγοςobanebane έγραψε:Ρε παιδια αυτον τον παιχταρα τον σουπερμαν τον αιρον μαν γιατι θελει να τον ξεφορτωθει η διναμο?
Βεβαια θα μου πειτε εχει παρει παιχταραδες και ο ουκρανος καραγκουνηςειναι λογικο να μην της κανει.
Νομιζω οτι τελικα ο στεφενς δεν θα φερει ουτε εναν παιχτη της επιλογης του,κριμα γιατι νομιζα οτι καποιον δικο του θα προτεινε.
Αρα παμε μαλον σε λυση απο τα πρωην σοβιετικα μερη που τα ξερει και ο ιβαν καλα αλλα και ο τσιτσι.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτος θα ειναι ο αλιγεφ,οτι υπαρχουν ομως πολλες επιλογες απο παιχταραδες που δεν επιασαν σε ρωσσια και ουκρανια αυτο ειναι αληθεια.
Και το οτι αυτα τα πρωταθληματα εχουν ξεκινησει σημαινει οτι ηδη καποιοι εχουν κοπει η οτι θα κοπουν μετα το περας των 2-3 προτων αγωνιστικων των πρωταθληματων τους.
Σε απλη μεταφραση και αν ισχυουν ολα τα παραπανω τοτε ο παιχτης ωπου ναναι φτανει.
Πόσα φάουλ παίζει να έχει βάλει το παλικάρι?desperando έγραψε:αν και ειμαι αντιθετος στα βιντεακια θα κανω μια εξαιρεση για να δειτε τον παικτη που το σουτ του ειναι οτι πιο κοντινο στου μπερναμπουκανο
[youtube]UmlPeuos3Zg[/youtube]
K_geo έγραψε:μπανε άν δείς τί "περισεύει" απο τις νεόπλουτες ρωσικές ομάδες θα πάθεις πλάκα!
Είναι καλό το ότι έχουμε ένα τύπο που ξέρει τα κατατόπια εκει ψηλά στα κρύα μέρη.
όποιος βιάζεται σκοντάφτειobanebane έγραψε:K_geo έγραψε:μπανε άν δείς τί "περισεύει" απο τις νεόπλουτες ρωσικές ομάδες θα πάθεις πλάκα!
Είναι καλό το ότι έχουμε ένα τύπο που ξέρει τα κατατόπια εκει ψηλά στα κρύα μέρη.
Αυτο γιατι το εγραψες? αν διαβασεις το κειμενο μου το γραφω.
Υ.Γ Αυτος Bakkal Otman εχει παιξει καθολου στο φετινο πρωταθλημα?
το μεγαλυτερο προβλημα των παικτων απο την πρωην σοβιετικη ενωση ειναι η γλωσσα.οι περισσοτεροι δεν ξερουν αγγλικα με αποτελεσμα οταν βγαινουν στο εξωτερικο να κανουν αρκετο καιρο να προσαρμοστουν στις ομαδες τουςobanebane έγραψε:desperando έγραψε:για να μπορουμε να καταλαβουμε λιγο και τα μεγεθη, η ιδια ομαδα ειναι που θελει να ξεφορτωθει και τον κρανιτσαρ οπου περυσι δεν επαιξε καθολου.εκτος αν θεωρουμε οτι και ο κρανιτσαρ ειναι λιγοςobanebane έγραψε:Ρε παιδια αυτον τον παιχταρα τον σουπερμαν τον αιρον μαν γιατι θελει να τον ξεφορτωθει η διναμο?
Βεβαια θα μου πειτε εχει παρει παιχταραδες και ο ουκρανος καραγκουνηςειναι λογικο να μην της κανει.
Νομιζω οτι τελικα ο στεφενς δεν θα φερει ουτε εναν παιχτη της επιλογης του,κριμα γιατι νομιζα οτι καποιον δικο του θα προτεινε.
Αρα παμε μαλον σε λυση απο τα πρωην σοβιετικα μερη που τα ξερει και ο ιβαν καλα αλλα και ο τσιτσι.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτος θα ειναι ο αλιγεφ,οτι υπαρχουν ομως πολλες επιλογες απο παιχταραδες που δεν επιασαν σε ρωσσια και ουκρανια αυτο ειναι αληθεια.
Και το οτι αυτα τα πρωταθληματα εχουν ξεκινησει σημαινει οτι ηδη καποιοι εχουν κοπει η οτι θα κοπουν μετα το περας των 2-3 προτων αγωνιστικων των πρωταθληματων τους.
Σε απλη μεταφραση και αν ισχυουν ολα τα παραπανω τοτε ο παιχτης ωπου ναναι φτανει.
Δεν διαφωνουμε,απλα να προσθεσω οτι οσο δυσκολα προσαρμοζονται σχεδον ολοι η μη σοβιετικοι σε αυτα τα πρωταθληματα αλλο τοσο δυσκολα προσαρμοζονται οι σοβετικοι μακρια απο τις πατριδες τους.
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όταν διάβασα το όνομά του.obanebane έγραψε:ο ουκρανος καραγκουνης
μπάνε, με το στερητικό σύνδρομο μεταγραφών που έχουμε πάθει και ο bakkalης της γειτονιάς καλός θα ήταν! σοβαρά τώρα, μια χαρά παίχταράς είναι, Γρήγορος και μπουκαδόρος. τον θυμάμαι αμυδρά απο το αείμνηστο σπόρτ+ όταν έπαιζε στην psv. βέβαια δεν ξέρω άν έχει την ασσίστ που (λενε) ότι θέλουμε.obanebane έγραψε:Δηλαδη ο μπακαλ μας κανει?
Ο σαβιδης σε ποια ομαδα χοκει της ρωσιας εχει μετοχες?
black death έγραψε:Ο Μπακάλ μου θυμίζει ζούλιο μπαπτίστα απ' ότι έχω δει. Είναι παίχτης που έρχεται από πίσω και κάνει γκολ, δεν πρέπει να το έχει και πολύ το δημιουργικό. Απ' αυτή την άποψη, δεν είναι αυτό που ψάχνουμε, όχι ότι θα με χάλαγε.