Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από gergeo4 »

paoki1985 έγραψε:(Για τον George 4 και τον tera και όλους τους υπόλοιπους που μάλλον βλέπουν κάτι το οποίο δεν βλέπουν το 90% των οπαδών μας) Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι χαβά έχετε φάει με τον συγκεκριμένο προπονητή.Ούτε ποσοστά να παίρνατε. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλός προπονητής, αλλά για τον ΠΑΟΚ μας δεν κάνει. Δε μπορεί. Δε γίνεται ο οπαδός( ο οπαδός έτσι?) να μη μπορεί να πάει να δει την ομάδα που λατρεύει. Να μη θέλει. Να μην τον τραβάει. Κ να πηγαίνει μόνο από την κ@υλα του και την αρρώστια του. Δε μπορώ ρε μάγκες. Κουράστηκα να τον βλέπω να εγκληματεί στον πάγκο. Δε με εμπνέει. Δε βλέπω τον ΠΑΟΚ που γουστάρω. Φτάνει. Τον ευχαριστούμε για την πορεία του. Καλή κακή θα δείξει στο τέλος. Με τίτλο η χωρίς. Και γνωρίζω ότι το ίδιο πιστεύει και ο πρόεδρος και ο "έλληνας σύμβουλος".
εγω παιρνω το 5% του συμβολαιου.ειμαστε φιλοι απο παλια για αυτο τον υπερασπιζομαι οπως κ με τον τσισιακοφ.αλλιως θα ημουν στο 99%(οχι στο 90% λιγο ειναι) που βριζει,λιδορει,την πεφτει φραστικα σε εναν προπονητη απο την πρωτη στιγμη.συγνωμη που υπερασπιζομαι οχι τον δωνη αλλα τον προπονητη του ΠΑΟΚ ειδικα τωρα που χρειαζετα η ομαδα ηρεμια για την επιτευξη των στοχων μας.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

cambiaso έγραψε:Ο Δώνης για το ρόστερ που έχει ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής πηγαινει καλα την ομαδα...εκτος του αποκλεισμου απο την Ραπιντ...62 βαθμους, δευτερος στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος, ημιτελικα κυπελλου...Απο εδω και στο εξης ο ΠΑΟΚ δινει τα σημαντικοτερα παιχνιδια του...με το τελος αυτον θα κριθει ολοκληρωτικα το αν η χρονια ειναι επιτυχημενη και εξισου και ο Δωνης....
Για μενα ο Δωνης ειναι καλος προπονητης....δεν πιστευω οτι και το Μουρινιο η τον Φεργιουσον η τον Κλοπ να εφερνες αυτην την στιγμη με αυτο το ροστερ θα πετυχαινες περισσοτερα πραγματα και απο εικονα ποδοσφαιρου....Καποια πραγματα αγοραζονται δεν βελτιωνονται στους παικτες τι να κανουμε δηλαδη να κανουμε τον Κλαους στα 24 του επιθετικο συμμετοχης η τον Σαλπιγγιδη στα 31 του ντριμπλαδορο και με ατομικη ενεργεια...
Γενικα αποψη μου δεν εχουμε πολυ καλυτερο ροστερ απο τις αλλες ομαδες της Σουπερ λιγκας ετσι ωστε να απαιτουμε και θεαμα.....γιατι τα αποτελεσματα μεχρι στιγμης τα εχουμε....

Αδερφε μετα τον Γεναρη εχεις ροστερ πολυτελειας για την φετινη Λιγκα.Προσεξε με γραφω πολυτελειας οπερ σημαινει οτι με τις μεταγραφες του Γεναρη αν το πρωταθλημα αρχιζε 1/1 θα περιμενα να παρουμε πρωταθλημα.
Εδω δυσκολευομαστε να κερδισουμε την Τριπολη που εχει πραγματι μια καλη ομαδα αλλα οχι ομαδα που μπορει να βαλει δυσκολα στον ΠΑΟΚ.
Αυτην την Τριπολη ιδρωσες να κερδισεις στον πρωτο ημιτελικο και ειχες και αρκετη δοση τυχης.Δεν πηρες σκορ προκρισης που ολοι περιμεναν.Ακομα κι ο Δωνης περιμενε σκορ προκρισης.
Ειπαμε να ειμαστε ΠΑΟΚ δλδ ασπρο και μαυρο,αλλα οχι και να κανουμε το ασπρο μαυρο... ;)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Κοντά στα 2 εκ μισθούς έχουν οι αποκτηθέντες του Ιανουαρίου και σαν ποδοσφαιρική αξία αποτιμώνται περί τα 8,5 εκ.

Με αυτά τα δεδομένα, η βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα στο β γύρο, είναι απόλυτα φυσιολογική και μοιραία, χωρίς να συμβάλει πουθενά ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ερώτηση κρίσεως ... και ας απαντήση όποιος θέλει με το χέρι στην καρδιά!!!!
Εστω ότι έρχεται το καλοκάιρι ένας πάικτης επιπέδου Premiera Division, Premiere link, Bouteslinga κλπ προηγμένων χωρών (κατα Δώνη)... ή έστω και από τις δεύτερες λίνκες αυτών των χωρών με στόχο την ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψη Ch. L.
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ "ΕΝΤΟΣ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΩΝ" ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο "ΛΙΓΟΣ" ΧΑΒΟΣ;;;;;;;;;;
Ξαναλέω μπορεί να αποδηχθεί πολύ καλός τεχνικος ... Αλλα για προπονητης θελει πολλα ψωμια και αλλαγη χαρακτηρα!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

gergeo4 έγραψε:συγνωμη που υπερασπιζομαι οχι τον δωνη αλλα τον προπονητη του ΠΑΟΚ ειδικα τωρα που χρειαζετα η ομαδα ηρεμια για την επιτευξη των στοχων μας.

Πολυ καλα κανεις και υπερασπιζεσαι το θεσμο του προπονητη του ΠΑΟΚ...Μονο που στη παρουσα φαση ο θεσμος , ο Δωνης και η μηνιαια αμοιβη του στο λογιστηριο ειναι το ιδιο πραγμα...

Ο θεσμος εχει ονοματεπωνυμο , δεν ειναι κατι εωλο και νεφελωδες ....

Απο εκει και περα εσυ τον θεωρεις ικανο , εγω παλι οχι...Ουδεν προβλημα ...Ο "θεσμος" ομως υπερασπιζεται την ομαδα που τοσο καιρο υπηρετει και αυτη με τη σειρα της τον πληρωνει ?

Απο την αρχη της χρονιας - αν παρεις τις δηλωσεις του- υστερα απο καθε παιχνιδι ( ασχετως αποτελεσματος ) εχουμε να κανουμε με ενα σωρο απιστευτες δικαιολογιες και αλλα πολλα ....

Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες , να μην τα ξεναλεμε....

Και για του λογου το αληθες , θαυμασε δηλωσεις ....

Ήταν ένα κουραστικό και βαρετό πρώτο ημίχρονο. Είχα βαρεθεί από το πρώτο 20λεπτο, λυπόμουν τους ανθρώπους που είχαν πληρώσει εισιτήριο για να δουν αυτό το πρώτο ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μιας και το κίνητρο είναι διαφορετικό στα επόμενα παιχνίδια. Οι περισσότεροι παίκτες πιθανόν να είχαν το μυαλό τους αλλού.

Συμφωνεις κανεις με τετοιου ειδους λεγομενα ? :(

Ρε φιλε , να του πει κανεις , προπονητης εισαι ..Τι θα πει "ειχα βαρεθει "???? Οι παικτες δεν μαζευτηκαν μονοι τους να παιξουν 5χ5 ....

Ο δικος μας ειναι ολο νταηλικια , εξυπναδες , κλαψα στον μεγαλομετοχο , απαξιωση και χιλια δυο αλλα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ναι αλλα αν το ελεγε ο σαντος ή κυριως ο μπολονι που πετουσε Αρκετες εξυπναδες θα λεγατε τι ωραια που το ειπε..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Αλλες εποχές άλλα δεδομένα αλλά παρόλα αυτά δεν το είπαν!!!!!! Και αν είπε "κάτι" κάποιος Μπόλονι το έιπε ξέροντας ότι ανα πάσα στιγμή έιναι φευγάτος ... ασχετου αποτελέσματος απλά γιατί "έτσι"
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Rizla αποψη σου οτι με αυτο το ροστερ ο ΠΑΟΚ στην αρχη της χρονιας χτυπουσε πρωτοθλημα σεβαστη αλλα εγω διαφωνω δηλαδη τι να κανουμε...ακουγομαστε και οι δυο και ας βγαλει ο καθενας τα δικα του συμπερασματα....αλλα το τι κανω το ασπρο μαυρο δεν το δεχομαι...πρεπει σε ολα να συμφωνουμαι ολοι???.... την διαφορετικη αποψη δεν την δεχομαστε????....και στο κατω κατω δεν γινεται αυτο.....Διαφωνησε μαζι μου το δεχομαι... με επιχειρηματα ομως εξεφρασα την αποψη μου για τον Δωνη (62 βαθμους, 2η θεση, ημιτελικα κυπελου)...και οτι θα κριθει στο τελος αν ειναι επιτυχημενος αν πετυχει τους στοχους που εχει θεσει η διοικηση...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Rizla έγραψε:
cambiaso έγραψε:Ο Δώνης για το ρόστερ που έχει ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής πηγαινει καλα την ομαδα...εκτος του αποκλεισμου απο την Ραπιντ...62 βαθμους, δευτερος στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος, ημιτελικα κυπελλου...Απο εδω και στο εξης ο ΠΑΟΚ δινει τα σημαντικοτερα παιχνιδια του...με το τελος αυτον θα κριθει ολοκληρωτικα το αν η χρονια ειναι επιτυχημενη και εξισου και ο Δωνης....
Για μενα ο Δωνης ειναι καλος προπονητης....δεν πιστευω οτι και το Μουρινιο η τον Φεργιουσον η τον Κλοπ να εφερνες αυτην την στιγμη με αυτο το ροστερ θα πετυχαινες περισσοτερα πραγματα και απο εικονα ποδοσφαιρου....Καποια πραγματα αγοραζονται δεν βελτιωνονται στους παικτες τι να κανουμε δηλαδη να κανουμε τον Κλαους στα 24 του επιθετικο συμμετοχης η τον Σαλπιγγιδη στα 31 του ντριμπλαδορο και με ατομικη ενεργεια...
Γενικα αποψη μου δεν εχουμε πολυ καλυτερο ροστερ απο τις αλλες ομαδες της Σουπερ λιγκας ετσι ωστε να απαιτουμε και θεαμα.....γιατι τα αποτελεσματα μεχρι στιγμης τα εχουμε....

Αδερφε μετα τον Γεναρη εχεις ροστερ πολυτελειας για την φετινη Λιγκα.Προσεξε με γραφω πολυτελειας οπερ σημαινει οτι με τις μεταγραφες του Γεναρη αν το πρωταθλημα αρχιζε 1/1 θα περιμενα να παρουμε πρωταθλημα.
Εδω δυσκολευομαστε να κερδισουμε την Τριπολη που εχει πραγματι μια καλη ομαδα αλλα οχι ομαδα που μπορει να βαλει δυσκολα στον ΠΑΟΚ.
Αυτην την Τριπολη ιδρωσες να κερδισεις στον πρωτο ημιτελικο και ειχες και αρκετη δοση τυχης.Δεν πηρες σκορ προκρισης που ολοι περιμεναν.Ακομα κι ο Δωνης περιμενε σκορ προκρισης.
Ειπαμε να ειμαστε ΠΑΟΚ δλδ ασπρο και μαυρο,αλλα οχι και να κανουμε το ασπρο μαυρο... ;)
Μετα τον Γεναρη τα αποτελεσματα δειχνουν πρωταθληματισμο...απο τις 27/1 και μετα εχεις:
10 νικες 4 ισοπαλιες ΚΑΜΙΑ ηττα...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

nikolasf έγραψε:Ερώτηση κρίσεως ... και ας απαντήση όποιος θέλει με το χέρι στην καρδιά!!!!
Εστω ότι έρχεται το καλοκάιρι ένας πάικτης επιπέδου Premiera Division, Premiere link, Bouteslinga κλπ προηγμένων χωρών (κατα Δώνη)... ή έστω και από τις δεύτερες λίνκες αυτών των χωρών με στόχο την ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψη Ch. L.
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ "ΕΝΤΟΣ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΩΝ" ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο "ΛΙΓΟΣ" ΧΑΒΟΣ;;;;;;;;;;
Ξαναλέω μπορεί να αποδηχθεί πολύ καλός τεχνικος ... Αλλα για προπονητης θελει πολλα ψωμια και αλλαγη χαρακτηρα!!!!!!!!
Στην ερώτησή μου δεν υπάρχει απάντηση.
Από ποδόσφαιρο λίγα καταλαβάινω... ερασιτέχνης είμαι!!!
Απο "κουτσάρισμα" πολλά... Επαγγελματίας εκπαιδευτικός ....σε όλες τις βαθμίδες σχεδόν από λύκειο και πάνω...
Αν δεν "εμπνέεις" δεν διδάσκεις και δεν πειθαρχείς (εκ του πείθω και άρχω, δηλαδή κυβερνώ με την πειθώ και όχι με τον εκφοβισμό ή τον εξαναγκασμό) και σε αυτό ο Δώνης ΔΕΝ.........................
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ολοι δίκιο έχετε...

Αφήστε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μερικοί έχετε πάρει ως δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το κύπελλο και θα βγει χαλαρά ΤΣ. Λ. ...

Ας δούμε τι θα γίνει, πως θα γίνει και βλέπουμε (κράζουμε) μετά...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Μέγιστε ... Εγώ μιλάω ανεξαρτήτου αποτελέσματος!!!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

nikolasf έγραψε:
nikolasf έγραψε:Ερώτηση κρίσεως ... και ας απαντήση όποιος θέλει με το χέρι στην καρδιά!!!!
Απο "κουτσάρισμα" πολλά... Επαγγελματίας εκπαιδευτικός ....σε όλες τις βαθμίδες σχεδόν από λύκειο και πάνω...
Αν δεν "εμπνέεις" δεν διδάσκεις και δεν πειθαρχείς (εκ του πείθω και άρχω, δηλαδή κυβερνώ με την πειθώ και όχι με τον εκφοβισμό ή τον εξαναγκασμό) και σε αυτό ο Δώνης ΔΕΝ.........................
Πες μου το διαθέσιμο μπατζετ και θα σου πω αν κάνει ο Δώνης ή θέλεις κάποιο καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Δεν υπαρχει λογος να λογοφερνουμε μεταξυ μας ...Υπομονη .... Λιγα παιχνιδια εμειναν...

Δωνης ειναι θα περασει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

giapas έγραψε:
nikolasf έγραψε:
Πες μου το διαθέσιμο μπατζετ και θα σου πω αν κάνει ο Δώνης ή θέλεις κάποιο καλύτερο.
Αυτό μόνο ένας το ξέρει ο ΙΒΑΝ και αυτός θα κρίνει στο τέλος.. Πάντως με το φετινό μπάτζετ ο Δώνης είναι οριακός κατά τη γνώμη μου.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”