Φίλε μου έδωσα ήδη την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.PablitoV2 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:41Άρα ποιος έκανε την φουστιά; αυτοί που ενώ είχαμε προπονητή έψαχναν πίσω από την πλάτη του; ή αυτός που δε θέλησε να χάσει χρήματα από το επόμενο συμβόλαιό του;Maklaz έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:58Προφανώς για να λέει στον κυρ κυρ ότι ήξερε ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή ίσως η ΠΑΕ να μην του είπε και τίποτα την στιγμή που έπρεπε να του το πει.barlow4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:53 Η ΠΑΕ τι του ειχε πει? το τον θελει? Οτι θα συνεχισουν?
Λειπει μια κρισιμη πληροφορια απο το ιστορικο που παραθετεις.
Με τον τρόπο της έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν.
Λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό.
Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε για αυτό και εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι φταίει ο ένας ή άλλος ή ντε και καλά πως πρέπει να φταίει κάποιος.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μεγαλος μ@λ@κ@ς ο τισουνταλι και ο κάθε τισουνταλι πού ενώ δεν τον θέλει η ομάδα δεν παίρνει απλά την ελευθέρας του και να καρπωθεί αυτός το όποιο παραπάνω πόσο θα έδιναν για την αγορά του.
Από δω και πέρα πωλήσεις μόνο σε αυτούς που θέλουμε να κρατήσουμε
Από δω και πέρα πωλήσεις μόνο σε αυτούς που θέλουμε να κρατήσουμε
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Kenny4, gergeo4
Μήπως επειδή είναι δικιά του?tolis14 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:51 Ναι αλλά μη βγαίνετε και ρίχνετε μαύρο δάκρυ για το στρατηγό και κλαίτε επειδή τάχα μου δήθεν δεν του φερθηκαμε σωστά. Όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε αλλά μόνο ο Σαββίδης χώνει στην ομάδα εδώ και 14 χρόνια. Μπορεί να πονάει η καρδιά σας όταν διαβάζετε καμία καλή κουβέντα γι αυτόν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια
Πιο αυλικός πεθαίνεις
Πήγαινε εσύ κλάψε για καμιά μεταγραφή και άσε με εμένα να είναι αυλικός. Αν δεν κάνει καμιά όμως μη σε δω και γκρινιάζεις. Δικιά του είναι η ομάδα ότι θέλει κάνει. Πονηρέ ε πονηρέpaokspren έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 20:23Μήπως επειδή είναι δικιά του?tolis14 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:51 Ναι αλλά μη βγαίνετε και ρίχνετε μαύρο δάκρυ για το στρατηγό και κλαίτε επειδή τάχα μου δήθεν δεν του φερθηκαμε σωστά. Όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε αλλά μόνο ο Σαββίδης χώνει στην ομάδα εδώ και 14 χρόνια. Μπορεί να πονάει η καρδιά σας όταν διαβάζετε καμία καλή κουβέντα γι αυτόν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια
Πιο αυλικός πεθαίνεις![]()
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- nkoss, renegade, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama
- Shivaspace
τον βασιλόπουλο όμως τον δημοσιογράφο και βιογράφο, τον επικεφαλή για τον εορτασμό των 100 χρόνων, που δήλωνε κατηγορηματικά πως ο λουτσέσκου θα προτιμήσει τις διακοπές κι ένα καλοκαίρι χωρίς να χτυπάει το τηλέφωνο..αυτόν μπορούμε να τον κράξουμε ως ψεύτη, ελπίζω να έχει σκουπιστεί και αυτός!
- These users thanked the author Shivaspace for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kenny4
Γίνεται να τον πάρει και αυτόν και κάνα δυο-τρεις χοντρούς ακόμα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους μαζί του?
Άντε ας κάνει και κανένα καλό
Άντε ας κάνει και κανένα καλό
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Kenny4
- kataramenos5
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εγώ ζηλεύω όσους έχουν τόσο λυμένα τα βιοποριστικά τους που υπερασπίζονται είτε τον δισεκατομμυριούχο είτε τον εκατομμυριούχο για το ότι ο ένας τσέπωσε τα λεφτά της ρήτρας αντί του άλλου. Εγώ απλά θα πω να μην κάνουμε ίνδαλμα τον κάθε επαγγελματία. Και ναι, από μεριάς του καλά έκανε ο Λουτσέσκου και έφαγε αυτός τα λεφτά, αλλά προφανώς και η ανεντιμότητά του για μένα τον κάνει persona non grata.
εχει φτασει σε τετοιο σημειο η διαλυση που σκοτωνεται ο κοσμος ακομα και για εναν προπονητη που η παε ηθελε να τον αντικαταστησει ουτως η αλλως.
- These users thanked the author barlow4 for the post:
- Apeiroelaxistos
Πολύ άστοχο το μήνυμά σου φίλε Ράιν
Αυτό που λες θα ίσχυε αν επρόκειτο για κάποια προσωπική τους διένεξη για κάποιο οικόπεδο στη χαλκιδική.
Για τον ΠΑΟΚ πρόκειται και για χρήματα που θα μπορούσε να είχε βάλει στα ταμεία του
Αυτό που λες θα ίσχυε αν επρόκειτο για κάποια προσωπική τους διένεξη για κάποιο οικόπεδο στη χαλκιδική.
Για τον ΠΑΟΚ πρόκειται και για χρήματα που θα μπορούσε να είχε βάλει στα ταμεία του
ρε συ renegade αυτο μας εκαιγε επι γουμενου κ επι ζαγορακη. μας καιει και τωρα?γιατι ακομα τετοια εμμονη με το οικονομικο?
@barlow4
Δεν είναι εμμονή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θέλω σε κάθε περίπτωση τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη, γιατί έτσι μεγαλώνει και το αγωνιστικό.
Είναι σαν να μου λες μη σε νοιάζει αν αύριο ο μύθου πωληθεί 10 εκατομμύρια ή δοθεί ελεύθερος.
Από κει και πέρα εγώ δεν διαφωνώ ότι είναι δικαίωμα του κάθε επαγγελματία να εξασφαλίσει για τον ίδιο όσων το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη.
Αλλά εάν αύριο έθνη μία πρόταση 2 εκατομμύρια από την παπαρασπορ για τον τσαλοφ και ο Τσαλοφ πει ότι δεν πάει, δεν θα καθίσω να σκεφτώ εάν αυτό είναι δικαιωμά του... και φυσικά αν τον αφήσω ελεύθερο και πάει και υπογράψει στην παπαρασπορ και καπαρώσει αυτός τα επιπλέον δύο εκατομμύρια... έχει δεν έχει το δικαίωμα θα φάει ταωμαμωσταριδια του.
Δεν είμαι δικαστήριο ούτε ΜΚΟ για να με ενδιαφέρουν τα δικαιώματα του καθένα επαγγελματία περαστικού από την ομάδα μου. Με ενδιαφέρον αποκλειστικά τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ
Δεν είναι εμμονή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θέλω σε κάθε περίπτωση τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη, γιατί έτσι μεγαλώνει και το αγωνιστικό.
Είναι σαν να μου λες μη σε νοιάζει αν αύριο ο μύθου πωληθεί 10 εκατομμύρια ή δοθεί ελεύθερος.
Από κει και πέρα εγώ δεν διαφωνώ ότι είναι δικαίωμα του κάθε επαγγελματία να εξασφαλίσει για τον ίδιο όσων το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη.
Αλλά εάν αύριο έθνη μία πρόταση 2 εκατομμύρια από την παπαρασπορ για τον τσαλοφ και ο Τσαλοφ πει ότι δεν πάει, δεν θα καθίσω να σκεφτώ εάν αυτό είναι δικαιωμά του... και φυσικά αν τον αφήσω ελεύθερο και πάει και υπογράψει στην παπαρασπορ και καπαρώσει αυτός τα επιπλέον δύο εκατομμύρια... έχει δεν έχει το δικαίωμα θα φάει ταωμαμωσταριδια του.
Δεν είμαι δικαστήριο ούτε ΜΚΟ για να με ενδιαφέρουν τα δικαιώματα του καθένα επαγγελματία περαστικού από την ομάδα μου. Με ενδιαφέρον αποκλειστικά τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ
Ούτε εσύ δεν ξέρεις τι εννοείς.tolis14 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 20:53Πήγαινε εσύ κλάψε για καμιά μεταγραφή και άσε με εμένα να είναι αυλικός. Αν δεν κάνει καμιά όμως μη σε δω και γκρινιάζεις. Δικιά του είναι η ομάδα ότι θέλει κάνει. Πονηρέ ε πονηρέpaokspren έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 20:23Μήπως επειδή είναι δικιά του?tolis14 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:51 Ναι αλλά μη βγαίνετε και ρίχνετε μαύρο δάκρυ για το στρατηγό και κλαίτε επειδή τάχα μου δήθεν δεν του φερθηκαμε σωστά. Όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε αλλά μόνο ο Σαββίδης χώνει στην ομάδα εδώ και 14 χρόνια. Μπορεί να πονάει η καρδιά σας όταν διαβάζετε καμία καλή κουβέντα γι αυτόν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια
Πιο αυλικός πεθαίνεις![]()
- These users thanked the author paokspren for the post:
- xyz_o_peponas
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δεν είναι ότι έχεις άδικο σε θεωρητικό επίπεδο. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργούμε τόσο πολύ βάσει εσόδων - εξόδων ή ανάλογα με τις διαθέσεις του ιδιοκτήτη. Αν πράγματι αυτά τα λεφτά έφευγαν για να φέρουμε πχ ένα ανώτερου επιπέδου χαφ, θα ήμουν 100% μαζί σου. Περισσότερο όμως με νοιάζει το ότι ο κάθε επαγγελματίας ξέρει ότι μπορεί να πουλήσει δέσιμο με την ομάδα, οπαδηλίκι, να τα έχει καλά με ΜΜΕ, και να έχει έναν στρατό να τον στηρίζει σε όλα, όταν απλά κάνει ο άνθρωπος την δουλειά του.renegade έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 22:29 Πολύ άστοχο το μήνυμά σου φίλε Ράιν