Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Το ξαναγραφω. Υπαρχει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ και οχι σωματικη κοπωση ή θολουρα καλυτερα. Απλα περσι και προπερσι υπηρχαν και τα δυο και δεν φαινοταν ξεκαθαρα αυτο. Η ομαδα ΚΛΑΤΑΡΕΙ πνευματικα οταν υπαρχει συνεχομενη πιεση για πανω απο ενα ματς ή και σε μεμονωμενα πχ με χαρτινη εκτος και ρουλη που πιστευω οφειλεται εν μερει και σε κακο διαβασμα του αντιπαλου. Σε αυτο ευθυνεται ο κοουτς για πολλους λογους, οπως ειπε καποιος συνοπαδος δεν ειναι ευελικτο το κοουτσαρισμα και ειναι προβλεψιμο (οχι μονο για τον αντιπαλο αλλα και ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ). Οταν δεν βγαινει το συστημα και δεν σκοραρουμε υπαρχει πανικος και χαος στο μυαλο των παικτων. Με με τον βαζελο κερδισαμε στο πρωταθλημα γιατι το αξιζαν, μετα ηρθε ο ατρομητος και η πιεση βγηκε, με την χαρτινη ισοφαρισαμε γιατι το πιστεψαν ενω αξιζαν να κερδισουν ηρθε Χ, μετα ηρθε η πιεση με την ηττα στο κυπελλο και η ηττα σημερα. Φταινε και αλλα, αν ειχε ερθει μεσοεπιθετικος ή και αλλη λυση οι παικτες και θα ηταν σε εγρηγορση και θα καταλαβαιναν τον ανταγωνισμο. Μακρηγορω αλλα ελπιζω να περασα αυτο που σκεφτομαι. ΑΜΕΣΗ επαναφορα με προκριση την τεταρτη και 3/3 στα επομενα. Παιζουμε τα ρεστα μας μετα.
Για μενα το ολο ζουμι ειναι οτι:
1. Παίζουμε με ΑΡΓΑ και ΜΟΝΟ ΔΥΟ χαφ. Βρεξει χιονισει.
Βαζει ο αλλος ενα χαρ παραπάνω, και παπαλα. Αν δε ειναι και τρεχαλατζδες…. Μας καταπιαν χθες.
Και οσο αυτο μας βοηθαει με κηφισια που θες κοσμο μπροστα, αλλο τοσο ειναι προβληματικο με ισαξιους.
Ο λουτσος ειναι μαλωμενος με την ταχυ-δυναμη. Απο τον σακχοφ, στον κουρτιτς και τον ζβαμπ, στον μειτε και στον οζντοεφ…
Εχουμε εμεις πινεδα? Εχουμε εσε?
Θυμαστε ρε παιδια κατι 11αδες με κουρτιτς, ζβαμπ, καντουρι η μπισε και Ολιβέιρα?
2. Ο λουτσεσκου δεν αλαζει ουτε σχηματησμο, ούτε προσωπα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και με κανενα κοστος.
Ξεχνατε περσυ που είχαμε καμια 15αρια σερι (κατι τετοιο ξερω γω..) αρνητικα αποτελεσματα, και ο Λουτσεσκου δεν αλαζε τιποτα?
Εκει, με Μπισεσβαρ μεχρι να σβησει ο ηλιος και ας τα χασουμε ολα. Και θυμάμαι μερικους συνοπαδους να δικαιολογουν οτι δεν εχουμε αλλους ξερω γω. Βαλε τον φροντιστη μεσα, do something παμε στα βραχια! Nope.
Περιμενω σαματα σε καθε ντερμπι, περιμενω μ.αντωνιο στο μονο στο 10 μονο με κανα βολο, περιμενω μολις καποιος κανει καλα σερι παιχνιδια να εξαφανιστει. Δε περιμενω να δω Τζιμα.
Δυστυχώς περιμένω 4η θεση, και κραταω την ανασα μου μεχρι την Τεταρτη.
1. Παίζουμε με ΑΡΓΑ και ΜΟΝΟ ΔΥΟ χαφ. Βρεξει χιονισει.
Βαζει ο αλλος ενα χαρ παραπάνω, και παπαλα. Αν δε ειναι και τρεχαλατζδες…. Μας καταπιαν χθες.
Και οσο αυτο μας βοηθαει με κηφισια που θες κοσμο μπροστα, αλλο τοσο ειναι προβληματικο με ισαξιους.
Ο λουτσος ειναι μαλωμενος με την ταχυ-δυναμη. Απο τον σακχοφ, στον κουρτιτς και τον ζβαμπ, στον μειτε και στον οζντοεφ…
Εχουμε εμεις πινεδα? Εχουμε εσε?
Θυμαστε ρε παιδια κατι 11αδες με κουρτιτς, ζβαμπ, καντουρι η μπισε και Ολιβέιρα?
2. Ο λουτσεσκου δεν αλαζει ουτε σχηματησμο, ούτε προσωπα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και με κανενα κοστος.
Ξεχνατε περσυ που είχαμε καμια 15αρια σερι (κατι τετοιο ξερω γω..) αρνητικα αποτελεσματα, και ο Λουτσεσκου δεν αλαζε τιποτα?
Εκει, με Μπισεσβαρ μεχρι να σβησει ο ηλιος και ας τα χασουμε ολα. Και θυμάμαι μερικους συνοπαδους να δικαιολογουν οτι δεν εχουμε αλλους ξερω γω. Βαλε τον φροντιστη μεσα, do something παμε στα βραχια! Nope.
Περιμενω σαματα σε καθε ντερμπι, περιμενω μ.αντωνιο στο μονο στο 10 μονο με κανα βολο, περιμενω μολις καποιος κανει καλα σερι παιχνιδια να εξαφανιστει. Δε περιμενω να δω Τζιμα.
Δυστυχώς περιμένω 4η θεση, και κραταω την ανασα μου μεχρι την Τεταρτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rockavlon την Δευ 19 Φεβ 2024, 07:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Βαλε ρε ανθρωπε τον Μ.Αντωνιο στα χαφ που ειναι 3 ταχυτητες πανω.
Τι? Δεν κανει καλη αμυνα και θα τρωγαμε 6 αντι για 4?
Τι? Δεν κανει καλη αμυνα και θα τρωγαμε 6 αντι για 4?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rockavlon την Δευ 19 Φεβ 2024, 07:26, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Και τι να κανουμε φιλε. Να μπαινουμε κάθε μερα και να γράφουμε τα ιδια και τα ιδια και να μαλωνουμε.Η διοικηση τον ανανεωσε.Special 4 έγραψε:Γιατι τον κραζετε ολοι σημερα?
Εγω δεν θα τον κραξω καθολου σημερα
Οταν τον κραζαμε εγω κ ο Dimg4 κ τρωγαμε τα μπαν, εδώ κ μηνες, οι υπολοιποι γιατι δεν μιλουσατε κ τρωγαμε μπαν μονο εμεις οι δυο?
Κατοπιν εορτης παλικαρια, δεν εχει νοημα να τον κραζετε
Δυστυχως το μοτιβο ειναι επαναλαμβανομενο εδω κ 3 χρονια κ δεν θα αλλαξει τιποτα οσο εχουμε τον Λουτσεσκου προπονητη
Εκτος κ αν αποφασισει ο Ιβαν να χωσει 50-60 εκατομμυρια για μπατζετ
Κ παλι δεν ειμαι σιγουρος
Θελω μονο ν δω αν θα "ευτηχησουμε" φετος με καποιου ειδους απο μηχανης θεο επεμβαση στην 11αδα.
Να μην ξεχναμε οτι μεχρι και το 2-2 με Ματος στη ληξη μεσα στον Πανιωνιο την πρωτη χρονια του Λου ημασταν για τα μπαζα και μονο απο "σποντα" τον τραυματισμο του Καντουρι ειδαμε ορθολογικοτερο σχημα και επιτυχιες.
Παιξε, ρε ανθρωπα, κατι πρωτογνωρο, αιντε.
Να μην ξεχναμε οτι μεχρι και το 2-2 με Ματος στη ληξη μεσα στον Πανιωνιο την πρωτη χρονια του Λου ημασταν για τα μπαζα και μονο απο "σποντα" τον τραυματισμο του Καντουρι ειδαμε ορθολογικοτερο σχημα και επιτυχιες.
Παιξε, ρε ανθρωπα, κατι πρωτογνωρο, αιντε.
Στρατηγε,μεθαύριο παίζουμε την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ τα επόμενα 2-3 χρόνια.
Φέρε ψυχολογους,φέρε τον παπά Χρήστο να τους διαβάσει,βάλε 2πλο σκούφο,πήγαινε σε καμιά ρουμανα μάγισσα να σπάσει την κατάρα του γουρλοματη.Δεν ξέρω τι θα κάνεις...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
Φέρε ψυχολογους,φέρε τον παπά Χρήστο να τους διαβάσει,βάλε 2πλο σκούφο,πήγαινε σε καμιά ρουμανα μάγισσα να σπάσει την κατάρα του γουρλοματη.Δεν ξέρω τι θα κάνεις...
-
Επιμένεις για τα φορ λέγοντας πως έχουμε σκοράρει πολλά γκολ. Αδικσιολογητη στήριξη στον ανοίγει χώρους, θεωρώ πως πολύ εύκολα γκρεμίζεις ότι εχτισες με δυσκολία ..
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός προπονητής παγκοσμίως που του αρέσει το φορ του να είναι ακίνδυνο. Μιλάμε απίστευτη εμμονή
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός προπονητής παγκοσμίως που του αρέσει το φορ του να είναι ακίνδυνο. Μιλάμε απίστευτη εμμονή
-
πανε τα πρωταθληματα και τα κονφερενς τωρα ο μεγαλος στοχος ειναι η κυπελλαρα.beyes4 έγραψε:Στρατηγε,μεθαύριο παίζουμε την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ τα επόμενα 2-3 χρόνια.
ο τιτλος που θα γιγαντωσει την ομαδα.
Razvan Lucescu III
Από τον Νοέμβριο είχα δηλωσει ότι δεν θέλω να ξαναδώ τον Σαματά.
Προσπάθησα να δικαιολογήσω την ύπαρξη του στην ενδεκάδα γιατί δεν μπορεί να καεί έτσι το συμβόλαιο του … λάθος.
Καλύτερα να καεί αυτός παρά η ομάδα.
Πραγματικά παίζουμε με παίκτη λιγότερο με αυτόν μέσα .
Δεν είναι τυχαίο που το καλό μας διάστημα συνέπεσε με την απουσία του .
Στρατηγέ, τέτοιους στρατιώτες στον πόλεμο ξέρεις τι τους κάνουν
Προσπάθησα να δικαιολογήσω την ύπαρξη του στην ενδεκάδα γιατί δεν μπορεί να καεί έτσι το συμβόλαιο του … λάθος.
Καλύτερα να καεί αυτός παρά η ομάδα.
Πραγματικά παίζουμε με παίκτη λιγότερο με αυτόν μέσα .
Δεν είναι τυχαίο που το καλό μας διάστημα συνέπεσε με την απουσία του .
Στρατηγέ, τέτοιους στρατιώτες στον πόλεμο ξέρεις τι τους κάνουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 19 Φεβ 2024, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιο κύπελλο μωρέ τώρα.Παμε φουλ για πρωτάθλημα και στο τέλος 4οι και εκτός Ευρώπης.
Και το καλοκαίρι κούνα το μαντηλι σε Κωνσταντελια,Κοταρσκι, Κουλιερακη και ότι άλλο κινείται.
Ποιο κύπελλο ρε,ξέρω γω να ουμε
Με νοοτροπία στραβοστομη,θα χορτάσει το πετσί μας αυταρκεια
Και το καλοκαίρι κούνα το μαντηλι σε Κωνσταντελια,Κοταρσκι, Κουλιερακη και ότι άλλο κινείται.
Ποιο κύπελλο ρε,ξέρω γω να ουμε
Με νοοτροπία στραβοστομη,θα χορτάσει το πετσί μας αυταρκεια
Βαρεθηκες να σηκώνεις ουεφακια και σε χαλάνε;Μπουχτισες;tsou έγραψε:πανε τα πρωταθληματα και τα κονφερενς τωρα ο μεγαλος στοχος ειναι η κυπελλαρα.beyes4 έγραψε:Στρατηγε,μεθαύριο παίζουμε την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ τα επόμενα 2-3 χρόνια.
ο τιτλος που θα γιγαντωσει την ομαδα.
-
Επιμένει στο δυδιμο Μουργκ-Σαματα σε όλα τα ντερμπυ που ήταν διαθέσιμοι, δεν έχουν κάνει τίποτα αυτοί οι δυο ατα ντερμπυ 0 νούμερα, παρόλα αυτά εσυ εκεί. Τον Μάρκος αντονιο ακόμα να τον δούμε στο 6 που είναι η φυσική του θέση.
Χωρίς τον ταισον η ομάδα φαίνεται να μην έχει ιδέες μπροστά, γιατί δεν είναι τυχαίο ότι 3/4 ήττες που καναμε ο ταισον δεν έπαιζε, και στην μοναδική ήττα που έπαιξε ερχόταν από 1 μήνα εκτός από τραυματισμό… Τελικά ο ταισον είναι ποιο παικταράς από ότι φανταζόμουν ότι είναι
Χωρίς τον ταισον η ομάδα φαίνεται να μην έχει ιδέες μπροστά, γιατί δεν είναι τυχαίο ότι 3/4 ήττες που καναμε ο ταισον δεν έπαιζε, και στην μοναδική ήττα που έπαιξε ερχόταν από 1 μήνα εκτός από τραυματισμό… Τελικά ο ταισον είναι ποιο παικταράς από ότι φανταζόμουν ότι είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 19 Φεβ 2024, 09:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Πρέπει να υπάρχει plan b. Μια εναλλακτική ρε παιδί μου όταν σε δένει κόμπο ο αντίπαλος. Δε γίνεται απλά με αλλαγές προσώπων όταν το σύστημα-πλάνο κτλ παραμένει ίδιο. Έχουμε παίκτες με ποιότητα αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δε παίζουμε μόνοι μας,παίζουν και οι αντίπαλοι,πολλές φορές το ποδόσφαιρο είναι σκάκι και πρέπει να απαντάς στις κινήσεις του αντιπάλου σου όταν σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Καλές οι αλλαγές με φρέσκους παίκτες στο 60 αλλά πολλές φορές δεν αρκεί. Ε σε αυτό το κομμάτι είναι αποδεδειγμένο ότι πάσχει ο Λουτσέσκου. Συν το ότι πολλές φορές υπερεκτιμά τις δυνατότητες τις δικές του και του ροστερ πχ δε χρειαζόμαστε 6ο μεσοεπιθετικό μωρέ, θα κάνω το Μαρκαντώνη 10αρι εγώ, έχω δει κάτι που δεν έχει δει κανείς μέχρι τώρα
- hasio_john
Μάγκες κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια λέμε, πραγματικά έχω εκπλαγεί που βλέπω παλιά μέλη να προτείνουν/περιμένουν ν' αλλάξει σύστημα ο προπονητής μας ή να είναι πιο ευέλικτος στην διάρκεια του αγώνα! Αυτός είναι παιδιά και ΔΕΝ αλλάζει για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Στηρίξτε τον όπως είναι μάγκες, κάποια στιγμή θα του βγει το σύστημα έστω και με την απλή αναλογική των πιθανοτήτων. Πραγματικά οι αφορισμοί και κτλ δεν πρόκειται να βοηθήσουν σε κάτι, απλά παίρνεις και στηρίζεις αυτό που έχεις μέχρι να λήξει το συμβόλαιο.