Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
μπορει να μας πει καποιος φιλος της οπερα πως προεκυψε ο μποτσελι για τα ακρα; 

- Kabamaru11
Γραφτηκε στην Sportime,απο τον δημοσιογραφο Χρηστο Μαγγινα (who?),πληροφοριες του δικου τους site ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Κυρ 19 Ιουν 2022, 21:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Νασμπεργκ εριξε γκολακι σημερα.
Και εδωσε και την συνεντευξη με το τελος του παιχνιδιου.
Και εδωσε και την συνεντευξη με το τελος του παιχνιδιου.
- thanos-xanthi
πάντως του Μπουένο αν ισχύει, δυσκολεύει σε περίπτωση που κερδίσει η Χιρόνα
ο Μποσέλι δείχνει καλά στοιχεία, φαίνεται καλή περίπτωση
για μένα βέβαια αν καταφέρουν το ενα το εξτρεμ να είναι ο Μαρτινς για εξω αριστερα θα πρόκειται για το βελτιστο
υγ joshua καλωσήρθες πίσω και μη χάνεσαι και στις διακοπές, λείπει η γραφή σου γιατί και επιχειρήματα έχει και τεκμηριωμένη είναι
ο Μποσέλι δείχνει καλά στοιχεία, φαίνεται καλή περίπτωση
για μένα βέβαια αν καταφέρουν το ενα το εξτρεμ να είναι ο Μαρτινς για εξω αριστερα θα πρόκειται για το βελτιστο
υγ joshua καλωσήρθες πίσω και μη χάνεσαι και στις διακοπές, λείπει η γραφή σου γιατί και επιχειρήματα έχει και τεκμηριωμένη είναι
Για Andrea Bocceli μιλάμε; Πολύ μου αρέσει, έχω ακούσει πολλά CD του. 

Καταλαβαινεις οτι το πιο πιθανο ειναι και αυτος να ειδε απλα το like και να εγραψε το αρθρο.Kabamaru11 έγραψε:Γραφτηκε στην Sportime,απο τον δημοσιογραφο Χρηστο Μαγγινα (who?),πληροφοριες του δικου τους site ειναι.
Τόσο πουτανα που το έχουμε κάνει το θέμα των μεταγραφών και η Ματθίλδη Μαγγίρα να γράψει άρθρο δεν θα με σοκάρει
Αυτό λέει η λογικήjibbie έγραψε:παντως και Narey και Boselli δυσκολα θα πω εγω
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως στο βιντεακι που είδα για Μποσελι η περιγραφή που του δίνει είναι 2ος επιθετικός. Μήπως προορίζεται για αντιΠελκας ?
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ λέω ότι αν έρθουν αυτοί οι 2 μαζί έναν ακόμα έτοιμο εξτρεμ μεσοεπιθετικα έχουμε ανέβει 2 κλασειςjibbie έγραψε:παντως και Narey και Boselli δυσκολα θα πω εγω
Από τους ανύπαρκτους μουργκ μιτριτα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εκεινο το καλοκαιρι...παραλιγο θα αλλαζε η νεοτερη ιστορια του ΠΑΟΚ....xrisitsapa έγραψε:Πάντως ο προηγούμενος που είχαμε με παρουσία Εθνική Ουρουγουάης, μάλλον καλός μας βγήκε..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κουαλιάτα, Μπουενο και Μποσελι; Εθνική Ουρουγουαης θα γίνουμεε![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Είχα και μια καψούρα, εκείνον τον Εστογιανοφ να τον δω στα ασπρόμαυρα, αλλά δεν έγινε...αν είχαμε Ιβάν τότε θα τον είχε φέρει σίγουρα.
Εφερες Γκαρσια με Ζαγορακη.....και ο Πανιωνιος με Τσακιρη που πουλησε τζιμπουρ στην Αεκ. ..εφερε πακετο
.Ρεκομπα Εστογιανοφ....
.....αν ειχες τοτε Σαββιδη...και εφερνες και αυτους τους δυο..παικταραδες...???.....
....με εξτρεμ Βιερινια Εστογιανοφ....δεκαρι Ρεκομπα...και εξαρι Γκαρσια....τι γουστα θα βγαζαμε!!!!!
...μαλλον θα ειχαμε αλλαξει -μεγαλωσει απο τοτε
.την τροπαιοθηκη μας...λογω των πολλων τροπαιων
...δυστυχως..
-