Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Που πηγάζει αυτή η σιγουριά σας ότι ο Ολιβειρα και ο Τέιλορ έρχονται σαν λύσεις για τον πάγκο κα ότι θα έρθουν μπροστά τους παιχταράδες;;
Εγώ όσο θυμάμαι τον Λουτσεσκου, δύσκολα να πήγαινε για ολικό lifting σε μια θέση..
Έτσι όπως το βλέπω πάμε με Ροντρίγκο /Τέιλορ δεξιά και Σφιντερσκι /Ολιβειρα μπροστά (αν πουληθεί ο Πολωνός θα έρθει ο Τσέχος για συνοχή)
Το αν είναι αναβάθμιση ή όχι, το κρίνει ο καθένας υποκειμενικά. Εγώ θα πω όχι
Περιμένω τον φίλο πάντως που είπε για Σποραρ τελειωμένο να δώσει εξηγήσεις, γιατί τον βλέπω να πηγαίνει να κάνει παρέα στον Tsaousila
Εγώ όσο θυμάμαι τον Λουτσεσκου, δύσκολα να πήγαινε για ολικό lifting σε μια θέση..
Έτσι όπως το βλέπω πάμε με Ροντρίγκο /Τέιλορ δεξιά και Σφιντερσκι /Ολιβειρα μπροστά (αν πουληθεί ο Πολωνός θα έρθει ο Τσέχος για συνοχή)
Το αν είναι αναβάθμιση ή όχι, το κρίνει ο καθένας υποκειμενικά. Εγώ θα πω όχι
Περιμένω τον φίλο πάντως που είπε για Σποραρ τελειωμένο να δώσει εξηγήσεις, γιατί τον βλέπω να πηγαίνει να κάνει παρέα στον Tsaousila
- ΑποστόληςΑ
-
Σαν πολλά ΑΝ δεν μαζεύονται;barlow4 έγραψε:Προ ολιγου μιλουσα με τον κολλητο μου που ειναι αεκτσης αρρωστος, κ μου ελεγε πως αν καταφερουμε να του δωσουμε κινητρο κ μεινει μακρυα απο τραυματισμους θα εχουμε παικταρα στην επιθεση που θα τον φοβουνται.
Δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου.Αλλα αυτο που λες δεν ισχυει.
Ρε παιδιά αν είναι να ξεχνάμε κι αυτά που λέγαμε, τότε ας μην το συζητάμε καθόλου.
Παίξαμε τόσες φορές φέτος με την Κούλα και κερδίσαμε όλες. Ο Σβι και ο Κρμεντσικ τους έκαναν πλάκα. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡ; Δηλαδή θα τρελαθουμε;
Είχαμε καμιά φορά άγχος για τον Ολιβέιρα; Μας απασχόλησε ποτέ αν παίξει ή όχι όπως ας πούμε ο Ελ Αραμπι;
Δηλ θα δώσουμε 700 χιλ συμβόλαιο γι αυτό το καδρονι; Τί να πω.. Μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στείλε βιογραφικό να αντικαταστήσεις τους αμπαλους εκεί μέσα. Άντε λέμε!Salvador Allende έγραψε:Μόλις έμεινε ελεύθερος ο Μολό από τον Βάζελο. Τίμιο ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ με τίμιο ιστορικό (όχι όπως του Φεράρι π.χ. που ξύνιζε σε μερικούς).
Aν η ΠΑΕ ήθελε να πάρει παίκτες που δε χρειάζονται χρόνο προσαρμογής (πόσο μάλλον σε όχι τόσο κομβικές θέσεις όπως αυτή του δεξιού μπακ) θα έπαιρνε Μολό με κλειστά τα μάτια, θα το τρέναρε, θα το κυνηγούσε. Δε θα έπαιρνε Τέυλορ.
Μα τι λέω ο ιθαγενής, οι τύποι δεν ήξεραν καν ότι ο Μολό θα μείνει ελεύθερος αλλά ήξεραν λεπτομέρειες αρκετές για το δεξί μπακ του Λεβαδειακού της Ουκρανίας από τον μπαμπά Λούτσε.
Ποια Ευρώπη ρε μλκες, ποιο πρωτάθλημα να πούμε, η παπάτζα που έχει πέσει με αποκλειστική ευθύνη των διοικούντων δεν έχει προηγούμενο. Ο Λούτσε θα μείνει αβοήθητος, το έχουμε δει πολλάκις το έργο.
Ο οργάνωση μιας εφηβικής "αυτοδιαχειριζόμενης αναρχικής κατάληψης" (όπως είχε αναφέρει ο vdragic πριν από 1-2 μέρες) είναι έτη φωτός μπροστά από την οργάνωση της ΠΑΕ που επιβάλλεται στο ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ με ΠΑΠΑΤΖΕΣ. Ας πάνε να πάρουν κάνα πτυχίο λογιστικής, management, παπάτζας με ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ έχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Παντως ενδεχομενη αποκτηση Ολιβειρα δειχνει για μενα πως Σφιντερφσκι ειναι σχεδον ηδη παρελθον και καπως ετσι παμε σε μια σχετικα safe λυση και στη συνεχεια θα προσπαθησουμε ισως για Κρμεντσικ η και κατι ακομα καλυτερο.(το αισιοδοξο σεναριο)
Δυστυχώς οι κοιλιακοί είναι πολύ ύπουλος τραυματισμος και σε συνδυασμό με τις πολύ απαιτητικες προπονήσεις του λουτσέσκου δεν ξέρω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Φυσικά και ο Ολιβέιρα δεν είναι κάποιο παλτό τύπου τσολακ αλλά είναι μεγάλο ρισκο
Φυσικά και ο Ολιβέιρα δεν είναι κάποιο παλτό τύπου τσολακ αλλά είναι μεγάλο ρισκο
joshua έγραψε:Πραγματικα οταν το διαβασα αυτο σκεφτηκα...Ο παικτης ερχοταν ελευθερος με ελαχιστα λεφτα και δεν τον πηραμε σε φαση σχεδον Ζιφκοβιτς και θα ενδιαφερθουμε τωρα που δεν ειναι ελευθερος,ειχε νομιζω χιαστους περσι και δεν εκανε και κατι σπουδαιο...seaman έγραψε:Ο Πετρωτός σήμερα θυμήθηκε τον Λάζαρ Μάρκοβιτς που πλέον είναι στην Παρτίζαν.
Πάντα ενδιαφερόμασταν όταν ζητούσαν χρήματα. Όταν όμως έμεινε ελεύθερος δεν το πήραμε χαμπάρι.
Θα πληρώσουμε και την Παρτίζαν φέτος?
Πέρσι έβγαλε αρκετούς τραυματισμούς από την απροπονησιά, όχι όμως σημαντικούς (χιαστούς κτλ). Από το Δεκέμβρη και μετά είχε γεμάτη χρονιά που έκλεισε με με 11 γκολ και 8 ασίστ. Φαίνεται να επανέρχεται σιγά σιγά
- sourmenetes
- Moderator
Μου αχαχαχα...proedros έγραψε:Εντάξει ότι και να πω είναι λίγο...Βλέπω σε 3-4 μηνακια που η ομάδα θα είναι ανύπαρκτη και με το ζόρι θα προσπαθεί να κρατηθεί , να λέμε όλοι εμείς “μα αφού δεν του πήραν παίκτες , δεν φταίει ο προπονητής”...Ο Ολυμπιακός με Τικινιο , Ελ Αραμπί και Χάσαν 5 κλάσεις πάνω μπροστά...
Αυτά τα λές την ώρα που δεν έχει έρθει κανείς...
Αλλά λέμε για να λέμε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- rade paprica
Αν ανέβει αυτός ο Ολιβέιρα της κούλας θα παίξει αεροδρόμιο ή θα πρέπει να ξεροσταλιάζει ο Μπάρλοου στα Μάλγαρα μες στη ντάλα;
- sourmenetes
- Moderator
Και γω πιστεύω θα πέσε πολύ γέλιο...paok re niamou έγραψε:Υπαρχει πλανο και βαση αυτου δουλευουν ολα. Το Scouting τιμ κανει την δουλεια του αθορυβα και τα αποτελεσματα θα σας κανουν να τριβετε τα ματια σας.
Το μεροκαματο να βγαινει και ολα καλα αφου ο προεδρος εχει τυφλη εμπιστοσυνη στους υπλληλους του.
Πιστευω ακραδαντα οτι θα πεσει πολυ γελιο φετος με τον σχεδιασμο (χαχαχαχαχαχ)
Με όλα αυτά που γράφονται...
Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει κανέναν μα κανέναν παίκτη!!
Κατά τ άλλα είναι 5 σκαλιά πάνω ο γαβρος...
Σοβαρά επιχειρήματα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Salvador Allende
Ριαν, εμένα με πειράζει η παπάτζα. Όχι οι χαμηλές πτήσεις, όχι το ρίσκο, όχι η δεδομένη ανοργανωσιά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Βγες και πες πάμε για αυτό και για αυτό.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ελευθερο παικτη απο χωριο της Ουκρανιας με μια σεζον καριερα, αναπληρωματικο της ΑΕΚ, συμβολαια βασικων που ληγουν και κανεις δε νοιαζεται.
Ρε μηπως εχουμε 2003?
Σε ανυποπτη στιγμη ειχα ξαναγραψει οτι φοβαμαι πως αν οντως ξεκιναει να χτιζεται το νεο γηπεδο, θα ακολουθουμε την μεταγγραφικη πολιτικη της ΑΕΚ οσο εχτιζε το δικο της. Ολες οι ομαδες αυτο κανουν, κι η Γιουβεντους κι η Αρσεναλ ακομα εδιναν ψιχουλα για τα δεδομενα τους. Αν ως ομαδα ημασταν οργανωμενη, τοτε και με μικροτερο μπατζετ θα καναμε εξυπνες κινησεις. Επειδη ομως το μονο που μας σωζει τα τελευταια χρονια ειναι το βαθυ πορτοφολι, φοβαμαι οτι ο κανονας θα ειναι οι Ολιβεϊρα κι η εξαιρεση θα ειναι οι Γκαρυ.
Βγαίνει και λέει ο Ιβάν πάμε για Ευρωπαϊκή Ελίτ και εσύ πας και παίρνεις Ολιβέιρα. Ε ντάξει, γελάνε οι πάντες και πρώτα από όλα προσβάλεις τα αισθήματα των οπαδών σου που σε πιστεύουν.
ΑΝ κλείσει τελικά το μόνο που έχω να πω είναι
Χίλιες φορές Κουλούρης
Και το λέω σοβαρά
Χίλιες φορές Κουλούρης
Και το λέω σοβαρά
-
rade paprica έγραψε:Αν ανέβει αυτός ο Ολιβέιρα της κούλας θα παίξει αεροδρόμιο ή θα πρέπει να ξεροσταλιάζει ο Μπάρλοου στα Μάλγαρα μες στη ντάλα;

Αυτο σκεφτομουνsn0ufel4 έγραψε:ΑΝ κλείσει τελικά το μόνο που έχω να πω είναι
Χίλιες φορές Κουλούρης
Και το λέω σοβαρά
Ετσι μας κατεντησαν
- Salvador Allende
Μου έλιωσες τα επιχειρήματα! Ωραίος!Μαυρο Χιονι έγραψε:Στείλε βιογραφικό να αντικαταστήσεις τους αμπαλους εκεί μέσα. Άντε λέμε!Salvador Allende έγραψε:Μόλις έμεινε ελεύθερος ο Μολό από τον Βάζελο. Τίμιο ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ με τίμιο ιστορικό (όχι όπως του Φεράρι π.χ. που ξύνιζε σε μερικούς).
Aν η ΠΑΕ ήθελε να πάρει παίκτες που δε χρειάζονται χρόνο προσαρμογής (πόσο μάλλον σε όχι τόσο κομβικές θέσεις όπως αυτή του δεξιού μπακ) θα έπαιρνε Μολό με κλειστά τα μάτια, θα το τρέναρε, θα το κυνηγούσε. Δε θα έπαιρνε Τέυλορ.
Μα τι λέω ο ιθαγενής, οι τύποι δεν ήξεραν καν ότι ο Μολό θα μείνει ελεύθερος αλλά ήξεραν λεπτομέρειες αρκετές για το δεξί μπακ του Λεβαδειακού της Ουκρανίας από τον μπαμπά Λούτσε.
Ποια Ευρώπη ρε μλκες, ποιο πρωτάθλημα να πούμε, η παπάτζα που έχει πέσει με αποκλειστική ευθύνη των διοικούντων δεν έχει προηγούμενο. Ο Λούτσε θα μείνει αβοήθητος, το έχουμε δει πολλάκις το έργο.
Ο οργάνωση μιας εφηβικής "αυτοδιαχειριζόμενης αναρχικής κατάληψης" (όπως είχε αναφέρει ο vdragic πριν από 1-2 μέρες) είναι έτη φωτός μπροστά από την οργάνωση της ΠΑΕ που επιβάλλεται στο ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ με ΠΑΠΑΤΖΕΣ. Ας πάνε να πάρουν κάνα πτυχίο λογιστικής, management, παπάτζας με ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ έχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ