Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Καταφέρανε να μας εκνευρίσουν βραδιάτικα...και επικοινωνιακή και ουσιαστική είναι η ήττα, εαν ισχύει,
γιατί παίκτη της ποιότητας του Μίσιτς... δεν απέκτησες/σχεδίασες να αποκτήσεις.
γιατί παίκτη της ποιότητας του Μίσιτς... δεν απέκτησες/σχεδίασες να αποκτήσεις.
joshua έγραψε:Ρε φιλε το θεμα δεν ειναι ο ιδιος ο Μισιτς αλλα εσυ ως οργανισμος.Ακομα και στη συνεντευξη τυπου ο Ρεμπε ειπε αν θυμαμαι καλα πως ειναι σχεδον τυπικο το θεμα της ανανεωσης του δανεισμου κατι που στη πραξη φαινεται οτι απειχε πολυ απο την πραγματικοτητα.Βγαζαμε διαρροες οταν η Σπορτινγκ τον δηλωνε στο ροστερ πως ειναι απλα μερος της υποχρεωτικης διαδικασιας.Ο Γιωργης ποσταρε περαστικα και οτι συντομα θα ειναι παλι κοντας μας...Το πραγμα ειναι απλο,αν ο ΠΑΟΚ πιστευε τον παικτη δεν ειναι δυνατον να σκεφτεται ποσά που εδωσε για τον Περειρα και τον Νινουα.Αν απο την αλλη ειχες πολλες αμφιβολιες το τελειωνεις και τον αντικαθιστας,δεν λες οτι εισαι πληρης στα χαφ οταν εχεις χασει Μαουρισιο και Μισιτς και παιρνεις Σβαμπ και Νινουα.Ειναι κωμικοτραγικο αυτο που συνεβη αν τελικα επαληθευτει.
Εγώ πιστεύω,χωρίς να θέλω να φανώ υπερασπιστής της διοίκησης,όταν τελευταία μέρα των μεταγραφών της Κροατίας γίνεται η μεταγραφή,η ευθύνη είναι των πορτογαλων και του παίχτη.
Προφανώς υπήρχε προφορική συμφωνία από την πλευρά μας και από τις άλλες δύο πλευρές για τον Γενάρη η οποία στην πρώτη πρόταση που μπήκε σφινα,χάλασε.
Οι Πορτογάλοι δε τον ήθελαν και πριν το πρόβλημα,βρήκαν ευκαιρία να τον δανείσουν και δεν περίμεναν τον Γενάρη.
Ο παίχτης βρήκε μια πρόταση από την μεγαλύτερη ομάδα της πατρίδας του και πήγε.
Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι και το ψυχολογικό κομμάτι,αν ο παίχτης ένιωθε καλύτερα κοντά στους οικείους του,δε μπορείς να πεις κάτι.
Όταν υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα στη μέση δε μπορούμε να πούμε τίποτα.
Η συμφωνία που γραφτηκε ότι υπήρχε ανάμεσα στις τρεις πλευρές πριν εμφανιστεί το πρόβλημα, είναι η εξής.
2 μύρια στην Σπορτινγκ και τριετές στον παίχτη με κλιμακωτά 800,1,1,2.
5 μύρια για τρία χρόνια δηλαδή.
Γι'αυτό που έδειξε ο παίχτης,μια χαρά deal,ομολογουμένως.
Για την τωρινή κατάσταση όμως;
Ο Ρεμπε είπε ότι την προηγούμενη της συνέντευξης είχε συνομιλία με τον παίχτη, επίσης είπε ότι θα συζητήσουμε τον Γενάρη για να τον φέρουμε στην ομάδα.
Αυτά θυμάμαι,μπορεί να κάνω λάθος.
Τέλος πάντων, πιστεύω ότι δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, άλλωστε ο παίχτης και να υπολογιζόταν αυτό θα γινόταν από τον Γενάρη,οπότε πάμε για άλλα.
Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος,εγώ προσωπικά αν ήμουν Σαββίδης δεν θα ρίσκαρα για παίχτη με τέτοιο πρόβλημα.
Ναι να τον βοηθούσα όπως μπορούσα με την θεραπεία,με κορυφαίους γιατρούς και ότι άλλο χρειαζόταν άλλα μέχρι εκεί.
Ο ανθρώπινος παράγοντας δεν έχει καμία σχέση με το καθαρά ποδοσφαιρικό.
Μακάρι ο άνθρωπος να γυρίσει υγιής και καλύτερος παίχτης από ότι ήταν και ας είναι εκτός ΠΑΟΚ.
Τα επικοινωνιακά αυτογκολ δεν φαίνονται στα διαρκείας αλλά στην εσωστρέφεια που δεν αφήνει την ομάδα να ηρεμήσει.teod1980 έγραψε:Όλο αυτογκόλ ειχαμε πάντα στα επικοινωνιακα, για αυτό ο κόσμος δεν αγόραζε διαρκειας.
Από τα επικοινωνιακά χαστούκια, δε μπορούσε να εμφανιστεί στην Τούμπα να κλείσει διάρκειας.
Επικοινωνιακά γραφικό λέγανε κ τον λουτσεσκου και τους το βούλωσε με δύο νταμπλ.
Στηρίζουμε γιατί είμαστε αρρωστάκια, αλλά το να μας βγάζουν την ψυχή με ήξεις αφήξεις, ανακρίβειες και γελοίες δικαιολογίες δεν το ζήτησε και δεν το θέλει κανείς.
Ο Λουτσέσκου που κολλάει; Εκτός κι αν μιλάμε για επικοινωνιακές ήττες έναντι αλλόθρησκων, λες και η επικοινωνία διοίκησης-κόσμου είναι ασήμαντη.
Ελα ρε ναπολιτανε που ασχολεισαι τωρα...Ηθελε να βρει να γραψει κατι να υπερασπιστει αληθεια τι και εγραψε ενα ποστ οτι ναναι,εμπλεξε διαρκειας,Λουτσεσκου,νταμπλ,τι σχεση εχουν αυτα με την υποθεση Μισιτς ενας θεος ξερει...
Μετα από τέτοιο θέμα, λογικά ούτε η ΠΑΕ θα τον υπολόγιζε άμεσα.
Από Γενάρη θα βλέπαμε.
Από Γενάρη θα βλέπαμε.
Bane, ο παίκτης πήγε σε ομάδα ίδιας και μεγαλύτερης δυναμικής από τον ΠΑΟΚ. Δεν πήγε στο τοπικό του χωριού του να βρει τον εαυτό του.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Ρε φιλε το θεμα δεν ειναι ο ιδιος ο Μισιτς αλλα εσυ ως οργανισμος.Ακομα και στη συνεντευξη τυπου ο Ρεμπε ειπε αν θυμαμαι καλα πως ειναι σχεδον τυπικο το θεμα της ανανεωσης του δανεισμου κατι που στη πραξη φαινεται οτι απειχε πολυ απο την πραγματικοτητα.Βγαζαμε διαρροες οταν η Σπορτινγκ τον δηλωνε στο ροστερ πως ειναι απλα μερος της υποχρεωτικης διαδικασιας.Ο Γιωργης ποσταρε περαστικα και οτι συντομα θα ειναι παλι κοντας μας...Το πραγμα ειναι απλο,αν ο ΠΑΟΚ πιστευε τον παικτη δεν ειναι δυνατον να σκεφτεται ποσά που εδωσε για τον Περειρα και τον Νινουα.Αν απο την αλλη ειχες πολλες αμφιβολιες το τελειωνεις και τον αντικαθιστας,δεν λες οτι εισαι πληρης στα χαφ οταν εχεις χασει Μαουρισιο και Μισιτς και παιρνεις Σβαμπ και Νινουα.Ειναι κωμικοτραγικο αυτο που συνεβη αν τελικα επαληθευτει.
Εγώ πιστεύω,χωρίς να θέλω να φανώ υπερασπιστής της διοίκησης,όταν τελευταία μέρα των μεταγραφών της Κροατίας γίνεται η μεταγραφή,η ευθύνη είναι των πορτογαλων και του παίχτη.
Προφανώς υπήρχε προφορική συμφωνία από την πλευρά μας και από τις άλλες δύο πλευρές για τον Γενάρη η οποία στην πρώτη πρόταση που μπήκε σφινα,χάλασε.
Οι Πορτογάλοι δε τον ήθελαν και πριν το πρόβλημα,βρήκαν ευκαιρία να τον δανείσουν και δεν περίμεναν τον Γενάρη.
Ο παίχτης βρήκε μια πρόταση από την μεγαλύτερη ομάδα της πατρίδας του και πήγε.
Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι και το ψυχολογικό κομμάτι,αν ο παίχτης ένιωθε καλύτερα κοντά στους οικείους του,δε μπορείς να πεις κάτι.
Όταν υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα στη μέση δε μπορούμε να πούμε τίποτα.
Η συμφωνία που γραφτηκε ότι υπήρχε ανάμεσα στις τρεις πλευρές πριν εμφανιστεί το πρόβλημα, είναι η εξής.
2 μύρια στην Σπορτινγκ και τριετές στον παίχτη με κλιμακωτά 800,1,1,2.
5 μύρια για τρία χρόνια δηλαδή.
Γι'αυτό που έδειξε ο παίχτης,μια χαρά deal,ομολογουμένως.
Για την τωρινή κατάσταση όμως;
Ο Ρεμπε είπε ότι την προηγούμενη της συνέντευξης είχε συνομιλία με τον παίχτη, επίσης είπε ότι θα συζητήσουμε τον Γενάρη για να τον φέρουμε στην ομάδα.
Αυτά θυμάμαι,μπορεί να κάνω λάθος.
Τέλος πάντων, πιστεύω ότι δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, άλλωστε ο παίχτης και να υπολογιζόταν αυτό θα γινόταν από τον Γενάρη,οπότε πάμε για άλλα.
Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος,εγώ προσωπικά αν ήμουν Σαββίδης δεν θα ρίσκαρα για παίχτη με τέτοιο πρόβλημα.
Ναι να τον βοηθούσα όπως μπορούσα με την θεραπεία,με κορυφαίους γιατρούς και ότι άλλο χρειαζόταν άλλα μέχρι εκεί.
Ο ανθρώπινος παράγοντας δεν έχει καμία σχέση με το καθαρά ποδοσφαιρικό.
Μακάρι ο άνθρωπος να γυρίσει υγιής και καλύτερος παίχτης από ότι ήταν και ας είναι εκτός ΠΑΟΚ.
Σπίτι έχει στην Κροατία, σπίτι είχε και εδώ, όπως και γιατρούς και ένα περιβάλλον στήριξης.
Να σου πω εμένα τι αίσθηση μου δημιουργεί το όλο σκηνικό; Πρέπει να κάνουμε οικονομία, οπότε άσε την Σπόρτινγκ να πληρώνει το συμβόλαιο, και όταν είναι υγιής θα γυρίσει σε εμάς. Δηλαδή ψάχναμε για μ@λ@κες.
- bersekeros
Ο MVP μας...Πο πο πο...πώς χαλάστηκα...!
Πο Πο Πο....Ξενέρωσα. Καληνύχτα!
Πο Πο Πο....Ξενέρωσα. Καληνύχτα!
Βρε Napoli αν κερδιζα χθες, θα μιλούσε κανείς για μισιτς;
Αυτό λέω, τα επικοινωνιακά είναι για χαφτες που περιμένουν νίκες στα πρωτοσέλιδα.
Δε χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό.
Το ζήτημα είναι να δώσει λύσεις ο ντουγκλας που υγιής θα είχε προτεραιότητα από τον μισιτς με το δύσκολο πρόβλημα του ανθρώπου
Αυτό λέω, τα επικοινωνιακά είναι για χαφτες που περιμένουν νίκες στα πρωτοσέλιδα.
Δε χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό.
Το ζήτημα είναι να δώσει λύσεις ο ντουγκλας που υγιής θα είχε προτεραιότητα από τον μισιτς με το δύσκολο πρόβλημα του ανθρώπου
- thanos-xanthi
μεγαλο ξενερωμα, οταν μαλιστα προσφατα μιλησε γι αυτον ο τεχνικος σου διευθυντης
ολα στραβα και λαθος στο σχεδιασμο των χαφ και η μαυρη τρυπα εκει
το Γεναρη θα εχουμε το τροπαριο, μεσα στη σεζον δυσκολο να κλεισεις παιχτη, η ομαδα δε τον αφηνει, θελει πολλα για αποδεσμευση, θα περιμενουμε τελος μεταγραφικης και το αποτελεσμα το ιδιο
δυστυχως με 2.5 χαφ σεζον δε βγαινει..
ευθυνη διοικησης και Ρεμπε ξεκαθαρα το αυτογκολ
ολα στραβα και λαθος στο σχεδιασμο των χαφ και η μαυρη τρυπα εκει
το Γεναρη θα εχουμε το τροπαριο, μεσα στη σεζον δυσκολο να κλεισεις παιχτη, η ομαδα δε τον αφηνει, θελει πολλα για αποδεσμευση, θα περιμενουμε τελος μεταγραφικης και το αποτελεσμα το ιδιο
δυστυχως με 2.5 χαφ σεζον δε βγαινει..
ευθυνη διοικησης και Ρεμπε ξεκαθαρα το αυτογκολ
Λοιπόν, νομίζω ξαναγράφεις με εμπάθεια κ δε σε τιμάει.joshua έγραψε:Ελα ρε ναπολιτανε που ασχολεισαι τωρα...Ηθελε να βρει να γραψει κατι να υπερασπιστει αληθεια τι και εγραψε ενα ποστ οτι ναναι,εμπλεξε διαρκειας,Λουτσεσκου,νταμπλ,τι σχεση εχουν αυτα με την υποθεση Μισιτς ενας θεος ξερει...
Το έγραψα για να μη δίνουμε σημασία στα επικοινωνιακα όσο στην ουσία.και όχι να πω ότι καλά κάναμε και τον χάσαμε ή όχι τον παίκτη.
Αλλά έχεις θολώσει τόσο που όλα σου φαίνονται μαύρα.
Υγ και το αν θα ανταλλάξω ποστ με κάποιον δεν είναι δουλειά σου να το σχολιάζεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 19 Οκτ 2020, 22:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Στην συνέντευξη του ο Γερμανός,για τον Μίσιτς μιλάει από το 1,35 έως το 1,39.
Τέσσερα λεπτά αφιερώστε και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.
Μετά ξανά συζητάμε για τις επικοινωνιακές ήττες που γράφετε.
Τέσσερα λεπτά αφιερώστε και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.
Μετά ξανά συζητάμε για τις επικοινωνιακές ήττες που γράφετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 19 Οκτ 2020, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ΠΑΟΚ ειναι εκτεθειμενος και επικοινωνιακα και ακομα περισσοτερο στην ουσια και εσυ αντι εστω να σιωπησεις αφου δεν εχεις το θαρρος να πεις κατι,βγαινεις και γραφεις ενα ποστ γεματο ειρωνεια για ποιον,για τον κοσμο και σε πειραξα εγω? Τι σχεση εχει το χτεσινο παιχνιδι με την υποθεση Μισιτς και γενικα την υποθεση χαφ? Πραγματικα οτι ναναι...Στο εγραψε και ο ναπολιτανος? Οταν μιλαμε για επικοινωνια εσυ νομιζεις οτι αναφερομαστε στο τι θα πει ενας γαυρος η ενας βαζελος η στη σχεση ομαδας και οπαδου?teod1980 έγραψε:Λοιπόν, νομίζω ξαναγράφεις με εμπάθεια κ δε σε τιμάει.joshua έγραψε:Ελα ρε ναπολιτανε που ασχολεισαι τωρα...Ηθελε να βρει να γραψει κατι να υπερασπιστει αληθεια τι και εγραψε ενα ποστ οτι ναναι,εμπλεξε διαρκειας,Λουτσεσκου,νταμπλ,τι σχεση εχουν αυτα με την υποθεση Μισιτς ενας θεος ξερει...
Το έγραψα για να μη δίνουμε σημασία στα επικοινωνιακα όσο στην ουσία.και όχι να πω ότι καλά κάναμε και τον χάσαμε ή όχι τον παίκτη.
Αλλά έχεις θολώσει τόσο που όλα σου φαίνονται μαύρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 19 Οκτ 2020, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ήττες έχουμε φάει ρε πουστη μου μέσα σε έναν χρόνο
ακριβοι στα πίτουρα και φτηνοι στ' αλεύρι... όπως πάντα
ακριβοι στα πίτουρα και φτηνοι στ' αλεύρι... όπως πάντα
Μπορεί να δούμε και κάνα ντόπιο δημοσίευμα ότι ο ΠΑΟΚ συναίνεσε στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να γυρίσει στην πατρίδα του.