Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Σήμερα ξημέρωσε 29 Ιουνίου. Κοινώς προτελευταία μέρα του μήνα, προτελευταία μέρα που οι "ρουληδες" μπορούν να μπουν σε διαδικασία ανανέωσης των συμβολαίων των (μετράτε παίκτες) :
Φετφατζιδη, Ιντέγε, Κουέστα, Κόρχουτ, Τόνσο, Ματίγια, Μπρ. Γκάμα, που ολοκληρώνουν τα συμβόλαιά τους. Παράλληλα, ήδη θα συνεχίσουν σε Βαζελο ο Βελεθ και σε Απόλλωνα Λεμεσού ο Ντιγκινι, ενώ αποχωρεί σίγουρα κι ο Λαρσον. Ο Αμπου Μπα, όντας δανεικός από τη Νανσί επιστρέφει στη Γαλλία, όπως και ο Ντουρμισαι, που επιστρέφει στον Gayρο. Τέλος, δεν υπολογίζονται απ' τον Γερμανό Προπονητή οι Ντουαρτε και Σουντγκρεν...!!!
Με διάφορους από τους προαναφερθέντες, το Ληκι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για επέκταση των συμβολαίων τους, όχι μόνο για ένα μήνα, αλλά για μεγαλύτερο διάστημα, αλλά υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα από το ban μεταγραφών και ανανεώσεων από την Ουεφα! Το θέμα είναι πλέον πως δεν τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Για να γίνει αντιληπτό, όλοι οι προφανερθέντες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μεσοβδόμαδο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!
Αν δεν βρεθεί λοιπόν λύση και μαλιστα άμεσα, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον, ο Ένινγκ όχι αποστολή δεν θα έχει να συμπληρώσει (αναγκάστηκε να συμπεριλάβει τρεις τερματοφύλακες στη χθεσινή του αποστολή με τον ΠΑΟΚ) ούτε καν ενδεκάδα δεν θα μπορέσει. Και όχι σχηματικά, όπως πολλές φορές το χρησιμοποιούμε για να αποδώσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας προπονητής, αλλά στην προκειμένη περίπτωση κυριολεκτικά...!!!
(Και όλα τα παραπάνω, δεν τα γράφει ούτε το PAOK-24, ούτε το SDNA, αλλά το site του Big Boss Προέδρου τους ΜαριNOORακη, το - γαμημενο - Sportdog)...!!!
Καλέ μου Άμπελ Φερέιρα, θέλω μια χάρη! Στις 19 του Ιούλη, να μαζέψεις και να πεις στους παίκτες σου τα εξής και να μεταφράζει ο Βιεϊρίνια: "Σήμερα, αν δεν τους βάλετε ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ οχτώ (8) γκολ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ στο τρέξιμο μέχρι τα ξημερώματα..."!!! Καν' το σε παρακαλώ για να σκάσουν οι οχτροί μας...!!
Φετφατζιδη, Ιντέγε, Κουέστα, Κόρχουτ, Τόνσο, Ματίγια, Μπρ. Γκάμα, που ολοκληρώνουν τα συμβόλαιά τους. Παράλληλα, ήδη θα συνεχίσουν σε Βαζελο ο Βελεθ και σε Απόλλωνα Λεμεσού ο Ντιγκινι, ενώ αποχωρεί σίγουρα κι ο Λαρσον. Ο Αμπου Μπα, όντας δανεικός από τη Νανσί επιστρέφει στη Γαλλία, όπως και ο Ντουρμισαι, που επιστρέφει στον Gayρο. Τέλος, δεν υπολογίζονται απ' τον Γερμανό Προπονητή οι Ντουαρτε και Σουντγκρεν...!!!
Με διάφορους από τους προαναφερθέντες, το Ληκι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για επέκταση των συμβολαίων τους, όχι μόνο για ένα μήνα, αλλά για μεγαλύτερο διάστημα, αλλά υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα από το ban μεταγραφών και ανανεώσεων από την Ουεφα! Το θέμα είναι πλέον πως δεν τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Για να γίνει αντιληπτό, όλοι οι προφανερθέντες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μεσοβδόμαδο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!
Αν δεν βρεθεί λοιπόν λύση και μαλιστα άμεσα, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον, ο Ένινγκ όχι αποστολή δεν θα έχει να συμπληρώσει (αναγκάστηκε να συμπεριλάβει τρεις τερματοφύλακες στη χθεσινή του αποστολή με τον ΠΑΟΚ) ούτε καν ενδεκάδα δεν θα μπορέσει. Και όχι σχηματικά, όπως πολλές φορές το χρησιμοποιούμε για να αποδώσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας προπονητής, αλλά στην προκειμένη περίπτωση κυριολεκτικά...!!!
(Και όλα τα παραπάνω, δεν τα γράφει ούτε το PAOK-24, ούτε το SDNA, αλλά το site του Big Boss Προέδρου τους ΜαριNOORακη, το - γαμημενο - Sportdog)...!!!
Καλέ μου Άμπελ Φερέιρα, θέλω μια χάρη! Στις 19 του Ιούλη, να μαζέψεις και να πεις στους παίκτες σου τα εξής και να μεταφράζει ο Βιεϊρίνια: "Σήμερα, αν δεν τους βάλετε ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ οχτώ (8) γκολ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ στο τρέξιμο μέχρι τα ξημερώματα..."!!! Καν' το σε παρακαλώ για να σκάσουν οι οχτροί μας...!!
- john4serres
Οι δύο δεν παρέμειναν, παρότι με επιτυχημένες τελευταίες σεζόν και ο τρίτος περιμένει την ευκαιρία του, κάτι που δήλωσε και ευθέως, χθες, δημόσια...Αν τον ρίξεις, όμως, στα βαθιά και τον κάψεις, χρεώνοντας του έναν πιθανό αποκλεισμό από ευρωπαϊκούς ομίλους, την στιγμή που ακόμα δεν έχει προπονητικά ολοκληρωθεί, τον χάνεις...Gospi έγραψε:Νομιζω πως και ο Ιβιτς αλλα και ο Γκαρσια ειναι τσακαλακια...goran 64 έγραψε:Δεν μου λες, ούτε κάτι καινούριο, ούτε κάτι που με εντυπωσιάζει και που δεν με θλίβει, αγαπητέ μου Gospi... :ugeek:
Πέντε πάνω, πέντε κάτω, αν προσθέσεις και έναν πακτωλό πεταμένων χρημάτων, τότε συμφωνούμε....
Υ.Γ. Άμα βρεις εσύ κανένα σοβαρό προπονητή και τσακαλάκι, που να ρχεται, σφύρα να πάω αεροδρόμιο....
Οπως φυσικα και ο Λουτσεσκου!
Θελεις εναν προπονητη/μανατζερ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας μην ξεχνάμε ότι, ούτε επαγγελματικό δσίπλωμα (UEFΑ PRO) διαθέτει, ούτε προετοιμασία ανδρικού ξανάκανε...
Σε περίπτωση, όμως, που συνεχίσεις με τον φετινό και αποκλειστείς, νωρίς νωρίς, απ την Ευρώπη, τότε, με την προϋπόθεση ότι, ούτε κάποιος απ τους άλλους 2 επανέρχεται, αλλά και το ότι πρέπει, υποχρεωτικά, να στηρίξεις ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειας σου, την επόμενη 3ετία και σε μικρούς, συμφωνώ ότι είναι μία καλή λύση...
Τότε, λοιπόν, εφ όσον δεν βρεις κάποια, τεκμηριωμένα καλύτερη, παίρνεις το ρίσκο και τον ανεβάζεις πρώτο...
Έχοντας, φυσικά, στο πίσω μέρος του μυαλού σου, να του χαλαλίσεις δύο ολόκληρες σεζόν, όπως του λούτσου!!
Υ.Γ. Ελέω ffp, φυσικά, η προϋπόθεση των μικρών...Ελπίζω να γίνεται απολύτως κατανοητό, το πνεύμα μου....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 29 Ιουν 2020, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλα Γκοραν αν παμε στα ευρωπαικα με Φερειρα και αποκλειστουμε, τοτε θα χουμε δεδομενα ανεση να χαλαλισουμε οχι μονο τα επομενα 2 αλλα και τα επομενα 5 χρονια!
Αν δεν περασουμε στην ευρωπη του χρονου θα εχουμε τεραστια ζημια μακροπροθεσμα...
Οποτε σε ενα τετοιο απευκτεο σεναριο, ανεβαζεις ανετα Γκαρσια, λες σε ολους σκαστε ο Γκαρσια θα ειναι εδω τα επομενα 3 χρονια βρεξει χιονισει, και επενδυεις σε ολη την πιτσιρικαρια και κανεις τον σταυρο σου!
Αν δεν περασουμε στην ευρωπη του χρονου θα εχουμε τεραστια ζημια μακροπροθεσμα...
Οποτε σε ενα τετοιο απευκτεο σεναριο, ανεβαζεις ανετα Γκαρσια, λες σε ολους σκαστε ο Γκαρσια θα ειναι εδω τα επομενα 3 χρονια βρεξει χιονισει, και επενδυεις σε ολη την πιτσιρικαρια και κανεις τον σταυρο σου!
Τέτοιες μεγάλες νίκες (όπως αυτή του μπασκετικου βαζελου στο μεταξύ μας που είχε κατεβάσει την ομάδα σε απεργία ο Λάζος) να τις βράσω.
Να νιώσω περηφάνεια γιατί,επειδή έριξα 10 στον αποδεκατισμενο Άρη;
Η νίκη είναι μεγάλη όταν ο αντίπαλος είναι ισχυρός,όχι όταν είναι κλινικά νεκρός.
Η νίκη είναι μεγάλη όταν ο αντίπαλος είναι ισχυρός,όχι όταν είναι κλινικά νεκρός.
Gospi....
Μην τα λες σε μένα, που τα φωνάζω απ τις 25/8/2017, με το εγκεφαλικό της ξεφτίλας απ το Σουηδικό χωριό... :ugeek:
Μην τα λες σε μένα, που τα φωνάζω απ τις 25/8/2017, με το εγκεφαλικό της ξεφτίλας απ το Σουηδικό χωριό... :ugeek:
Μήπως θυμάται κανένας, σήμερα, ότι στο 5-0, που τους είχαμε ρίξει και είναι το "ρεκόρ" μας, έπαιζαν τα 9/10 της δεύτερης ομάδας τους και τερματοφύλακας κάποιος Γάκης, επίσης απ το πουθενά, πάλι για παρόμοιους λόγους?obanebane έγραψε:Τέτοιες μεγάλες νίκες (όπως αυτή του μπασκετικου βαζελου στο μεταξύ μας που είχε κατεβάσει την ομάδα σε απεργία ο Λάζος) να τις βράσω.
Δεν νομίζω....

Με γκολ οφσάιντ και με μια ομάδα που αποδείχτηκε περίτρανα από την πορεία της στον όμιλο ότι αν μη τι άλλο δεν ήταν χωριό.
Και με προπονητή παρακαλώ που προπονησε ομάδα πρεμιερ,αμέσως μετά τους Σουηδούς.
Δε χρυσώνω το χάπι,αλλά ομάδα της πλάκας δεν την έλεγες την τότε Εστερσουντ.
Και με προπονητή παρακαλώ που προπονησε ομάδα πρεμιερ,αμέσως μετά τους Σουηδούς.
Δε χρυσώνω το χάπι,αλλά ομάδα της πλάκας δεν την έλεγες την τότε Εστερσουντ.
Το θυμάσαι εσύ,αυτό είναι αρκετό για να μειώσει την αξία της τότε νίκης,όπως αυτή επιτεύχθηκε.goran 64 έγραψε:Μήπως θυμάται κανένας, σήμερα, ότι στο 5-0, που τους είχαμε ρίξει και είναι το "ρεκόρ" μας, έπαιζαν τα 9/10 της δεύτερης ομάδας τους και τερματοφύλακας κάποιος Γάκης, επίσης απ το πουθενά, πάλι για παρόμοιους λόγους?obanebane έγραψε:Τέτοιες μεγάλες νίκες (όπως αυτή του μπασκετικου βαζελου στο μεταξύ μας που είχε κατεβάσει την ομάδα σε απεργία ο Λάζος) να τις βράσω.
Δεν νομίζω....
Θεωρώ τεράστιο κόμπλεξ την ασέβεια.
Η ανωτερωτητα εκτός των τεσσάρων γραμμών είναι πολύ πιο σημαντικη από την οποια ανωτερότητα εντός αυτών.
Υγ άσε που πιστεύω ότι θα είναι εντελώς αδιάφορο το παιχνίδι και θα κατέβουμε με πολλούς μικρούς
Η ανωτερωτητα εκτός των τεσσάρων γραμμών είναι πολύ πιο σημαντικη από την οποια ανωτερότητα εντός αυτών.
Υγ άσε που πιστεύω ότι θα είναι εντελώς αδιάφορο το παιχνίδι και θα κατέβουμε με πολλούς μικρούς
Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και τις φήμες που ακούγονται για το όνομά του και τον ΠΑΟΚ.
O Σέρβος προπονητής μίλησε για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος από την ομάδα του, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την πορεία του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Μέχρι τώρα είμαστε αήττητοι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτά τα αποτελέσματα και να το πάρουμε αήττητοι. Πέρσι μετά από το δεύτερο παιχνίδι των Play Off βγήκαμε πρωταθλητές και είχαμε 8 παιχνίδια που ήταν δύσκολα να τα διαχειριστείς και να παραμείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι. Φέτος μέχρι στιγμής έχουμε 24 νίκες και 9 ισοπαλίες. Έχουν μείνει τρία ντέρμπι μέχρι το τέλος της χρονιάς και θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα τρία για να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι».
Για το αν τον βοήθησε η εμπειρία που απέκτησε στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα βοήθησε πάρα πολύ. Είχα την τύχη να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα από μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Όταν ξεκινάς προπονητική καριέρα με μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους, μπορεί να σου βγει σε καλό, μπορεί να σου βγει και σε κακό. Εμένα ευτυχώς για την ώρα μου έχει βγει σε καλό. Η δεύτερη δουλειά μου είναι και πάλι σε μια μεγάλη ομάδα, ήρθα εδώ σε μια ομάδα που δεν είχε καταφέρει να κάνει πρωταθλητισμό και τα δύο τελευταία χρόνια καταφέραμε πήραμε το πρωτάθλημα και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για αυτές τις επιτυχίες».
Για το αν αντιμετώπισε περισσότερη πίεση στον ΠΑΟΚ ή την Μακάμπι: «Υπάρχει πίεση και στο Ισραήλ, αλλά για εμένα είναι διαφορετικό. Δεν κατάλαβα την πίεση εδώ όσο την κατάλαβα στην Ελλάδα. Δεν διαβάζω εφημερίδες και σάιτ και αυτό το έκανα και στην Ελλάδα. Από την πρώτη ημέρα μίλησα με τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τον Τύπο εδώ και με ρώτησε αν θέλω να μου μεταφράζει τι γράφουν οι εφημερίδες και του είπα όχι. Πιστεύω ότι ένας προπονητής δεν χρειάζεται να αγχώνεται και να ακούει απόψεις από όλους. Ο ίδιος πρέπει να είναι δυνατός, να ξέρει τι θέλει και να τα μεταφέρει στους παίκτες του».
Για το μέλλον του: «Υπήρχε μια οψιόν και από τις δύο πλευρές. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αφού υπάρχουν συζητήσεις. Είναι μια απόφαση που θα πάρω με τους ανθρώπους που με συμβουλεύουν και θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Προσπαθώ να ζυγίζω πάρα πολύ αυτό που έχω μπροστά μου».
Για τις φήμες που ακούγονται περί κρούσης από τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι είναι παράλογο το ότι γράφεται ότι ψάχνω σπίτι στη Θεσσαλονίκη, γιατί τα τελευταία 14-15 χρόνια έχω σπίτι στην Θεσσαλονίκη, από εκεί και πέρα δεν είναι σωστό να μιλήσω για εμένα και για την δουλειά που κάνω και για το που θα με βρει το μέλλον».
Για το Financial Fair Play: «Εγώ πριν από δύο χρόνια όταν ήρθα εδώ ήξερα ότι η ομάδα θα έχει πρόβλημα με το FFP και αυτά τα δύο χρόνια δεν έχουμε κάνει ούτε μια μεταγραφή, έχουμε καταφέρει να φέρουμε ελεύθερους παίκτες που ήρθαν με νορμάλ μπάτζετ. Οι άλλες ομάδες έχουν περισσότερα λεφτά από την Μακάμπι, αλλά εμείς είχαμε σχέδιο και έχουμε δώσει περισσότερη σημασία σε παιδιά που ήταν από πριν στην Μακάμπι».
Για το αν έχει παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, γιατί έχω τις υποχρεώσεις μου με την Μακάμπι, το να μιλάω για τον ΠΑΟΚ δεν το θεωρώ σωστό. Χαίρομαι πάρα πολύ για τους παίκτες που διάλεξε ο κύριος Μίχελ και εγώ, γιατί έχουν γράψει ιστορία για τον ΠΑΟΚ και έχουν καταφέρει να προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν μεγαλώσει, αλλά σέβομαι την ομάδα και τον προπονητή που είναι τώρα στον ΠΑΟΚ. Ξέρουν ποια είναι τα επόμενα βήματα για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος και δίκαια είναι εκεί που είναι. Πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτό που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα».
Για τα λάθη που έγιναν στον ΠΑΟΚ: «Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα τι λάθη έγιναν, εγώ δεν θέλω να κρίνω. Στο ποδόσφαιρο το πιο εύκολο είναι να κάνουμε κριτική και ιδιαίτερα στον προπονητή και τους παίκτες, μπορεί να έχω κάποια άποψη, αλλά δεν μου αρέσει να κάνω κριτική».
Για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και για το αν μπορεί να έχει λόγο ο προπονητής: «Γιατί να μην μπορεί; Αυτό δεν γίνεται μόνο στον ΠΑΟΚ, γίνεται και στις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, πρέπει να έχει έναν προγραμματισμό και πρέπει να έχει μεγάλο λόγο σε αυτό ο προπονητής. Στο μυαλό μου είναι αυτό που έχω κάνει εδώ και τον σχεδιασμό που κάναμε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2016-2017».
Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Ο Σφαιρόπουλος έχει καταφέρει να κάνει τρομερά πράγματα στην Μακάμπι, τον έχω δει κάποιες φορές και μιλάμε για έναν σπουδαίο άνθρωπο και μεγάλο προπονητή».
Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς έχει αποδείξει από μόνος του τι είναι. Δεν μπορώ να μιλάω εγώ για έναν άνθρωπο που μιλάει με τα γκολ που έχει βάλει. Στην Ελλάδα ξέρουν και καταλαβαίνουν την προσφορά του, τώρα αν ο ΠΑΟΚ τον θέλει πίσω, στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η θέληση των παικτών και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος είναι απίθανο να σου βγουν όλες οι μεταγραφές. Όλες οι ομάδες κάνουν μεταγραφικά λάθη».
Για τις σχέσεις του με την οικογένεια Σαββίδη: «Κανένα πρόβλημα δεν έχω με την οικογένεια Σαββίδη, τους σέβομαι τους εκτιμώ, μου έδωσαν μια τεράστια ευκαιρία να προπονήσω μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και τους ευγνωμονώ για αυτό. Τους εύχομαι να πετύχουν όλους τους στόχους τους με τον ΠΑΟΚ».
A ναι σε ξεχασα εσενα, ΦΕΡΕΙΡΑ ΑΛΑΝΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 200 χρονιαPanagos612 έγραψε:μην γραφουμε οτι ναναι...Dimg4 έγραψε:Εχει καλυτερο φορ, καλυτερο 10αρι, καλυτερο αμυντικο χαφ, ειχε καλυτερο εξτρεμ και σιγουρα εναν προπονητη 2 κλασεις πανω που εκανε εκπληκτικη διαχειριση ροστερ.![]()
![]()

Ενω εξτρεμ οσο ειχαν τον κοντοπιθαρο ειχαμε πολυ καλυτεροicue έγραψε:Εχουμε δηλαδη καλυτερο τερματοφυλακα και ακραιο με τα νουμερα του Βαλμπουενα. Μαλιστα. Ειμαστε και αμπαλοι παναθεμα μας.obanebane έγραψε:Εννοείται, ότι θα τους μαμουσαμε τα πρεκια,ειδικά με Λουτσεσκου,τον Θεό θα κατέβαζαν να μας στήσει για να μας το πάρουν.
Το ροστερ του ΠΑΟΚ,στη μόνη θέση που υστερεί σε σχέση με τον γαύρο, είναι στο φορ,πουθενά μα πουθενά αλλού, όποιος δεν το βλέπει,είναι αμπαλος.

Κόμπλεξ μπορεί να είναι όταν δεν σέβομαι όποιον με σέβεται ή έστω, σέβεται κάποιους κανόνες ηθικής κι άμιλλας.
Όταν κάποιος με κάνει πόλεμο και μάλιστα βρώμικο, πίσω απ την πλάτη μου, όπου τον βρω θα τον ισοπεδώσω...
Αυτό όχι μόνο δεν είναι κόμπλεξ, αλλά υποχρέωση-μάθημα προς ναυτιλομένους, για να μάθουν να σέβονται... :ugeek:
Ας μην έφτιαχναν, λοιπόν, τις προϋποθέσεις, εκτός των 4 γραμμών, για να τους σεβόμουν και μέσα σ αυτές...
Όταν κάποιος με κάνει πόλεμο και μάλιστα βρώμικο, πίσω απ την πλάτη μου, όπου τον βρω θα τον ισοπεδώσω...
Αυτό όχι μόνο δεν είναι κόμπλεξ, αλλά υποχρέωση-μάθημα προς ναυτιλομένους, για να μάθουν να σέβονται... :ugeek:
Ας μην έφτιαχναν, λοιπόν, τις προϋποθέσεις, εκτός των 4 γραμμών, για να τους σεβόμουν και μέσα σ αυτές...

- PAOK_Antarctica
Από τη μία συμφωνώ με obanebane και renegade. Εδώ δεν πολυχάρηκα το διπλό χθες, που είχαν και κάποιους παίκτες μέσα, θα χαρώ αν τους κερδίσουμε αποδεκατισμένους;
Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως, αν η κατάσταση ήταν αντίστροφη ,αυτοί οι σιχαμένοι θα κινούσαν γη και ουρανό για να κάνουν όσο μεγαλύτερη νίκη μπορούν ώστε να έχουν κάτι να θρέψουν τις μίζερες υπάρξεις τους.
Και όχι μόνο θα μας κέρδιζαν, θα φτιάχναν και μπλουζάκια και επετείους. Θα το κυκλοφορούσαν σε DVD και σε 30 χρόνια θα βλέπαμε αφιερώματα στην ΕΡΤ.
Γι'αυτό και μόνο πρέπει να γίνει μπουκάκε, που είπε και ο Τόλαρος. Αν και αμφιβάλλω με τον ύπνο στον πάγκο αν θα το κυνηγήσουμε.
Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως, αν η κατάσταση ήταν αντίστροφη ,αυτοί οι σιχαμένοι θα κινούσαν γη και ουρανό για να κάνουν όσο μεγαλύτερη νίκη μπορούν ώστε να έχουν κάτι να θρέψουν τις μίζερες υπάρξεις τους.
Και όχι μόνο θα μας κέρδιζαν, θα φτιάχναν και μπλουζάκια και επετείους. Θα το κυκλοφορούσαν σε DVD και σε 30 χρόνια θα βλέπαμε αφιερώματα στην ΕΡΤ.
Γι'αυτό και μόνο πρέπει να γίνει μπουκάκε, που είπε και ο Τόλαρος. Αν και αμφιβάλλω με τον ύπνο στον πάγκο αν θα το κυνηγήσουμε.