Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
makispaspartou

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το να μας χαλάει ο Λημνιος ενώ έχουμε καταντήσει να παίζουμε με άκρα Μουργκ , Τειλορ μου φαίνεται αδιανόητο. Αν ισχύει εμένα μου δείχνει τρία πράγματα.. Ότι πάμε για τρεις τουλάχιστον μεσοεπιθετικους , ότι ψάχνουμε παίκτες με ταχύτητα και ένταση που έλειψε και τέλος ότι το πρόβλημα των γηγενών το έχουν εντοπίσει .. Στην ίδια λογική θα ήθελα και επιστροφή Πελκα Γιαννουλη , ενώ καλή λύση θα ήταν και ο Σταφυ αφού αριστερά θελουμε μάλλον δυο παίκτες.. Προσωπικά από ψαγμένες κινήσεις τύπου Νασμπεργκ προτιμώ γηγενείς διεθνείς.
Πασχαλακης μας τελείωσε , άρα θα χρειαστούμε βασικούς σίγουρα στο τέρμα, στο Σέντερ μπακ , στο αριστερό μπακ , στις δυο θέσεις των μεσοεπιθετικών ..5 δηλ από την αρχή.. Μεγάλο ζήτημα είναι και η θέση του φορ και του ενός χάφ εκεί όπου θέλεις υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά..
έχει δρόμο ακόμη , ρόλο θα παίξει η διάθεση του Ιβαν να κάνει πράγματι τον ΠΑΟΚ ομάδα με ρόστερ πρωταθλητή.. Αλλιώς πάλι Ευχολόγια και μαγικά..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι αν δεν έρθει ο λημνιός θα έρθουν οι βιερίνια,Λέτο, Σκόκο στα 25 τους
Ε σορυ ρε φιλε αλλα δεν ειναι λογικη αυτη.Εχω βαρεθει να ακουω οτι δεν βρισκουμε καλυτερους και ο βαζελος πχ φετος εχει παρει 21 γκολ και 11 ασιστ απο τα 2 εξτρεμ του με τα ιδια λεφτα.Ποσο μαλλον οταν εχω φερει εναν κορυφαιο σκαουτερ.Δεν μπορει δηλαδη να βρει ο Μποτο εναν πιο ταλαντουχο επιθετικα παικτη απο τον Λημνιο?
Σόρρυ αλλά τα γκολ και οι ασίστ δεν είναι μόνο θέμα ατομικών προσόντων και ταλέντου αλλά και τακτικής προσέγγισης.
Χωρίς να κρίνω αν είναι σωστό ή όχι,στον ΠΑΟΚ του λουτσέσκου οι μεσοεπιθετικοι και οι επιθετικοί ξοδεύουν πολύ ενέργεια για πολλά άλλα πράγματα πέρα των επιθετικών ενεργειών.

Υγ το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έρχονταν οι εξτρέμ του βαζελου στην ομάδα δεν θα εγραφαν ούτε τα μισά νούμερα απ' αυτά που έγραψαν στον βαζελο.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από αυτό του ζιφκο δεν υπάρχει. Πέρσι είχε γράψει τα διπλάσια νούμερα με ( προς το παρόν ) 250 λεπτά λιγοτερα

Υγ2 ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο λουτσέσκου σε φάση άμυνας προτιμά ένα 4-4-2 σε ευθεία...με ότι αυτό σημαίνει για τα χαρακτηριστικά των παικτών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 14 Μάιος 2022, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να υπενθυμίσω ότι μπαίνουμε σε σεζόν που ξαναδίνει δύο εισητηρια τσουλου και ένα Γιουρόπα
Είναι χρονιά για all in.
Και είναι σχεδόν δεδομένο ότι και οι άλλοι θα κάνουν all in
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΠΑΟΚ, η μονη ομαδα που δεν μπορει να βρει καινουριους παιχτες και ανακυκλωνει τους παλιους.
Λημνιος, να γυρισει και ο Πελκας, και για φορ να φερουμε τον Κουλουρη πισω...
Ακομη κι αν αποδειχθει χρησιμος, δεν παυει να αποτελει τραγικη κινηση.
Και ολα αυτα επειδη δεν με εχουν πεισει πως αν τον φερουν θα τον φερουν ως εναλλακτικη 5η και απλα για να εχουμε γηγενεις.
Αν μου φερουν αλλα 2 εξτρεμ παιχταραδες, ας φερουν και τον Λημνιο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και κάναμε καζούρα την αεχ των Βράνιες-Αραούχο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι αν δεν έρθει ο λημνιός θα έρθουν οι βιερίνια,Λέτο, Σκόκο στα 25 τους
Ε σορυ ρε φιλε αλλα δεν ειναι λογικη αυτη.Εχω βαρεθει να ακουω οτι δεν βρισκουμε καλυτερους και ο βαζελος πχ φετος εχει παρει 21 γκολ και 11 ασιστ απο τα 2 εξτρεμ του με τα ιδια λεφτα.Ποσο μαλλον οταν εχω φερει εναν κορυφαιο σκαουτερ.Δεν μπορει δηλαδη να βρει ο Μποτο εναν πιο ταλαντουχο επιθετικα παικτη απο τον Λημνιο?
Σόρρυ αλλά τα γκολ και οι ασίστ δεν είναι μόνο θέμα ατομικών προσόντων και ταλέντου αλλά και τακτικής προσέγγισης.
Χωρίς να κρίνω αν είναι σωστό ή όχι,στον ΠΑΟΚ του λουτσέσκου οι μεσοεπιθετικοι και οι επιθετικοί ξοδεύουν πολύ ενέργεια για πολλά άλλα πράγματα πέρα των επιθετικών ενεργειών.

Υγ το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έρχονταν οι εξτρέμ του βαζελου στην ομάδα δεν θα εγραφαν ούτε τα μισά νούμερα απ' αυτά που έγραψαν στον βαζελο.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από αυτό του ζιφκο δεν υπάρχει. Πέρσι είχε γράψει τα διπλάσια νούμερα με ( προς το παρόν ) 250 λεπτά λιγοτερα

Υγ2 ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο λουτσέσκου σε φάση άμυνας προτιμά ένα 4-4-2 σε ευθεία...με ότι αυτό σημαίνει για τα χαρακτηριστικά των παικτών
Kαταλαβαινεις οτι αυτα που γραφεις αποτελουν σοβαρη μομφη για τον Λουτσεσκου.Τη προηγουμενη φορα μας εσωσαν τα γκολ του βιερινια και του Ματος,γκολ που δεν ξαναβρισκεις καθως δεν ειναι ευκολο να ξαναβρεις τετοια ακραια μπακ.Φετος μας εσωσαν τα πεναλτι και τα γκολ του Κουρτιτς.Ε ειναι εντελως αντιποδοσφαιρικο να περιμενεις την αμυνα να σε ξελασπωνει επιθετικα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και επειδη βλεπω πως παμε καρφι και για παραμονη Τσολακ,ελπιζω να υπαρχει πλανο ενισχυσης τουλαχιστον με τριτο νεαρο ταλαντουχο επιθετικο...
renegade

Πάντα κάτι θα βρίσκεις να σου δίνει σκορ.
Πρωτάθλημα όμως και πρωταθλητισμό κάνεις όταν τρως κάτω από 0,5 γκολ ανά αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη περίοδο του φέτος όταν κατάφερε μετά τις αρχές Δεκέμβρη να στρώσει την άμυνα του.

Εγώ μαζί σας να μην έλθει νο λημνιός. Βρείτε μου όμως 4 γηγενείς οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν ρόλο στην ομάδα , ώστε να μην έχω λειψή λίστα στην Ευρώπη
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

αν παρεις καποιους με παραστασεις και παικταραδες να μην βγουν θα βγουν καλυτεροι απο μιτριτσα μουργκ και λημνιο... ο ρονι λοπες η ο εμβιλα η γκαρι...δεν ειναι παικταραδες ...δεν ειναι ματος δεν ειναι αντρε στα 30 του δεν ειναι λετο δεν ειναι μισιτς...αλλα ακομα και στην κακη τους μερα ειναι αρκετα ποιοτικοι για να παρουν καποια ματς που για 90 λεπτα θα σερνονται...οπως το εχει και ολιβειρα οπως και ο κουρτιτς ...ο μιτριτσα δεν το εχει ουτε ο τειλορ ουτε ο σιντκλει ουτε ο λημνιος ...για αυτο και οι κακες μεταγραφες του γαυρου ειναι καλυτερες απο τις κακες τις δικες μας γτ οι κακες τους κινησεις ειναι θεωρητικα απο το ραφι που επρεπε ενω οι δικες μας απο το αρκετα πιο χαμηλα...και αυτο φενεται στην κακη τους μερα που οι μεν ρονι λοπες και γκαρι εχουν παλι μια ποιοτητα ενω ο μουργκ και ο τειλορ οχι...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Λοντιγκιν Λυρατζης
Τσιγγαρας Κουτσιας!
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

renegade έγραψε:Πάντα κάτι θα βρίσκεις να σου δίνει σκορ.
Πρωτάθλημα όμως και πρωταθλητισμό κάνεις όταν τρως κάτω από 0,5 γκολ ανά αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη περίοδο του φέτος όταν κατάφερε μετά τις αρχές Δεκέμβρη να στρώσει την άμυνα του.

Εγώ μαζί σας να μην έλθει νο λημνιός. Βρείτε μου όμως 4 γηγενείς οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν ρόλο στην ομάδα , ώστε να μην έχω λειψή λίστα στην Ευρώπη
λοντιγκιν σιγουρα, σιωπης σιγουρα, καργας ισως, χατζηστραβος και ταχατος ισως, λυκογγιανης σιγουρα πιο σιγουρα δεν γινεται...και αυτο χωρις να σκεφτω πολυ απλα αυτοι που ηρθαν ευκολα στο μυαλο και εβαλα παικτες που δεν ειναι τωρα στον ΠΑΟΚ με την λογικη οτι λες για μεταγραφες...γτ τσιγγαρας και λυραντζης ειναι και τωρα βασικοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Σάβ 14 Μάιος 2022, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O ΠΑΟΚ εκανε τη καλυτερη περιοδο του φετος οταν επεστρεψε ο Ινγκασον,ο Πασχαλακης ανεβασε κατακορυφα αποδοση και το σκουφι ηταν σε τρελα κεφια οχι επειδη καναμε κατι το ιδιαιτερο τακτικα αμυντικα.Οσο για το γκολ βρισκεις η φυσιολογικη αφλογιστια του Κουρτις εχει ριξει κατακορυφα τη παραγωγικοτητα μας.Νομιζω ο Γκουαρντιολα εχει πει πως δουλεια του ειναι το πως θα παει η μπαλα μπροστα.Απο εκει και περα μιλαει η ποιοτητα των παικτων.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγώ πιστεύω ο Ραζβάν ζήτησε:

Λημνιό, Γιαννούλη και Πέλκα πίσω και κολλάει και απο το γεγονός ότι θέλει η ΕΠΟ 4 έλληνες 11αδα.

Οπότε με Λύρατζη, Μιχαιλίδη, Μιχαη, Τσιγγάρα και δεν μου φαίνεται και δύσκολο να πάνε κ για τον Σταφυλλίδη.
renegade

kosths BXL έγραψε:αν παρεις καποιους με παραστασεις και παικταραδες να μην βγουν θα βγουν καλυτεροι απο μιτριτσα μουργκ και λημνιο... ο ρονι λοπες η ο εμβιλα η γκαρι...δεν ειναι παικταραδες ...δεν ειναι ματος δεν ειναι αντρε στα 30 του δεν ειναι λετο δεν ειναι μισιτς...αλλα ακομα και στην κακη τους μερα ειναι αρκετα ποιοτικοι για να παρουν καποια ματς που για 90 λεπτα θα σερνονται...οπως το εχει και ολιβειρα οπως και ο κουρτιτς ...ο μιτριτσα δεν το εχει ουτε ο τειλορ ουτε ο σιντκλει ουτε ο λημνιος ...για αυτο και οι κακες μεταγραφες του γαυρου ειναι καλυτερες απο τις κακες τις δικες μας γτ οι κακες τους κινησεις ειναι θεωρητικα απο το ραφι που επρεπε ενω οι δικες μας απο το αρκετα πιο χαμηλα...και αυτο φενεται στην κακη τους μερα που οι μεν ρονι λοπες και γκαρι εχουν παλι μια ποιοτητα ενω ο μουργκ και ο τειλορ οχι...
Έχεις καταλάβει ότι έγραψες τρεις παίκτες του γάβρου που ο πιο φθηνός παίρνει πάνω από το μυριο?
Προφανές και θεωρείται δεδομένο ( πιστεύω ) απ' όλους ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την δυνατότητα να έχει 15 συμβόλαια πάνω του εκατομμυρίου
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Δηλ ο Φαλάκρας Φρέντυ απέτυχε στην Τσεχία μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στον ΠΑΟΚ που απέτυχε ο Τσολακ μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στη Μάλμε. Της αποτυχημένης επιτυχιας γίνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”