Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από astronaut »

Mapogo έγραψε: (αθροίζεις λεφτά που ΔΕΝ θα δώσουμε ....)
Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα, ο γάβρος έδωσε 500 στην Λάουτερν ενώ εμείς είχαμε θέσει ταβάνι τα 300. Τα συγκεκριμένα νούμερα μου φαίνονται λογικότατα. Ιδίως από τη στιγμή που δώσαμε 300 για την αγορά του Μακ.
Κατα τ'άλλα τί συμβόλαια νομίζεις ότι θα είχαν/έχουν οι Φακούντο & Φορτούνης? Εγώ έβαλα το μίνιμουμ που πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Mapogo έγραψε:@desperando

Είχε ενδιαφέρον ότι κ στα 3 σχήματα που "κατέβασες", έξω αριστερά είχες ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ/Μαρτενσ/Ποζο :?
δεν σε καταλαβαινω.
αφου μας λειπει το βασικο αριστερο εξτρεμ.
τωρα σε καποια παιχνιδια μπορουν αν γινουν πολλες εναλαγες μιας και εχεις παικτες που μπορουν να παιξουν σε πολλες θεσεις.
και ο γκολασα παιζει αριστερα και ο Μακ αλλα δεν γινοταν να γραφω καθε παικτη σε ολες τις δυνητικες θεσεις που μπορει να παιξει
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

astronaut έγραψε:
Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα, ο γάβρος έδωσε 500 στην Λάουτερν ενώ εμείς είχαμε θέσει ταβάνι τα 300. Τα συγκεκριμένα νούμερα μου φαίνονται λογικότατα. Ιδίως από τη στιγμή που δώσαμε 300 για την αγορά του Μακ.
Κατα τ'άλλα τί συμβόλαια νομίζεις ότι θα είχαν/έχουν οι Φακούντο & Φορτούνης? Εγώ έβαλα το μίνιμουμ που πιστεύω.
Ναι ... αθροίζεις νούμερα που ΔΕΝ θα πάρουμε ... (αν κ του Φακ είναι ακόμα ανοιχτό)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

desperando έγραψε:

Είχε ενδιαφέρον ότι κ στα 3 σχήματα που "κατέβασες", έξω αριστερά είχες ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ/Μαρτενσ/Ποζο :?
δεν σε καταλαβαινω.
τωρα σε καποια παιχνιδια μπορουν αν γινουν πολλες εναλαγες μιας και εχεις παικτες που μπορουν να παιξουν σε πολλες θεσεις.
και ο γκολασα παιζει αριστερα και ο Μακ αλλα δεν γινοταν να γραφω καθε παικτη σε ολες τις δυνητικες θεσεις που μπορει να παιξει
Εννοώ ότι λογικά πρώτο όνομα θα ήτανε ο Μάρτενς ... Τόσο γρήγορα απογοητεύτηκες ?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

PaokPatraG4 έγραψε:Αραγε αυτον θα μπορουσε να τον φερει το μεγαλο αφεντικο;;;; Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι βεβαια.... :lol:

http://www.transfermarkt.co.uk/jadson/p ... eler/29261
Ωχ και άλλος ψηλός, αλλά δεν πειράζει, θα παίζει καλά το pick and roll...... :D :D
Άβαταρ μέλους
astronaut

Mapogo έγραψε:
astronaut έγραψε:
Ναι ... αθροίζεις νούμερα που ΔΕΝ θα πάρουμε ... (αν κ του Φακ είναι ακόμα ανοιχτό)
Τη μια λες ότι αθροίζω λεφτά που δεν θα ΔΩΣΟΥΜΕ και την άλλη λεφτά που δεν θα ΠΑΡΟΥΜΕ. :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astronaut την Τρί 22 Ιούλ 2014, 01:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Mapogo έγραψε:
desperando έγραψε:

δεν σε καταλαβαινω.
Εννοώ ότι λογικά πρώτο όνομα θα ήτανε ο Μάρτενς ... Τόσο γρήγορα απογοητεύτηκες ?
μα ο μαρτενς ειναι παικτης του αξονα ασχετα αν εχει παιξει πολλα παιχνιδια στα ακρα και αυτο λογο της πολυ καλης σεντρας που ειχε.
δεν εχει ομως την εκρηξη και την ταχυτητα για να δημιουργησει τα ρηγματα απο τα πλαγια,ουτε μπορει να παιξει στην πλατη του αμυντικου.
πισω απο τον επιθετικο ομως αν μπορεσει και βρει τον εαυτο του μπορει να κανει παπαδες ειδικα με τις πασες του
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

astronaut έγραψε:
Τη μια λες ότι αθροίζω λεφτά που δεν θα ΔΩΣΟΥΜΕ και την άλλη λεφτά που δεν θα ΠΑΡΟΥΜΕ. :opaokara:

* Του Φακ τί ακριβώς είναι ανοιχτό? Δίνουμε τώρα 300 και σε περίπτωση επίτευξης στόχων άλλα 200.
Ελα ρε συ ... λεφτά που ΔΕΝ θα δώσουμε.... ΑΝ τους είχαμε πάρει.

Ε ναι του Φακ είναι ανοιχτό. Ούτε τον πήραμε ... ούτε όχι .
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

desperando έγραψε:σχετα αν εχει παιξει πολλα παιχνιδια στα ακρα και αυτο λογο της πολυ καλης σεντρας που ειχε.
δεν εχει ομως την εκρηξη και την ταχυτητα για να δημιουργησει τα ρηγματα απο τα πλαγια,ουτε μπορει να παιξει στην πλατη του αμυντικου.
πισω απο τον επιθετικο ομως αν μπορεσει και βρει τον εαυτο του μπορει να κανει παπαδες ειδικα με τις πασες του
Εδώ συμφωνώ απόλυτα.
Το θέμα είναι έξω αριστερά.
Η μάλλον η ιεράρχηση αναγκών.
Δλδ Μην φτάσουμε τέλη Αυγούστου κ φωνάζουμε "πάρτε cb ρεεεεε" κ φέρουνε κάνα Σίφο τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Mapogo έγραψε:
astronaut έγραψε:

* Του Φακ τί ακριβώς είναι ανοιχτό? Δίνουμε τώρα 300 και σε περίπτωση επίτευξης στόχων άλλα 200.
Ελα ρε συ ... λεφτά που ΔΕΝ θα δώσουμε.... ΑΝ τους είχαμε πάρει.

Ε ναι του Φακ είναι ανοιχτό. Ούτε τον πήραμε ... ούτε όχι .
Με τον Φορτούνη ήμασταν πραγματικά μια ανάσα πριν τις υπογραφές. Η ΠΑΕ απέσυρε το ενδιαφέρον λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί απ'τον γάβρο. Οπότε καί η 300άρα που προοριζόταν για την Λάουτερν υπάρχει διαθέσιμη καί το συμβόλαιο που θα δίναμε στον Φορτουνάκο.

** Έχει γούστο ο Φακούντο να έχει σχέση με Φορτούνη/Κουτσολιάκο... :oops:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Θα με τρελλάνεις...

Αντε κ ΔΕΝ δώσαμε πχ 300 στον Φουρτούνη....

Αντε κ ΔΕΝ δίνουμε πχ 300 στον Φακ.

Ποιά αριθμητική πράξη έρχεται και λέει 300+300 = 600 ?
Άβαταρ μέλους
astronaut

Mapogo έγραψε:Θα με τρελλάνεις...

Αντε κ ΔΕΝ δώσαμε πχ 300 στον Φουρτούνη....

Αντε κ ΔΕΝ δίνουμε πχ 300 στον Φακ.

Ποιά αριθμητική πράξη έρχεται και λέει 300+300 = 600 ?
Η πράξη που λέει κάλιο ένας και καλός παρά δύο μέτριοι.
Τώρα θα με πεις, μα φτάσαμε μια ανάσα από τους δύο μέτριους...
Ε, είπαμε.. η Παναγιά είναι πλέον μαζί μας :pano:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Το ρίχνεις στη μεταφυσική ρε μπαγάσα !

ΟΚ :lol:

Εκεί που σταματάει η Λογική αρχίζει ο ΠΑΟΚ.

:pano:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

aisiodoksos έγραψε:
Pablito έγραψε:Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ μη μας πειτε σε 2 μερες οτι ακυρωθηκε η μεταγραφη του Περειρα.θα γελασει και ο καθε πικραμενος..

Που να μην ειχε και λεφτα η ομαδα δλδ!

σε αυτο δεν σε φταιει η παε να σου πω την αληθεια..μπορει να εχουμε πει πολλα κ να τους εχουμε σκισει ολους αλλα σε αυτη την υποθεση δεν φταιει η παε.. αν ο παικτης σου λεει οτι ειμαι ελευθερος και οτι εχω τα χαρτια μου και ολα ωραια και κανει ολοκληρο ταξιδι μεχρι την ευρωπη και κανει προπονησεις μαζι σου ενω δεν ειναι ελευθερος δεν νομιζω να σου φταει η παε..ο παικτης θα ειναι τρελαρας..αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα για τους λογους που προειπα..να κανει ολο αυτο το ταξιδι και να προπονειται και να βγαινει φωτογραφιες και να χαλασει η δουλεια ? δεν ξερω πολυ απιθανο μου φαινεται..αλλα να μου πεις φετος τα εχουμε δει ολα !
έχει ξανασυμβεί υπέρ μας,την προηγούμενη φορά που ο ΑΑ ήταν προπονητής,όταν την μια μέρα το δίμετρο αποσμητικό Λεωνίδας Βόκολος έβγαινε φωτογραφία με την βαριά φανέλα του χαρίλαου και την επόμενη υπέγραψε σε εμάς :D
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ας γραψω και εγω την @@ μου. Μηπως ο φακουντο ηταν ενας μοχλος πιεσης για να απαντησει πιο συντομα ο φορτουνης?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”