9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Vonapartis
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ερείπιο. Σκιά του εαυτού του. Τέτοια αγωνιστική πτώση ούτε ο πιο ορκισμένος εχθρός του δεν θα τη φανταζόταν!
κορυφαία στιγμή του αγώνα στο 1ο ημίχρονο όταν ο αμυντικός του Ατρομήτου κάνει κοντρόλ ζεϊμπεκιά πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Σάλπι βάζει το σώμα του ανάμεσα στον αμυντικό και την μπάλα και ο κύριος διαιτητής δίνει επιθετικό φάουλ.
- KilledByDeath_4
Αμα δεν καταλαβαινεις εσυ τα αβανταδορικα αρθρα των αρδ δεν φταιω εγω φιλε.Maximus έγραψε:Θα τον εκραζες ότι χαλαει τα αποδυτηρια όμως σε αντίθετη περίπτωση...
Εκεί δεν θα είχε πλάκα, χιούμορ και ειρωνια, αλλά ενα σοβαρό ύφος "Σασταλεγα".
Και μια χαρα πλακα εχει που αντι να γραφουν για τις επιδοσεις του στο χορταρι γραφουν για την συνεισφορα του γελοτωποιου στον ψυχολογικο τομεα...
Μια χαρα, οταν λεει καποιος καλη κουβεντα ειναι γραφικος και αβανταδορος αλλα οταν καποιος τον βριζει ειναι υπερ της ομαδας και απαγορευεται να γινει αντιπαραθεση. Εκει φτασαμε, να αποκαλουν τους παικτες μας με χιλιους δυο χαρακτηρισμους και να απαγορευεται να τους υπερασπιστουμε. Ο θαυμαστος κοσμος του ΠΑΟΚμανια.KilledByDeath_4 έγραψε:Αμα δεν καταλαβαινεις εσυ τα αβανταδορικα αρθρα των αρδ δεν φταιω εγω φιλε.Maximus έγραψε:Θα τον εκραζες ότι χαλαει τα αποδυτηρια όμως σε αντίθετη περίπτωση...
Εκεί δεν θα είχε πλάκα, χιούμορ και ειρωνια, αλλά ενα σοβαρό ύφος "Σασταλεγα".
Και μια χαρα πλακα εχει που αντι να γραφουν για τις επιδοσεις του στο χορταρι γραφουν για την συνεισφορα του γελοτωποιου στον ψυχολογικο τομεα...
Αντε ορμηξτε οι γνωστοι 4-5
- Sick Bastard
+1926.Vonapartis έγραψε:Ερείπιο. Σκιά του εαυτού του. Τέτοια αγωνιστική πτώση ούτε ο πιο ορκισμένος εχθρός του δεν θα τη φανταζόταν!
- abc_o_ karpouzas
ενω αν φυγει για πες και τι θα σου λεει η συνειδηση σου
τι θα νοιωθεις ρε παιδι μου να καταλαβουμε
θα εισαι ποιο ηρεμος;; θα εισαι ποιο ΠΑΟΚ;; θα περπατας και θα τα σερνεις;;;
θα μας τρελανετε ολοι ρε εδω μεσα
θα βγει καποιος ρε να μας πει για ποιον ΑΚΡΙΒΟΣ λογο δεν θελει τον ποδοσφαιριστη σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ;;
τι θα νοιωθεις ρε παιδι μου να καταλαβουμε
θα εισαι ποιο ηρεμος;; θα εισαι ποιο ΠΑΟΚ;; θα περπατας και θα τα σερνεις;;;
θα μας τρελανετε ολοι ρε εδω μεσα
θα βγει καποιος ρε να μας πει για ποιον ΑΚΡΙΒΟΣ λογο δεν θελει τον ποδοσφαιριστη σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ;;
παιρνει πολλα λεφτα που βεβαια του εταξε ο κυριος ανοιχτοχερης που βεβαια στην εβδομαδα πανω καταλαβε οτι δεν τα εχειabg12d34 έγραψε: θα βγει καποιος ρε να μας πει για ποιον ΑΚΡΙΒΟΣ λογο δεν θελει τον ποδοσφαιριστη σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ;;
σερνεται
προκαλεσε διχασμο
ξενερωνει κοσμο
- abc_o_ karpouzas
- abc_o_ karpouzas
παιδι της πολης.....αστο ρε φιλος
δεν βγαινει ακρη
αν εισαι μικρος πανε πιες μια μπυρα και αν εισαι μεγαλος πανε πιες 3-4 μπυρες....οπως εκανα εγω
γιατι ξερω΄γω ξερω΄γω ΠΑΟΚ να πουμε να πουμε
θα τιμωριθουν και τα σκουλικια και τι θα κανουμε μετα

δεν βγαινει ακρη
αν εισαι μικρος πανε πιες μια μπυρα και αν εισαι μεγαλος πανε πιες 3-4 μπυρες....οπως εκανα εγω
γιατι ξερω΄γω ξερω΄γω ΠΑΟΚ να πουμε να πουμε
θα τιμωριθουν και τα σκουλικια και τι θα κανουμε μετα

Το πιο φριχτο σεναριο για τους "διωχτες του σαλπιγγιδισμου" , ειναι να παρει αποφαση να σταματησει το ποδοδσφαιρο , να χαρισει τα λεφτα στην ομαδα και να αναλαβει σε καποιο διοικητικο ποστο διπλα στον Βρυζα, δινοντας ετσι το συνθημα για NEW REVOLUTION ....
Εκει βλεπω να ξεπουλανε τα φαρμακεια ολα τα υπογλωσσια και τα ηρεμιστικα μαζι .....

Εκει βλεπω να ξεπουλανε τα φαρμακεια ολα τα υπογλωσσια και τα ηρεμιστικα μαζι .....
Και μόνο που το σκέφτηκα ένιωσα ένα τσίμπημα στην καρδιά.
Μετά το
Σαλπιγγίδης Νο1: Η σιωπή
Σαλπιγγίδης Νο2: Η προσφυγή
Σαλπιγγίδης Νο3: Η έξοδος
Σαλπιγγίδης Νο4: Η εκτέλεση (του πέναλτι)
Σαλπιγγίδης Νο5: Η αποθέωση (στην Τούμπα ως αντίπαλος)
Σαλπιγγίδης Νο6: Η επιστροφή, τώρα θα έχουμε και
Σαλπιγγίδης Νο7: Η νέα επανάσταση.
Η πιο επιτυχημένη σειρά θρίλερ μετά τον Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες.
Μετά το
Σαλπιγγίδης Νο1: Η σιωπή
Σαλπιγγίδης Νο2: Η προσφυγή
Σαλπιγγίδης Νο3: Η έξοδος
Σαλπιγγίδης Νο4: Η εκτέλεση (του πέναλτι)
Σαλπιγγίδης Νο5: Η αποθέωση (στην Τούμπα ως αντίπαλος)
Σαλπιγγίδης Νο6: Η επιστροφή, τώρα θα έχουμε και
Σαλπιγγίδης Νο7: Η νέα επανάσταση.
Η πιο επιτυχημένη σειρά θρίλερ μετά τον Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες.
ας μη βιαζόμαστε,σε κάποια χρόνια που θα ξαναναλάβουν οι παλαίμαχοι θα τον δούμε σε κάποιο ΔΣ.
Κοίτα να δεις, όσο θα υπάρχετε εσείς οι 4-5 που θέλετε κόντρα σε κάθε έννοια λογικής να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ είναι καλά, τόσο εγώ θα επιμένω ότι ο παίχτης αγωνιστικά είνα μάπα εδώ και πόσο καιρό, άσχετα με το αν η ομάδα παίζει καλά ή όχι.DC έγραψε:Γιατί ρε φίλε είναι άσχετα; Επειδή το λες εσύ, επειδή το θέλεις εσύ ή επειδή δεν σε αρέσει η αλήθεια;Karelias έγραψε:πφφφφ. Λοιπόν, από το ματς του Λονδίνου και μετά -όπου είχε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-να αντιστρέψει το όποιο κλίμα εναντίων του, σε λίγα (μετρημένα) ματς ήταν καλός αλλά σε όλα τα άλλα ήταν από πολύ μέτριος έως κάκιστος, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Τώρα, ότι και να λέμε, αυτό δεν αλλάζει. Ο παίχτης αγωνιστικά ΣΕΡΝΕΤΑΙ και δεν είναι η 1η φορα.
inb4 ναι όλη η ομάδα πετάει και ο Σάλπι σέρνεται
inb4 τότε γιατί παίζει συνέχεια
inb4 όλοι οι προπονητές γιατί λένε τα καλύτερα
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ.
Είσαστε 4-5 νοματαίοι εδώ μέσα, συγκεκριμένοι, που βαλθήκατε να πείσετε τους υπόλοιπους ότι ο Σάλπι δεν παίζει καλά. Και λέω συγκεκριμένοι, για δεν είδα ποτέ κανέναν να βγαίνει στα καλά του καθομένου και να γράφει στο τόπικ "παικταράς το Σάλπι" κλπ. Έτσι στο ξεξάρφωτο.
Εγώ λέω ότι είναι από τους καλύτερούς μας αλλά δεν βγαίνω να το γράψω μέρα παρά μέρα όπως εσείς, για να μην κάνω μπουρδέλο το φόρουμ.![]()
Το γιατί το κάνετε το έχω γράψει επανειλλημένως και δεν θα επαναληφθώ.
Οι λύσεις που ξέρω εγώ είναι τρεις και θα τις καταλάβετε εν καιρώ.
Ελλείψη βέβαια επιχειρημάτων για το αντίθετο (καθώς η εικόνα του μέσα στις 4 γραμμές δεν αφήνει καμιά αμφιβολία) ορισμένοι αρχίζετε τα διοικητικά σενάρια εν είδη πλάκας για να μετεφέρετε το ζήτημα απ το καθαρά αγωνιστικό, στο ''ποσο κομπλεξικοί με το Σάλπι είστε μερικοί''. Ε, δεν θα ακολουθήσω ευχαριστώ.