Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ελα ρε συ... ουτε ...9 διευκρινισεις δε ζητησε ο ανθρωπος μην υπερβαλλεις. Απλα θελει ενα φορουμ μονος του, ε ετσι οπως το παει θα το καταφερει
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ρε ότι θα ερχόταν μέρα που θα επαιρνα το μέρος του Κ-Γεο δεν το φανταζομουν.
Αλλά Γκοραν στα ίσια τώρα ζητάς "8απλες απαντήσεις" και στραβωνεις κιόλας που δεν στις δίνει;
Δεν παμε καλααααα...
Άντε να τελειώνουν οι μεταγραφές να έρθουμε στα γραδα μας
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά Γκοραν στα ίσια τώρα ζητάς "8απλες απαντήσεις" και στραβωνεις κιόλας που δεν στις δίνει;
Δεν παμε καλααααα...
Άντε να τελειώνουν οι μεταγραφές να έρθουμε στα γραδα μας
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο ειναι, φτασαμε στο σημειο να πρεπει να ανακαλεσει καποιος το να ανακαλεσειbarlow4 έγραψε:πως ανακαλεις εσεις για ολους?συνδικαλιστης εισαι?το ξερεις οτι εδω ειναι φορουμ κ απαγορευεται ο συνδικαλισμος?να ανακαλεσεις.
γιατι οτι θα λεγαμε, αντε να τελειωνουν οι μεταγραφες το φανταζοσουν?
εκει μας καταντησε ο συριζα.
εκει μας καταντησε ο συριζα.
Οταν καταλαβει οτι εδω ειναι ενα οπαδικο χαβαλε καφενειο παρεας που συζηταει για την καψουρα που λεγεται ΠΑΟΚ, τοτε ξαναμιλαμε. Οσο το βλεπει ως τροπο ζωης θα συνεχισει να κουραζει και σταδιακα να αποβαλλεται απο ολο και περισσοτερους
Dimg4 έγραψε:Οταν καταλαβει οτι εδω ειναι ενα οπαδικο χαβαλε καφενειο παρεας που συζηταει για την καψουρα που λεγεται ΠΑΟΚ, τοτε ξαναμιλαμε. Οσο το βλεπει ως τροπο ζωης θα συνεχισει να κουραζει και σταδιακα να αποβαλλεται απο ολο και περισσοτερους
Δεν τον βαζεις στη νεοσύστατη συντονιστική

Εγω δεν ανακαλώ προτιμώ το μπαν απο κεν παρα τον εξευτελισμό
- ace79grpaok
- μη χρησιμοποιείτε παράθεση (quote) όταν απαντάτε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.
να ανακαλεσεις τσε.
να ανακαλεσεις τσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εις εσυ εισαι στη συντονιστική η μόνος του ο ντιμ
Επιτροπή εις ντιμ γκοραν και γκεστ σταρ ο αστροναύτης
80% τηλεθέαση
Επιτροπή εις ντιμ γκοραν και γκεστ σταρ ο αστροναύτης
80% τηλεθέαση
- ace79grpaok
Θα κάνω και εγώ την αντεπίθεση μου μπαίνω και εγώ στην συντονιστική, θ σας μπαναρω όλους ρεμαλια,κακομαθημενοι,καναγιες,παλιοχαραΚτηρες μπουάχαχαχχαχχαχΧαχαχα ,γέλιο δοκτωρα κλαουυυυυche4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Οταν καταλαβει οτι εδω ειναι ενα οπαδικο χαβαλε καφενειο παρεας που συζηταει για την καψουρα που λεγεται ΠΑΟΚ, τοτε ξαναμιλαμε. Οσο το βλεπει ως τροπο ζωης θα συνεχισει να κουραζει και σταδιακα να αποβαλλεται απο ολο και περισσοτερους
Δεν τον βαζεις στη νεοσύστατη συντονιστική![]()
Εγω δεν ανακαλώ προτιμώ το μπαν απο κεν παρα τον εξευτελισμό
Εγώ ζήτησα χτες το άρθρο για το ΚΚΕ και δε μου απάντησε κανένας, ούτε με παρέπεμψε αλλού.
Νιώθω προσβεβλημένος και απαιτώ όλοι οι μοντς να υπογράψετε δήλωση μετανοίας για τη συμπεριφορά σας. Αφού την υπογράψετε, εγώ θα υπογράψω δήλωση μετανοίας που σας έβαλα να υπογράψετε δήλωση μετανοίας και θα ζητήσω συγνώμη για τον Πινοσέτ μέσα μου.
Στη συνέχεια θα ανακαλέσουμε όλοι παρέα και θα μαζευτούμε για από κοινού ανάγνωση της ανακοίνωσης της ΟΑΚΚΕ της Παρασκευής, που μια χαρά τα λέει μεταξύ μας. Το τσάι θα το βάλω εγώ, τα βουτήματα ας τα βάλει ο Κεν. Για τη συμπάθεια που είναι και scarce, προτείνω να κάνουμε ανοικτό διαγωνισμό. Επειδή η πίτα είναι μικρή, υπάρχει χώρος για τέσσερις (4) συμπαθούντες. Αυστηρά.

Νιώθω προσβεβλημένος και απαιτώ όλοι οι μοντς να υπογράψετε δήλωση μετανοίας για τη συμπεριφορά σας. Αφού την υπογράψετε, εγώ θα υπογράψω δήλωση μετανοίας που σας έβαλα να υπογράψετε δήλωση μετανοίας και θα ζητήσω συγνώμη για τον Πινοσέτ μέσα μου.
Στη συνέχεια θα ανακαλέσουμε όλοι παρέα και θα μαζευτούμε για από κοινού ανάγνωση της ανακοίνωσης της ΟΑΚΚΕ της Παρασκευής, που μια χαρά τα λέει μεταξύ μας. Το τσάι θα το βάλω εγώ, τα βουτήματα ας τα βάλει ο Κεν. Για τη συμπάθεια που είναι και scarce, προτείνω να κάνουμε ανοικτό διαγωνισμό. Επειδή η πίτα είναι μικρή, υπάρχει χώρος για τέσσερις (4) συμπαθούντες. Αυστηρά.

barlow4 έγραψε:- μη χρησιμοποιείτε παράθεση (quote) όταν απαντάτε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.
να ανακαλεσεις τσε.
Εδω δεν ανακάλεσα ποτε το τιτικινιο η παράθεση σε πείραξε
Καλα παλιά ο Σουρμε αυτο το είχε για πλακα με μπλε γράμματα λες και ήταν το πιο σημαντικό πραγμα του φορουμ
Ολα αυτά βεβαια πριν τα σεντόνια τα κεφαλαία και τα εμοτικον σε 152 ποστ τη μερα
Σελοφαν απο συμπαθυ άλλο τπτ.
[youtube]vBecM3CQVD8[/youtube]
[youtube]vBecM3CQVD8[/youtube]