Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Equalizer »

@Asimos_Reload όλα τα μηνύματα του φόρουμ επιχειρούμε να τα ελέγχουμε

Η διαφορά είναι πως τα νέα μέλη υπόκεινται σε ακόμα αυστηρότερο έλεγχο, τόσο για προφανείς λόγους μιας και είναι "νέα" μέλη, όσο και γιατί οφείλουν να δειξουν οτι έχουν καλές προθέσεις σεβασμού του χώρου που πρόκειται να τα φιλοξενήσει.

Θέλει προσοχή λοιπόν σε ποστ τεταμένα, προκλητικά, εμπρηστικά, ειρωνικά, γενικώς υπερβολικά αρνητικά.

Επιπλέον, τα παλιά μέλη έχουν υπερπολλαπλάσια μηνύματα, οπότε είναι στατιστικά πιθανότερο κάποια "αρνητικά" να χάνονται και να μη διαγράφονται, παρότι θα το άξιζαν. Η προσπάθειά μας είναι ερασιτεχνική όπως πολλάκις έχω τονίσει. Οπαδοί είμαστε οχι πολυεθνική.
These users thanked the author Equalizer for the post:
anaximandros4
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

gergeo4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 17:39 μεγάλη στιαπου σου παιξε ο ρουμανος.πραγματικα δεν υπαρχουν λογια..
Άντε να το εξηγήσεις τώρα στους προσκυνητές του ότι ζημίωσε τον ΠΑΟΚ.
.. άβυσσος λέμε. Και να ήταν πρωτη φορά...
These users thanked the author Jairo for the post (total 3):
Kenny4, Ριαν_Καπαγιαννιδης, gergeo4
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

@Equalizer ....

Συγγνώμη, ποιο νέο μέλος; Εγώ;
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Tolaros έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:07 Τι λε ρε παιδι μου, προτίμησε να πάρει τα λεφτά ο ίδιος αντί ο πρώην εργοδότης του που ήθελε να τον διώξει.
Απίστευτο. Πουστια ανείπωτη, εμείς προφανώς στη θέση του θα τα αφήναμε να πάνε στην τσέπη του αφεντικού
Αυτό. Βέβαια με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς εδώ μέσα, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πολλόι είναι οι καλύτεροι φίλοι του αφεντικού τους στη δουλειά.
These users thanked the author PablitoV2 for the post:
gk.box16
PablitoV2

Maklaz έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:58
barlow4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:53 Η ΠΑΕ τι του ειχε πει? το τον θελει? Οτι θα συνεχισουν?
Λειπει μια κρισιμη πληροφορια απο το ιστορικο που παραθετεις.
Προφανώς για να λέει στον κυρ κυρ ότι ήξερε ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή ίσως η ΠΑΕ να μην του είπε και τίποτα την στιγμή που έπρεπε να του το πει.

Με τον τρόπο της έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν.

Λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό.

Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε για αυτό και εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι φταίει ο ένας ή άλλος ή ντε και καλά πως πρέπει να φταίει κάποιος.
Άρα ποιος έκανε την φουστιά; αυτοί που ενώ είχαμε προπονητή έψαχναν πίσω από την πλάτη του; ή αυτός που δε θέλησε να χάσει χρήματα από το επόμενο συμβόλαιό του;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πουστια γιατί? επειδή έψαχνες τον αντικαταστάτη? Ο καθένας κοίταξε το συμφέρον του και προχωράμε
PablitoV2

Συμφωνώ, ο καθένας κοίταξε το συμφέρον του.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Asimos_Reload έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:32 @Equalizer ....

Ναι γιατί τι είσαι;

44 ποστ έχεις. Δεν σε έβαλα εγώ στη λίστα προς έγκριση μηνυμάτων νέων μελών. Αυτόματα μπήκες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PablitoV2 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:41
Maklaz έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:58
barlow4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:53 Η ΠΑΕ τι του ειχε πει? το τον θελει? Οτι θα συνεχισουν?
Λειπει μια κρισιμη πληροφορια απο το ιστορικο που παραθετεις.
Προφανώς για να λέει στον κυρ κυρ ότι ήξερε ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή ίσως η ΠΑΕ να μην του είπε και τίποτα την στιγμή που έπρεπε να του το πει.

Με τον τρόπο της έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν.

Λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό.

Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε για αυτό και εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι φταίει ο ένας ή άλλος ή ντε και καλά πως πρέπει να φταίει κάποιος.
Άρα ποιος έκανε την φουστιά; αυτοί που ενώ είχαμε προπονητή έψαχναν πίσω από την πλάτη του; ή αυτός που δε θέλησε να χάσει χρήματα από το επόμενο συμβόλαιό του;
Καμία πουστιά δεν υπήρξε. Αυτά είναι για τα άρλεκιν. Σιγά μη ρωτήσουν τον Λούτσε αν θα ψάξουν προπονητή στην ΠΑΕ. Σιγά μη ρωτήσει την ΠΑΕ που θα υπογράψει όταν φύγει. Έγινε ότι βόλευε και τους 2.

Εμείς θέλουμε να σε διώξουμε σου βρήκαμε ομάδα μας δίνουν την ρήτρα, φύγε. Δε θέλω να φύγω. Ε οκ δε σου δίνουμε αποζημίωση και σε κρατάμε (λολ). Μισό λεπτό να τα βρούμε ρε παιδιά τόσα χρόνια μαζί δουλεύουμε. Ούτε ο φαλακροκόρακας δε θα τα έγραφε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ναι αλλά μη βγαίνετε και ρίχνετε μαύρο δάκρυ για το στρατηγό και κλαίτε επειδή τάχα μου δήθεν δεν του φερθηκαμε σωστά. Όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε αλλά μόνο ο Σαββίδης χώνει στην ομάδα εδώ και 14 χρόνια. Μπορεί να πονάει η καρδιά σας όταν διαβάζετε καμία καλή κουβέντα γι αυτόν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

gergeo4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 17:39 μεγάλη στιαπου σου παιξε ο ρουμανος.πραγματικα δεν υπαρχουν λογια..
Γιατί στιαπου? Να έφευγε με μεταγραφή και μετα να έλεγαν παλι οτι μας παράτησε για τα λεφτα 2 φορά? Και εγω στην θέση σου το ιδιο θα έκανα
These users thanked the author Grimson4 for the post:
xyz_o_peponas
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

george188 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:43 Πουστια γιατί? επειδή έψαχνες τον αντικαταστάτη? Ο καθένας κοίταξε το συμφέρον του και προχωράμε

Η παρεξήγηση και όλη η τεταμένη κατάσταση που επαναλαμβάνετα σα τη μέρα της Μαρμότας στον ΠΑΟΚ, προκύπτει απο το γεγονός πως ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που υποτίθεται πως αγαπά την ομάδα, επιλέγει εμμονικά να την αντιμετωπίζει συνεχώς σαν μικρότερο μέγεθος από οποιονδήποτε ιδιώτη.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το που στηρίζεται αυτό σε θεωρητικό ή πρακτικό επίπεδο.

Καμία απολύτως πουστιά δεν έκανε ο ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Καμία πουστιά δεν έκανε ούτε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Συνεργασία επί πληρωμή είχαν

Ο Λουτσέσκου έδωσε όλες του τις δυνάμες τα προηγούμενα χρόνια (για τα δυο τελευταία με τις κραυγαλέες αστοχίες που είχε προπονητικά, δεν είμαι κάθετος, όμως είχε είτε δικαιολογίες βάσιμες, είτε προσωπικά θέματα που τον ξεστράτισαν) για τον ΠΑΟΚ

Και ο ΠΑΟΚ έκανε τον Λουτσέσκου κυρίαρχο όνομα προπονητικά στην Ελλάδα, ενώ μέχρι τότε ήταν απλώς στην Ξάνθη.

Το τι ΘΑ γινόταν αν δεν είχε πετύχει αυτή η συνεργασία με στήριξη, προσπάθεια και θυσίες ΚΑΙ από τις δυο πλευρές, δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς.

Το τι ειπώθηκε στις συνομιλίες προπονητή και ομάδας όλο αυτό το διάστημα, επίσης.

Αν η ομάδα ήθελε να καρπωθεί λεφτά από πώλησή του, έπρεπε να το χειριστεί καλύτερα το θέμα.

Αν ο Λουτσέσκου ήθελε καλύτερη συμπεριφορά της ομάδας που τον στήριξε τόσα χρόνια σε καλές ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ στιγμές, έπρεπε να το χειριστεί κι αυτός καλύτερα.

Πέρυσι ήταν ο ίδιος που μόνος του αναγνώρισε οτι του άξιζε απόλυση καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, από "γινάτι" δεν δούλεψε όσο καλά μπορούσε. Όμως το αφεντικό τον κράτησε. Φέτος, μάλλον δεν συνέβη το ίδιο.

Η ιστορία τελείωσε, και καλό θα είναι το κοινό του ΠΑΟΚ εν συνόλω (και οχι ατομικά κάποιος) να κουνήσει το κεφάλι του και να αναρωτηθεί αν στηρίζει την ομάδα όπως αυτή είναι ΜΕ την κριτική βεβαίως για τα ΥΠΑΡΚΤΑ ελαττώματά της ώστε να προοδεύσει, ή αν έχει τελειώσει μέσα του αυτό που είχε και τη χρησιμοποιεί πλέον ως σάκο του μποξ για να βγάζει πάνω της μονίμως ειρωνία, χολή, τοξικότητα.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
aivas19, paok apo epilogi, george188, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

tolis14 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:51 Ναι αλλά μη βγαίνετε και ρίχνετε μαύρο δάκρυ για το στρατηγό και κλαίτε επειδή τάχα μου δήθεν δεν του φερθηκαμε σωστά. Όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε αλλά μόνο ο Σαββίδης χώνει στην ομάδα εδώ και 14 χρόνια. Μπορεί να πονάει η καρδιά σας όταν διαβάζετε καμία καλή κουβέντα γι αυτόν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια
Το «δεν του φερθήκανε σωστά» που έπαιξε για καιρό χρησιμοποιήθηκε για επίθεση στην ΠΑΕ και δη στον Ιβάν και ήταν πραγματικά απαράδεκτο. Το λέει ο βασικός της Lucesku FC. Το προσωπικό μου παράπονο είναι πως δεν αποχαιρέτησες όπως πρέπει τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία σου ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΎΤΣΕ αυτό καθ’αυτό, αλλά για το κλαμπ το ίδιο (με τον Λόυτσε μαζί). Δηλαδή Να «γιορτάσεις» ότι περάσατε μαζί ΟΛΟΙ (ΠΑΕ, κόσμος, προπονητικό τιμ κτλ) ακόμα και αν οι τελευταίες 2 χρονίες ήταν αποτυχημένες. Όπως έχουμε ξαναπεί, μαζί πετυχαίνουν, μαζί αποτυγχάνουν. Αυτή η «γιορτή» θα σηματοδοτούσε και την έναρξη μιας νέας σελίδας για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ναι ρε, μαζί σου Λουτσε, με σένα και το συμφέρον σου, ποιος ΠΑΟΚ τωρα, το ιδιο με σενα θα εκανα και γω, γαμα τον ΠΑΟΚ και τον Σαββιδη...
Μπραβο ρε. Ντροπή.Τιποτα αλλο.
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

Equalizer έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:49
Asimos_Reload έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 19:32 @Equalizer ....

Ναι γιατί τι είσαι;

44 ποστ έχεις. Δεν σε έβαλα εγώ στη λίστα προς έγκριση μηνυμάτων νέων μελών. Αυτόματα μπήκες.
Για κάποιο λόγο θα έπαιρνα όρκο ότι έχω 10.000 μηνύματα... Αλλά για να μου λες εσύ 44 έτσι θα είναι. Στη λίστα της αναμονής λοιπόν!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”