Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι, εμένα αν μου έλεγε κοίτα να δεις φιλαράκο, εγώ θα σου φτιάξω γηπεδάρα, έχω ξεχρεώσει, έχω χρυσοπληρώσει 1 πρωτάθλημα και 4 κύπελλα, σε διατηρώ σε ένα σχετικά ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά μη περιμένεις για τα επόμενα 3-4 χρόνια ρεαλιστικό πρωταθλητισμό, μόνο αν μας κάτσει, δεν θα στράβωνα. Ίσα ίσα..
Το προτιμώ από το ΠΑΟΚ είσαι πας πάντα για πρωτάθλημα. Δεν είμαι 15 πλέον να μου φτάνει η τρέλα.
δηλ..ρε μπλακ...απο αυτα που βλεπεις δεν το καταλαβαινεις??
πρεπει να στο πει??
και ναι παντα παμε για πρωταθλημα....μαλλον ειμαι ποιο ΠΑΟΚ απο εσενα
Λογικα, ο Λουτσε, θα μιλαει επ'ευθειας και με τον Σαββιδη..
Αραγε δεν θα του ειπε ''φερτε μου ενα 10αρι πανωραφίσιο΄΄΄
Θα του ειπε και ο Ιβαν....συνεννοησου με τον Μποτο
Ο Κορεατης χθες του γαυρου εδειξε τον δρομο πως ενα καλο 8αρο10αρο μπορει να μεταμορφωσει ακομα και μια κακη ομαδα προσθετωντας ποιοτητα.
Αντε καμαρια μου.....αντε παλικαρια μου...μια χαρα ειναι το ροστερ, βαλτε αυτες τις 1-2 πινελιες που χριεαζονται να κυνηγησουμε ολους τους στοχους δυνατα.
Παραμάζωμα χωρίς προσθήκες πρώτης γραμμής δεν υπάρχει. Ας είμαστε ρεαλιστές , ας μην περιμένουμε πολλά εάν δεν γίνουν οι μεταγραφές αυτές. Κατά τη γνώμη μου ιδανικά χρειαζόμαστε 5 παίκτες πρώτης γραμμής, στόπερ, χαφ, δεκάρι, εξτρέμ, φορ. Επειδή το πιο πιθανό είναι να γίνει μία έως καμία κίνηση δεν τρέφω ελπίδες πρωταθλητισμού. Η χρονιά για μένα θα είναι πετυχημένη αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κτίσει έναν κορμό με παραπάνω από δύο σταθερές που είχε πέρσι. (Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον) . Μακάρι να βγουν οι Κουαλιάτα και Κοτάρσκι, να καθιερωθούν οι Λύρατζης και Τσιγγάρας, να γίνουν βασικα γρανάζια οι Ράφα Σοάρες και Νάρει, να δείξει το ταλέντο του ο Φιλίπε Σοάρες, να αποδειχθεί σταθερά ο Νάσμπεργκ, να επιστρέψει υγιής και σε καλή κατάσταση ο Μιχαηλίδης. Κουτσά στραβά Ευρώπη θα βγούμε σίγουρα, τώρα αν καταφέρουμε να έχουμε του χρόνου το καλοκαίρι κορμό τους Κοτάρσκι , Λύρατζη , Ράφα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδη , Νάσμπεργκ , Νάρει , Ζίβκοβιτς , Κουαλιάτα ,Φιλίπε , Τσιγγάρας σίγουρα θα βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Αλλά χρειάζεται υπομονή, γερά νεύρα και χρόνος.
Υ.Γ. Τον Ντάντας δεν τον αναφέρω όχι γιατί δεν τον πιστεύω, ίσα ίσα θεωρώ δεδομένη την ποιότητά του, απλά δε νομίζω ότι θα δώσουμε χρήματα να τον αποκτήσουμε. Ποτέ δε δώσαμε τέτοιο ποσό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Παρ 19 Αύγ 2022, 09:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA έγραψε:Καλά τώρα δεν θέλω να γίνω ο περίεργος αλλά μιας που το ότι προσπαθούμε για μεσοεπιθετικο ισχύει εδώ και καιρό και δεν έχει αλλάξει ότι και να διαρρέουν οι δημοσιογράφοι εγώ απλά ελπίζω πως το σημερινό παλιομοδιτικο επικοινωνιακο πανηγύρι να έχει και νόημα και η πιθανή προσθηκή αν τελειώσει (αφού δεδομένο ότι θέλουν να βγει ότι το πήρε πάνω του ο ιβαν) να είναι και παίκτης έτοιμος του εκ. που θα κάνει διαφορά.
Αλλιώς δεν βρίσκω τον λόγο της επικοινωνίακης πολιτικής της παε τις τελευταίες μέρες που για μένα είναι το λιγότερο ενοχλητική.
Αν είναι κάποιος παίκτης λοιπόν που θα γεμίσει όλη αυτήν την φάση θετική ενέργεια και ταυτόχρονα θα δώσει σοβαρό αγωνιστικό μπουστ σε όλους τότε ας το επικοινωνούν όπως θέλουν.
Αν είναι όμως ο κανένας ή ένας των 300 που θα ψάχνουμε αν είναι για τον Πάμπλο η τον Ραζβαν στα δικά μου τα μάτια όλο το σημερινό δεν είχε κανένα νόημα
Επικοινωνιακα δεν πιστεύω ότι υπάρχει χειρότερη ομάδα στον κόσμο.
Και άντε,αν είναι αυτό επιλογη του Ιβάν πάει στο διάολο...αυτός πληρώνει και αν θέλει η ομάδα ( επιχείρηση ) του να έχει τέτοια επικοινωνιακή εικόνα θα λουστεί και τις οποίες αποτυχίες. Βέβαια δεν μπορείς να λες ότι τα έσοδα είναι πολύ λιγότερα από ότι προσδοκουσες γιατί εσύ ευθύνεσαι εν μέρει για αυτό .
Αν πάλι πολύ αυτή η επικοινωνία και η εικόνα οφείλεται σε κάποιο στέλεχος και η μουγκηΠΑΕ είναι δική του ευθύνη...τότε ο συγκεκριμένος είναι επικίνδυνος για τον σύλλογο.
Εδώ οι αθεοφοβοι έγραψαν ότι ο Ιβάν θέλει δίπλα του ανθρώπους που βλέπουν την λύση..... Ότι περιμένει προτάσεις για να βελτιωθεί η ομάδα σε όλους τους τομείς...10 χρόνια η διοικητική ομάδα είναι η ίδια...και γράφουν ότι περιμένει τις προτάσεις τους.... χωρίς ντροπή...
makispaspartou έγραψε:Παραμάζωμα χωρίς προσθήκες πρώτης γραμμής δεν υπάρχει. Ας είμαστε ρεαλιστές , ας μην περιμένουμε πολλά εάν δεν γίνουν οι μεταγραφές αυτές. Κατά τη γνώμη μου ιδανικά χρειαζόμαστε 5 παίκτες πρώτης γραμμής, στόπερ, χαφ, δεκάρι, εξτρέμ, φορ. Επειδή το πιο πιθανό είναι να γίνει μία έως καμία κίνηση δεν τρέφω ελπίδες πρωταθλητισμού. Η χρονιά για μένα θα είναι πετυχημένη αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κτίσει έναν κορμό με παραπάνω από δύο σταθερές που είχε πέρσι. (Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον) . Μακάρι να βγουν οι Κουαλιάτα και Κοτάρσκι, να καθιερωθούν οι Λύρατζης και Τσιγγάρας, να γίνουν βασικα γρανάζια οι Ράφα Σοάρες και Νάρει, να δείξει το ταλέντο του ο Φιλίπε Σοάρες, να αποδειχθεί σταθερά ο Νάσμπεργκ, να επιστρέψει υγιής και σε καλή κατάσταση ο Μιχαηλίδης. Κουτσά στραβά Ευρώπη θα βγούμε σίγουρα, τώρα αν καταφέρουμε να έχουμε του χρόνου το καλοκαίρι κορμό τους Κοτάρσκι , Λύρατζη , Ράφα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδη , Νάσμπεργκ , Νάρει , Ζίβκοβιτς , Κουαλιάτα ,Φιλίπε , Τσιγγάρας σίγουρα θα βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Αλλά χρειάζεται υπομονή, γερά νεύρα και χρόνος.
Υ.Γ. Τον Ντάντας δεν τον αναφέρω όχι γιατί δεν τον πιστεύω, ίσα ίσα θεωρώ δεδομένη την ποιότητά του, απλά δε νομίζω ότι θα δώσουμε χρήματα να τον αποκτήσουμε. Ποτέ δε δώσαμε τέτοιο ποσό.
Δεν με νοιαζει ρε φιλε οποτε ξεκιναει το πρωταθλημα ετσι νιωθω και σταρχιδια μου ολα.