Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
papwolf

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από papwolf »

Patron έγραψε:Μπακαλιάρο σκορδαλιά;
Το πιο άνοστο ψάρι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Patron έγραψε:
Gospi έγραψε:Ο Ted Lasso του ΠΑΟΚ
Τι σημαίνει αυτό; Σόρρυ δεν έχω δει την σειρά
Ο Ted Lasso ειναι ενας ευχαριστος τυπος, που βασιζει τα παντα στην ψυχολογια του παιχτη, προτιμαει να στηριξει αυτους που ξερει αντι να φερει καλυτερους, τον συμπαθούν ολοι, δινει περισσοτερο βαση στην εγκεφαλικη προετοιμασια αντι για την αυτη καθεαυτη προπονηση και τα συστηματα κλπ. Το αποτελεσμα ειναι η δουλειά του να αποδιδει ανα διαστήματα και οχι με μεγαλη διαρκεια, καθως καλη η ψυχολογια το δεσιμο κλπ, αλλα αν δεν μπορεις να δεις οτι αυτοι π στηριζεις δεν το χουν, και οτι ο ανταγωνισμός σου βελτιωνεται ενω εσυ μενεις στασιμος, τοτε δεν πας πουθενα. Φυσικα κανενας δεν θελει να απολυθει ο Ted Lasso, γιατι ειναι ψυχαρα. Το θεμα ειναι οτι η μεθοδοι του αν και δημιουργουν ισχυρους δεσμους και οικογενειακο κλιμα, δεν αρκουν για να φερουν επιτυχιες απεναντι σε αντιπαλους που ναι μεν δεν εχουν το κλιμα της ομαδας του, αλλα κανουν τα αυτονοητα που απαιτει το αθλημα ωστε να ειναι καθε χρονο και καλυτεροι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

abc_o_ karpouzas έγραψε:τι εγινε ρε πσιδια το ριξατε στην ... ιχθυοκαλλιεργεια??

μολις τελειωσει η...πανιδα...μπορουμε να συνεχισουμε και με την ...χλωριδα...

εκει θα εχει πλακα να δουμε εαν ο ραζβανος μπορει να κανει τα λαχανα μαρουλια και τα μαρουλια κουνουπιδια
Ποτέ ιχθυοκαλλιέργειας, πάντα αλανιάρικα... :mrgreen:
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Gospi έγραψε:
Patron έγραψε:
Gospi έγραψε:Ο Ted Lasso του ΠΑΟΚ
Τι σημαίνει αυτό; Σόρρυ δεν έχω δει την σειρά
Ο Ted Lasso ειναι ενας ευχαριστος τυπος, που βασιζει τα παντα στην ψυχολογια του παιχτη, προτιμαει να στηριξει αυτους που ξερει αντι να φερει καλυτερους, τον συμπαθούν ολοι, δινει περισσοτερο βαση στην εγκεφαλικη προετοιμασια αντι για την αυτη καθεαυτη προπονηση και τα συστηματα κλπ. Το αποτελεσμα ειναι η δουλειά του να αποδιδει ανα διαστήματα και οχι με μεγαλη διαρκεια, καθως καλη η ψυχολογια το δεσιμο κλπ, αλλα αν δεν μπορεις να δεις οτι αυτοι π στηριζεις δεν το χουν, και οτι ο ανταγωνισμός σου βελτιωνεται ενω εσυ μενεις στασιμος, τοτε δεν πας πουθενα. Φυσικα κανενας δεν θελει να απολυθει ο Ted Lasso, γιατι ειναι ψυχαρα. Το θεμα ειναι οτι η μεθοδοι του αν και δημιουργουν ισχυρους δεσμους και οικογενειακο κλιμα, δεν αρκουν για να φερουν επιτυχιες απεναντι σε αντιπαλους που ναι μεν δεν εχουν το κλιμα της ομαδας του, αλλα κανουν τα αυτονοητα που απαιτει το αθλημα ωστε να ειναι καθε χρονο και καλυτεροι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Thanks Gospi
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ο Κόλκας είπε ότι βλέπει τον Λουτσεσκου άδειο τις τελευταίες μέρες. Δεν ξέρει τι θα γίνει, δεν ξέρει το γιατί αλλά τον βλέπει αλλαγμένο.
Ελπίζω να μην γίνει πάλι κανένα τρελό το καλοκαίρι και αρχίζουμε πάλι από την αρχή ενώ η ομάδα έχει πάρει ένα δρόμο.
Κι έχουμε πάλι τα ίδια, καινούριος προπονητής, θέλει χρόνο να μάθει την ομάδα και το πρωτάθλημα και να χάσουμε άλλα δύο με τρία χρόνια έχοντας πλήρως το ρόλο του κομπάρσου.
Deja vu θητείας Σάντος και πρώτης θητείας Λουτσεσκου ελπίζω να μην ξαναζήσουμε. Ειδικά τώρα που αεκ και ΠΑΟ θα έχουν έτοιμες ομάδες και ίδιους προπονητές.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως στην Αθήνα οι φήμες συντηρούνται από ραδια και λοιπούς
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Γιατί ?
Το χαρτί έφερε φέτος νέο προπονητή, έφερε νέους παίκτες και μια χαρά πρωταθλητισμό κάνει.
Εμείς γιατί δε μπορούμε?
Μήπως γιατί τελικά δε θέλουμε να παραδεχτούμε ότι η επιλογή του συγκεκριμένου ήταν λάθος?
Ως πότε θα φορτώνουμε την ανικανότητα του να χτίσει ομάδα στο ρόστερ, τον Ιβάν, το Μπότο, το σύστημα, την Αθήνα και γω δε ξέρω σε ποιον άλλο?
Η φετινή, όπως και η περσινή πορεία σε Ελλάδα κι Ευρώπη φέρει πρωτίστως τη δική του σφραγίδα και υπογραφή. Αν μας αρέσει συνεχίζουμε και του χρόνου, αν όχι πάμε στον επόμενο.
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Παιδιά έχει βουήξει κάτω στην χαβούζα ότι ο Λουτσεσκου αναλαμβάνει Γαύρο. Ήδη οι γαύροι αλληλοβρίζονται και έχουν χωριστεί σε υποστηρικτές και μη. Από την εμπειρία μου στον χώρο γνωρίζω ότι όπου υπάρχει καπνος υπάρχει και φωτιά. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επαφή έχει γίνει άσχετα αν έχουν φαει ή όχι χυλόπιτα. Αλλα κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία...
marsantos

Παιδιά αν δεν κάνω λάθος ο Λουτσεσκου έχει ρήτρα 7 εκατομμύρια. Θα δώσει ο ολυμπιακός 7 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τελικά αναλαμβάνει ή έφαγαν χυλοπιτα ?
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Εγω παραθέτω τι ακούγετε κάτω τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω.
Αν θες την αποψή μου επαφη έγινε αλλα ο Λουτσε δεν ειναι χαζός να μπλέξει με αυτούς. Θα μείνει στον ΠΑΟΚ και θα τιμήσει το συμβολαιό του. ΑΝ συνεχίσει μετα απο αυτο ως προπονητής θα πάει Αραβια για τα τελευταια φράγκα ( έχει δηλώσει οτι σε 2-3 χρονια θα ήθελε να σταματήσει) ή Ρουμανία.
marsantos

papwolf έγραψε:Γιατί ?
Το χαρτί έφερε φέτος νέο προπονητή, έφερε νέους παίκτες και μια χαρά πρωταθλητισμό κάνει.
Εμείς γιατί δε μπορούμε?
Εμείς δεν μπορούμε γιατί όταν ο Κάργας κάνει στιγμιαίο μαρκάρισμα με τις τάπες στη φτέρνα του αντιπάλου τρώει κόκκινη ενώ όταν ο Σιμανσκι κάνει παρατεταμένο μαρκάρισμα με τις τάπες στον αχιλειο του Βαλμπουενα συνεχίζει τον αγώνα χωρίς κίτρινη.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μάλιστα, ε...ρε γλέντια βραδιάτικα...!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

zoran έχε τα αυτιά σου ανοικτά και να μας ενημερώνεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”