Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Προγραμματισμός από τα λιντλ. Ολοι ξέραμε ότι έχει ευπάθεια στα πλευρά ο Ολιβειρα. Τώρα τρεχάτε να φέρετε τον ασωτο υιό από τα κλαμπακια της Ίου και να εύχεστε να μην τον έχουν βαρέσει δυνατά στο κεφάλι.
κακοι χειρισμοι Μποτο...εφερε ολο το νηπιαγωγιο, δεν ενισχυσε την ομαδα με αυτα που μεχρι χθες ζητουσε ο Λουτσε και τωρα τρεχουμε...
Ω ρε φιλε τι εχει να γινει στο τοπικ τωρα…σχολιαζω για να θυμαμαι οτι ημουν κομματι της Ιστοριας 

- pirate_salonica
Τα λάθη πληρώνονται... μεταφορικά και κυριολεκτικά. Τώρα αν αρνούμαστε να πληρώσουμε με τον ένα τρόπο, θα πληρώσουμε με τον άλλο...
Στον ΠΑΟΚ υπάρχει το εξής μαγικό.
Πάντα το πλήγμα θα έρθει εκεί που πονάνε.
Μπορεί να πάρουμε τρία δεξιά Μπακ και για τρεις βσεζονννα μην βγάλουν ούτε ίωση,αν όμως σε μια θέση υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί θα χτυπήσει σίγουρα κάποιος μεγάλος τραυματισμός ή απουσία σε σημαντικα ματς κτλ
Πάντα το πλήγμα θα έρθει εκεί που πονάνε.
Μπορεί να πάρουμε τρία δεξιά Μπακ και για τρεις βσεζονννα μην βγάλουν ούτε ίωση,αν όμως σε μια θέση υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί θα χτυπήσει σίγουρα κάποιος μεγάλος τραυματισμός ή απουσία σε σημαντικα ματς κτλ
Προγραμματισμός από τα λιντλ διαβάζουμε που ο άλλος έσπασε το πλευρό μετά από καράτια του Μπρους Λι Κοταρσκι...
Τι άλλο θα διαβάσουμε....
Τι άλλο θα διαβάσουμε....
Ο Μποτο έφερε παίκτες με υποτίθεται μεταπωλητή αξία. Παίκτες υψηλού επιπέδου δεν έχουμε πάρει.Athens έγραψε:κακοι χειρισμοι Μποτο...εφερε ολο το νηπιαγωγιο, δεν ενισχυσε την ομαδα με αυτα που μεχρι χθες ζητουσε ο Λουτσε και τωρα τρεχουμε...

Napoli4 έγραψε:Τι εννοείς ευπάθεια στα πλευρά; Οστεοπόρωση έχει;

Πολύ τραυματίας...ειπαμε
- soflodoras
Ο ανθρωπος ειναι σοβαρος και μιλαει με σοβαροτητα. Κ λεει απολυτως λογικα πραγματα. Τι απαντηση ηταν αυτη;Τρόμος έγραψε:Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει που έχουμε απαιτήσεις από τον Ιβάν. Είναι και οι νεοπαοκτσίδες του πληκτρολογίου αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄.....Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
Κ επισης του φορτωνεις, αυτους που κατεβαζαν τζαμαριες του Παντελακη; Μηπως να φορτωσουν κ σε εμας (προσωπικα) το θανατο του Αλκη; Ή του Νασου; Τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε
Ας ανεβάσει άλλα 5-6 παιδιά από Κ19 και με τους καινούριους κι ότι γίνει.
Αφού δεν έχεις στόχους.
Διώξε Ολιβέιρα Καντουρι κι όποιον άλλον. Νισαφι πλέον.
Και όχι δεν είναι ατυχία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού δεν έχεις στόχους.
Διώξε Ολιβέιρα Καντουρι κι όποιον άλλον. Νισαφι πλέον.
Και όχι δεν είναι ατυχία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κουτσιας γιατί πάει εσπευσμένα Ολλανδία; Σάββατο δεν υποτίθεται ότι γυρίζει η ομάδα;
Για να βγουν 2 προπονήσεις;
Για να βγουν 2 προπονήσεις;
- sourmenetes
- Moderator
Εεεε..
Κόψτε τις μαλακιες για να μη χεστει η υπόθεση!
Κοφτε το τώρα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κόψτε τις μαλακιες για να μη χεστει η υπόθεση!
Κοφτε το τώρα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk