Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Δεν ξέρω φίλε μου αν έχει πέσει τόσο πολύ ο μπακαμπου ο περσινός του γαύρου που θυμάμαι είναι ταμαμ για το
Ρασβανο- ποδόσφαιρο. Αν έχει πέσει τόσο πολύ μαζί σου. Αν και το 34 δεν μου λέει τίποτα και ο Τάισον είναι 36.
Ουσιαστικά θέλω να τονίσω το στυλ που θα ήθελα να κουμπώσει στο ποδόσφαιρο μας με τους παίχτες που έχουμε από πίσω έτσι; Αν φύγει ντελιας ζιβκο ξέρω γω άλλη συζήτηση. Ένας Σαματτα που να την βάζει και να έχει ψυχολογία .δεν μου έρχεται κάποιο άλλο παράδειγμα για να γίνω κατανοητός
Ρασβανο- ποδόσφαιρο. Αν έχει πέσει τόσο πολύ μαζί σου. Αν και το 34 δεν μου λέει τίποτα και ο Τάισον είναι 36.
Ουσιαστικά θέλω να τονίσω το στυλ που θα ήθελα να κουμπώσει στο ποδόσφαιρο μας με τους παίχτες που έχουμε από πίσω έτσι; Αν φύγει ντελιας ζιβκο ξέρω γω άλλη συζήτηση. Ένας Σαματτα που να την βάζει και να έχει ψυχολογία .δεν μου έρχεται κάποιο άλλο παράδειγμα για να γίνω κατανοητός
πολύ καλός ο σλίβκα για μεσαία ομάδα, άνετα μπαίνει στον πάγκο κάποιου μεγάλου.
μέχρι εκεί
νομίζω πως έκλεισε σε άλλο πρωτάθλημα ήδη
μέχρι εκεί
- Kabamaru11
O Σλιβκα ακουστηκε για Τουρκια μερια.Εμενα σαν επιθετικος μου αρεσει ο Κονατε της Γκροζνι που μενει κ ελευθερος,παικτης του Σελουκ...
Συμφωνώ, αλλά τέτοιοι παίκτες με Λουτσέσκου κάνουν flourish όμως. Δε θεωρώ δηλαδή πως Γιόνσεν και Σιμάνσκι, όταν ήρθαν στην ΑΕΚ ήταν καλύτεροι του. Ίσως ακόμα να μην είναι, στο δημιουργικό κομμάτι. Αν φύγει ο Σβάμπ για παράδειγμα, δε θα μ επείραζε καθόλου ο Σλίβκα για 4ο-5ο χάφ. Άσε που πάιζει όπου του πεις το παλικάρι, με αξιοπρέπεια.danirifle έγραψε:πολύ καλός ο σλίβκα για μεσαία ομάδα, άνετα μπαίνει στον πάγκο κάποιου μεγάλου.
μέχρι εκεί
Πολύ ενδιαφέρον, δεν το ήξερα (φανταζόμουν). Στα 17 του και ως τα 19 ήταν στις ομάδες της Γιουβέντους (μετά Ντεν Μποσ & Άσκολι). Κάποια πράγματα στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το παιχνίδι τελικά μαθαίνονται νωρίς και σε ακολουθάνε, όπου και να σε βγάλει η μοίρα, οι επιλογές σου ή και πολύ απλά, η τύχη σου.
Οι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, εάν έχουν την έγκριση του λουτσεσκου, ελαχιστοποιούν το ρίσκο υπό την έννοια ότι τους έχει δεί πολλές φορές και τους ξέρει.
Ένα ακόμη θετικό είναι πως έχουν χαμηλά συμβόλαια, οπότε και με αύξηση θα είναι φθηνότεροι πχ από παίκτες που παίζουν Τουρκία.
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον στο ρόστερ τα δεύτερα πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου. Το Κυριακή Πέμπτη Κυριακή με δυνατές ομάδες θέλει παίκτες που να μην διστάζεις να τους βάλεις.
Ένα ακόμη θετικό είναι πως έχουν χαμηλά συμβόλαια, οπότε και με αύξηση θα είναι φθηνότεροι πχ από παίκτες που παίζουν Τουρκία.
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον στο ρόστερ τα δεύτερα πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου. Το Κυριακή Πέμπτη Κυριακή με δυνατές ομάδες θέλει παίκτες που να μην διστάζεις να τους βάλεις.
Σλίβκα και Θυμιανης στην θεση των Σοαρες και Τσιγγαρα ειναι μια μικρη αναβαθμιση. Μαζι με Σβαμπ Οζντοεβ Μειτε και ισως ακομα ενα δυνατο χαφ θα ειναι καλη 5αδα.
Επιθεση Πελκας στην θεση του Μουργκ και Μπακαμπου, Οζεγκοβιτς και Μπραντον μαζι με ενα δυνατο αριστερο εξτρεμ, επισης ειναι μια αναβαθμιση.
Επιθεση Πελκας στην θεση του Μουργκ και Μπακαμπου, Οζεγκοβιτς και Μπραντον μαζι με ενα δυνατο αριστερο εξτρεμ, επισης ειναι μια αναβαθμιση.
Όταν πήραμε το πρωτάθλημα τα φορ ήταν Πρίγιοβιτς, Ακπομ και Κάρελης. Έφυγε ο Πρίγιοβιτς, ήρθε ο Σφιντερσκι το χειμώνα και πάντα λέγαμε πως θέλουμε φορ. Οι νεαροί φορ που σε εμάς δεν μας γέμιζαν το μάτι, είναι αυτοί που έφεραν πολλά εκατομμύρια στα ταμεία, Ακπομ, Σφιντερσκι, Τσολακ, Κούτσιας. Αυτοί που ήρθαν μετά τα τριάντα (Σαμάτα και Ολιβέιρα) είναι επιζήμιοι για την πορεία της ομάδας, το ταμείο της ομάδας και κυρίως για την ψυχική μας υγεία.
Επιτέλους το καλοκαίρι φέρτε 2 κανονικούς φορ να ανέβει επίπεδο η ομάδα.
Επιτέλους το καλοκαίρι φέρτε 2 κανονικούς φορ να ανέβει επίπεδο η ομάδα.
Η δική μου άποψη είναι να κοιτάμε Παίχτες και από την σ0υπαλ1γδα και ο Ognjen Ozegovic είναι 1 χαρά για αντί-Brandon που τελειώνει το συμβόλαιο του επίσης καλοί για εμένα Παίχτες είναι και οι Kosta Aleksic του Πανσερραικού όπως και ο Λιάσος των Ιωαννίνων+ο ο Χατση΄θεοδωρδης του Παναιτωλικού και τέλος ο Suleymanov του Ρούλη τελειώνει ο δανεισμός του.
O Ρώσσος είναι εξτρέμ -όχι φορ- και πλέον μέτριος σε συνεχή κάθοδο. Δε βλέπω κανέναν λόγο.
To ξέρω φίλε εγώ ανάφερα Παίχτη από Supaligda που τελειώνει ο δανεισμός του!cellophan έγραψε:O Ρώσσος είναι εξτρέμ -όχι φορ- και πλέον μέτριος σε συνεχή κάθοδο. Δε βλέπω κανέναν λόγο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αν είναι να ψήσει κάποιον συμπατριώτη του ο Andrija ας το κάνει γι'αυτον https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... eler/51152Leonardo10 έγραψε:Μην δίνετε σημασία καν. Είναι ένα αστείο άρθρο, λεει μέχρι και ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τον αντριγια για να τον πείσει, λες και χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τον αντριγια για να κλείσει έναν παικτη της Κηφησιάς. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκκατομυριο
ο σλιβκα ειναι αργος και δεν εχει πνευμονια μετα το 60 ζητει απο τον παγκο οξυγονα
-
Leonardo10
Ισχύει, αυτό προϋποθέτει και καλό σκαουτινγκ. Δηλαδή θα πας σε safe επιλογες καλό ονομα, μεγάλο συμβόλαιο όπως ο Μειτε πχ αλλά και 1 σε κάθε γραμμή προϊόν του σκαουτινγκ όπως πχ όπως πήρες τον τσιμιροτ. Η αεκ τον λιβαι από την μπειταρ τον πήρε. Αυτό έλειπε από τον ΠΑΟΚ φέτος, πήγε μόνο σε safe επιλογές ενώ θα μπορούσε να έχει άλλους 2-3 που να ξεχώρισε το σκαουτινγκ και να μην ήταν τίποτα τρελό οικονομικά.kos έγραψε: Το πρόβλημα είναι ότι πλέον στο ρόστερ τα δεύτερα πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου. Το Κυριακή Πέμπτη Κυριακή με δυνατές ομάδες θέλει παίκτες που να μην διστάζεις να τους βάλεις.
Από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον πρότζεκτ. Μόνο ο κοσελεφ π τερματοφύλακας της καμίας πιστευω άνετα σαν 2ος. Ο μιριτελλο δεν μπορει να σταθεί στον ΠΑΟΚ, βλέπεις τα γκολ του και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ο κιλερ που θα σου κάνει 15-16 γκολ κάθε σεζόν και ο οζεγκοβιτς(που δεν ισχύει ούτε 1%) είναι παίκτης χώρου και δεν μπορει να σταθεί σε καμία από τις μεγάλες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 01 Μάιος 2024, 18:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.