Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
papwolf

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από papwolf »

Θα τα σκίσει τα δίχτυα ο Λημνιός, αν έρθει, θα το δείτε. Θα βγει πρώτος σκόρερ κι MVP της σουπαλίγδας και θα τον ξαναπουλήσουμε, 30 μύρια αυτή την φορά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:Τι ακριβως εδειξε στον ΠΑΟΚ ο Λημνιος ρε buffalo εκτος απο εναν συνεπη τακτικα ποδοσφαιριστη που ετρεχε καλα το γηπεδο και προσφερε σημαντικες αμυντικες βοηθειες στα ανεβασματα του Ματος? Αυτα λειπουν σημερα απο τους μεσοεπιθετικους του ΠΑΟΚ? Πεταμε ενα ''ειναι καλυτερος του Μουργκ'' ,πεταμε ενα ''ειναι γηγενης'' και νομιζουμε οτι ειπαμε κατι φοβερο.Μια ομαδα σχηματιζεται συνθετοντας μια σειρα απο χαρακτηριστικα παικτων που αλληλοσυμπληρωνονται,οχι γιατι μεμονομενα μπορει να εχουν ενα καλο στοιχειο.Πριν λιγες μερες καναμε εμετο απο τα ματια με αυτα που βλεπαμε μεσοεπιθετικα και καποιοι ελεγαν τι μας λειπει,τι μας λειπει,ενα αμυντικο εξτρεμ γιατι οι υπολοιποι που εχουμε ειναι φωτια...Να εχουμε Ζιφκοβιτς απο τη μια,Λημνιο απο την αλλη και τον Τσολακ κορυφη που θα δειτε οτι θα μεινει...
Κατά πρώτον ούτε ότι είναι γηγενής είπα, που όντως όμως ισχύει και έχουμε πρόβλημα εκεί, ουτε ότι είναι καλύτερος του μουργκ.

Τα θετικά του τα είπες μόνος σου. Συν το ότι είναι consistent. Δηλαδή το 5-6-7 που μπορεί να σου δώσει θα στο δώσει βρέξει χιονίσει. Συν την τακτική προσήλωση που έχει στο ματς πράγμα σπάνιο για νέο παίκτη.

Ρωτάς αν τα χαρακτηριστικά του λείπουν από τα εξτρεμ μας. Από τα εξτρεμ μας αυτήν την στιγμή λείπουν όλα τα χαρακτηριστικά με κύριο την ευχέρεια στο 1vs1. Αυτό δεν το έχει κανείς πλην του μπισεσβαρ που όμως και να περάσει κάποιον αν δεν πασάρει με την μια θα τον ξαναφτασει ο αμυνόμενος. Ο Μιτριτσα επίσης το έχει συν την αδιανόητη τεχνική αλλά δεν έχει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ενός ποδοσφαιριστή. Άσε που είναι και αψυχος και επιρρεπής στους τραυματισμους. Ο μουργκ δεν έχει τίποτα πέραν των στημένων. Όταν λέμε όμως τίποτα εννοούμε το απόλυτο τίποτα. Στο δια ταύτα προφανώς και θέλω δύο εξτρεμ με ευχέρεια με την μπάλα στα πόδια και να κινούνται διαρκώς. Αλλά επίσης θέλω όταν αυτοί δεν παίζουν να μπορώ να κατεβάσω ομάδα ανταγωνιστική. Αυτό με τον μουργκ και τον Μιτριτσα δεν γίνεται.

Με μια πρόχειρη ματιά στο τρανσφερμαρκτ την τελευταία χρόνια του στον ΠΑΟΚ είχε 32 ματς 6 γκολ 7 ασίστ. Νούμερα που ο μουργκ τα έχει σε 2 χρόνια και 75 ματς.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Για να γελάσουμε; λίγο
κι ο Εσιτί λέει ότι είναι
δανεικός.......

Προσωπικά κανένα πρόβλημα
με Λημνιό(κλάσεις καλύτερος
από αυτούς που έχω) Κουαλιατα
(φαίνεται αυθεντικό ταλεντο)
και Νασμπεργκ(για 4ος).

Το πρόβλημα είναι και αυτό φοβομαστε
οι περισσότεροι με ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ τα τελευταία χρόνια
μήπως ήρθαν για βασικοί......
ο λημνιος ειναι ανωτερος απο ποιον δλδ ? αδερφε ο μπισε στα 34 -35 τον καταπινει τον λημνιο ακομα...ο αντριγια ακομα και ντεφορμε δεν τον βλεπει καν και ο μιτριτρα, ακομα και αυτος ο κακος και λιγος για τον ΠΑΟΚ μιτριτσα μονο και μονο που μια στο τοσο μπορει να κανει ατομμικη ενεργεια και να παρει πανω του 2-3 προσπαθειες ειναι ανωτερος απο τον λημνιο που δεν σουταρει δεν τριπλαρει και δεν κουβαλαει μπαλα...ο μονος που ειναι χειροτερο ειναι ο μουργκ αλλα αν αυτο ειναι το στανταρ σου τοτε αστα να πανε γτ μπορεις να φερεις και 10 παικτες καλυτερους απο τον μουργκ και να τερματισεις 5ος γτ ο μουργκ ακομα και για τον ιωνικο ειναι λιγος
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι αν δεν έρθει ο λημνιός θα έρθουν οι βιερίνια,Λέτο, Σκόκο στα 25 τους
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Με την αυταρκεια για μπροσταρη μας
και τα συσσωρευμενα λαθη αστοχιες
και παραληψεις εδω και τρια χρονια
να λεμε και δοξα τω Θεω που ακουμε
και για Λημνιο (ασχετως αν εμενα δεν
μου κανει) γιατι θα μπορουσαμε να
ακουμε για Τσοπουρογλου και Τζιμα!

Ακριβως γι αυτο δεν περιμενω και
τιποτα συγκλονιστικο τουλαχιστον
για φετος μην πω και για 3-4 χρονια!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

astral έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
Kοπτοράπτη παίξε με άλλους λογαριασμούς φίλε μου.. Έχω κάνει πολλά σχόλια και φαίνεται από το σύνολο αυτών που γράφω τι λέω και τι εννοώ.
Να μάθεις να γράφεις και να διαβάζεις και να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς φίλε μου.
Όλοι κατάλαβαν στραβά εκτός από εσένα που τα έγραψες ...
Χαρακτηρισμός ποιος είναι ; Ότι κανείς κοπτοραπτική;
Να διαβάζω και να γράφω ξέρω δόξα το Θεο.. Έτσι λέει και το βιογραφικό μου άλλωστε.. Επειδή εσυ μια νοητική αδυναμία φαίνεται να την έχεις όταν θα ξανασχοληθείς μαζί μου θα απαντήσεις στο σύνολο των γραφομένων μου..
Γκέγκε; Για να στο πω και τουμπιωτικα μπας και καταλάβεις..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι αν δεν έρθει ο λημνιός θα έρθουν οι βιερίνια,Λέτο, Σκόκο στα 25 τους
Ε σορυ ρε φιλε αλλα δεν ειναι λογικη αυτη.Εχω βαρεθει να ακουω οτι δεν βρισκουμε καλυτερους και ο βαζελος πχ φετος εχει παρει 21 γκολ και 11 ασιστ απο τα 2 εξτρεμ του με τα ιδια λεφτα.Ποσο μαλλον οταν εχω φερει εναν κορυφαιο σκαουτερ.Δεν μπορει δηλαδη να βρει ο Μποτο εναν πιο ταλαντουχο επιθετικα παικτη απο τον Λημνιο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 14 Μάιος 2022, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μπρε ποιος λημνιος μπρε :mrgreen:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

renegade έγραψε:Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι αν δεν έρθει ο λημνιός θα έρθουν οι βιερίνια,Λέτο, Σκόκο στα 25 τους
το να ερθουν αλλοι 3 κουαλιατα και σοαρες και δυο η ακομα και ενας λετο στα 30 του παιζει σαν σεναριο ? γιατι καπως ετσι και με λουτσεσκου στον παγκο παιρνεις πρωταθλημα...εναν λετο θες μεσοεπιθετικα και εναν ματος στα αριστερα ....και το παιρνεις...το καλαβαινεται αυτο η οχι ? 3 προτζεκτ ακομα θες στο ιδιο μοτιβο με ταλεντο και ποιοτικα χαρακτηριστικα εστω και απειρους οπως ειναι και ο σοαρες με τον ουρουγουανο και εναν ΕΝΑΝ λετο η σκοκο η αντρε στα 29-30-31...αν φερεις 2 τετοιου το εχεις παρει, με εναν το παλευεις ως το τελος και οτι γινει...απλα και κατανοητα...με λημνιο εισαι δευτερος και δεν μπορεις να το παρεις ακομα και στην χειροτερη χρονια του γαυρου...
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Τράμπα Κρμέντσικ - Τσόλακ μου φαίνεται καλή κίνηση...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:
Ε σορυ ρε φιλε αλλα δεν ειναι λογικη αυτη.Εχω βαρεθει να ακουω οτι δεν βρισκουμε καλυτερους και ο βαζελος πχ φετος εχει παρει 21 γκολ και 11 ασιστ απο τα 2 εξτρεμ του με τα ιδια λεφτα.
Τωρα μιλάς σωστά. Ο βαζελος πήρε τα νούμερα που πήρε από παλασιος και αιτορ. Που ομολογουμένως είναι καλοί παίκτες. Όπως και ο Μαντσίνι του σκουληκαρεως.

Όταν όμως εμείς ακούμε για κουαλιατα λέμε που πας με αυτούς. Λες και αν σου λέγανε εσένα πέρσι θα έρθει ο παλασιος η πρόπερσι ο αιτορ που είχε ακουστεί κιόλας θα έλεγες οκ. Το παν είναι τα χαρακτηριστικά όπως είπες και το πάντρεμα τους μέσα στην ομάδα. Εσύ μέχρι πέρσι το καλοκαίρι έφερνες παίκτες με μόνα κριτήρια το τρανσφερμαρκτ και το όνομα.

Για παράδειγμα εγώ πιστεύω ότι οι σονι της Τρίπολης και Περεα του Γιάννενου είναι κατά πολύ καλύτεροι των τσολακ ακπομ συν το γεγονός ότι μπορούν να παίξουν και 2α φορ και να τραβηχτουν στα άκρα. Συν το ότι έχουν και μεταπωλητικη αξία. Αν ακουστούν όμως για μας θα λέμε κλείσανε οι κάνουλες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσοι έφυγαν από τον ΠΑΟΚ αποτελούν παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάει μπροστά και να μην πελαγοδρομεί, καθώς θεωρώ ότι Λημνιοί, Πέλκες κλπ είναι λύσεις απελπισίας.
Αν είναι να φέρουμε κάρβουνα προτιμώ λύσεις από ΠΑΟΚ Β΄ που τουλάχιστον έχουνε ελπίδα να γίνουν καλοί παίκτες.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Αν ειναι να ερθει για δεξι μπακ ο Λημνιος οκ (αν και ειμαστε καλυμμενοι πιστευω).
Αν ειναι να ερθει για οποιαδηποτε αλλη θεση ας το κλεισουμε το μαγαζι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσύ ρενε δεν πάει έτσι όμως.
Μεσοεπιθετικα βρες κάτι άλλο που να μην έχει δοκιμαστεί που να μπορεί να σου δώσει λίγα έστω νούμερα σε γκολ και ασίστ. Όχι τον "μόνο τακτικά" σωστό Λημνιό.
Μπροστά του δηλαδή ο Περεα που είχε ακουστεί είναι Σαλάχ...Χίλιες φορές
Εκτός και αν έρχεται απλά για να δώσει βάθος στα εξτρέμ σε σχέση με τους ανύπαρκτους που έχουμε τώρα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

buffalobill4 έγραψε:
joshua έγραψε:
Ε σορυ ρε φιλε αλλα δεν ειναι λογικη αυτη.Εχω βαρεθει να ακουω οτι δεν βρισκουμε καλυτερους και ο βαζελος πχ φετος εχει παρει 21 γκολ και 11 ασιστ απο τα 2 εξτρεμ του με τα ιδια λεφτα.
Τωρα μιλάς σωστά. Ο βαζελος πήρε τα νούμερα που πήρε από παλασιος και αιτορ. Που ομολογουμένως είναι καλοί παίκτες. Όπως και ο Μαντσίνι του σκουληκαρεως.

Όταν όμως εμείς ακούμε για κουαλιατα λέμε που πας με αυτούς. Λες και αν σου λέγανε εσένα πέρσι θα έρθει ο παλασιος η πρόπερσι ο αιτορ που είχε ακουστεί κιόλας θα έλεγες οκ. Το παν είναι τα χαρακτηριστικά όπως είπες και το πάντρεμα τους μέσα στην ομάδα. Εσύ μέχρι πέρσι το καλοκαίρι έφερνες παίκτες με μόνα κριτήρια το τρανσφερμαρκτ και το όνομα.

Για παράδειγμα εγώ πιστεύω ότι οι σονι της Τρίπολης και Περεα του Γιάννενου είναι κατά πολύ καλύτεροι των τσολακ ακπομ συν το γεγονός ότι μπορούν να παίξουν και 2α φορ και να τραβηχτουν στα άκρα. Συν το ότι έχουν και μεταπωλητικη αξία. Αν ακουστούν όμως για μας θα λέμε κλείσανε οι κάνουλες
ΑΠΟΛΥΤΑ σωστός.
Όταν εμείς κοιτάζουμε τέτοιους παίκτες ταχυδυναμικους ακούς το κλασικό " είναι αυτοί για ΠΑΟΚ;"
Ναι και ο Περεα και ο Σόνι και ο Παλασιος ακόμα και ο Μαντσίνι θα ήταν για ΠΑΟΚ. Και θα έφτιαχναν και μια χαρά δυνατό ρόστερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”