Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Δλδ ρε φίλε ...
Εχουμε πάρει παίχτες με πχ 250 χιλ. κ δεν βρίσκουμε να τους ξεφορτωθούμε με 50 (τα ποσά ενδεικτικά ... δεν ξέρω τα αληθινά) ... κ αίφνης βγαίνεις κ θες να έχουμε παικτάκια με 100 χιλ. κ να τα πουλάμε 3 χαρτιά ?
Ε πες μου ... σου ακούγεται λογικό ?
Εχουμε πάρει παίχτες με πχ 250 χιλ. κ δεν βρίσκουμε να τους ξεφορτωθούμε με 50 (τα ποσά ενδεικτικά ... δεν ξέρω τα αληθινά) ... κ αίφνης βγαίνεις κ θες να έχουμε παικτάκια με 100 χιλ. κ να τα πουλάμε 3 χαρτιά ?
Ε πες μου ... σου ακούγεται λογικό ?
- thanos-xanthi
ΠΑΟΚ εισαι αφου..
παντως για τον σπυρο δεν εχει αδικο
πανω απο 80 χιλιαρικα προταση δε παιζει να βρεθει να τον ξεφορτωθουμε
εδω τον σαλπι που ακουστηκε για προταση, και ξανα θα τον βλεπουμε να αλωνιζει απο δεξια με το κεφαλι κατω
παντως για τον σπυρο δεν εχει αδικο
πανω απο 80 χιλιαρικα προταση δε παιζει να βρεθει να τον ξεφορτωθουμε
εδω τον σαλπι που ακουστηκε για προταση, και ξανα θα τον βλεπουμε να αλωνιζει απο δεξια με το κεφαλι κατω
- aisiodoksos
Pablito έγραψε:Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ μη μας πειτε σε 2 μερες οτι ακυρωθηκε η μεταγραφη του Περειρα.θα γελασει και ο καθε πικραμενος..
Που να μην ειχε και λεφτα η ομαδα δλδ!
σε αυτο δεν σε φταιει η παε να σου πω την αληθεια..μπορει να εχουμε πει πολλα κ να τους εχουμε σκισει ολους αλλα σε αυτη την υποθεση δεν φταιει η παε.. αν ο παικτης σου λεει οτι ειμαι ελευθερος και οτι εχω τα χαρτια μου και ολα ωραια και κανει ολοκληρο ταξιδι μεχρι την ευρωπη και κανει προπονησεις μαζι σου ενω δεν ειναι ελευθερος δεν νομιζω να σου φταει η παε..ο παικτης θα ειναι τρελαρας..αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα για τους λογους που προειπα..να κανει ολο αυτο το ταξιδι και να προπονειται και να βγαινει φωτογραφιες και να χαλασει η δουλεια ? δεν ξερω πολυ απιθανο μου φαινεται..αλλα να μου πεις φετος τα εχουμε δει ολα !
Λέτε να χαλάσει του Φακούντο?
Πάντως, αν το καλοσκεφτούμε, κανα 200άρι το συμβόλαιο του Φακούντο + κανα 300άρι το συμβόλαιο που προοριζόταν για τον Φορτούνη + τα 300 χιλιάρικα που προοριζόταν για την Λάουτερν... φέρνουμε μια αριστερή εξτρεμάρα με συμβόλαιο στα 6-7 κατοστάρικα (που είναι και το ανώτατο όριο αν κρίνω από τους λοιπούς ακριβοπληρωμένους μας).
Πάντως, αν το καλοσκεφτούμε, κανα 200άρι το συμβόλαιο του Φακούντο + κανα 300άρι το συμβόλαιο που προοριζόταν για τον Φορτούνη + τα 300 χιλιάρικα που προοριζόταν για την Λάουτερν... φέρνουμε μια αριστερή εξτρεμάρα με συμβόλαιο στα 6-7 κατοστάρικα (που είναι και το ανώτατο όριο αν κρίνω από τους λοιπούς ακριβοπληρωμένους μας).
Δε θα μου κανει καμια εντυπωση να χαλασει η μεταγραφη, πραγματικα τα περιμενω ολα φετοςaisiodoksos έγραψε:Pablito έγραψε:Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ μη μας πειτε σε 2 μερες οτι ακυρωθηκε η μεταγραφη του Περειρα.θα γελασει και ο καθε πικραμενος..
σε αυτο δεν σε φταιει η παε να σου πω την αληθεια..μπορει να εχουμε πει πολλα κ να τους εχουμε σκισει ολους αλλα σε αυτη την υποθεση δεν φταιει η παε.. αν ο παικτης σου λεει οτι ειμαι ελευθερος και οτι εχω τα χαρτια μου και ολα ωραια και κανει ολοκληρο ταξιδι μεχρι την ευρωπη και κανει προπονησεις μαζι σου ενω δεν ειναι ελευθερος δεν νομιζω να σου φταει η παε..ο παικτης θα ειναι τρελαρας..αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα για τους λογους που προειπα..να κανει ολο αυτο το ταξιδι και να προπονειται και να βγαινει φωτογραφιες και να χαλασει η δουλεια ? δεν ξερω πολυ απιθανο μου φαινεται..αλλα να μου πεις φετος τα εχουμε δει ολα !
Για να φερουμε αριστερη εξτρεμαρα πρεπει να εχουμε και scoutersastronaut έγραψε:Λέτε να χαλάσει του Φακούντο?
Οσο πανε που θα πεφτουν οι απαιτησεις των ελευθερων κελεπουριων και των ομαδων ...θα φερουμε 2 3 καλους πιστευω............π.χ εττο παντεφ ζαπατερ νατχο κιβελλι
Ρε φίλε για φέρουμε εξτρεμάρα δεν χρειάζομαστε σκάουτερς αλλά καλό ψηστήρι.Pablito έγραψε:Για να φερουμε αριστερη εξτρεμαρα πρεπει να εχουμε και scoutersastronaut έγραψε:Λέτε να χαλάσει του Φακούντο?
Για να φέρουμε ανερχόμενους χρειαζόμαστε (καλούς) σκάουτερς.
- desperando
- Επικοινωνία:
για να καταλαβετε το τι γινετε στην λατινικη αμερικη δεν υπαρχει προβλημα με την προηγουμενη ομαδα του την λα πλατα που επαιζε 2 χρονια αλλα με την παραπροηγουμενη που επαιζε στο μεξικο.aisiodoksos έγραψε:Pablito έγραψε:Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ μη μας πειτε σε 2 μερες οτι ακυρωθηκε η μεταγραφη του Περειρα.θα γελασει και ο καθε πικραμενος..
αν και στο τελος δεν πιστευω οτι θα υπαξει καποιο προβλημα
Ετσι πως τα μετράς ρε συ αστροναύτη ...
(αθροίζεις λεφτά που ΔΕΝ θα δώσουμε ....)
απορώ σε ποιόν πλανήτη είσαι αν κάνεις το ίδιο κ στην "πλοήγηση"
(αθροίζεις λεφτά που ΔΕΝ θα δώσουμε ....)
απορώ σε ποιόν πλανήτη είσαι αν κάνεις το ίδιο κ στην "πλοήγηση"

Τπτ απ τα 2 δεν εχουμε..οποτε μηδεν απο μηδεν μηδενastronaut έγραψε:Ρε φίλε για φέρουμε εξτρεμάρα δεν χρειάζομαστε σκάουτερς αλλά καλό ψηστήρι.Pablito έγραψε:Για να φερουμε αριστερη εξτρεμαρα πρεπει να εχουμε και scoutersastronaut έγραψε:Λέτε να χαλάσει του Φακούντο?
Για να φέρουμε ανερχόμενους χρειαζόμαστε (καλούς) σκάουτερς.
- desperando
- Επικοινωνία:
- aisiodoksos
αρε λιγο μυαλο να ειχαν εκει στην παε μεσα σε μια μερα θα ειχαν αντιστρεψει ολο το κλιμα και θα καναμε πολλα διαρκειας κιολας αλλα που... φερνεις νατχο-ινσα-βιειρι μπακ απ τον ρουνιε και μετα πες μου πως δεν αντιστρεφονται ολα αυτα?
@desperando
Είχε ενδιαφέρον ότι κ στα 3 σχήματα που "κατέβασες", έξω αριστερά είχες ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ/Μαρτενσ/Ποζο
Είχε ενδιαφέρον ότι κ στα 3 σχήματα που "κατέβασες", έξω αριστερά είχες ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ/Μαρτενσ/Ποζο