Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Δεν το πιστευω οτι για να μπορεσουμε να παρουμε τον παιχτη αντι αυτης την ομαδουλας οτι πρεπει να δωσουμε 200 χιλιαρικα παραπανω.
Ελπιζω να μην ειναι ετσι τα πραγματα δηλαδη να εχουμε μπει σε πλειστηριασμο για τον Τζιολη.
Αν και ειναι πολυ πιθανο ετσι οπως τα εχουμε καταφερει.
Ελπιζω να μην ειναι ετσι τα πραγματα δηλαδη να εχουμε μπει σε πλειστηριασμο για τον Τζιολη.
Αν και ειναι πολυ πιθανο ετσι οπως τα εχουμε καταφερει.
για ριβας που ακουγεται καποια πραγματακια με βαση οσα τον εχω δει...καταρχην εχω να τον δω απο περισυ δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι αυτη τη στιγμη...
οσο τον θυμαμαι(απο το λιβορνο γιατι λατινικη αμερικη δεν τον ειδα καθολου και ιντερ επαιξε ελαχιστα) ειναι πολυ δυνατος και πολυ γρηγορος για σεντερ μπακ...καλος ψηλα παρα το υψος του...τον πιανουν κατι σκοτοδινες σε μερικες φασεις που ελπιζω να τις αποφυγουμε αν ερθει ενω γενικα δεν θα τον χαρακτηριζες το μυαλο της αμυνας...
μπαλα δε σκαμπαζει μια...σαν δεξι μπακ δεν θα προσφερει τιποτα περισοτερο απο σναουτσερ ας πουμε...
αυτη ειναι η εικονα του ριβας με βαση αυτα που εχω δει εγω... :ugeek: :ugeek:
οσο τον θυμαμαι(απο το λιβορνο γιατι λατινικη αμερικη δεν τον ειδα καθολου και ιντερ επαιξε ελαχιστα) ειναι πολυ δυνατος και πολυ γρηγορος για σεντερ μπακ...καλος ψηλα παρα το υψος του...τον πιανουν κατι σκοτοδινες σε μερικες φασεις που ελπιζω να τις αποφυγουμε αν ερθει ενω γενικα δεν θα τον χαρακτηριζες το μυαλο της αμυνας...
μπαλα δε σκαμπαζει μια...σαν δεξι μπακ δεν θα προσφερει τιποτα περισοτερο απο σναουτσερ ας πουμε...
αυτη ειναι η εικονα του ριβας με βαση αυτα που εχω δει εγω... :ugeek: :ugeek:
Δηλαδη παιχτης που αμοιβεται με 1 μυριο απο μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες της ευρωπης δεν θα προσφερει τιποτα παραπανω απο οτι πιο αμπαλο (σναουτσνερ) υπαρχει στο ροστερ του ΠΑΟΚ?
Δεν τον εχω δει τον παιχτη ποτε,ηρθες και εσυ τωρα και μας εκανες τη καρδια περιβολι.
Δεν τον εχω δει τον παιχτη ποτε,ηρθες και εσυ τωρα και μας εκανες τη καρδια περιβολι.
- cristiano4
θέλει να παιξει ισπανια γράφουν τώρα στην ισπανια λεει το 24,καλυτερα να πάρουμε ενα πιο κλασικο κοφτη πχ καρντοσο που ξέρουμε τι μπορει να προσφέρει και να δώσουμε κάτι παραπάνω για την επίθεση αφου και ο ρίβας δεν θα κοστισει πολλά
αν παιξει λεω δεξι μπακ μπανε... δεν το εχει απο τη μεση και μπροστα πως να το κανουμε...
παντως απολυτη προτεραιοτητα θα πρεπει να δωθει στο αμυντικο χαφ...με ενα πολυ καλο αμυντικο χαφ δενεις και το κεντρο και καλυπτεις και τις τρυπες των μπακ(γιατι δεν ειναι μονο ο ετο και ο λινο ειναι ανυπαρκτος αμυντικα μπορει οχι τοσο οσο ο ετο αλλα επικινδυνος σιγουρα)...εκει θελω να δω την παε...

παντως απολυτη προτεραιοτητα θα πρεπει να δωθει στο αμυντικο χαφ...με ενα πολυ καλο αμυντικο χαφ δενεις και το κεντρο και καλυπτεις και τις τρυπες των μπακ(γιατι δεν ειναι μονο ο ετο και ο λινο ειναι ανυπαρκτος αμυντικα μπορει οχι τοσο οσο ο ετο αλλα επικινδυνος σιγουρα)...εκει θελω να δω την παε...
καλύτερα "άμπαλος" παρά "άκρως επικίνδυνος"...obanebane έγραψε: οτι πιο αμπαλο (σναουτσνερ) υπαρχει στο ροστερ του ΠΑΟΚ?
Sera4 έγραψε:αν παιξει λεω δεξι μπακ μπανε... δεν το εχει απο τη μεση και μπροστα πως να το κανουμε...![]()
κριμα αν ειναι ετσι .....ηλπιζα να γινει ο βυντρα μας
για μενα προτεραιοτητα-τα περισ λεφτα να πανε για χαφ...σεν μπακ 2η προτεραιοτητα πιστευω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Δευ 29 Αύγ 2011, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι ρε παιδια...σεντερ μπακ ειναι ο ανθρωπος...δεξι μπακ κατα αναγκη θα σε παιξει...
Ο Μπολόνι ίσως θα μπορούσε να παίξει έστω για κανένα 20λεπτο...
Παικτης - προπονητής..
Παικτης - προπονητής..
Δεκάρι έπαιζε κιόλας. Ό,τι πρέπει. Να γίνει και το χατήρι του Παρασάνδαλου 

Ναι. Οι Κροατες επειδη ειναι υπο ενταξη μετρανε για κοινοτικοι. Οποτε δεν εχουμε προβλημα με τις θεσεις
α ωραια τοτε.....για φορ εχουμε καιρο μιας και καλοι λευτεροι υπαρχουνε....χαφ χαφ χαφ χαφ χαφ ......
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει γίνει άγιος (ακόμη).shark4 έγραψε:Μην τον φτασουμε τον ανθρωπο να κανει και ταμα και να παει μπουσουλωντας στην Σουρωτη , στον Αγιο Παισιο...