Φοβερη
Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Που είδες ότι είναι άσπρη φιλαράκι μου;nunies4 έγραψε:Το μαυρη πλατη που το ειδατε ρε παιδια; Ασπρη ειναι
Από πίσω δεν είδαμε κάτι νομίζω .
Άσχετο στο SDNA είσαι ο nunti4???
το εχει στο PAOK24 σε σχετικο αρθρο...Ασπρη ειναι...
Οσο για την ερωτηση.....με ξετρυπωσες...
Το καταλαβες απο το ποσο καλα τεκμηριωνω τις αποψεις μου;;;(ΠΕΣ ΝΑΙ)

Οσο για την ερωτηση.....με ξετρυπωσες...

Το καταλαβες απο το ποσο καλα τεκμηριωνω τις αποψεις μου;;;(ΠΕΣ ΝΑΙ)

Ίδια γράφεις αδερφέ! Αν μ έλεγες όχι θα σ έλεγα ψάξε τον σωσία σ! Από το όνομα φυσικά πήγε το μυαλό μ αλλά από τις απόψεις σιγουρεύτηκα! Από την παλιά είναι το νουμερο στο 24
- navigator11
Ωχ εχεις δικιο. Δεν παρατηρησα τα μανικια...DamoN έγραψε:Ίδια γράφεις αδερφέ! Αν μ έλεγες όχι θα σ έλεγα ψάξε τον σωσία σ! Από το όνομα φυσικά πήγε το μυαλό μ αλλά από τις απόψεις σιγουρεύτηκα! Από την παλιά είναι το νουμερο στο 24
Υπάρχει μια περίπτωση να μην είναι αυτή η νέα φανέλα. Υπόθεση κάνω πιο πυ παίρνω ως αφορμή το στορι της ΠΑΕ στο ινστα πριν λίγο λεπτά.
Με μια φωτό του παίκτη και αναφέρει "Όταν πας πρώτη μέρα στη δουλειά και φοράς λάθος φανέλα..."
Με μια φωτό του παίκτη και αναφέρει "Όταν πας πρώτη μέρα στη δουλειά και φοράς λάθος φανέλα..."
Η περσινή είναι βρε παιδιά έλεος.nunies4 έγραψε:το εχει στο PAOK24 σε σχετικο αρθρο...Ασπρη ειναι...
Δεν νομίζω να είναι μονόχρωμη πίσω συνήθως έχουν ρίγα μέχρι τη μέση.
Νομίζω «λάθος» γιατί έβαλε τη νέα, αντί της προπόνησης.DimitrisS έγραψε:Υπάρχει μια περίπτωση να μην είναι αυτή η νέα φανέλα. Υπόθεση κάνω πιο πυ παίρνω ως αφορμή το στορι της ΠΑΕ στο ινστα πριν λίγο λεπτά.
Εσκεμμένη διαρροή φαίνεται να είναι, marketing trick.
Φανελαρα.
Τώρα ας φέρουν και ένα παίκτη που να μας ψήσει να βάλουμε το όνομα του πάνω. Άντε να τους χαρώ

Σίγουρα θα βγει στο νούμερο τους.Psaras έγραψε:Να δω Νταντας και Σοτελδο να φοραν αυτην την φανελα και τι στον κοσμο.
Θα την πατανε και θα σκονταφτουν.
Αποκλείεται να μην βγάλουν για παιδιά δημοτικού
- pirate_salonica
Όντως το στόρι της ΠΑΕ μοιάζει να παραπέμπει σε διαφημιστικό τρικ. Γιατί μωρέ δεν την έχουν βγάλει επίσημα ακόμα, ωστόσο;
- pirate_salonica
- Mitsoulas_1926
Η πρώτη θα είναι αυτή που πόσταρε ο Brandon, δεύτερη και τρίτη πολύ δυνατές. Δεύτερη: ολόμαυρη με ιερογλυφικά και η τρίτη: ασπρη με διαγώνια faded σχέδια. Πολύ άρρωστη! Επίσημη παρουσίαση την Τρίτη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsoulas_1926 την Πέμ 14 Ιούλ 2022, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτή που διέρευσε δε μου άρεσε. Πολύ χοντρή η ρίγα για τα γούστα μου και αυτό το άσπρο μανίκι μου κάθισε στο λαιμό.
Τουλάχιστον να αλλάξει η γραμματοσειρά να βλέπουμε τα νούμερα και εμείς οι γκαβοί.
Τουλάχιστον να αλλάξει η γραμματοσειρά να βλέπουμε τα νούμερα και εμείς οι γκαβοί.