Κοφτε τις μαλακιες και τους εγωισμούς σήμεραDimg4 έγραψε:Οπως ακουγοταν του λουτσεσκου στις ηττες του Γκαρσια αλλα οχι στο αρχιδατο κύπελλο
Δεύτερη προειδοποίηση δεν έχει και ας κράζετε τους κακούς μοντ μετά
Κοφτε τις μαλακιες και τους εγωισμούς σήμεραDimg4 έγραψε:Οπως ακουγοταν του λουτσεσκου στις ηττες του Γκαρσια αλλα οχι στο αρχιδατο κύπελλο
Τι λες βρε αστοιχειωτε που τα παλιά τα χρόνια έφτανα σε τελικό μια στο τόσο.gpap έγραψε:τα παλιά τα χρόνια, όταν μας έσφαζαν σε έναν τελικό κυπέλλου,
οργιζόμασταν, διότι τα παλιά τα χρόνια, έφτανα τελικό μια στο τόσο.
Πλέον, τελικούς κυπέλλου πάω συχνά και τους περισσότερους τους κερδίζω.
Τελείωσε η χρονιά, και συνεχίζουμε.
Θέλω από αύριο, να δω να χτίζεται η νέα ομάδα.
Ολιγοήμερες διακοπές στους παίχτες, αλλά στα γραφεία η δουλειά ξεκινάει από αύριο.
Ιούλιο έχουμε αγώνα, πρέπει στην προετοιμασία να έχουμε πλήρες ρόστερ πρωταθλητισμού,
για πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρώπη.
Πας καλα; Που κολλανε οι προειδοποιησεις;sn0ufel4 έγραψε:Κοφτε τις μαλακιες και τους εγωισμούς σήμεραDimg4 έγραψε:Οπως ακουγοταν του λουτσεσκου στις ηττες του Γκαρσια αλλα οχι στο αρχιδατο κύπελλο
Δεύτερη προειδοποίηση δεν έχει και ας κράζετε τους κακούς μοντ μετά
Και πόσους πήραμε ;renegade έγραψε:Τι λες βρε αστοιχειωτε που τα παλιά τα χρόνια έφτανα σε τελικό μια στο τόσο.gpap έγραψε:τα παλιά τα χρόνια, όταν μας έσφαζαν σε έναν τελικό κυπέλλου,
Ολιγοήμερες διακοπές στους παίχτες, αλλά στα γραφεία η δουλειά ξεκινάει από αύριο.
Ιούλιο έχουμε αγώνα, πρέπει στην προετοιμασία να έχουμε πλήρες ρόστερ πρωταθλητισμού,
10 τελικούς από το 70 έως το 85 έχω
Όπως έγραψα και αλλούDemir έγραψε:Και πόσους πήραμε ;renegade έγραψε:Τι λες βρε αστοιχειωτε που τα παλιά τα χρόνια έφτανα σε τελικό μια στο τόσο.gpap έγραψε:τα παλιά τα χρόνια, όταν μας έσφαζαν σε έναν τελικό κυπέλλου,
10 τελικούς από το 70 έως το 85 έχω