Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Vermillion

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Vermillion »

Εγώ παντως τον θέλω και για του χρόνου... Μου λετε για τον Μάρτινς την προπονηταρα που περσυ όταν ανέλαβε το μόνον θετικό που έκανε ήταν να περασει ομίλους Γιουρόπα γιατί κατά τα αλλά μετά από 7 μήνες ήρθε Τουμπα και δεν ήξερε που να κρυφτεί.. Θέλω να πω πως δεν είχε αφήσει και κανα στίγμα στην ομάδα του..ολα αυτα τον πρωτο του χρόνο... τον δευτερο έχτισε και όντως έχει ένα παρα πολυ καλο συνολο.. Δηλαδή τι διαφορετικό εχει ο δικός μας στην πρωτη του χρόνια από την προπονηταρα Μάρτινς? Το Γιουρόπα τον έχασαν οι παιχτες όχι αυτός... Και μια συγκριση.. Αν ειχε όλα αυτά ο Μάρτινς τον πρωτο του χρόνο 15 πραγματικους βαθμους θα ήταν πισω... 6 Βασικοί τραυματίες ένα αήττητο double μετά από 34 χρόνια η μέθη ακόμη στα ύψη και βασικοί πυλωνες της Ομάδας με φιάλες οξυγόνου από τον ενάμιση προηγουμενο χρόνο στα κόκκινα χωριά τα επί 2 μήνες δικαστήρια
Εγώ θα τον κρίνω του χρόνου εφόσον μείνει.. Ο Λουτσέσκου δλδ αν ακουγαμε στην διοίκηση εμάς θα έπρεπε να έφευγε τον Νοέμβριο...
Δεν είναι manager το πραγματικο ποδοσφαιρο...
Ας του δώσουν αυτά που χρειάζεται για να παιξει αυτό που θέλει και θα κριθει. οχι τώρα που του φεραν την 3 επιλογή στα χαφ και κανέναν που είχε πει αυτος
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Vermillion έγραψε:Δηλαδή τι διαφορετικό εχει ο δικός μας στην πρωτη του χρόνια από την προπονηταρα Μάρτινς?
Τίποτα σοβαρό, απλά ο Μάρτινς πέρσι όσο περνούσε ο καιρός παρουσίαζε κάτι όλο και καλύτερο, ενώ ο δικός μας μετά από σχεδόν έναν χρόνο στην ομάδα δεν έχει βελτιώσει ούτε ένα πράγμα. Κυριολεκτικά ούτε ένα, τόσο δα μικρό πραγματάκι.
Επίσης ο Μάρτινς παρέλαβε ένα συνονθύλευμα που είχε τερματίσει τρίτο και ο δικός μας έναν αήττητο νταμπλούχο.
Αλλά κατά τ'άλλα ολόιδιες καταστάσεις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ ξέρω ότι δεν μπορείς να κρίνεις τις επιδόσεις μιας Φεράρι αν στο τιμόνι βάζεις τον Γιαννάκη τον Γκίκα.
Το να κρίνω ατομικά τους παίκτες μου σε μια ομάδα που είναι μπουρδέλο και αδουλευτη το θεωρώ βλακεία.

Τι συζητάμε... έπρεπε να έρθει καλοκαίρι για να δούμε την ομάδα να αγωνίζεται με έναν σχηματισμό που βολεύει στο ρόστερ.
Έπρεπε να έρθει καλοκαίρι για να μην βλέπουμε τον Μάτος στόπερ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εγώ ένα δεν καταλαβαίνω με όλους αυτούς που δεν πιστεύουν πως πρέπει να απομακρυνθεί ο Άμπελ, παρόλο που δεν έδειξε απολύτως τίποτα: είχαν την ίδια άποψη και για τον Στανόγεβιτς και τον Μπερέτα; Θεωρούν τους Τούντορ και Δώνη αδικημένους;
icue

Δημοσίευση από icue »

obanebane έγραψε:Εννοείται, ότι θα τους μαμουσαμε τα πρεκια,ειδικά με Λουτσεσκου,τον Θεό θα κατέβαζαν να μας στήσει για να μας το πάρουν.
Το ροστερ του ΠΑΟΚ,στη μόνη θέση που υστερεί σε σχέση με τον γαύρο, είναι στο φορ,πουθενά μα πουθενά αλλού, όποιος δεν το βλέπει,είναι αμπαλος.
Εχουμε δηλαδη καλυτερο τερματοφυλακα και ακραιο με τα νουμερα του Βαλμπουενα. Μαλιστα. Ειμαστε και αμπαλοι παναθεμα μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω πόσοι το πήραν χαμπάρι, αλλά, πάντα όπως το βλέπω προσωπικά, το ποδόσφαιρο, πιο 4-4-2 απ αυτό που παίξαμε, χθες, αλλά και μέσα στο γαμωτήγανο, για το Κύπελλο, δεν ξαναπαίξαμε όλη τη χρονιά!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανέφερα Μάρτινς γιατί παίζει ένα σύστημα στο οποίο θα μπορούσε να αντεπεξέλθει το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Μάρτινς έχει ένα καλό: Παρουσιάζει μια σταθερή (έστω και μικρή) βελτίωση με το χρόνο, είναι δηλαδή το αντίθετο του Άμπελ.
Δεν θεωρώ ότι έχει καλύτερο ρόστερ ο γαύρος.
Του βγήκαν (πολύ όμως) οι Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί που ήταν ένα ρίσκο. Αυτοί έκαναν τη διαφορά + το ότι έχει δέσει σε σχέση με πέρυσι η άμυνά του. Όχι κάτι φοβερό, κάτι που να τρομάζει, έχει όμως βελτίωση, όταν εμείς έχουμε σοβαρή χειροτέρευση.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ δεν έδειξε στον γαύρο στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε . Στον Ajax που παιξαμε με κίνητρο δεν εδειξε. Εγώ θυμάμαι μια ομάδα μετά τον αποκλεισμό να παίζει με δύο ταχυτητες και θυμόταν να παίξει μπάλα όταν ειμασταν πίσω στο σκορ. Στον Άρη μέσα αρχίσαμε φοβερά και μετά μας διέλυσε με 4 φάσεις οι παίχτες ήταν στα χαμένα . Έχει ευθύνες σίγουρα όχι όσες του πέφτουν. Μια ομάδα με κλεισμένο κύκλο και εξαγωνιστικα θέματα φραγμένη από ffp για κινησεις με τραυματισμούς σε ηγέτες δύο γραμμών με άδειασμα ψυχολογίας μόνο το chl, είχαν μετά Χασάν και το Europa ψυχολογία στα τάρταρα . Χάσαμε για λίγο τελικό κυπέλου που άμα περνούσαμε θα το παίρναμε . Τι θέλουμε να χτίσουμε ομάδα πλέον. Είναι Ιούλιος και παίζουμε ματς θα υπάρχει μικρό παράθυρο προετοιμασίας και θα αλλάξουμε πάλι φιλοσοφία είναι αυτοκτονία . Εγώ θα τον κρίνω ξανά από την αρχή της χρονιάς και το στήσιμο με δικά του κριτήρια και ας παίζουμε με 20χρονα από ακαδημίες .

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

1.Ο περσινός ΠΑΟΚ θα κονταροχτυπιόνταν με τον φετινό γαύρο.
Ο φετινός ΠΑΟΚ θα κονταροχτυπιόνταν με τον περσινό γαύρο.
Σε έναν χρόνο γίναμε χειρότεροι, και αυτοί καλύτεροι. Σε αυτό ο Φερέιρα έχει μικρό ποσοστό ευθύνης.

- Οι παίκτες μας πέρσι ήταν στο πικ τους, του γαύρου το έπιασαν φέτος.
- Χάσαμε βασικές μονάδες παίρνοντας ελάχιστα χρήματα, ο γαύρος πούλησε με τρελές υπεραξίες.
- Οι προσθήκες μας δε βελτιώσαν το ρόστερ, οι προσθήκες του γαύρου είναι οι καλύτεροί του παίκτες.
- Εμείς είχαμε νέο προπονητή με νέο σύστημα, ο προπονητής του γαύρου είχε ένα χρόνο να φτιάξει το ρόστερ όπως το θέλει.

Για μένα το ότι ο γαύρος είναι καλύτερος από εμάς φέτος, ΔΕΝ είναι λόγος αποχώρησης του Φερέιρα.

2. Όσον αφορά την ΑΕΚ, είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό φαίνεται στους 10 βαθμούς διαφοράς. Εκτός αν ο διαχωρισμός "στο γήπεδο/στα χαρτιά" γίνεται μόνο για τον Λουτσέσκου που πιστώνεται 2 πρωταθλήματα "στο γήπεδο".

Το ότι είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ, ΔΕΝ είναι λόγος παραμονής του Φερέιρα.

3. Στην αγωνιστική εικόνα έχουμε μπει σε έναν φαύλο κύκλο.

Ο προπονητής δεν είναι καλός.
Ναι αλλά οι παίκτες παίζουν χάλια.
Ναι αλλά αν ο προπονητής ήταν καλός δε θα έπαιζαν χάλια.

Το να ρίξουμε όλη την ευθύνη στον προπονητή είναι λάθος.
Το να ρίξουμε όλη την ευθύνη στους παίκτες πάλι είναι λάθος.

Φέτος η ομάδα δε λειτούργησε όπως έπρεπε και για αυτό φέρουν ευθύνη όλοι εντός αυτής.
Όποιος πιστεύει πως με το ίδιο ρόστερ και άλλον προπονητή θα παίρναμε αέρα το νταμπλ, είναι γελασμένος. Αν ήταν έτσι, ο Λουτσέσκου δε θα είχε αποχωρήσει.

Η κακή αγωνιστική εικόνα, ΔΕΝ είναι λόγος αποχώρησης του Φερέιρα.

4. Μηδενική βελτίωση

Και φτάνουμε στο ζουμί. Όταν δίνεις 2,5 εκατομμύρια για αγορά προπονητή και αλλά 2 σε συμβόλαιο, με ρήτρα 7 εκατομμύρια, έχεις απαιτήσεις.
Δέχομαι να χάσεις το πρωτάθλημα επειδή ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος.
Δέχομαι πως το υλικό που έχεις αποδίδει πολύ χειρότερα από αυτό που περιμένεις.

ΑΛΛΑ όταν παίρνεις τα λεφτά που παίρνεις, οφείλεις να δειχνεις βελτίωση μέσα στη χρονιά. Δε γίνεται ο τωρινός ΠΑΟΚ να είναι χειρότερος από τον ΠΑΟΚ του Δεκέμβρη. Μετά από ένα χρόνο στην ομάδα, ΔΕΝ θεωρείται καινούριος προπονητής. Κι όμως, ακόμα μαθαίνει το ρόστερ σα να είναι στο πρώτο δίμηνο. Δεν έχει κατασταλλάξει στο σύστημα, δεν έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες του κάνουν, δεν ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα την ώρα του αγώνα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Αυτό για μένα είναι λόγος αποχώρησης και μάλιστα σημαντικός.

5. Δικαιολογίες

Από το ffp και τις μεταγραφικές αποτυχίες, μέχρι τους τραυματισμούς και τις αυγενάκειες επιτροπές, δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να πάει στραβά φέτος και δεν πήγε.
Αν σ'αυτό προσθέσεις τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που γεννήθηκαν μετά από ένα αήττητο νταμπλ, αλλά και την πορεία του γαύρου προς αήττητο νταμπλ, καταλαβαίνεις πως ο Φερέιρα έπρεπε να διαχειριστεί την πιο δύσκολη χρονιά επί Σαββίδη.
"Το δύσκολο δεν είναι ανέβεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις εκεί". Δεν είναι κλισέ, είναι η πραγματικότητα.

Το να κρίνεις κάποιον τόσο αυστηρά (όπως κάνουν οι περισσότεροι εδώ), χωρίς να σκέφτεσαι τα ελαφρυντικά, δείχνει το λιγότερο εμπάθεια.

Τα ελαφρυντικά του Φερέιρα είναι λόγος να σκεφτείς την παραμονή του.

Συμπέρασμα: Η παραμονή του είναι ρίσκο γιατί δεν έχει παρουσιάσει κάτι ως τώρα. Η αποχώρησή του δε θα κάνει αυτομάτως την ομάδα καλύτερη. Θα πρέπει να συνδυαστεί με ολικό reset στο ρόστερ και σωστή επιλογή προπονητή.
Για μένα, αν είναι να έρθει ο Ίβιτς ή να ανέβει ο Πάμπλο, πρέπει να φύγει ο Φερέιρα. Αν όμως είναι να έρθει ένας προπονητής που δεν έχει γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος και θα κάνει 6 μήνες να αξιολογήσει το ρόστερ, καλύτερα να μείνει ο Πορτογάλος.

Σόρρυ για το σεντόνι.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τα ειπες ολα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πολυ σωστος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:idea: Άλλη μία πολύ ψύχραιμη, ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη, όσο γίνεται, τοποθέτηση του Ναπολιτάνου...
ΕΥΓΕ Napoli4... ;)

Edit:
Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ από το παιχνίδι της Κυριακής (28.06) δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό του Δικεφάλου.
Την Τρίτη (30.06) η ομάδα μας θα προπονηθεί στις 19:00.
Ακόμα μία γατίσια κίνηση, η αυριανή προπόνηση, στις 19:00, ώστε να έχει το χρονικό περιθώριο να δει, τι θα γίνει με τις ανανεώσεις των Μάου και Βιέρι, για να βγάλει, εκ του ασφαλούς, την αποστολή, αμέσως μετά τις 00:00...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

icue έγραψε:
obanebane έγραψε:Εννοείται, ότι θα τους μαμουσαμε τα πρεκια,ειδικά με Λουτσεσκου,τον Θεό θα κατέβαζαν να μας στήσει για να μας το πάρουν.
Το ροστερ του ΠΑΟΚ,στη μόνη θέση που υστερεί σε σχέση με τον γαύρο, είναι στο φορ,πουθενά μα πουθενά αλλού, όποιος δεν το βλέπει,είναι αμπαλος.
Εχουμε δηλαδη καλυτερο τερματοφυλακα και ακραιο με τα νουμερα του Βαλμπουενα. Μαλιστα. Ειμαστε και αμπαλοι παναθεμα μας.

Σε μένα δεν χρειάζονται αυτά,δεν αναφερθηκα προσωπικά σε κανενα,και ναι αφου το θελεις έτσι εισαι αμπαλος αν πιστεύεις ότι το ροστερ του ΠΑΟΚ έχει να ζηλέψει από το ροστερ του γαύρου.
Το τι δεν πήγε καλά φέτος να ρωτήσεις τον Αμπελ,που μας εκανε πουτανα και τον Υ.Α και την κυβέρνηση με τις επιτροπές της και τις αφαιρέσεις βαθμών.
Ο ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με τον γαύρο στην Τούμπα,ήταν μόλις δύο πόντους πίσω,εν το μεταξύ είχαμε φάει το στήσιμο της αρκούδας και της Μαρουπας.
Βάλε εσύ το χέρι σου στην φωτιά ότι ο γαύρος θα μας έπαιρνε το πρωτάθλημα αν όλα κυλούσαν ομαλά.
Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την άποψη του,πίστευε ότι θέλεις,άσε και εμένα όμως να λέω τη γνώμη μου όπως την θέλω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν κρατάς έναν προπονητή πρέπει να ξέρεις γιατί τον κρατάς... και εμείς σίγουρα δεν ξέρουμε
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Αυτο σημαίνει οπαδός, κάνει αλλαγές ο Φερέιρα, γιατί κάνει αλλαγές, δεν κάνει αλλαγές, γιατί δεν κάνει αλλαγές.
Δοκάρι και μέσα άξιος, δοκάρι και έξω άσχετος,μυρωδιάς και τα συναφή.Τα ίδια ισχύουν και για τους παίχτες.
Απόλυτα φυσιολογικό.Για ποιόν λόγο να μην δέχεται κάποιος αυτό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”