Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
papwolf

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από papwolf »

Άλλη μια " αισιόδοξη" φήμη για την σεζόν 2022-23. Επιστροφή λοιπόν Λημνιού και μαζί του στα εξτρέμ Αντρίγια, Λάμπρου (κι αυτός τα έβαζε στην Ολλανδία) και Μιτρίτσα (που τον θέλει ο Λουτς). Στο 10 ο αειθαλής Μπίσε με τον Κουαλιάτα. Και στην επίθεση Ολιβέιρα, Τσόλακ και Κούτσιας. Θα κλάψουν μανούλες λέμε από το μάτωμα των αντίπαλων διχτυών... :mrgreen:

Στο κέντρο με Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Σοάρες, Αουγκούστο (αν δεν μπορέσουμε να τον κάνουμε τάληρα) και το πολυεργαλείο Καντουρί.

Στην άμυνα σέντερ μπακ Ίγκι, Μιχαηλίδης (όταν επιστρέψει), Μιχάι, Νάσμπεργκ και Κρέσπο.
Δεξιά Λύρατζης και Σάστρε.
Αριστερά Μπαλογιάννης (επιστροφή από ΟΦΗ) και Βιερίνια

Ο τερματοφύλακας είναι περίπλοκη ιστορία.
Αφού ο Πασχαλάκης θέλει μύριο και κλειστό τριετές και μαζί του παίρνει μάλλον και Ζίφκο, χρειαζόμαστε δύο. Λοντίγκιν για πρώτος, Μελίσσας για δεύτερος και Ταλιχμανίδης για τρίτος θα ήταν μια κάποια λύση.

Και μαζί τους 3-4 Ελληνάκια από τη β' ομάδα κι έτοιμη η ανανέωση. Νιάτα κι εμπειρία, καλύπτονται και οι θέσεις των γηγενών. Κι όλα αυτά με ελάχιστα λεφτά...!!!
Σκίστε ρε όλοι τα πτυχία σας... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Darkm4n έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι όποιος είδε τον Μουργκ να πλασάρει στην 4 σε κενή εστία και τον τρόπο που ο Τέιλορ μαρκάρει τους αντιπάλους, είπαν όλοι "που τους βρίσκουν οι πούστηδες!"
:arrow: τι να δεις ρε φιλε τετοια δεν χανει ουτε παιδι του δημοτικού. Για τον Taylor μη πω λες αυτος ποδοσφαιριστης ειναι η κρεοπώλης;t
Ανεξάρτητα από την άποψη που έχω κι εγώ για τον Μουργκ, δες λίγο τι έχασε ο Στέρλινγκ την προηγούμενη εβδομάδα...θα μου πεις ότι ο Στέρλινγκ περνάει για παιδάκι δημοτικού αλλά τουλάχιστον παίζει στην Σίτυ και στην εθνική Αγγλίας...

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Το ρόστερ φέτος με αξίες και αυτό
που θα ήθελα χωρίς πολλές προσθαφαιρέσεις
στα πλαίσια της λογικής κτίσιματος
ομάδος σταδιακά και στα πλαίσια Λουτσεσκου.
Πάνω κάτω στα ίδια χρήματα ένα σαφώς καλύτερο ρόστερ.
Συγχωρέστε με για τις αξίες δεν είμαι η Γκονταρεβα
για να είμαι σίγουρος!

2021-2022.
Πασχάλακης 700Κ
Ζιφκοβιτς 200Κ
Ταλιχμανιδης 50Κ
Βιερίνια 450Κ
Σαστρε 400Κ;
Λυράτζης 200Κ
Τέιλορ 200Κ;
Τσαούσης 50Κ
Σιντκλευ 700Κ
Βαρελά 1200Κ
Μιχαηλίδης 400Κ;
Ινγκασον 1000
Μιχαι 250;
Κρέσπο 600Κ;
Κουρτιτς 1200
Αουγκούστο 600Κ
Σβαμπ 500Κ
Τσιγγαρας 300Κ
Σοάρες 400Κ;
Ελ Καντουρι 1000Κ
Ζιφκοβιτς 1300Κ
Μουργκ 450Κ
Ζαμπα 600Κ
Μιτριτσα 600Κ
Ακπομ 800Κ
Ολιβέιρα 1000Κ
Κουτσιας 100 Κ

ΣΥΝΟΛΟ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
15.600.000 χωρίς την εφορία.

Επιθυμητό ρόστερ με βάση λογική Λουτσεσκου όμως

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Παιχταρας 1200Κ
Ζιφκοβιτς 200Κ
Ταλιχμανιδης 50Κ
Σαστρε 400Κ
Λυράτζης 300 Κ
Βιερίνια 300Κ
Τσαούσης 50Κ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 700Κ
ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ300Κ
Κρέσπο 300Κ
Ινγκασον 1000Κ
Μιχαηλίδης 400Κ
Μιχαι 250Κ
Κουρτιτς 1200Κ
Σοάρες 400Κ
Τσιγγαρας 300 Κ
Σβαμπ 500Κ
Ελ Καντουρι 1000Κ
Μπισε 400Κ
ΚΟΥΑΛΙΑΤΑ 300Κ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ ΔΕΚΑΡΙ 1500Κ
Ζιφκοβιτς 1300Κ
Ζαμπα 600Κ
Μουργκ 450Κ
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΠΑΙΧΤΑΡΑ 1200Κ
Ακπομ 800Κ
Ολιβέιρα 1000Κ
Κουτσιας 200Κ

ΣΥΝΟΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 16.100.000
ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ
Σύνολο προσθηκών ΕΞΙ
Προσωπικά θα ήμουν σχετικά ικανοποιημένος ρεαλιστικά.
Ο φόβος μου ειναι ότι δε θα πάρουμε ΔΕΚΑΡΙ
Δε θα κάνουμε υπέρβαση στο εξτρεμ
και θα μας φορτωθεί κι ο Πασχάλακης πάλι......

ΥΓ. Εγώ θα ήθελα και μια ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚΑΡΑ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.. ...
Νομίζω αδελφέ πως έχεις ανεβάσει κάποια ποσά. Εξ όσων γνωρίζω και είχα δει στην αρχή της χρονιάς, ο Βαρέλα είναι 1,1, ο Καντουρί 750, ο Άντρια είναι 600 μέχρι τον Ιανουάριο τουλάχιστον και πάει στο 1,2 ή 1,3 το νέο του συμβόλαιο από το καλοκαίρι, ο Σίντκλεϊ είναι στα 500. ο Σβαμπ 450.
Συμφωνώ στα άλλα πως καθαρίζοντας μερικά υψηλά ή μέσα συμβόλαια όπως Βαρέλα, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ πρέπει να επενδυθούν χρήματα σε γκολκήπερ, εξτρέμ, δεκάρι (;) αλλά και σε ταχυδύναμη στον άξονα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Με τον Σταφυλιδη γιατι ποτε δεν ασχοληθηκαμε ποτε δεν το καταλαβα. Μια που μιλαμε και για γηγενεις.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν κλείνει το topic ρε αδέλφια μέχρι τις 22/5; Η ομάδα έχει τελικό σε μια εβδομάδα, με αυτούς τους παίκτες θα πάμε, άθελά μας δημιουργούμε αρνητικό κλίμα και καλύτερα να αφήσουμε κριτική και απόψεις από την άλλη Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

papwolf έγραψε:Άλλη μια " αισιόδοξη" φήμη για την σεζόν 2022-23. Επιστροφή λοιπόν Λημνιού και μαζί του στα εξτρέμ Αντρίγια, Λάμπρου (κι αυτός τα έβαζε στην Ολλανδία) και Μιτρίτσα (που τον θέλει ο Λουτς). Στο 10 ο αειθαλής Μπίσε με τον Κουαλιάτα. Και στην επίθεση Ολιβέιρα, Τσόλακ και Κούτσιας. Θα κλάψουν μανούλες λέμε από το μάτωμα των αντίπαλων διχτυών... :mrgreen:
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι μανούλες, εμείς πάντως σίγουρα θα κλάψουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

montekristo έγραψε:Εντελως πληροφοριακα ο Λαμπρου
ειχε πολυ καλυτερα στατιστικα στην
Ολλανδια απ αυτα που διαβαζω για
το Λημνιο και ειδαμε πως πηγε σε μας!
Καλά δεν χρειάζεται να συγκρίνω Λάμπρου λημνιο με βάση αυτά που δείξανε στην Ολλανδία. Τους κρίνω με αυτά που δείξανε στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει σύγκριση.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν υπάρχει σύγκριση Λάμπρου Λημνιού.
Θα παίξουν και οι δυο , ο ένας αριστερά ο άλλος δεξιά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Για να γελάσουμε; λίγο
κι ο Εσιτί λέει ότι είναι
δανεικός.......

Προσωπικά κανένα πρόβλημα
με Λημνιό(κλάσεις καλύτερος
από αυτούς που έχω) Κουαλιατα
(φαίνεται αυθεντικό ταλεντο)
και Νασμπεργκ(για 4ος).

Το πρόβλημα είναι και αυτό φοβομαστε
οι περισσότεροι με ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ τα τελευταία χρόνια
μήπως ήρθαν για βασικοί......
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Νομίζω είναι σημαντικό να κοινοποιήσουν επιτέλους στον κόσμο τους στόχους της ομάδας για το επόμενο/α χρόνια. Τους ρεαλιστικούς στόχους όμως, όχι τις γνωστές φαμφάρες του Κυρ-Κυρ. Μήπως περιοριστεί και η δικαιολογημένη ως ένα βαθμό μίρλα, που δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι ακριβως εδειξε στον ΠΑΟΚ ο Λημνιος ρε buffalo εκτος απο εναν συνεπη τακτικα ποδοσφαιριστη που ετρεχε καλα το γηπεδο και προσφερε σημαντικες αμυντικες βοηθειες στα ανεβασματα του Ματος? Αυτα λειπουν σημερα απο τους μεσοεπιθετικους του ΠΑΟΚ? Πεταμε ενα ''ειναι καλυτερος του Μουργκ'' ,πεταμε ενα ''ειναι γηγενης'' και νομιζουμε οτι ειπαμε κατι φοβερο.Μια ομαδα σχηματιζεται συνθετοντας μια σειρα απο χαρακτηριστικα παικτων που αλληλοσυμπληρωνονται,οχι γιατι μεμονομενα μπορει να εχουν ενα καλο στοιχειο.Πριν λιγες μερες καναμε εμετο απο τα ματια με αυτα που βλεπαμε μεσοεπιθετικα και καποιοι ελεγαν τι μας λειπει,τι μας λειπει,ενα αμυντικο εξτρεμ γιατι οι υπολοιποι που εχουμε ειναι φωτια...Να εχουμε Ζιφκοβιτς απο τη μια,Λημνιο απο την αλλη και τον Τσολακ κορυφη που θα δειτε οτι θα μεινει...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

john4serres έγραψε:Δεν υπάρχει σύγκριση Λάμπρου Λημνιού.
Θα παίξουν και οι δυο , ο ένας αριστερά ο άλλος δεξιά.
Περάστε έξω, κύριε!
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

οπα ρε μαγκες δλδ τωρα το θεμα με τους γηγενης θα μας το φτιαξει ο λημνιος ? αν θελει ελληνες ας δοκιμασει πρωτα τον χατζηστραβο που δεν κανει καν πρπονηση με την πρωτη ομαδα ας δοκιμασει τον ταχατο και μετα βλεπουμε...εγω εχω εμπιστοσυνη και στον μποτο και στον λουτσεσκου απλα καποια πραγματα ειναι και λιγο σηματοδοτες καποιον αλλων...πχ οταν πηραμε τον τειλορ ολοι μειναμε μαλακες και λεγαμε οκ ενταξει αν φερουν ομως σε αλλες θεσεις ποιοτικους τοτε ενα στοιχημα που δεν κοστιζει και τοσο πολυ ισως να μην ειναι κακο...τωρα το ιδιο βλεπω λεμε για τον λημνιο δλδ "ε μπορει να ερθει για αναπληρωματικος" η " αν ειναι να φερουμε 10 παικτες λογικο καποιοι να ειναι γνωστοι του λουτσε"...εγω δεν λεω μπορει να ειναι ετσι αλλα μεχρι τωρα ποτε δεν ηταν δλδ οταν αρχιζαν οι κινησεις που δεν ηταν αυτες που επρεπε μετα δεν εγιναν ποτε οι δυνατες που περιμεναμε...ο τειλορ ηρθε αλλα ο αντριεν σιλβα και ο μποριλ ποτε δεν ηρθαν οπως και δεκαρι ποτε δεν ηρθε...αυτη στη στιγμη εγιναν δυο κινησεις του κουαλιατα και του νασμπεργκ οι οποιοι ειναι στο πλανο που μας ειπαν και λογικα με αυτα που εγιναν στ απλει οφς θα επρεπε να παρουν ενα μυνημα που πιστευω το πηραν και να βαλουν μεσα στο πλανο και καποιους πιο ετοιμους με παραστασεις ...αλλα ο λημνιος δεν ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο...εγω ελπιζω να μην ισχυει και απλα να λενε μαλκιες οι αρδ...αν ισχυει το παιρνω ως κακο σημαδι
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Πώς την λένε την παροιμία...?
Α, ναι... “Κουτσοί, στραβοί, στον Άγιο Παντελεήμονα”.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

πολυ εξυπνο να μας προιδεασουν για αυτα που ερχονται γραφοντας στην φορτσα για το ταγαρι Λημνιο. Που περυσι δεν ηθελε να χαιρετησει μερικους οπαδους, γιατι προφανως αισθανοταν θιγμενος για το κραξιμο που ετρωγε.
Ειπαν να παρουν σφυγμο και γνωμες οι υπευθυνοι των μεταγραφων και ριξαν την ιδεα στο τραπεζι.
Λες και δεν ξερουμε ποσο ανικανοι ειναι
Λες και δεν ξερουμε οτι το πλανο ειναι, οτι δεν υπαρχει πλανο
Λες και δεν ξερουμε οτι ειναι αγαπημενη συνηθεια να τρωμε ξαναζεσταμενο φαγητο ή να παιρνουμε παικτες των αντιπαλων που εχουμε παιξει (Σαμπο πχ.)
Λες και δεν ξερουμε οτι δηθεν για παγκο, αλλα για βασικος θα ερθει
Λες και δεν ξερουμε οτι σε λιγο θα πεσει στο τραπεζι και το ονομα του Σακχωφ για να δωσει λιγο παραπανω ταχυτητα στην ομαδα

Σοβαρα τωρα, το οτι το οικονομικο πλανο ειναι και επιβαλεται να μεινει σφιχτο, δεν δικαιολογει τοσες πολλες και αστοχες και αστειες μεταγραφικες κινησεις των τελευταιων χρονων.

Ευγε κυριοι της Παε για την ενεδελεχη σοβαρη μακροχρονια ερευνα που κανετε για την καθε μεταγραφικη περιοδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”