Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- BlackBlockAttack
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Τωρα γραφει ο Τοσκιτσης οτι ειναι οι ατζεντηδες του στη Τουμπα.....
Το ινπαοκ κανει ρεπορταζ απο την Ολλανδια,οι 24αρηδες δεν εχουν μιλησει ακομα το παοκβοις διαψευδει και το γαυροσαιτ λεει οτι ο παικτης ειναι εδω....Μια ωραια ατμοσφαιρα στα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ....
Το ινπαοκ κανει ρεπορταζ απο την Ολλανδια,οι 24αρηδες δεν εχουν μιλησει ακομα το παοκβοις διαψευδει και το γαυροσαιτ λεει οτι ο παικτης ειναι εδω....Μια ωραια ατμοσφαιρα στα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ....
- Kostas_Peraia4
Ο παικτης δεν ειναι.σιγουρα ελλαδα. Ο ατζεντης του μπορει να ειναι.οντως τουμπα γιατι απο εχθες ειναι.στην ελλαδα καθως αλλος παικτης του υπεγραψε στον παναιτωλικο
-
mbison
Σιγουρα ειναι του βερνμπλουμ οι μανατζερ; μην πρεπει πρωτα να φερουμε το φιλαρακι του τον μαρκους για να ψηθει να ερθει
Αντε ρε παρε την φαμιλια και ελα μπλουμ μπλουμ, ανοιγει απο αυριο ο καιρος
Αντε ρε παρε την φαμιλια και ελα μπλουμ μπλουμ, ανοιγει απο αυριο ο καιρος
- BlackBlockAttack
Ειναι οι μανατζερ του βασικου μα στοχου του καλοκαιριου στη Τουμπα και ο Μιχελ ειναι στην Ολλανδια.....Μεγιστη Γκοντζαρεβα μονη σου και ολοι τους!
Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο παικτης δεν ειναι.σιγουρα ελλαδα. Ο ατζεντης του μπορει να ειναι.οντως τουμπα γιατι απο εχθες ειναι.στην ελλαδα καθως αλλος παικτης του υπεγραψε στον παναιτωλικο
είναι ο φικος μου ο φαγκερ ελλάδα
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018ασω
Και για να μην το ξεχάσω για τον Κωστα
Μακαρι να παρει μετεγγραφη στο εξωτερικο σε καμια γκάζετα ντε λο σπορ πχ
Εχει εκπληκτικές γνώσεις Οχι μονο αθλητικές αλλα κ πολιτικές
Μπραβο Κωστα που εισαι αυτος που εισια
Μακαρι να παρει μετεγγραφη στο εξωτερικο σε καμια γκάζετα ντε λο σπορ πχ
Εχει εκπληκτικές γνώσεις Οχι μονο αθλητικές αλλα κ πολιτικές
Μπραβο Κωστα που εισαι αυτος που εισια
Ποιους παικτες ειπαμε εκπροσωπεί αυτος ;che4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο παικτης δεν ειναι.σιγουρα ελλαδα. Ο ατζεντης του μπορει να ειναι.οντως τουμπα γιατι απο εχθες ειναι.στην ελλαδα καθως αλλος παικτης του υπεγραψε στον παναιτωλικο
-
paokpantou
Νωρίς είναι ακόμα για χαφ και φορ μάγκες.
Πρώτα θα παίξουμε με βασιλεία και μετά οι κινησεις
Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα πώλησης του πριγιογκολ γιαυτό και η καθυστέρηση στο φορ.
Για χαφ νομίζω πως περιμένουμε κάτι άλλο αλλά πιο αργά.
Πρώτα θα παίξουμε με βασιλεία και μετά οι κινησεις
Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα πώλησης του πριγιογκολ γιαυτό και η καθυστέρηση στο φορ.
Για χαφ νομίζω πως περιμένουμε κάτι άλλο αλλά πιο αργά.
Αφού είναι ψευδήBlackBlockAttack έγραψε:Τωρα γραφει ο Τοσκιτσης οτι ειναι οι ατζεντηδες του στη Τουμπα.....![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
MANIAKOS έγραψε:Ποιους παικτες ειπαμε εκπροσωπεί αυτος ;che4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο παικτης δεν ειναι.σιγουρα ελλαδα. Ο ατζεντης του μπορει να ειναι.οντως τουμπα γιατι απο εχθες ειναι.στην ελλαδα καθως αλλος παικτης του υπεγραψε στον παναιτωλικο
όποιον θελουμε εμείς