Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από pilotos »

barlow4 έγραψε:ρε μην ασχολειστε με τον αγραμματο.ουτε σουτια ουτε απειλεις ουτε τιποτα.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.μα το θεο παιζει να εχω να ακουσω τη φωνη του στο ραδιο πανω απο 10 χρονια.για εκπομπη ουτε γι'αστειο.απλο ειναι.
λεμε λεμε λεμε αλλα μην πει κατι ο καθε καθυστερημενος.σημαια το κανουμε.
ειναι δυνατον να μιλαμε τρεις την ωρα για δαυτον?τι ειμαστε γαμω το μπελα μου.δοξα κατωκοπιας?
όχι ΚαΚΟτοπιάς δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μακαρας έγραψε:Δεν χρειάζεται βία... Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουμε μια γροθιά και να στυρίξουμε παίκτες διοίκηση τεχνικό επιτελείο. Εάν η ΤΟΥΜΠΑ είχε 15 χιλιάδες λαού σε κάθε μάτς όπως επι ζαγοράκη τότε και ο ΙΒΑΝ θα τα έχωνε πιο ζεστά. Χρειαζόμαστε έναν ΜΑΝΑΒΗ ή τον συχωρεμένο τον Ποικιλίδη να μας ενώσει. Και μην γανιάζετε και μεταγραφές θα κάνουμε και με την μπαλάρα που παίζουμε από άποψη παραγωγής καθαρών ευκαιριών θα αρχίσουμε να ρίχνουμε τεσσαροπεντάρες.
Θα ανεβαζα τωρα κατι σχετικο με το συνδεσμιακο,αλλα δεν χρειαζεται να παρει η μπαλα ολο το κινημα.Απλα σου λεω οτι ενας συνδεσμιτης που καποτε εμφανιζοταν σε τηλεοπτικο stand up comedy και πλεον εχει δικη του εκπομπη σε ραδιοφωνο της πολης,πριν λιγο εκραξε με το χειροτερο τροπο τον Μιχελ στο facebook
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Τι λέτε για blacklist? Όχι μόνο αυτός όλα τα τσουτσεκια που το παίζουν ΠΑΟΚ για να βγάζουν φραγγα...ουέστ απο εδώ ρε λαμόγια.

Και δεν είναι από αυτούς που λένε η διοίκηση τα κάνει όλα άψογα αλλά (μεγάλο αλλά) κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον ΠΑΟΚ μας

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Μακαρας έγραψε:Δεν χρειάζεται βία... Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουμε μια γροθιά και να στυρίξουμε παίκτες διοίκηση τεχνικό επιτελείο. Εάν η ΤΟΥΜΠΑ είχε 15 χιλιάδες λαού σε κάθε μάτς όπως επι ζαγοράκη τότε και ο ΙΒΑΝ θα τα έχωνε πιο ζεστά. Χρειαζόμαστε έναν ΜΑΝΑΒΗ ή τον συχωρεμένο τον Ποικιλίδη να μας ενώσει. Και μην γανιάζετε και μεταγραφές θα κάνουμε και με την μπαλάρα που παίζουμε από άποψη παραγωγής καθαρών ευκαιριών θα αρχίσουμε να ρίχνουμε τεσσαροπεντάρες.
Θα ανεβαζα τωρα κατι σχετικο με το συνδεσμιακο,αλλα δεν χρειαζεται να παρει η μπαλα ολο το κινημα.Απλα σου λεω οτι ενας συνδεσμιτης που καποτε εμφανιζοταν σε τηλεοπτικο stand up comedy και πλεον εχει δικη του εκπομπη σε ραδιοφωνο της πολης,πριν λιγο εκραξε με το χειροτερο τροπο τον Μιχελ στο facebook
Αν καταλαβα για ποιον λες μεγαλος αμπαλος....
Συνδεσμιτης απο ποτε και που?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Καποτε ηταν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω το μονο που καταλαβαίνω (παντα με τη θετική μου διάθεση :D ) απο ολη αυτή τη "φαση", είναι ότι οι μεταγραφές θα γίνουν σχετικά νωρίς, δλδ πριν τις 15-18 του μηνα. για αυτο και ολο το...σπρίντ και η λιγούρα τόσο γρήγορα μερικών μη εξαιρετέων.

φυσικά "βοήθησε" και ο ιβιτς που ειπε οτι θελει να ειναι και πιστευει κτλ. και εγω ηθελα και πιστευα να ειναι 1 του μήνα εδω, αλλά οκ. και 20 του μηνα να ειναι εδω, αν ειναι αυτοι που πρεπει να ειναι δεν θα πω να κοιταξω το γαιδαρο στα δοντια.

το πρόγραμμα μεχρι τότε δεν ειναι κατι το μη αντιμετωπίσιμο, το θεμα ειναι το μεσοπρόθεσμο (ευρωπη,πλει οφφ) αλλά και το μακροπρόθεσμο (δημιουργία ικανής βάσης στην ομάδα).
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Καποτε ηταν
Επειδη ερχοταν και καθοταν στη παρεα μου περιξ της Τουμπας φαι ρετσινα κλπ εγω δε τον ηξερα για συνδεσμιτη...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

DimitrisS έγραψε:Που να ρθει και ο Ζουζουλια ρε σεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

barlow4 έγραψε:ρε μην ασχολειστε με τον αγραμματο.ουτε σουτια ουτε απειλεις ουτε τιποτα.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.μα το θεο παιζει να εχω να ακουσω τη φωνη του στο ραδιο πανω απο 10 χρονια.για εκπομπη ουτε γι'αστειο.απλο ειναι.
λεμε λεμε λεμε αλλα μην πει κατι ο καθε καθυστερημενος.σημαια το κανουμε.
ειναι δυνατον να μιλαμε τρεις την ωρα για δαυτον?τι ειμαστε γαμω το μπελα μου.δοξα κατωκοπιας?
κολκας ραπτοπουλος χητας καμορας και δεν ξερω κ γω ποιος αλλο.αυτους τους βλεπεις σε λεωφορειο να καθονται και δε θελεις να κατσεις διπλα τους.προτιμας ορθιος.τους βαλαμε και στα σπιτια μας.λιγο αυτοσεβασμο.
Ken κατάλοιπα είναι αυτοί και απομεινάρια....μιας άλλης εποχής...οι παλιότεροι τους έχουμε ξεράσει...θα τους ξεράσουν και οι νέοι φίλε θα τους καταλάβουν...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εεε ανακυκλωνονται ομως αγιε.δε γινεται καθε χρονο να ζουμε με δαυτους..τρεις στην ωρα τι ειπε ο ενας και τι ειπε ο αλλος.
ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως γινεται να λαμβανεται η γνωμη τους τοσο σοβαρα υποψιν και να διασπειρονται οι παπαριες του τοσο πολυ.τους βλεπετε.δεν υπαρχει κανενα μυστηριο απο γυρω τους.δεν εχουν καταφερει κατι στη ζωη τους.δεν εχουν προσπαθησει για τιποτα.πραγματικα απορω.ειναι ξεκαθαρα χαζοι κ εχουν κοινο μεγαλο.τι να πω.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

καλά όλα αυτά αλλά μεσοεπιθετικά αυτή τη στιγμή ότι πιο ποιοτικό έχουμε είναι ο Τζάλμα.....τρομακτική η ιδέα.
Και αν μείνουμε πάνω κάτω μ αυτό το ρόστερ και τπτ εκτός πλει οφ μην απορούμε πάλι πως έγινε, κάτι παρόμοιο έγινε και με Άγγελο που πλην του Μακ δεν υπήρχε ένας να κάνει μια ντρίμπλα
Manosnik79

Δημοσίευση από Manosnik79 »

Καλησπέρα παιδιά κι από εμένα.Μετά από χρόνια παρακολούθησης του forum ως guest, αποφάσισα κι εγώ να γίνω πιο ενεργός. Το μόνο που θέλω να εκφράσω αυτή τη στιγμή είναι το εξής: ΥΠΟΜΟΝΗ, τίποτα άλλο.Η περίοδος των μεταγραφών είναι μεγάλη.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ειναι και ο μπισεσβαρ.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Τουρκικα κανείς
Fenerbahce Holigans ‏@TransferReis 3 ώρεςΠριν από 3 ώρες
Stoch satmaliyiz Paok a 1.5 milyon euro iyi para bu yoklukta . Sadece bonservis ücretine bakmamak lazim maaşida var 1.8 bundan da kurtuluruz

Βάλε ρε Μητσο την μπάλα μέσα και δεν θα ειχαμε σήμερα τις κλαψομούνες του Σωτηρίου....
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

barlow4 έγραψε:.
κανενας παικτης να μην ερθει.στ'@@ μας.ας παμε εμεις στο γηπεδο οπως παλια και τους κερδιζουμε ολους με τα δευτερα.ορισμενοι ειναι λες και γνωρισαν τον ΠΑΟΚ χθες.λες και δεν εχουν ζησει τη δυναμικη του που κοιμαται τοσα χρονια.
επικοινωνιακη ηττα.τι σαχλαμαρες ρε πουστη.πως γιναμε ετσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”