Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Περιπτερος »

K_geo έγραψε:δεν βαζω τερματαδες αν και εχουν και αυτοι μεγαλη ευθυνη στην αμυνα.

Σκονδρας
Κιτσιου (εξαφανισμενος φετος)
Βιτορ
Κατσικας (ευτυχως εξαφανισμενος περυσι-αντ αυτου Κατσουρανης ;) )
Λινο (Ρατ ενα και το αυτο)
Τζαβελλας
Τζιολης (1ο γυρο)
Μαντουρο (2ο γυρο)
Κατσε
Σαλπι
Κλαους

και δεν ξερω ποιους ξεχναω, μιλαμε για ποσους παιχτες που περυσι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ηταν βασικα γραναζια σε μια ομαδα που και ΠΙΟ ΨΗΛΑ πρεσαρε αλλα και τα μπακ της ΠΙΟ ΨΗΛΑ ανεβαζε και πατουσαν μαλιστα και περιοχη! και ειχε και πιο πολλα ματς μεσα στη σεζον. τεσπα.

ειπαμε. ο Θεος φταιει που μας εγκατελειψε..... :shock:

υγ: με τη λογικη που μου εκφραζεις απορω γιατι θελαμε πχ τον ουσερο. σε ομαδα που επαιζε αντεπιθεσεις ηταν.
Σκονδρας (αλλαγή σέντερ μπακ πέρσι)
Κιτσιου (εξαφανισμενος φετος με πολλές μέτριες εμφανίσεις)
Βιτορ
Κατσικας (ευτυχως εξαφανισμενος περυσι-αντ αυτου Κατσουρανης ;) )
Λινο (Ρατ ενα και το αυτο)
Τζαβελλας (δεν παίζει εδώ και καιρό + τραυματίας)
Τζιολης (1ο γυρο)
Μαντουρο (2ο γυρο - λύση ανάγκης μετά τον 1ο τραυματισμό του)
Κατσε (αλλαγή σε αρκετά παιχνίδια την προηγούμενη χρονιά)
Σαλπι
Κλαους

Λίγοι δεν είναι ?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

@ Buffos

Απομονώνεις παραγράφους.
Κανονικά, ο ΤΔ είναι μέρα - παραμέρα στην προπόνηση και έχει συνεχώς συζητήσεις με τον προπονητή για τα θέματα της ομάδας.
Από ό,τι φαίνεται δεν υπήρχε τέτοια συνεργασία.
Ο προπονητής μπορεί να προτείνει παίκτες. Το κάνουν πάρα πολλοί προπονητές σε όλο τον κόσμο.
Δεν ξέρω ποιούς μπορεί να πρότεινε ο ΑΑ και να έκοψε ο ΖΒ, ούτε γνωρίζουμε το αντίστροφο.
Το αποτέλεσμα όσων έγιναν ή δεν έγιναν είναι τα τρελά κενά στο ρόστερ και ένα ρόστερ που δεν ανταποκρίνεται σε όσα θα ήθελε ο προπονητής.
Ο προπονητής δήλωσε από την αρχή τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει. Ο Τ.Δ. όφειλε να έχει βρει τους κατάλληλους, ειδικά όταν άδειαζε το ρόστερ το καλοκαίρι.
Από το καλοκαίρι φωνάζω για τις ελλείψεις.
Το λάθος Αναστασιάδη (και Ζ.Β.) ήταν ότι δεν αναπροσάρμοσε το αγωνιστικό του πλάνο σύμφωνα με τους παίκτες που τελικά είχε. Πίστεψε ότι "μπορούν τα παλικάρια" να εξελιχθούν σε άλλου τύπου παίκτες.
Το να φορτώνεται όμως ο ΑΑ την ευθύνη για το ελλιπές ρόστερ είναι άδικο.
Οπως είναι άδικο να τον ακυρώνουμε ολικά σαν προπονητή, σαν καριέρα.
Πιστεύω ότι όποιος και να ήταν στον ΠΑΟΚ προπονητής, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, επιθετικό ποδόσφαιρο θα προσπαθούσε να παίξει.
Το είχε πει άλλωστε και ο Στέφενς πέρσυ ότι πρέπει να μάθουν να παίζουν επιθετικά. Απέτυχε.
Τα ίδια προσπάθησαν και οι Δώνης - Μπόλονι ( ο Μπόλονι πιο συντηρητικά).
Η αντίληψη Σάντος (επειδή ήταν σε γενικές γραμμές πετυχημένος) μας ήθελε να αγωνιζόμαστε ως μικρομεσαία ομάδα που πάει να κλέψει βαθμούς από καλύτερες.
Σωστή εκτίμηση - Λάθος νοοτροπία.
Ο Αναστασιάδης απέτυχε γιατί προσπάθησε να κάνει το ίδιο με λάθος υλικά.
Μετά τον Σάντος, τα υλικά δεν ταιριάζουν στο πλάνο και κοινός παρονομαστής ήταν ο Ζήσης.
Εν ολίγοις, ο Ζήσης ίσως εν μέρει να πέτυχε στην επιλογή παικτών για τον ΠΑΟΚ που ήθελε ο Σάντος (αν και νομίζω ότι πολλές επιλογές ήταν απευθείας του Σάντος).
Στην επιλογή παικτών για ομάδα με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας απέτυχε, όπως και ο Τσιτσι της χρεοκοπημένης Ανζί.
Επίσης επειδή μιλάμε για παλτά ΑΑ (είχε Τ.Δ. τότε η ομάδα? τότε διάλεγε ο προπονητής ? τον Βαλέντσια τον έφερε ο ΑΑ ? πως λοιπόν ευθύνεται για τους άλλους) μην ξεχνάμε και διάφορα παλτά ΖΒ - Τσιτσι, που πέρασαν και δεν ακούμπησαν με κορυφαίες τις μεταγραφές χρεοκοπίας της ομάδας : του Κούτσια και του Φιλομένο.
Τουλάχιστον φέτος δεν είχαμε μεταγραφικά έξοδα ... .
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ασε μας ρε αναστασιαδη
αφησες την παναγια , επιασες τον θεο τωρα

αιντε στην ΠΑΕ Αγίου Όρους τοτε..
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Στο τέλος αυτός ο "άγιος άνθρωπος"
θα με κάνει να ντρέπομαι που είμαι Χριστιανός και Π.Α.Ο.Κ.τσης. :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο καθένας πιστεύει με τον τρόπο που θελει ο Άγγελος πιστεύει πραγματικά και όχι ψεύτικα αλλα ο τρόπος που το κανει γνωστο είναι κουραστικός και τον εκθέτει αλλα το ξέραμε τα ουσιαστικά να σχολιάσουμε που αφορούν τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε συ Περιπτερος, τελικα τον ουσερο τον χρειαζομασταν; γιατι δεν ειχε συνηθισει σε ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας.

και επομενη ερωτηση.

αν ο Προπονητης ζητησε τον ουσερο (παραδειγμα λεμε) για να παιξει το υπερδιαστημικο του ποδοσφαιρο, επραξε ή οχι ΟΡΘΑ ο (οποιοσδηποτε) τδ που δεν τον πηρε αφου εκ των πραγματων ΔΕΝ ταιριαζε στο πλανο του... Προπονητη που ηθελε παιχτες απο ομαδαρες που να εμαθαν (απο μικρα παιδια) το να πρεσσαρουν ψηλα , να παιζουν ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας κτλ κτλ;

πιο οξυμωρο δεν γινεται. σαν τη φυση του ΠΑΟΚτση, σαν τον ιδιο τον ΠΑΟΚ.

λοιπον. εγω τελος απο αυτο το τοπικ. περιμενω το μαϊο και τα λεμε τοτε.

εχουν δικιο οσοι λενε οτι το μαμησαμε το θεμα και το ιδιο εχω κανει και (ειδικα) εγω και ντρεπομαι τον εαυτο μου που δεχτηκε να βαλει πανω απο τον ΠΑΟΚ καθε βρυζα αγγελο σαββιδη κτλ κτλ. η ομαδα εχει ακομα 10+πλει οφφ να δωσει και πρεπει να τη στηριζουμε θελουμε δεν θελουμε, μας αρεσει δεν μας αρεσει.....

μακαρι ο Θεος να επιστρεψει την ευνοια του στο ποιμνιο του και να δουμε φως στο τουνελ....
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

K_geo έγραψε:ρε συ Περιπτερος, τελικα τον ουσερο τον χρειαζομασταν; γιατι δεν ειχε συνηθισει σε ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας.

και επομενη ερωτηση.

αν ο Προπονητης ζητησε τον ουσερο (παραδειγμα λεμε) για να παιξει το υπερδιαστημικο του ποδοσφαιρο, επραξε ή οχι ΟΡΘΑ ο (οποιοσδηποτε) τδ που δεν τον πηρε αφου εκ των πραγματων ΔΕΝ ταιριαζε στο πλανο του... Προπονητη που ηθελε παιχτες απο ομαδαρες που να εμαθαν (απο μικρα παιδια) το να πρεσσαρουν ψηλα , να παιζουν ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας κτλ κτλ;

πιο οξυμωρο δεν γινεται. σαν τη φυση του ΠΑΟΚτση, σαν τον ιδιο τον ΠΑΟΚ.

εχουν δικιο οσοι λενε οτι το μαμησαμε το θεμα και το ιδιο εχω κανει και (ειδικα) εγω και ντρεπομαι τον εαυτο μου που δεχτηκε να βαλει πανω απο τον ΠΑΟΚ καθε βρυζα αγγελο σαββιδη κτλ κτλ. η ομαδα εχει ακομα 10+πλει οφφ να δωσει και πρεπει να τη στηριζουμε θελουμε δεν θελουμε, μας αρεσει δεν μας αρεσει.....

μακαρι ο Θεος να επιστρεψει την ευνοια του στο ποιμνιο του και να δουμε φως στο τουνελ....
Ρε συ KGeo
Περιπτωσιολογική ήταν η παράθεση που έκανα. Δηλ. τι περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν.
Εσυ πιάστηκες από τον π.χ. Ουσέρο ?
Το συνηθέστερο είναι να δουν κάποιο παίκτη που αγωνίζεται σε "μικρή ομάδα", αλλά να διακρίνουν τα στοιχεία που θέλουν και να τον πάρουν. Στην πορεία μάλιστα να του δώσουν ή να του βγουν και τα επιπλέον στοιχεία που θέλουν. Επειδή για τον Ουσέρο έγινε κουβέντα, προφανώς ήθελαν να δουν τι θα γίνει με τον Μαντούρο και τον ήθελαν ως λύση στην θέση αυτή. Δεν θεωρώ ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση για να χτιστεί ομάδα, αλλά το γεγονός ότι είχαν επαφές μαζί του σημαίνει ότι είχε εγκριθεί και από ΑΑ και από ΖΒ.
Κάποια στιγμή, εάν υπάρχουν ευθύνες και στον Ιβαν Σαββίδη θα πρέπει να βγει και να καλύψει τους συνεργάτες του. Αν π.χ. τους είπε ότι το μπάτζετ πέφτει και δεν υπάρχει δεκάρα για μεταγραφές, μετά δεν φταίει ο ΖΒ ή ο ΑΑ.
Αν τον χειμώνα είπε +2 εκατ. και εξαντλήθηκε το ποσό σε Νομπόα + Κόστα , τότε δεν φταίνε οι από κάτω.
Ο από πάνω τότε βγαίνει και λέει: κάτω τα χέρια από ΖΒ και ΑΑ, τόσα διέθετα. Τότε λήγει το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Περιπτερος έγραψε: Το συνηθέστερο είναι να δουν κάποιο παίκτη που αγωνίζεται σε "μικρή ομάδα", αλλά να διακρίνουν τα στοιχεία που θέλουν και να τον πάρουν. Στην πορεία μάλιστα να του δώσουν ή να του βγουν και τα επιπλέον στοιχεία που θέλουν.
Περιπτερος έγραψε:Αφού έχεις γνώσεις τακτικής, θα πρέπει να καταλάβεις ότι αλλιώς δομείται ένας παίκτης που έχει μάθει μια ζωή να παίζει πίσω και με αντεπιθέσεις και αλλιώς αυτός που έχει μάθει ή ταιριάζει παικτικά και σαν ψυχολογία σε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.
Εμείς πήγαμε να παιξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με παίκτες με παραστάσεις αμυντικού ποδοσφαίρου αναμονής.
Αλλες οι απαιτήσεις, άλλο το στυλ.
Κάποια στιγμή το πίστεψαν και τα κατάφεραν, τώρα δεν ...
Περιπτερος έγραψε:Ο προπονητής δήλωσε από την αρχή τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει. Ο Τ.Δ. όφειλε να έχει βρει τους κατάλληλους, ειδικά όταν άδειαζε το ρόστερ το καλοκαίρι.
Kgeo έγραψε:πιο οξυμωρο δεν γινεται. σαν τη φυση του ΠΑΟΚτση, σαν τον ιδιο τον ΠΑΟΚ.

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: σορρυ αλλα ουτε σε χαρακτηρισα σε κανενα μου ποστ , ουτε θεωρω οτι σε προσεβαλα (αν προσβληθηκες για κατι μπορεις να μου το υποδειξεις)
desperando έγραψε: φιλε μου πραγματικα στην προσπαθεια σου να δικαιολογισεις τα αδικαιολογιτα που συμβαινουν εδω και ποσους μηνες εκτιθεσαι

τα ειπε παραπανω το παλικαρει που ειναι απαγγελματιας γυμναστης στο εξωτερικο αλλα κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
Και τελος.Sorry κι απο μενα γιατι ξεφυγα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε: αν ο Προπονητης ζητησε τον ουσερο (παραδειγμα λεμε) για να παιξει το υπερδιαστημικο του ποδοσφαιρο, επραξε ή οχι ΟΡΘΑ ο (οποιοσδηποτε) τδ που δεν τον πηρε αφου εκ των πραγματων ΔΕΝ ταιριαζε στο πλανο του...
Μας δουλευεις?Ποιο πλάνο..αφου? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυριο να δουμε αν πιάσαμε Πάτο η εχει ακομα;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν μου άρεσαν και πάλι οι δηλώσεις του, αλλά τι να κανουμε θα το υποστούμε. 1.45 το διπλό στους μπουκ με άλλα λόγια ή φιλικό είναι το ματσάκι ή δεν ξέρω τι σκέφτονται. Αμα αναλογιστεί κανείς και τις πολλές απουσίες μας η απόδοση είναι ακόμα πιο περίεργη. Βέβαια και με τον ΟΦΗ οι μπουκ έδιναν 1.15 και φάγαμε τρίμπαλο.
Θα δούμε, στο βιντεάκι του οικογενειακού διπλού που έβγαλε η ΠΑΕ δεν είδα καμμιά γιόμα. Καλός οιωνός αυτός. Θα λείψει και ο Ρατς οπότε εξ ορισμού αυτό σημαίνει λιγότερες γιόμες άρα και περισσότερες πιθανότητες να παίξουμε κάτι που θα θυμίζει κανονικό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δυσκολες ωρες για τον αγγελο που εχασε την παναγια κ ψαχνει απεγνωσμενα... φημες λενε για εκτακτη εκπομπη της νικολουλης....ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ..
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ξερει κανεις ποιος ειναι ο συνεργατης του Αγγελου που ηθελε να φαει τον Βρυζα;

Γιατι απο την μια γραφει ο Κολκας
ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και είναι γεγονός πως παρότι η κίνηση αυτή ήταν η λογική, σχεδόν όλοι σεβάστηκαν την προσφορά του Βρύζα στον σύλλογο και δεν προχώρησαν σε απαξιωτικές κρίσεις.

Το σχεδόν όλοι βέβαια υπάρχει λόγος που γράφτηκε παραπάνω, αφού ένας, αυτός μάλιστα που έκανε τα πάντα για να φτάσει ο Βρύζας σε αυτό το σημείο, στη προπόνηση της Πέμπτης ήταν εξαιρετικά ευδιάθετος.

Όταν οι παίκτες είδαν μάλιστα το πώς λειτουργεί και το γεμάτο χαμόγελο, το θέμα σχολιάστηκε έντονα.

Ο περιβόητος πλαϊνός που αναφέρθηκε ο Τζαβέλλας στη δημόσια τοποθέτησή του, είναι πρόσωπο μισητό στους ποδοσφαιριστές και δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Το ότι δεν τον απασχολεί πάντως αυτό, είναι και ένα δείγμα της στάσης ζωής που έχει γενικότερα.

Από εδώ και πέρα βέβαια, μόλις κλείσει το θέμα Βρύζα και τυπικά, υπάρχει η αίσθηση πως η ΠΑΕ θα ασχοληθεί μαζί του. Σε διοικητικό επίπεδο γιατί σε όλα τα γραφεία μέσα, το μπινελίκι πέφτει άφθονο για την πάρτη του.
Αλλα και στη sportday γραφει ο "τρελος του χωριου"
Να λοιπόν που ο Βρύζας παραιτήθηκε. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Ζήση, τελικά, ξέρω όμως ότι παραιτήθηκε. Οπως ακριβώς σας το είχα προαναγγείλει. Ετσι μου το 'παν τα καρντάσια από τη Σαλονίκη, έτσι σας το είπα. Κι έτσι έγινε.

Τα καρντάσια, ωστόσο, μου λένε κι άλλα. Λένε ότι θα έρθουν κι άλλες παραιτήσεις ή απολύσεις στον ΠΑΟΚ. Κάποιοι θα φύγουν, τέλος πάντων. Διότι οι πληγές είναι πολλές και μεγάλες. Ενας άνθρωπος πολύ κοντά στον προπονητή «κατηγορείται» από τον τεχνικό διευθυντή ότι διέδιδε ψέματα εναντίον του. Του έσκαβε το λάκκο. Του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Του ξηγήθηκε μπαμπέσικα. Και ο άνθρωπος αυτός, όπως μου είπαν τα καρντάσια, έχει πέσει σε δυσμένεια. Δεν είναι ο μόνος, αφού οι Σαββίδης-Αγγελίδης έχουν κι άλλους στο στόχαστρο, αλλά βλέπω να έχουμε θέμα μ' αυτόν και πολύ σύντομα.

Πάμε τώρα και σε κάτι άλλο που έχει να κάνει με τον πάγκο του «Δικεφάλου». Πάμε σε μια πληροφορία που δεν μου ήρθε από τη Σαλονίκη, αλλά είναι σοβαρή κι επειδή είμαι μαρτυριάρης, θα την πάρει το ποτάμι. Οπως μου σφύριξαν, λοιπόν, ο Σαββίδης έχει πάρει πάνω του το θέμα του προπονητή για την επόμενη σεζόν και σε πρώτη φάση το δουλεύει με δικούς του ανθρώπους, εκτός ΠΑΟΚ. Προτεραιότητα; Ισπανία...
Ποιος ειναι ρε μαγκες;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”