Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Μεταγραφές Καλοκαιριού

Δημοσίευση από K_geo »

Επειδή τον Αλίεφ τον έχω προτείνει πολλάκις στο συγκεκριμένο φόρουμ μπορώ να διατυπώσω μια άποψη.

Πρώτον, δεν παίζει στα άκρα, ότι και αν αυτό σημαίνει.
Δεύτερον, το συμβόλαιο του λήγει το χειμώνα του 2014.
Τρίτον, τα 800 χιλιάρικα, είναι λίγα. 1εκ. και μπόνους και ίσως να έλθει.
Τέταρτον, άν έλθει στην Ελλάδα, θα είναι το καλύτερο μακρινό σούτ στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος, με διαφορά.
Πέμπτον, δεν είναι το καθαρό 10αρι, αλλά φέρνει περισσότερο σε 8/10αρι. Κατεβαίνει χαμηλά να μαζεύει μπάλα και να κάνει παιχνίδι αλλά παράλληλα το απίστευτο μακρινό του σούτ και η αρκετά καλή του μεταβίβαση τον κάνουν φόβητρο έξω απο την περιοχή. Δέν είναι ο γρηγορος και τριπλαδόρος, άλλα έχει τεχνική πολύ πάνω του μέσου όρου.
Έκτον, δύσκολα, πολύ δύσκολα να έλθει, άλλα άν τυχόν γίνει κανα κουλό.... :opaokara:
Έβδομον, στη 2η της Κιέβου είναι για τον ίδιο λόγο που ήταν ο Πορτογάλος μας. Τα έχει σπάσει με τον κόουτς επειδή λήγει το συμβόλαιο. όχι επειδή δεν είναι παιχταράς.

ΥΓ: Καλός ο μόλο, αλλά σίγουρα υπερτιμημένος. δεν είναι καλύτερος από τον Λουκά σε καμία περίπτωση. Απο τα 19 μάτς σε πάνω απο 10 έγινε αλλαγή άν δεν κάνω λάθος,..,.,,,,
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από joshua »

Πως στο καλο εχετε και αποψη για το ποιος απο τους Λουκας,Μολο ειναι καλυτερος ειλικρινα δεν το καταλαβαινω εκτος και αν παρακολουθειτε ανελλειπως την καρπατι και την σαιντ ετιεν η την νανσυ οποτε παω πασο.Εγω παντως αποψη μονο στην θεωρια μπορω να εχω η οποια στην προκειμενη περιπτωση ειναι και περιοισμενη οπως και οι καριερες τους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

@eorptol Σταματα τη καραμελα με το μανια κουρασε,οκ το καταλαβαμε ολοι. :pano:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Πως στο καλο εχετε και αποψη για το ποιος απο τους Λουκας,Μολο ειναι καλυτερος ειλικρινα δεν το καταλαβαινω εκτος και αν παρακολουθειτε ανελλειπως την καρπατι και την σαιντ ετιεν η την νανσυ οποτε παω πασο.Εγω παντως αποψη μονο στην θεωρια μπορω να εχω η οποια στην προκειμενη περιπτωση ειναι και περιοισμενη οπως και οι καριερες τους.
τον Μόλο τον έχω δεί σε Νόβα-Γαλλικό πρωτάθλημα και τον Λουκά απο αγώνες της καρπάτι σε λινκ που παρέθεσε φίλος εδω μέσα, και φυσικά στους αγώνες με ΠΑΟΚ. Επίσης υπάρχουν και άλλες συμπληρωματικές πηγές πληροφόρησης. Για αυτό και πιστεύω ότι δεν είναι καλύτερος, αλλά σίγουρα πιο φιγουρατζής και όνομα. δλδ ότι πρέπει για γαύρο.

ΥΓ: 19 αγώνες, 13 έγινε αλλαγή, σε 4 μπήκε ώς αλλαγή!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Yohan Mollo δεν έχει άσχημο βιογραφικό. Όχι βέβαια κάτι εντυπωσιακό (διεθνής μόνο με την U-21), αλλά όχι και άσχημο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλά, άς πάρουμε Αλίεφ και θα τους μπουμπουνάει και τον μόλο στον.... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού

K_geo έγραψε:Επειδή τον Αλίεφ τον έχω προτείνει πολλάκις στο συγκεκριμένο φόρουμ μπορώ να διατυπώσω μια άποψη.

Πρώτον, δεν παίζει στα άκρα, ότι και αν αυτό σημαίνει.
Δεύτερον, το συμβόλαιο του λήγει το χειμώνα του 2014.
Τρίτον, τα 800 χιλιάρικα, είναι λίγα. 1εκ. και μπόνους και ίσως να έλθει.
Τέταρτον, άν έλθει στην Ελλάδα, θα είναι το καλύτερο μακρινό σούτ στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος, με διαφορά.
Πέμπτον, δεν είναι το καθαρό 10αρι, αλλά φέρνει περισσότερο σε 8/10αρι. Κατεβαίνει χαμηλά να μαζεύει μπάλα και να κάνει παιχνίδι αλλά παράλληλα το απίστευτο μακρινό του σούτ και η αρκετά καλή του μεταβίβαση τον κάνουν φόβητρο έξω απο την περιοχή. Δέν είναι ο γρηγορος και τριπλαδόρος, άλλα έχει τεχνική πολύ πάνω του μέσου όρου.
Έκτον, δύσκολα, πολύ δύσκολα να έλθει, άλλα άν τυχόν γίνει κανα κουλό.... :opaokara:
Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι ο Ουκρανός Φωτάκης...μόνο που είναι ακριβότερος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:shock:

Φωτάκης χ3 ίσως. Το μακρινό του σούτ Αποστόλη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε λέω. δές βίδεο στο γιουτουβ θα καταλάβεις ;)

Για χρόνια τον παρομοιάζουν ώς ο Ουκρανός Ρομπέρτο Κάρλος.

ΥΓ: Πιο πολύ για υκρανός ΚΑραγκούνης μου κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 23 Ιούλ 2013, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

obanebane έγραψε:@eorptol Σταματα τη καραμελα με το μανια κουρασε,οκ το καταλαβαμε ολοι. :pano:
καλα εδω δεν κουρασε να γκρινιαζουμε για τα παντα μεχρι και για φανελα που ακομη δεν επιασε κανενας στα χερια του η αναφορα μου στον Μανια κουρασε ? :o :o
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παρεπιπτοντως η Σαιντ Ετιεν στη θεση του Μολο παει για τον Σισοκο...Δεν ξερω πολυ φοβαμαι οτι θα μετανιωσουμε τη μη αποκτηση αυτου του παικτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

K_geo έγραψε::shock:

Φωτάκης χ3 ίσως. Το μακρινό του σούτ Αποστόλη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε λέω. δές βίδεο στο γιουτουβ θα καταλάβεις ;)

Για χρόνια τον παρομοιάζουν ώς ο Ουκρανός Ρομπέρτο Κάρλος.

ΥΓ: Πιο πολύ για υκρανός ΚΑραγκούνης μου κάνει.
Λες να είναι τόσο καλός; Δεν τον ξέρω. Βαρέθηκα όμως να ακούω για παικταράδες που ωστόσο οι προπονητές τους δεν τους υπολογίζουν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

joshua έγραψε:Παρεπιπτοντως η Σαιντ Ετιεν στη θεση του Μολο παει για τον Σισοκο...Δεν ξερω πολυ φοβαμαι οτι θα μετανιωσουμε τη μη αποκτηση αυτου του παικτη.
Αυτό σημαίνει οτι ο Mollo είναι μέτριος παίκτης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σημαινει οτι ειναι ακριβος παικτης η οπως λενε αλλοι υπερεκτιμημενος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

joshua έγραψε:Παρεπιπτοντως η Σαιντ Ετιεν στη θεση του Μολο παει για τον Σισοκο...Δεν ξερω πολυ φοβαμαι οτι θα μετανιωσουμε τη μη αποκτηση αυτου του παικτη.
+4

και είναι μόλις 22 χρονος (όπως υποστηρίζει τουλάχιστο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 23 Ιούλ 2013, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν κόπηκε γι' αυτό το λόγο. Τα είπαμε αυτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”