33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- kataramenos5
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Αντε πουλέν ήρθε η ωρα να βγεις μπροστά .Να δειξεις τι πραγματικα σημαινει αρχηγος του ΠΑΟΚ.Θυμίσου..

ασν δεν ξεμπουκώσει (γιατί προχθές είχε 1-2 φάσεις να το κάνει) θα είμαστε δύσκολα στα πλει οφφ. δεν θέλει άγχος, θέλει πίστη και το γκόλ θα έρθει.

- potamda
- Bet Guru 2023
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με το να τρέχεις παντού, να μαρκάρεις δεξιά κι αριστερά, να γυρίζεις τόσο πίσω ολοκληρώνεσαι ως επιθετικός.
Εγώ βλέπω ότι φέτος μεταλλάσσεσαι σιγά-σιγά από επιθετικός σε αμυντικό μέσο. Έχεις λιγότερες τελικές, οι τελικές σου είναι πιο βιαστικές και άρα άστοχες, δεν είσαι τόσο μέσα στις φάσεις.
Αν δεν είχες αυτή την εκπληκτική ικανότητα σκοραρίσματος με τη μία, θα είχες πολύ λιγότερα γκολ.
Προσωπικά δε θέλω να βελτιώνεσαι στα αμυντικά σου καθήκοντα, αλλά στην ευχέρεια να βάζεις την μπάλα στα δίχτυα.
Δέχομαι μόνο ως σοβαρό αντίλογο ότι φέτος δεν έχεις τροφοδοσία, αλλά θυμάμαι και τη συνεργασία σου στις αρχές με τον Φακούντο και αναρωτιέμαι τι άλλαξε...
Εγώ βλέπω ότι φέτος μεταλλάσσεσαι σιγά-σιγά από επιθετικός σε αμυντικό μέσο. Έχεις λιγότερες τελικές, οι τελικές σου είναι πιο βιαστικές και άρα άστοχες, δεν είσαι τόσο μέσα στις φάσεις.
Αν δεν είχες αυτή την εκπληκτική ικανότητα σκοραρίσματος με τη μία, θα είχες πολύ λιγότερα γκολ.
Προσωπικά δε θέλω να βελτιώνεσαι στα αμυντικά σου καθήκοντα, αλλά στην ευχέρεια να βάζεις την μπάλα στα δίχτυα.
Δέχομαι μόνο ως σοβαρό αντίλογο ότι φέτος δεν έχεις τροφοδοσία, αλλά θυμάμαι και τη συνεργασία σου στις αρχές με τον Φακούντο και αναρωτιέμαι τι άλλαξε...
-
τσιριγώτης
Ένας μέτριος επιθετικός που εμείς με το ζόρι θέλουμε να τον βλέπουμε ως ιμπρα. Όταν τα χρόνια περάσουν όπου δε θα μπορεί να τρέχει θα θυμίζει σαλπιγγιδη, καθώς και αυτός με την τεχνική είναι τσακωμενος χρόνια
potamda έγραψε:Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με το να τρέχεις παντού, να μαρκάρεις δεξιά κι αριστερά, να γυρίζεις τόσο πίσω ολοκληρώνεσαι ως επιθετικός.
Ας οψεται ο προπονηταρας ΑΑ που μονο να τρεχει να μαρκαρει το αντιπαλο σεντερ φορ δεν του ζήτησε. Δεν πρέπει να μας παραξενεύει το γεγονός οτι στο τελος ο παικτης εσκασε.
- Καπετάνιος
Κάτι μου λέει ότι ήταν το τελευταίο του παιχνίδι χθες με τκν ΠΑΟΚ
-
john4serres
- Panos Fanfaras
Τα τελευταία 4-5 χρόνια ο Κλάους βάζει σταθερά 10-15 γκολ ανα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με ρόστερ που αποτελούνται κατά κύριο λόγο από παίκτες-ανέκδοτα. Με τον τσομπάνη έφτασε να καθιερωθεί ως αριστερός χαφ. Αν πλαισιωθεί από σοβαρούς μεσοεπιθετικούς και παίζει σταθερά μέσα στην περιοχή, τότε θα ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα. Σούπερ Λίγκ είμαστε, όχι κανένα σοβαρό πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Άρνεσεν μπορεί να φέρει επιθετικό πολύ ανώτερο από τον Κλάους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απαξιώνουμε τον μοναδικό παίκτη που ξέρει να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα.
θα δοκιμάσει κανα πλακούντα απο Ελέφαντα, το βράδι θα είναι έτοιμος για κανα instagram τουλάχιστον!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ!
- Mario Jardel
Τουλάχιστον νιώθεις. Μην ξεχασεις όμως τελικά να βγεις να τα πεις. 
Εσύ ντρέπεσαι ρε Κλάους.
Κανάς άλλος;
Τουλάχιστον κάποιος αισθάνεται κάτι για τη φανέλα που φοράει.
Κανάς άλλος;
Τουλάχιστον κάποιος αισθάνεται κάτι για τη φανέλα που φοράει.
- PaokPatraG4
Απο τους λιγους κατα την αποψη μου που θα πρεπει να μεινουν απο την Δευτερα....επαιζε τραυματιας εαν δεν κανω λαθος....
-
john4serres
Σχεδόν άλλαξα άποψη σχετικά με την αποχώρησή σου σήμερα.
Να μη ξεχάσεις να μιλήσεις όμως, όπως σωστά γράφτηκε παραπάνω...
Περιμένω αποκαλύψεις. Να τελειώνουμε επιτέλους.
Να μη ξεχάσεις να μιλήσεις όμως, όπως σωστά γράφτηκε παραπάνω...
Περιμένω αποκαλύψεις. Να τελειώνουμε επιτέλους.