Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Photis έγραψε:ΌΧΙ! Καλύτερα να αποφάσιζε κάποιος ικανός.
γιατί αυτοί είναι αποδεδειγμένα μη ικανοί; αφού απο ότι κατανοούμε, αρκετοί που απεικονίζονται στο εν λόγο...ντοκουμέντο δεν είχαν τόσο ενεργό ρόλο μέχρι πρότινως.
Φοβερές περιπτώσεις είναι πάντως ο sammir ,που μένεις ελεύθερος το καλοκαίρι ,έχει μαλωσει με διοίκηση επειδή δεν ανανεώνει κ εδώ και 2 βδομάδες δεν κάνει κ προπονήσεις μαζί τους.. Σύμφωνα με κροατική σάιτ... Για άμυνα ο pejcinovic της nice.. Ελεύθερος το καλοκαίρι.. http://www.transfermarkt.com/en/nemanja ... 36881.html. Πάρε αυτούς κ για χάφ βάζεις κ Κατσουράνη φερνεις πίσω παναγιωτουδη(οποίος τν έχει δει με κ20 ξέρει τι παίκτης είναι) καλύτερα 2 και ΚΑΛΕΣ κινήσεις παρά 4 κ μέτριες....
Ρε σεις?Τ'ωρα τον είδα αυτόν τον Σαμίρ, Σαμίρ -Σαμίρ νόμιζα είναι απο τα γωνστά ταλέντα 33 χρονών που ανεβάζετε συνήθως...26 μόνο, Βραζιλιάνος με πολλές γεμάτες σεζόν και πολύ καλά νούμερα. Πάρτε τον απο τώρα αφού λήγει το συμβόλαιο του τον Ιούνιο μπορείς να τον κλείσεις και μετά να πεις στην ομάδα"Άκου μάγκα, το καλοκαίρι θα πάρει μπαλάκια, εδώ και η υπογραφή του παίχτη, τον δίνεις με 200χιλ.? "Αν ναι καλώς, αν όχι δεν πειράζει τον πέρνεις το καλοκαίρι. Έχουμε ανάγκη σίγουρα για ένα 8άρι ή και ένα 6άρι τώρα, δεν ξέρω αλλά εμένα τα 500χιλ, για τον Πελέ δεν μου φαίνονται πολλά, τον ξέρεις εδώ παίζει άστο να πάει το παλιάμπελο, σιγά τώρα για 200χιλ.λες και θα βρεις καλύτερο μ'αυτά τα λεφτά...Έλα καλέ μου Ιβάν και γω θα μαι πολύ καλό παιδί για τα Χριστούγεννα!!!
Από τότε (τρία χρόνια πέρασαν) περιμένω να λήξει το συμβόλαιό του (στο τέλος θα μας τον φάει καμιά ισπανική / πορτογαλική και θα κλαίμε). Εννοείται ότι το καλύτερο είναι να δώσουμε κατιτίς τώρα στους Κροάτες, να του δώσουμε κι αυτού μια χαμηλή ρήτρα π.χ. 6-8 εκατομμύρια για να έχει κίνητρο και να τον πάρουμε από χειμώνα.
Αν πάντως τελικά καταφέρουμε και τσιμπήσουμε τέτοια παικτούρα, μήν ακούσω κανένα να λέει ότι «παίρνουμε αυτούς που παίζαμε αντίπαλοι».
E και αν δεν ξέρω...ας τα δώσει τ'ωρα και βλέπουμε,αν πει άλλα μετά ο Τέλης τότε άκυρο, δεν νομίζω πάντως, έχουν αλήθεια ανάγκη απο ρευστό, αν τα δ'ωσει ο γαύρος οκ αλλά εσύ έχεις ανάγκη παίχτη εκεί και απ'ότι φάινεται το παληκάρι θέλει να παίξει μπάλα και ξ΄ρει ότι στον γαύρο δεν...
ΥΓ Μπράβο ρε Στέφο! Κάποιος είπε αν διαβάζαν το φόρουμ αυτοί που κάνουν μεταγγραφές, μακάρι θα πω εγώ! Σαν την τρέλα του οπαδού που ψάχνει έτσι για την τρέλα του δεν βρίσκεις...φαίνεται παιχτούρα μιλάμε