Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:
aivas19 έγραψε:Η ερωτηση μου ειναι: γιατι να βγαλεις το νονπειπερ αν δεν εχει κλεισει;!
Γιατί πολύ απλά δεν θα κλείσει,παρά τις " υπερπροσπάθειες" των ανθρώπων της παε.
Έτσι με τον νου τους κάποιοι, νομίζουν ότι είναι καλυμμένοι απέναντι στον κόσμο...μη καταλαβαίνοντας ότι κάνουν το ακριβώς αντίθετο
Μισό...λες ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν πουλάει συνειδητά παπά στον κόσμο;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Φούμαρα ήταν. Αν κ προφέρεται Σολέ φυσικά, το Σολετ αν το διαβάσεις ανάποδα είναι Τέλος (οι μεταγραφες)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Nikodiai έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Equalizer έγραψε:Παπαριές του στυλ "πήγαν για μπύρες, παρατημένη ΠΑΕ" είναι αισχρες
Ναι, αλλά επιτρέπεται να γράφονται κατά κόρον εδώ μέσα.
Άποψη, γαρ.

Να σε ρωταμε τι θα γραφεται
Ε άμα είναι να βρίζω τη μάνα του Σαββίδη και μετά να λέω "Α, άποψή μου είναι, μη με φιμώνετε! Σιγά μη σας ρωτήσω τι θα γράφω!".
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

fidel έγραψε:
JohnDag έγραψε:Τελικά η ΠΑΕ όχι μόνο ψάχνει να καλύψει το αριθμητικό κενό (που και η ίδια ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχει) αλλά προσπαθεί να φέρει και παίκτη ποιότητας που θα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό.

Είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ τελικά εγκάθετοι των Αθηνών ή ανόητοι όπως χαρακτηριστήκαμε απλόχερα όσοι απλά επισημαίναμε το λογικό και αυτό που εν τέλη προσπαθεί να κάνει η ΠΑΕ;

Να μας απαντήσει παρακαλώ ο συντάκτης του αξιοθαύμαστου αυτού μηνύματος και κυρίως όσοι περιχαρείς έκαναν παραθέσεις και το υπερασπίζονταν σθεναρά..
Φαγουριζεσαι,παλι ανακριβιες διαβαζω.....να μου παραθεσεις που γρφει για τους ανθρωπους της ΠΑΕ οτι ειναι εγκάθετοι
Ξαναδιάβασε τι έγραψα και προσπάθησε να το καταλάβεις αυτή την φορά πριν απαντήσεις..
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αν απλά πουλούσαν παπά δεν θα έβγαιναν ρεπορτάζ που λένε για αισιοδοξία ότι θα κλείσει το ντιλ
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

JohnDag έγραψε:
fidel έγραψε:
JohnDag έγραψε:Τελικά η ΠΑΕ όχι μόνο ψάχνει να καλύψει το αριθμητικό κενό (που και η ίδια ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχει) αλλά προσπαθεί να φέρει και παίκτη ποιότητας που θα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ τελικά εγκάθετοι των Αθηνών
ή ανόητοι όπως χαρακτηριστήκαμε απλόχερα όσοι απλά επισημαίναμε το λογικό και αυτό που εν τέλη προσπαθεί να κάνει η ΠΑΕ;

Να μας απαντήσει παρακαλώ ο συντάκτης του αξιοθαύμαστου αυτού μηνύματος και κυρίως όσοι περιχαρείς έκαναν παραθέσεις και το υπερασπίζονταν σθεναρά..
Φαγουριζεσαι,παλι ανακριβιες διαβαζω.....να μου παραθεσεις που γρφει για τους ανθρωπους της ΠΑΕ οτι ειναι εγκάθετοι
Ξαναδιάβασε τι έγραψα και προσπάθησε να το καταλάβεις αυτή την φορά πριν απαντήσεις..
b]
Είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ τελικά εγκάθετοι των Αθηνών[/b] εσυ μηπως δεν το διατύπωσες σωστά
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:
renegade έγραψε:
aivas19 έγραψε:Η ερωτηση μου ειναι: γιατι να βγαλεις το νονπειπερ αν δεν εχει κλεισει;!
Γιατί πολύ απλά δεν θα κλείσει,παρά τις " υπερπροσπάθειες" των ανθρώπων της παε.
Έτσι με τον νου τους κάποιοι, νομίζουν ότι είναι καλυμμένοι απέναντι στον κόσμο...μη καταλαβαίνοντας ότι κάνουν το ακριβώς αντίθετο
Μισό...λες ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν πουλάει συνειδητά παπά στον κόσμο;
Όχι, δεν κατάλαβες σωστά
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να σχολιασω λοιπον και εγω μετά απο μια βδομαδα μπαν (που επιβληθηκε λεκτικα, αλλα ποτε πρακτικα, μαλλον λογω λαθους, αλλα επελεξα να τηρήσω μιας και ετσι πρεπει), τις εξελιξεις (που δεν υπαρχουν).
Εχουμε απο την μια τα λαθη στις μεταγραφές που ειναι γνωστα, εχουμε και τα επικοινωνιακα φαουλ που κανουν το λαθος ακομη περισσοτερο.
Το να μην μπορεις να λειτουργήσεις καλυτερα στο μεταγραφικο κομματι παρα τα τοσα χρονια ενασχολησης με το αντικειμενο ειναι ενα θεμα. Το να κανεις τα ίδια λαθη (καθυστερησεις, πολυφωνια, διαπραγματευσεις επι διαπραγματευσεων με ανεφικτους στοχους κλπ) και να περιμενεις να αλλαξει το αποτελεσμα, ειναι και αυτο ενα μεγαλο θεμα. Αλλα να μην εχεις ψυχολογησει το κοινο σου, ή να μην θες να λειτουργησεις με βαση την ψυχολογια του κοινου σου επικοινωνιακα, ειναι τεραστιο θεμα.
Σολε και αηδιες. Και αντε πες κλεινει ο Σολε στις 10 Σεπτεμβριου για ένα χρόνο. Και? Του χρονου θα ψαχνω αντικαταστατη του Σολε, του Σβαμπ, του Οζντοεφ, πιθανως του Ντελια, του Οττο, του Ταισον κοκ
Τεσπα.
Μακαρι να ρθει εστω κι αυτος αλλα δεν το βλεπω. Και για να ειμαι ειλικρινης με εχει ξενερωσει αυτο το σκωτσεζικο ντουζ. Να βλεπω εναν παιχτη εναν χρονο με την φανελα της ομαδας μας, να τον γουσταρω τρελα και στο τελος να μενω με την ορεξη για την επομενη χρονια... Μειτε ξες εσυ.

Τελος αν ο στοχος της αυταρκειας ικανοποιειται αποκλειστικα και μονο απο τις πωλησεις των ποδοσφαιριστών, τοτε θα εχουμε συντομα θεμα γτ ξεμενουμε απο γηγενεις, και απο ταλεντα. Δεν γινεται τα μονα σοβαρα μας εσοδα να ειναι οι παιχτες που πουλαμε. Επιβαλλεται να βρουμε πηγες εσοδων εκτος των ποδοσφαιριστών. Πρεπει να γινει το καινουριο γηπεδο αμεσα!
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

JohnDag έγραψε:
fidel έγραψε:

Είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ τελικά εγκάθετοι των Αθηνών ή ανόητοι όπως χαρακτηριστήκαμε απλόχερα όσοι απλά επισημαίναμε το λογικό και αυτό που εν τέλη προσπαθεί να κάνει η ΠΑΕ;

Και αυτο συνέβη,απαντησε ,τσεκαρε το
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το εγραψε ο ρενε,το εγραψα και εγω πριν λιγα ποστ.Γιατι νομιζουν οτι ετσι θα ηρεμησει ο κοσμος ενω θα καταφερουν να τον εξαγριωσουν περισσοτερο. Χαθηκαν ενα σωρο τιμιοι παικτες γιατι σε καποιους κολησε να φερουν αυτους που δεν ερχονται...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλά και η περίπτωση Μποβέ, που βγήκε συντονισμένα, ένας μεγαλοπρεπής παπάς ήταν.
Εξαρχής οι πιθανότητες, για πολλούς λόγους, ήταν απειροελάχιστες.
Του Σολέ έτσι όπως κυκλοφόρησε τελευταία μέρα χωρίς να υπάρχει συμφωνία, μου θυμίζει αντίστοιχη περίπτωση.
Μακάρι να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Σιγά τον μπεκενμπαουερ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

k_1_episkeptis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θέλει έστω και στο 90′ των μεταγραφών να καλύψει το κενό στα στόπερ, με την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ από τη Σάλτσμπουργκ να έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες.

Ο Σολέ είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στον αυστριακό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2020, οπότε και δαπανήθηκαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθεί από τη Λυών. Είναι δεξιοπόδαρος, με 1,92 ύψος και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπάθησε να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στην ευρωπαϊκή λίστα, κάτι το οποίο τελικά δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει. Πλέον, η Σάλτσμπουργκ τον αφήνει ελεύθερο, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον αποκτήσει, την τελευταία στιγμή των μεταγραφών στην Ελλάδα.

Μένει να φανεί αν αυτή η περίπτωση θα καρποφορήσει για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν θα τραβήξει πολύ η υπόθεση, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του το υπόλοιπο της σημερινής και την αυριανή μέρα, για να ολοκληρώσει οποιαδήποτε μεταγραφική του κίνηση.

Επειδη δεν ειμαι σιγουρος... η προθεσμια για ελευθερους μεχρι τελος του μηνα δεν ειναι;
Αν ειναι ετσι, εχουμε αλλο ενα δημοσιογραφικο διαμαντι εδω...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:
Το εγραψε ο ρενε,το εγραψα και εγω πριν λιγα ποστ.Γιατι νομιζουν οτι ετσι θα ηρεμησει ο κοσμος ενω θα καταφερουν να τον εξαγριωσουν περισσοτερο. Χαθηκαν ενα σωρο τιμιοι παικτες γιατι σε καποιους κολησε να φερουν αυτους που δεν ερχονται...
Ποιον θα εξαγριωσουν;
Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά ειλικρινά δεν νιώθω!!!
Το 12 χρόνο στο ινσταγραμ; Στα παπάρια μου όλοι αυτοί κι άλλοι τόσοι, ούτε τους ξέρω κι ούτε είναι "αδέρφια μου"

Κάπου έλεος με τον οχετό των αρδ.
Εδώ ο άλλος "βρήκε" θέμα με το μυαλό που δεν έχει μεταξύ Τάισον Σορετίρε.
Φτου σου ρε μπασταρδε

Η μόνη επικοινωνιακή γκέλα της ΠΑΕ, είναι ότι κάτι τέτοιοι τύποι, ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, έχουν διαπίστευση στο γηπεδο κι υπάρχουν φελλοί που τους ακούν και τους εμπιστεύονται ακόμα.

Υγ. Τζος νιώθω, πώς νιώθεις, κι εσύ και κάποια άλλα αγνά παιδιά εδώ μέσα, χαλάρωσε . Μην σκας... Σαν φίλος στο λέω.

Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 10 Σεπ 2024, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ασ υποθέσουμε οτι όντως συζητάμε με τονν Γάλλο,κανεναν δεν προβληματίζει το γεγονός οτι κόπηκε στα ιατρικα απο τους Γερμανούς :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”