Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από john4serres »

shogoon έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Με Τσαλοφ στράικερ , Τισουνταλι εξτρέμ και φορ και Μειτε χάφ είμαστε καλά;;;
Περναμε ομίλους;;;
Aυτα δίνει ο τουιτερακιας. Το σχολιάζω για να δω ποσοστο επιτυχίας. Unfollow δεν τον κάνω και 0/3 να έχει γιατί γλενταει κόσμο και τρώει μπινελικια έχει πλάκα.
1/21 έχει μπράβο του
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Να τους φάγατε ότι δεν κάνουν μεταγραφές,αγχωθηκαν και πάνε και παίρνουν Τισουνταλι και Τσαλοφ ..Αντί να περιμένουμε λίγο να πάρουμε κάνα Πάκο ή κάνα Σιλβα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πάντως με έψησε η περίπτωση Τσαλοφ.
Από ότι είδα, από τις κινήσεις του, εντός περιοχής έξυπνος με καλά σεντερφορισια τελειώματα κ εκτός περιοχής συμμετοχή σε αντεπιθεσεις.
Το κυριότερο χρησιμοποιεί καλά εξίσου κ τα 2 πόδια.

Βέβαια σε Λεωφορεία άμυνες που θα υπάρχουν εδω(θα έχω Κ Μπραντον Κ Σαματα) , μόνο 1 φορα τον ειδα.

Σε κάθε περίπτωση, φυσικά κ αξίζει να έχει το καλύτερο συμβόλαιο μεγαλύτερο.
Καλώς να μας έρθει.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

s44 έγραψε:Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά είμαι ο μόνος που δεν θέλει τον Ρώσο; Στη Βασιλεία το πέρασμά του δεν ήταν και το καλύτερο.
Κοίτα ούτε εμένα με τρελαίνει.Ο Κλάους αν έπαιζε στην Ρωσία Chalov θα λεγόταν :D Τεσπά.... χειρότερος από Samatta δεν παίζει να είναι.Οσο για το ότι απέτυχε στην Βασιλεία δεν μου λέει κάτι.Και ο Ντελιας σε μια πολύ μικρή βελγική ομάδα πέρασε και δεν ακούμπησε
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Επίσης να δούμε πως θα αντιδράσει και αν τον πάρει από κάτω που θα είναι αλλαγή του Σαματα ..Βασικό αυτό για ένα παίκτη που εκτός Ρωσίας δεν έχει δείξει ακόμα κάτι...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

pagotatzis έγραψε:Για να παίξουν και να βοηθήσουν στα πλέι οφ ΤσουΛου θα πρέπει τις επόμενες
το πολλή 10 μέρες να έχουν έρθει Φορ /Χαφ !!!!!

Οποίος είδε της ομάδες που περιμένουν στην επόμενη φάση καταλαβαίνει ότι
και πάλι αργήσαμε !!!!
Δεν νομίζω να βρούμε παίχτη που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα στην επόμενη φάση σκεπτόμενος πάντα
και την συνήθεια του Λουτσε να μην τους βάζει κατευθείαν !

Εύχομαι όλοι να είναι υγειής και να μας τύχει μια εκ των Λουντογκορετς/Γιαγκελονια
Αν είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ τύπου Ταισον, μπαίνει (με 1 βδομάδα στις προπονησεις) για κάνα 30λεπτο κ μας δίνει την πρόκριση (Ο Τσαλοφ πχ με γκολ του).

Ας τον πάρουμε κ 20 Αυγούστου, προλαβαίνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Σάβ 20 Ιούλ 2024, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

boogeyman77 έγραψε:
s44 έγραψε:Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά είμαι ο μόνος που δεν θέλει τον Ρώσο; Στη Βασιλεία το πέρασμά του δεν ήταν και το καλύτερο.
Κοίτα ούτε εμένα με τρελαίνει.Ο Κλάους αν έπαιζε στην Ρωσία Chalov θα λεγόταν :D Τεσπά.... χειρότερος από Samatta δεν παίζει να είναι.Οσο για το ότι απέτυχε στην Βασιλεία δεν μου λέει κάτι.Και ο Ντελιας σε μια πολύ μικρή βελγική ομάδα πέρασε και δεν ακούμπησε
οκ βασικά νομίζω δεν υπάρχει Ρώσος που να έπιασε ευρώπη, εκτός απο αρσάβιν, δεν θυμάμαι κάποιον τα τελευταία 20 χρόνια. Διορθώστε με.

ΥΓ. Αν τον θέλει ο Λουτσέσκου, μαζί του με 1000
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Και εγώ έχω ενδοιασμούς, πέρα από το κλασσικό θέμα που αντιμετωπίζουν οι Ρώσοι στην προσαρμογή τους σε άλλα πρωταθλήματα (κάτι που φαίνεται πως συνέβη και με τον Τσάλοφ στην Βασιλεία) δεν είναι και ότι ματώνει σταθερά τα δίχτυα κάθε χρόνο στην Ρωσία.

Πάνω κάτω όσα γκολ έχει και ο Μπράντον έχει τις περισσότερες σεζόν, με εξαίρεση την προπέρσινη που όντως τα μάτωσε αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω τον αστερίσκο ότι ήταν μια σεζόν που υπήρχε μεγάλη αστάθεια στο ρωσικό πρωτάθλημα με την μεγάλη έξοδο ξένων ποδοσφαιριστών λόγω του πολέμου.

Τεσπά αν είναι η επιλογή καλώς να ορίσει
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Του Λουτσέσκου ή Αντούνα θα του πάρουν ή κουδούνα θα του κρεμάσουν
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Μου βγήκε ο καφές από τη μύτη ρε mbison :lol:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Τσαλοφ πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν το μεγαλύτερο ταλέντο της Ρωσίας και εάν δεν γινόταν ο πόλεμος λογικά θα είχε πάρει ήδη μεταγραφή. Ακόμη και τώρα θεωρητικά είναι ο καλύτερος Ρώσος φορ αν δεν κάνω λάθος. Εκτελεί και με τα δύο πόδια, κάτι που σίγουρα δεν το είχε ο Κλάους που τον παρομοιαζετε πιο πάνω.

Ότι είναι καλός παίκτης και σε τέλεια ποδοσφαιρική ηλικία είναι σίγουρο. Απλά υπάρχει το ρίσκο της προσαρμογής. Αν εγκρίνει ο General, καλώς να ορίσει.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Ξύπνησα (-7 ώρες εδώ), σηκώθηκα, μπήκα στο Ίνσταγκραμ, στο σδνα, στο παοκμανία και για μεταγραφή ούτε μυρωδιά. Πάλι καλά που υπήρχε και το σχόλιο τού mbison και γέλασα κανένα δεκάλεπτο και δεν βγήκα χαμένος.

Τώρα αρχίζουν να λένε οτι ο Ακπόμ δεν δέχεται να είναι δεύτερος φορ στον Άγιαξ, λέτε να τον φέρουμε δανεικό;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Hayate έγραψε:Να τους φάγατε ότι δεν κάνουν μεταγραφές,αγχωθηκαν και πάνε και παίρνουν Τισουνταλι και Τσαλοφ ..Αντί να περιμένουμε λίγο να πάρουμε κάνα Πάκο ή κάνα Σιλβα
Του Σίλβα παίζει να το δουλεύουν σοβαρότατα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μεγαλος μυθος αυτος με τους Ρωσσους παιχτες που δηθεν δεν μπορουν να προσαρμοστούν εκτος Ρωσιας. Το ζητημα ειναι οτι οι Ρώσοι αμοιβονται τοσο καλα στη χωρα τους που δεν υπαρχει λογος να την αποχωριστουν (συν αλλους πολιτικους, πολιτισμικούς κλπ παράγοντες). Οποτε, δεν ειναι οτι δεν πιανουν οι Ρώσοι παίχτες εκτος Ρωσίας, αλλα οτι ελαχιστοι επιχειρουν το συγκεκριμενο βήμα.

Για να καταλαβετε για τι ποσοστα Ρωσων παιχτων που αγωνίζονται στο εξωτερικό μιλαμε, αυτη τη στιγμη στην Πρεμιερ αγωνιζεται μολις 1 Ρώσος, στην Πριμέρα 1, στην Σερι Α αλλος 1, σύμφωνα με το soccerway. Επομένως ακομα και απο πλευρας πιθανοτήτων να το πιασουμε το θεμα, είναι απολυτα λογικο να ειναι ελαχιστοι οι Ρώσοι που πιανουν στην Ευρώπη, αφου ελαχιστοι αγωνιζονται εκτος Ρωσίας.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Καλησπέρα σε όλους αλάνια. Χαζεύω το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό, οπότε είπα να μπουκάρω κι εγώ στη συζήτηση.

Γενικά συμφωνώ με τα περισσότερα που έχουν ειπωθεί, και για να μην επαναλαμβάνω το ίδια θα προσπεράσω αρκετές λεπτομέρειες. Κυρίως τα διοικητικά θέματα, την καθυστέρηση και γενικά τις παράλογες στρατηγικές που ακολουθεί το μεταγραφικό επιτελείο. Ένα πράγμα θα πω, οτι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, και ο νοών νοείτω.

Για να μπω στο ψαχνό, αυτό που εκνευρίζει φέτος δεν είναι τόσο η αργοπορία, αλλά το δούλεμα που πέφτει. Αυτό που γίνεται με τους δημοσιογράφους και με τις μεταγραφές φέτος έχει σπάσει κάθε όριο υπομονής. Σε αυτό φταίει σε μεγάλο βαθμό και η ΠΑΕ. Όταν πουλάς παπά στον κόσμο ότι φέτος θα γίνουν κινήσεις ανεξαρτήτου πώλησης, και εν τέλη γίνεται ακριβώς το αντίθετο είναι ξεκάθαρο δούλεμα. Άλλο άμα κάποιοι πιο έμπειροι το καταλάβαμε από την παραμονή Ντελια, και το σχόλιο Μάκη ότι ο Ιβάν κινήθηκε "συναισθηματικά" και όχι "λογικά". Ήταν ένα μεγάλο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ φάουλ της ΠΑΕ, η οποία δεν διαχειρίστηκεσωστα το όλο θέμα.

Το χειρότερο είναι, ότι συνεχίζουν ακόμη και τωρα, απο την Πέμπτη το πρωί, να βγάζουν προς τα έξω ότι θα γίνει άμεσα κίνηση κλπ. Το πλάνο παιδιά είναι γνωστό. Μην πέφτετε στο τυράκι που σας δίνουν. Μεταγραφές χωρίς πώληση, η χωριά εξασφάλιση ευρωπαϊκής συμμετοχής, μεταγραφές δεν θα γινόντουσαν. Αυτό ήταν το πλάνο, και αυτό ακολουθούν. Τα λάθη ήταν κυρίως επικοινωνιακά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”