Φίλε joshua καλημέρα.joshua έγραψε:Ο Σαστρε ειναι μια πολυ ιδιαιτερη περιπτωση καθως καθε χρονο η σεζον του χωριζεται σε 2 μερη,πριν και μετα τα Χριστουγεννα. Παντως χωρις προφανως να εχει θελξει θα μπορουσε να εχει παρει καποια λεπτα παραπανω.
Είμαστε πριν τα Χριστούγεννα προφανώς.
Άρα έχουμε τον προ Χριστουγέννων Σάστρε.
Με Γκαρνάτσο και Ζέλσον έβαζες τον Σάστρε;
Εγώ όχι.
Τον Γκόμεζ τον έβαζες την Κυριακή;
Εγώ όχι.
Άρα μοιραία Μπάμπα.
Μπάμπα επιβαρυμένος σημαίνει ότι χάνεις 2 παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Και γιατί τα χάνεις; Γιατί ένας εξαιρετικά ευφυής παίκτης δεν ακολουθεί τη γραμμή άμυνας.
Λίγο λίγο αν ανοίξουμε τη βεντάλια θα δεις ότι υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα και στις άλλες τοποθεσίες του γηπέδου.
Το ροτέιτιον είναι μικρό. Όχι ποσοτικά σκέτο. Ποσοτικά ποιοτικά. Για ομάδα πρωταθλητισμού δεν βγαίνει.
Έχεις 2 ακραία μπακ επαρκή.
3 στόπερ επαρκή με το ένα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.
2μιση χαφ επαρκή.
Όταν μιλάω για επάρκεια μιλάω για αγώνες Πέμπτης - Κυριακής συνεχόμενα.
Για να μην γράφω σεντόνια θα πω μόνο το παράδειγμα των χαφ.
Κατάλαβε κανείς ότι ο Οζντόεφ είχε μειωμένη απόκριση σε κάθε φάση του Κυριακάτικου αγώνα;
Ήταν ο ίδιος με αυτόν του Μάντσεστερ; Είχε λιγότερη ενέργεια σε κάθε φάση παιχνιδιού (μονομαχίες, τρεξίματα, επιστροφές) σε σχέση με την Αγγλία;
Γιατί έγινε αυτό λοιπόν; Γιατί έπαιξε βασικός στην Αγγλία.
Είχε άλλες επιλογές ο προπονητής;
Ναι Σβαμπ, Καμαρά.
Ο Σβαμπ ήταν κι αυτός βασικός στην Αγγλία. Άρα μεταξύ των Σβαμπ και Οζντόεφ απορρίπτεται ο Σβαμπ.
Να βάλει Καμαρά;
Το Καμαρά - Μπακαγιόκο είναι λειτουργικό;
Με Καμαρά - Μπακαγιόκο απέναντι στην Πλζεν, στο 10λεπτο πήγαν να μπουν οι Τσέχοι 3 φορές με τη μπάλα στη δίχτυα. Συνολικά στο ημίχρονο μπήκαν 3 φορές κυριολεκτικά. Για να μη μιλάμε θεωρητικά, δες σε παρακαλώ τη φάση που χάνουν οι Τσέχοι μετά το ακυρωθέν τους γκολ και πες μου τι κάνουν στο γήπεδο ο Καμαρά με τον Μπακαγιόκο μαζί.
Να μη βάλει Μπακαγιόκο;
Άρα ψάχνουμε δυάδα μεταξύ των Οζντόεφ, Καμαρά, Σβαμπ που και οι 3 είχαν ξεκινήσει στην Αγγλία.
Δηλαδή πάμε σε δίδυμο το οποίο όποια επιλογή κι αν γίνει θα αποτελούταν από καταπονημένους παίκτες.
Γιατί να ξεκινήσουν και οι 3 στην Αγγλία; Να έμενε κάποιος έξω για την Κυριακή.
Κανείς μας δεν αρνήθηκε το σχέδιο που ακολουθήθηκε στην Αγγλία. Ακόμα όμως κι αν υπήρχαν τέτοιες σκέψεις, έλειπε ο Κωνσταντέλιας.
Δυστυχώς το παιδί είχε προβλήματα υγείας και έτσι δημιουργήθηκαν μονόδρομοι για τον προπονητή.
Ο ΠΑΟΚ στην τετράδα των χαφ και στη δυάδα των χαφ έχει σοβαρά αντικειμενικά ποιοτικά και ποσοτικά προβλήματα.
Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν σήμερα που μιλάμε. Δεν ξέρω τι έγινε το καλοκαίρι. Δεν ξέρω τι θα γίνει το Γενάρη.
Ποτέ δεν συμμετέχω σε αυτές τις κουβέντες γιατί ποτέ δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες.
Μιλάω για αυτά που βλέπω.
Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Έρχεται η Τρίπολη, Ρίγα, Καλλιθέα.
Ξεκουράζεις τον Μπάμπα με τον Γκόμεζ; Δύο φορές έπαιξε το παιδί, τη μία πήγε να καθορίσει τη νίκη στο Λεβαδειακό και την άλλη την καθόρισε με τον ΟΦΗ. Να παίξει ο Σάστρε και ο Οττο να πάει αριστερά. Άρα να παίζει ο Οττο ασταμάτητα και να κλατάρει κι αυτός. Φαύλος κύκλος.
Ποιοτικά και ποσοτικά προβλήματα υπάρχουν κατάφατσα μπροστά μας και αρνούμαστε να τα δούμε συζητώντας συνεχώς για υπεύθυνους και όχι για λύσεις του παρόντος.
Σταματώ εδώ. Μέχρι την Τρίπολη μπορούμε να τα λέμε καθαρά αγωνιστικά. Και όταν τα βάλουμε κάτω θα δούμε ότι ίσως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι ακόμα πιο κάτω με τα αγωνιστικά δεδομένα που υπάρχουν. Και αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να υπερκεραστούν από τον προπονητή.