Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από aivas19 »

gergeo4 έγραψε:Η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμα παίχτη φαίνεται πως εν τέλει θα προχωρήσει. Η θέση που θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης ,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο επιτελικός μέσος.

https://invite.viber.com/?g2=AQBCssKadz ... nuPzRngVnK
Γιωργο το λινκ στο βαιμπερ που βαζεις δεν βγαζει καπου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gergeo4 έγραψε:όχι. 10αρι και 99% κλείνουμε
Άρα Γιώργο υποθέτω ότι από την σύσκεψη κατέληξαν ότι η μεγάλη αναγκη είναι για επιτελικό. Κάτι που ο Ραζβαν ζητάει εδώ και δύο χρόνια.
Πολύ μα πάρα πολύ κρίσιμη επιλογή. Μακάρι να Τζιοβινγκιζει, να έχει δηλαδή ατομική ενέργεια και νούμερα (γκολ και ασίστ) για να ανέβει συνολικά η ποιότητα.
Είπα και χθες ότι με υγιή Ολιβέιρα είμαστε καλά φέτος στα φορ σε σχέση με τα ματς που έχουμε να παίξουμε...
Αν και ακόμα πιστεύω ότι θα πάρουμε και φορ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ζινολά όντως η ομαδα παντα εψαχνε 10αρι απλα υπηρχε και υπάρχει το θεμα των συμβολαίων που πρέπει να αποχωρησουν και εκεί εχουμε ακομα μια δυσκολία.Όσο πιο γρήγορα λυθεί τόσο γρηγοροτερα θα υπάρξει η πολυπόθητη προσθηκη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Metagrafakias έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:..................

...............

Να κρίνω ειπα Οχι να διοικήσω αγορι μου σταματα τις εξυπναδες..κι εσυ κρίνεις εμενα αυτη τη στιγμη κι ο καθενας μπορει να κρίνει το αλλον δικαίωμα του…δεν σε τιμά να ειρωνεύεσαι τον αλλον μπορω να το κανω κι εγω και δεν θα σπυ αρεσει…

ξανα...οταν λες σε...δημοσιο χωρο....την λεξη κρινω πρεπει να εχεις και στο βαθος του μυαλου σου οτι ...ισως...απευθυνεσε και σε ατομα τα οποια ειναι ποιο...κολοπετσωμενα..στον αθλητισμο απο αυτο που σου δινει εσενα το δικαιωμα να λες οτι ...κρινεις...

βαλε στην ακρη την...διοικηση....

δεν μιλουσες για αυτο το πραγμα απο την αρχη...μιλουσες για το αγωνιστικο και μονο...

και σε ρωταω ...με τα 15 χρονια που λες οτι επαιξες...

ποσες χρονιες ξεκινησες για καπου και το εφτασες...και εσυ και οι αντιπαλοι σου...

θα στο πω εγω ...ουτε μια...

για πες μου να ακουσω την επομενη του αηττητου τι ακριβως ελεγε η κριση σου??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 18 Αύγ 2022, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:

μπλακ... μην κανεις τον χαζο...

λεει ο γκιλιο...οτι αυτοι με αυτους λενε αυτα ...εμεις γιατι να μην πουμε τα αλλα..

και λες εσυ οτι δεν διαβασες πουθενα δηλωσεις....

και εγω ...πικαροντας,,,την ολη κουβεντα....οχι προσωπικα την δικη σου ...αλλα αφορμη περνοντας και απο την δικη σου λεω οτι...

ενω κανεις δεν κανει δηλωσεις εμεις επιμενουμε γιατι δεν κανει ο δικος μας....
Ε το ίδιο λέμε. Άλλη συζήτηση θες να κάνεις εσύ, άλλη έκανα εγώ με τον γκιλιο.
Τυχαίνει να μιλάς και με κάποιον, που πιστεύει πως οι δηλώσεις, ειδικά οι δηλώσεις που κάνουν οι δικοί μας, μόνο κακό φέρνουν, αφού τις περισσότερες φορές είναι το λιγότερο.. υπερβολικές.
Στον γκιλιο έγραψα το παραπάνω θέλοντας να του δείξω ακριβώς αυτό. Πως οι δηλώσεις δεν γίνονται (ή έστω δεν θα πρεπε να γίνονται) για να περνάει η ώρα. Μετράνε. Και μετράνε πολύ.
Πιστεύεις πως πας για πρωτάθλημα; Πες το. Δεν το πιστεύεις; Μη μιλάς.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

aivas19 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμα παίχτη φαίνεται πως εν τέλει θα προχωρήσει. Η θέση που θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης ,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο επιτελικός μέσος.

https://invite.viber.com/?g2=AQBCssKadz ... nuPzRngVnK
Γιωργο το λινκ στο βαιμπερ που βαζεις δεν βγαζει καπου
βγάζει απο κινητό.κάνε scan barcode μέσα απο το βαιμπερ
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

nunies4 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:όχι. 10αρι και 99% κλείνουμε
Άρα Γιώργο υποθέτω ότι από την σύσκεψη κατέληξαν ότι η μεγάλη αναγκη είναι για επιτελικό. Κάτι που ο Ραζβαν ζητάει εδώ και δύο χρόνια.
Πολύ μα πάρα πολύ κρίσιμη επιλογή. Μακάρι να Τζιοβινγκιζει, να έχει δηλαδή ατομική ενέργεια και νούμερα (γκολ και ασίστ) για να ανέβει συνολικά η ποιότητα.
Είπα και χθες ότι με υγιή Ολιβέιρα είμαστε καλά φέτος στα φορ σε σχέση με τα ματς που έχουμε να παίξουμε...
Αν και ακόμα πιστεύω ότι θα πάρουμε και φορ.
μακαρι και στα 2
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Έχει γίνει κι αυτό το δεκάρι... πρόεδρος του Εδεσσαϊκού! Μια θα πάρουμε, μια δε θα πάρουμε, μια θα παίρναμε αλλά αποκλειστήκαμε, μετά είπαμε να πάρουμε αλλά πρέπει να γίνουν αποχωρήσεις αλλά τελικά δε θα πάρουμε γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ αλλά τελικά μπορεί και να πάρουμε... αυτό ακριβώς τίποτα άλλο. Μην πάρουμε ξέρετε ποια στο τέλος...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κανονίστε να φέρετε κανέναν άγνωστο των 400χιλιάδων να μη μπορεί να πάρει θέση βασικού
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Blackgr4 έγραψε:......

αι μετράνε πολύ.

μπλακ....μαλλον δεν ακολουθησα ολην την κουβεντα γιατι ετσι οπως το λες λεμε το ιδιο πραγμα...

αλλα δεν συμφωνω με το ....μην μιλας....

ΠΑΟΚ εισαι

και με μενα και με σενα μεσα παμε παντα για πρωταθλημα και παμε και θα το λεμε...

αυτο ομως δεν σημαινει οτι ενα δεν φτασουμε...εκει...θα τους κρεμασουμε ολους στα μανταλακια???

δηλ...σου ειναι δησκολο να καταλαβεις τι ακριβως γινεται στην ομαδα αυτην την στιγμη και περιμενεις ...να υποθει??

κατι?? απο τον προεδρο?? τον προπονητη?? μεχρι και οι υπαλληλοι των γραφειων πρεπει να μιλησουν αλλιως θα τους παρει ολους ο διαβολος...

εεεε οχι ρε φιλε δεν παει ετσι...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

danirifle έγραψε:κανονίστε να φέρετε κανέναν άγνωστο των 400χιλιάδων να μη μπορεί να πάρει θέση βασικού
Από τα λεγόμενα του Ιβάν η ομάδα παίρνει παίκτες που έχει εγκρίνει και θέλουν ο ΤΔ και ο Ραζβαν.
Μην ανεβαίνουν στον Θεό οι προσδοκίες από αυτά που είπε ο Ιβάν και περιμένουμε τον Μέσι.
Αν Μποτο και Ραζβαν κρίνουν ότι ο επιτελικός που χρειάζονται είναι πχ ο Φερνάντες του Βόλου τότε αυτός να είναι.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

pirate_salonica έγραψε:Έχει γίνει κι αυτό το δεκάρι... πρόεδρος του Εδεσσαϊκού! Μια θα πάρουμε, μια δε θα πάρουμε, μια θα παίρναμε αλλά αποκλειστήκαμε, μετά είπαμε να πάρουμε αλλά πρέπει να γίνουν αποχωρήσεις αλλά τελικά δε θα πάρουμε γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ αλλά τελικά μπορεί και να πάρουμε... αυτό ακριβώς τίποτα άλλο. Μην πάρουμε ξέρετε ποια στο τέλος...
ποτέ δεν πλήτεις με την ΠΑΟΚΑΡΑ :D
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:......

αι μετράνε πολύ.

μπλακ....μαλλον δεν ακολουθησα ολην την κουβεντα γιατι ετσι οπως το λες λεμε το ιδιο πραγμα...

αλλα δεν συμφωνω με το ....μην μιλας....

ΠΑΟΚ εισαι

και με μενα και με σενα μεσα παμε παντα για πρωταθλημα και παμε και θα το λεμε...

αυτο ομως δεν σημαινει οτι ενα δεν φτασουμε...εκει...θα τους κρεμασουμε ολους στα μανταλακια???

δηλ...σου ειναι δησκολο να καταλαβεις τι ακριβως γινεται στην ομαδα αυτην την στιγμη και περιμενεις ...να υποθει??

κατι?? απο τον προεδρο?? τον προπονητη?? μεχρι και οι υπαλληλοι των γραφειων πρεπει να μιλησουν αλλιως θα τους παρει ολους ο διαβολος...

εεεε οχι ρε φιλε δεν παει ετσι...
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι, εμένα αν μου έλεγε κοίτα να δεις φιλαράκο, εγώ θα σου φτιάξω γηπεδάρα, έχω ξεχρεώσει, έχω χρυσοπληρώσει 1 πρωτάθλημα και 4 κύπελλα, σε διατηρώ σε ένα σχετικά ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά μη περιμένεις για τα επόμενα 3-4 χρόνια ρεαλιστικό πρωταθλητισμό, μόνο αν μας κάτσει, δεν θα στράβωνα. Ίσα ίσα..
Το προτιμώ από το ΠΑΟΚ είσαι πας πάντα για πρωτάθλημα. Δεν είμαι 15 πλέον να μου φτάνει η τρέλα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Άσχετο … ( μπορεί και σχετικό) .. Ο Πελκας έκλεισε πουθενά;;;
Εγώ προβλέπω ότι μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα φύγει ο Ντάγκλας , θα μείνει ο Κουρτιτς και θα πάρουμε δεκάρι και χάφ.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

gergeo4 έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Έχει γίνει κι αυτό το δεκάρι... πρόεδρος του Εδεσσαϊκού! Μια θα πάρουμε, μια δε θα πάρουμε, μια θα παίρναμε αλλά αποκλειστήκαμε, μετά είπαμε να πάρουμε αλλά πρέπει να γίνουν αποχωρήσεις αλλά τελικά δε θα πάρουμε γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ αλλά τελικά μπορεί και να πάρουμε... αυτό ακριβώς τίποτα άλλο. Μην πάρουμε ξέρετε ποια στο τέλος...
ποτέ δεν πλήτεις με την ΠΑΟΚΑΡΑ :D
ΠΑΟΚ γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχή...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”