Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Shivaspace »

"As I have always maintained, I was hoping to renew my contract and finish my playing career in a city that feels like home," Giovinco wrote.

"It is here where my daughter was born and where my son took his first steps on a football pitch. A place my family loves to live and wanted to call home for good. Unfortunately, this desire of ours has clashed with a change in direction with current TFC management. For the 2 years I have been seeking to extend my contract however management was reluctant. Recently, after refusing to exercise the club option for 2020, I was offered terms that I deemed unacceptable.

"They may say I left for a more lucrative deal, but this is not the case. Their offer and lack of transparency is a clear message. It seems management prefers to focus on things other than the pure desire to win. After having grown the brand and elevating the overall reputation of TFC both at home and abroad, it seems I no longer serve a purpose. I would have accepted less to stay in Toronto."

https://twnews.co.uk/gb-news/sebastian- ... e-al-hilal

εδώ τα χώνει στη διοίκηση της Τορόντο για την μεταγραφή του στην αραβία, λέγοντας οτι ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα αλλά ουσιαστικά δεν του έκαναν σοβαρή πρόταση οδηγώντας τον στην έξοδο..

φαίνεται πως ο παίκτης δεν έχει μόνο τα χρήματα στο μυαλό του..το ανησυχητικό όμως είναι ότι περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς έφυγε τελικά λίγο πρίν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου 30 Jan 2019.. λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2019 υπέγραψε στους άραβες και ο Λουτσέσκου

αν κρίνουμε πάντως απ την μεταγραφή Ολιβέιρα που δεν είχε και ομάδα, αν έχει κάνει το κονέ ο Λούτσε τότε μάλλον προχωράει η μεταγραφή, λογικό στην περίπτωση του Ιταλού να περιμένουμε ακόμη περισσότερο μιας και η κατάσταση είναι πιό μπερδεμένη με το συμβόλαιό του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τετ 28 Ιούλ 2021, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Λογικά θα προχωρήσουμε σε τρεις ακόμη κινήσεις (εφόσον δεν υπάρχουν έκτακτες αποχωρήσεις).

1. Αριστερό μπακ. Πιστεύω περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Μπάμπα. Δεν περιμένω να προχωρήσουμε σε καμία κίνηση όσο υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για τον Γκανέζο. Θα πάμε με Βιερίνια στα προκριματικά.
2. Δεκάρι. Αίσθησή μου είναι πως ο Τζοβίνκο είναι κλεισμένος. Θα περιμένουμε να τελειώσει την όποια διαπραγμάτευσή του με τους Άραβες και να πάρει την ελευθέρας στο χέρι. Τα λεφτά είναι πολλά και δεν μπορείς να πιέσεις τον ποδοσφαιριστή να αφήσει 3-4 εκ. ευρώ. Οι όποιες αναφορές για ενδιαφέρον για την πλευρά του πιστεύω πως είναι μόνο για να μην φανεί πως ο παίκτης έχει ήδη κλείσει ομάδα και να μην μουλαρώσουν οι Άραβες και τον κρατήσουν μέχρι τέλη Αυγούστου. Όσο για τις "πληροφορίες" περί εμπλοκής του Ολυμπιακού, δεν πιστεύω πως ποδοσφαιριστής που έχει προπονήσει ο Λουτσέσκου και έχει σίγουρα ακούσει την ιστορία του κλεμμένου θα τολμήσει να παίξει στον γαύρο και να κοιτάξει στα μάτια τον Ρουμάνο.
3. Εξτρέμ. Δεν έχω ιδέα καθώς δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω. Η λογική λέει πως θα πάμε για καθαρό εξτρέμ, παίκτη που να παίζει στον ασβέστη, καλό στο ένας εναντίον ενός. Περισσότερο παίκτη τύπου Ζαμπά ή Γκάρι και όχι τύπου Λούκας ή Τζόλη. Έχοντας Ζίβκοβιτς, Τζόλη και Μουργκ που συγκλίνουν προς τα μέσα, πιστεύω θα θέλει και ένα καθαρό εξτρέμ για να δώσει ταχύτητα και πλάτος στο παιχνίδι.

Αν πουληθεί Τζόλης θα πάμε λογικά για 2 εξτρέμ.
Προσωπικά θα ήθελα ακόμη ένα χαφ με την λογική πως ο Εσίτι δεν κάνει. Αν ο Λουτσέσκου καταφέρει και πάρει πράγματα από τον Νιγηριανό πρέπει να αλλάξει το όνομά του σε Κόπερφιλντ.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

"...δεν πιστεύω πως ποδοσφαιριστής που έχει προπονήσει ο Λουτσέσκου και έχει σίγουρα ακούσει την ιστορία του κλεμμένου θα τολμήσει να παίξει στον γαύρο και να κοιτάξει στα μάτια τον Ρουμάνο"

Βρε αν του δίνουν μεγαλύτερο συμβόλαιο, μια χαρά μπορεί. Δεν τα κοιτάει κάτι τέτοια το 99% των ποδοσφαιριστών. Αν τίποτα δίνουν και κανα δυό χαρτιά στην Αλ Χιλάλ... είναι πιο πιθανό απ' ότι νομίζουμε να πετάξει το πουλάκι προς βοθρολίμανο. Μην ξεχνάμε, επαναλαμβάνω, πως το σίχαμα έχει σχεδόν εξασφαλισμένα τα χρήματα του ΤσΛ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδή το θέμα κουράζει και επειδή το πρωί τον πουλήσατε στην μπεσικτας,το μεσημέρι στη βενετσια και το βράδυ στο γαβρο

Ο ΠΑΟΚ έχει επικοινωνία σίγουρα 1μηνα με τζοβινκο.
Έχει συμμέτοχο τον πρώην προπονητή του και νυν προπονητή του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα έχει μεγαλομετοχο που δίνει εγγύηση για τα χρήματα.

Αν ο τζοβινκο αποφασίσει να ζητήσει 4 εκ μισθό προφανώς ο ΠΑΟΚ δε θα τα δώσει.

Αν ο τζοβινκο ξυπνήσει στραβά και πει εγώ δεν πάω στον ΠΑΟΚ επειδή μου καυλωσε είναι άλλο θεμα

Το να αρχίζουμε και να πλάθουμε σενάρια και να βρίσκουμε θύματα θύτες και επικοινωνιακα λάθη είναι φαουλ.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σαφές ότι τον θέλει και καλά κάνει και το προσπαθεί μέχρι τέλος. Δε θα το έβγαζε το θέμα ή θα το διέψευδε αν δεν ήθελε τον παίκτη ή δεν ήθελε να δώσει τα λεφτά.

Δεν πάω στο τζοβινκο και του κάνω παζάρια για 50χιλιαρικα.
Ξερει τι θέλει ξέρει τι δίνω και περιμένουν εξελιξεις

Φτανει με την αναπαραγωγή σεναρίων φημών και διαφόρων μυθευματων που βγαίνουν από το μυαλό του καθενός.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε 28 Ιουλιου, τελειωσε η προετοιμασια και η ομαδα δεν εχει αριστερο μπακ και δεκαρι...
Για να μην αναφερθω στα ποιοτικά κενα που δεν εχουν καλυφθει...
Ελπιζω να μην φαμε ολο το καλοκαιρι κυνηγωντας παιχταραδες και στις 31 Αυγουστου να τρεχουμε να κλεισουμε τις 5ες επιλογες της λιστας ..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τι θα κάναμε ολόκληρο Αυγουστο;; :p
Ιδανικα θα παιζαμε ματσακια ξεγνοιαστοι και θα διασφαλιζαμε την ευρωπη...
Αλλα δε μαμεις!

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Οι αρδ θα χαμπαριασουν ότι έχει έρθει ο Κενυάτης και προπονείται με την Β ομάδα όταν τον καλέσει ο Λουτσεσκου σε καμιά αποστολή της Α ομάδας στο κύπελλο??
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

skalon έγραψε:
Gospi έγραψε:Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε 28 Ιουλιου, τελειωσε η προετοιμασια και η ομαδα δεν εχει αριστερο μπακ και δεκαρι...
Ελπιζω να μην φαμε ολο το καλοκαιρι κυνηγωντας παιχταραδες και στις 31 Αυγουστου να τρεχουμε να κλεισουμε τις 5ες επιλογες της λιστας ..

Ο Βιερίνια τι είναι?
Ο Καγκάβα, ο Μπίσεσβαρ και (εν δυνάμει) ο Καντουρί τι είναι?
Καλα μ αυτο το σκεπτικο και ο Λαμπρου τι ειναι, ο Εσιτι τι ειναι κλπ
Ας ειμαστε ρεαλιστες.
Ο Βιειρινια στα 35 δεν μπορει να αποτελει την μονη λυση στα αριστερα, ειδικα οταν δεν ξερουμε ακομη καλα καλα αν εχουμε βρει βασικο δεξι μπακ.
Οι Καγκαβα Μπισε για μενα ειναι ορωην ποδοσφαιριστες και δεν το βρισκω φρονιμο να μεινουμε μ αυτους ελπιζοντας οτι θα θυμηθουν πως ειναι να εισαι ποδοσφαιριστης τωρα ξαφνικα ..
Οσο για τον Καντουρι, πέρα απο επιρρεπής σε τραυματισμους, πρεπει να αποφασισουμε και π σκατα τον υπολογιζουμε. Αριστερα, οχταρι ή δεκαρι.

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

sourmenetes έγραψε:Επειδή το θέμα κουράζει και επειδή το πρωί τον πουλήσατε στην μπεσικτας,το μεσημέρι στη βενετσια και το βράδυ στο γαβρο

Ο ΠΑΟΚ έχει επικοινωνία σίγουρα 1μηνα με τζοβινκο.
Έχει συμμέτοχο τον πρώην προπονητή του και νυν προπονητή του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα έχει μεγαλομετοχο που δίνει εγγύηση για τα χρήματα.

Αν ο τζοβινκο αποφασίσει να ζητήσει 4 εκ μισθό προφανώς ο ΠΑΟΚ δε θα τα δώσει.

Αν ο τζοβινκο ξυπνήσει στραβά και πει εγώ δεν πάω στον ΠΑΟΚ επειδή μου καυλωσε είναι άλλο θεμα

Το να αρχίζουμε και να πλάθουμε σενάρια και να βρίσκουμε θύματα θύτες και επικοινωνιακα λάθη είναι φαουλ.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σαφές ότι τον θέλει και καλά κάνει και το προσπαθεί μέχρι τέλος. Δε θα το έβγαζε το θέμα ή θα το διέψευδε αν δεν ήθελε τον παίκτη ή δεν ήθελε να δώσει τα λεφτά.

Δεν πάω στο τζοβινκο και του κάνω παζάρια για 50χιλιαρικα.
Ξερει τι θέλει ξέρει τι δίνω και περιμένουν εξελιξεις

Φτανει με την αναπαραγωγή σεναρίων φημών και διαφόρων μυθευματων που βγαίνουν από το μυαλό του καθενός.

sourme, το οτι αλλαξε ατζεντη και το οτι ο καινουριος ατζεντης ειναι σαρδαναπαλος και λεει σε ιταλους δημοσιογραφους οτι δεν προκειται να ρθει σε μας ισχυει;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ξέρω ρε φίλε αλλά όταν μιλάς απευθείας με τον προπονητή που σε θέλει οταν σε παιδευουν 1 μήνα όταν έχεις κανονίσει λεφτά όταν είσαι 34 χρόνων δε σε κάνει και μπαλάκι ο μάνατζερ.

Λέω γω.

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ατιμη φαρα αυτοι οι μανατζερζζζζζ :twisted:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Στην τελικη αξιολογηση της μεταγραφικης του καλοκαιριου θα λαβουμε υποψη μας και τους στοχους που κυνηγησαμε αλλα δεν καταφεραμε να φερουμε?
Θα λεμε δλδ εκει στη 1-9-21 "ναι αλλα φτασαμε ενα βημα απο το να φερουμε τον Τζιοβινκο και τον Μπαμπά στην ομαδα, αλλα χαλασαν παρα τριχα"?

Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Gospi έγραψε:
skalon έγραψε:

Ο Βιερίνια τι είναι?
Ο Καγκάβα, ο Μπίσεσβαρ και (εν δυνάμει) ο Καντουρί τι είναι?
Καλα μ αυτο το σκεπτικο και ο Λαμπρου τι ειναι, ο Εσιτι τι ειναι κλπ
Ας ειμαστε ρεαλιστες.
Ο Βιειρινια στα 35 δεν μπορει να αποτελει την μονη λυση στα αριστερα, ειδικα οταν δεν ξερουμε ακομη καλα καλα αν εχουμε βρει βασικο δεξι μπακ.
Οι Καγκαβα Μπισε για μενα ειναι ορωην ποδοσφαιριστες και δεν το βρισκω φρονιμο να μεινουμε μ αυτους ελπιζοντας οτι θα θυμηθουν πως ειναι να εισαι ποδοσφαιριστης τωρα ξαφνικα ..
Οσο για τον Καντουρι, πέρα απο επιρρεπής σε τραυματισμους, πρεπει να αποφασισουμε και π σκατα τον υπολογιζουμε. Αριστερα, οχταρι ή δεκαρι.

Η ομάδα μπορεί να μην είναι πλήρης.
Μπορεί να χρειάζεται κάποια back-up.
Σίγουρα πρέπει να ψάξει και κάποιες αναβαθμίσεις σε ορισμένες θέσεις.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το δεν έχει αρ. μπακ και 10αρι, ειδικά όταν απομένουν ακόμα περίπου 35 μέρες για μεταγραφές.
Ο Βιειρίνια μια χαρά μπορεί να βγάλει 5 αγώνες μέχρι να βρεθεί ο νέος μπακ.
Καγκάβα και Καντουρί κάλλιστα μπορούν να ξεκινήσουν τα επίσημα και στην πορεία βλέπουμε αν ικανοποιούν ή όχι.
Η ομάδα για αυτή τη χρονική στιγμή μια χαρά είναι. Δεν χρειάζεται να απαξιώνουμε τα πάντα.
Ο γαύρος σήμερα τι ομάδα κατέβασε? Με 18χρονο τερματοφύλακα, με στόπερ για αρ, μπακ, με δεξί μπακ να μυρίζει ναφθαλίνη, με αμ. χαφ που έκανε το πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι, με 38χρονο εξτρέμ, χωρίς αναπληρωματικό φορ... τι άλλο να πω... τη δουλειά του την έκανε όμως.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

η προετοιμασία της Al Hilal στην Αυστρία ολοκληρώνεται στις 2 Αυγούστου, είναι λογικό να περιμένουμε μεταγραφικά νέα για τον giovinco μετά απ αυτήν την ημερομηνία και πιθανώς μετά τον πρώτο ευρωπαικό αγώνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τετ 28 Ιούλ 2021, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν γινει και η δικη μας η "δουλεια" τοτε και εγω θα πω μπραβο, αλλα συνηθως η δικη μας η δουλεια δεν γινεται χαρη σε κατι ανορθογραφιες του ροστερ...
Ο γαυρος ειναι και κωλοφαρδος

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Σ. Στεργιάδης είπε πριν από λίγο ότι ο γαύρος δεν μπορεί να καταφέρει τίποτε για giovinco.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”