Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Τι σκουπιδι εινα αυτο το ονσπορτς...ποιος το εχει ξερουμε...τι μαλακιες λεει θεε μου ..
- painkiller4
Εγώ ήξερα ότι είναι ιδιοκτησία του Γιαννακόπουλου
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντιγράφω από την Κεντρική: "Η απομάκρυνσή του Μίχελ είναι πλέον το σενάριο που επικρατεί στην Τούμπα, αφού μέσα στην ΠΑΕ δεν υπάρχουν και πολλοί υποστηρικτές του Σλοβάκου. Ο Ιβάν Σαββίδης ακόμα δεν έχει κάνει δεκτή την παραίτηση, κάτι που όμως μάλλον θα συμβεί τις επόμενες ώρες ή μέρες, με τον μεγαλομέτοχο να έχει και τηλεφωνική επαφή με τον Βρύζα προκειμένου να τον συμβουλευτεί". ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
Καθε χρονο το ιδιο γράφουμε7sins έγραψε:Προεδρε σοβαρεψου πριν να ειναι αργα
Πανο
Εγω λεω να αλλάξω
Καντε ολα ταναπου πρόεδρε
- potamda
- Bet Guru 2023
η είδηση παίζει παντού, όχι μόνο σ' ένα αρδοσάιτ...
το μεγαλύτερο μπ... γίναμε πρόεδρε....
το μεγαλύτερο μπ... γίναμε πρόεδρε....
ποσο πιο π@υτανα Μανι?MANIAKOS έγραψε:Καθε χρονο το ιδιο γράφουμε7sins έγραψε:Προεδρε σοβαρεψου πριν να ειναι αργα
Πανο
Εγω λεω να αλλάξω
Καντε ολα ταναπου πρόεδρε
Έτσι και δεχθείς παραίτηση Μιχελ μιλάμε για το μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι που έχει γίνει ποτέ.
ρδέλομπου την έχεις κάνει την ομάδα.
Μου είναι αδιανόητο να πιστεύουν κάποιοι ότι η Θ4 λέει αυτά που λέει για να διώξουν τον Ιβάν ή για να του κάνουν κάποιο σαμποτάζ ή οτιδήποτε άλλο πέρα από το καλό του ΠΑΟΚ. Ρε πάνε καλά μερικοί!!!!;
τι εννοεις επειδη τον καπελωσε και του κουβαλησε το στανο, τα εκανε σκατα και μετα τον εβαλε να αναλαβει και την ευθυνη σαν καλη γλαστρα ή για το φετινο μεταγραφικο ποιοτικο ντεμαραζ με εισηγησεις χαμενες στη μεταφραση??giapas έγραψε:Έτσι και δεχθείς παραίτηση Μιχελ μιλάμε για το μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι που έχει γίνει ποτέ.
μια χαρα θα τη δεχθει αλλιως θα πρεπει να τα βαλει με τον εαυτο του...αλλωστε αυτος ειναι ο ρολος της γλαστρας...
it makes perfect sense...
υγ προτεινω για επομενο τδ στον ΠΑΟΚ εναν φικο :ugeek:

+ 4apaikto$ έγραψε:Μου είναι αδιανόητο να πιστεύουν κάποιοι ότι η Θ4 λέει αυτά που λέει για να διώξουν τον Ιβάν ή για να του κάνουν κάποιο σαμποτάζ ή οτιδήποτε άλλο πέρα από το καλό του ΠΑΟΚ. Ρε πάνε καλά μερικοί!!!!;
-
Ιβάν do it as galata...η γαλατά του Τούντορ έφαγε την φαπα σαν και μας ,ο Τούντορ είχε λαϊκά δικαστήρια και ο πρόεδρος πήγε τα έσκασε και πήρε παιχταραδες (φεγκουλι, Φερνάντο)και πάει για πρωτάθλημα και μπορεί να το πάρει με Τούντορ και θα γίνει ο πρώτος μάγκας....αυτά κάνουν οι μεγάλες ομάδες μετά από μεγάλα στραπατσα
αν γινει αποδεκτη η παραιτηση μιχελ σφραγιζεται το οτι δεν προκειται ποτε μα ποτε με προεδρο εσενα να παρουμε πρωταθλημα.
Εκτος και αν αναλαβεις και τους 3 ρολους,προεδρου τδ και προπονητη μαζι
Εκτος και αν αναλαβεις και τους 3 ρολους,προεδρου τδ και προπονητη μαζι