Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ντεμιρ εγω πιυ εβλπα το λουκα αμπαλο στη πατι και παιχταρα το σαμπο τι να κανω ακριβως
Δεν αντέχεται αδερφέ ο σελφιεεε...che4 έγραψε:pilotos έγραψε:Πλέον εύκολα...
Φεύγουν άλλοι δύο λένε;;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Σαλπι και μαγουλακιας να φανταστω
Παντως ο σελφι πρεπει να μειενι σημερα ηταν παλι συγκινητικος για σελφινιο επιπεδο
Πάλι προκλητικός ήταν, τζάμπα κίτρινη κι ας έδειξε λάθος η τηλεοπτική κάλυψη ότι ήταν στον Κοροβεση.
Δυο ματς μέσα, τρία θα κάθεται και θα πουλάει μούρη
Ρε σεις μια ζωη του υψους και του βαθους;
Ελεος δλδ δε μπορει απλα ο Σαμπο να ειναι ενας ΟΚ παικτης με δυνατοτητα να υποστηριξει την ομαδα;
Πρεπει να ειναι ειτε βρωμερος χωριαταρος ειτε σκυλι του πολεμου; μεση λυση δεν εχει;
Ελεος δλδ δε μπορει απλα ο Σαμπο να ειναι ενας ΟΚ παικτης με δυνατοτητα να υποστηριξει την ομαδα;
Πρεπει να ειναι ειτε βρωμερος χωριαταρος ειτε σκυλι του πολεμου; μεση λυση δεν εχει;
john4serres έγραψε:το κακο με τον Σαμπο ειναι οτι δεν εχει θεση στην εθνικη σλοβακιας
η οποια εθνικη σλοβακιας παει αερα στο γιουρο 2016
Τι εννοεις δεν εχει θεση,δεν ειναι δεθνης ο ποδοσφαιριστης;
Εκτος αν εννοεις θεση βασικου,και ετσι να ειναι μηπως εχουμε κανεναν βασικο διεθνη και δεν το ξερω;
Μονο ο Μακ και αυτος απο τοτε που ηρθε στον ΠΑΟΚ.
Συμφωνώ Τσε. Η ομάδα θέλει και εργάτες στο κέντρο. Στην 3άδα πρέπει πάντα να υπάρχει και τέτοιος παίκτης. Έχει και ύψος-δύναμη που μας λείπει. Όσο περνάν οι ώρες τόσο ψήνομαι. Γουστάρει τρελά να έρθει Τούμπα. Αυτός ο παίκτης θα ανεβεί επίπεδο σε εμάς καθώς είναι 23 στα 24. Το Νοέμβριο γίνεται 24.
Είναι ήδη διεθνής και με εμάς μπορεί σε 2 χρόνια να παίξει περισσότερο στην εθνική του.
Είναι ήδη διεθνής και με εμάς μπορεί σε 2 χρόνια να παίξει περισσότερο στην εθνική του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 07 Αύγ 2015, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιλοτ εμενα μου βγαζει κατι σαν τη μασκοτ της ομαδας ... Εγω τον θελω για αλλαγη και για ανασες των βασικων στα μισα ματς ... Σελφινιο λεμεεεεεεεεεεεεε ....pilotos έγραψε:Δεν αντέχεται αδερφέ ο σελφιεεε...che4 έγραψε:pilotos έγραψε:Πλέον εύκολα...
Φεύγουν άλλοι δύο λένε;;
Παντως ο σελφι πρεπει να μειενι σημερα ηταν παλι συγκινητικος για σελφινιο επιπεδο
Πάλι προκλητικός ήταν, τζάμπα κίτρινη κι ας έδειξε λάθος η τηλεοπτική κάλυψη ότι ήταν στον Κοροβεση.
- sourmenetes
- Moderator
που το λεει οτι φευγουν αλλοι 2???pilotos έγραψε:Δεν αντέχεται αδερφέ ο σελφιεεε...che4 έγραψε:pilotos έγραψε:Πλέον εύκολα...
Φεύγουν άλλοι δύο λένε;;
τσε ποιος εχει μπει στο λογαριασμο σου απο χθες????

Θετικός είμαι κι εγώ για Σάμπο. Όμως, με προβληματίζει ότι εάν πάμε να πάρουμε αυτόν και τον Λέοβατς νομίζω δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα play-off , αλλά στους ομίλους. Μήπως, θα ήταν προτιμότερο να κυνηγήσουμε αυτή τη στιγμή(μέχρι Τρίτη) παίχτες που θα μπορούν να παίξουν στα play off, γιατί αυτή την στιγμή έχουμε αδυναμίες και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε: 1)φορ, 2)8αρι, 3)σεντερ μπακ για την επόμενη φάση.
Εγω απλα αγχωνομαι οταν καιγομαστε για εξαρι και επιτελικο τις οποιες θεωρω τις πιο σημαντικες κινησεις παρεα με του στοπερ εμεις να εχουμε αποκτησει ηδη τον Ροντριγκεζ που δεν εχει ξεκαθαρη θεση στο 3-5-2 και να μιλαμε και για τον Σαμπο.Προφανως χωραει καθως και με τον Μαντουρο να μην υπολογιζεται οι λυσεις στα χαφ ειναι περιορισμενες αλλα φοβαμαι οτι στο τελος πιθανη αποκτηση θα στερησει αλλη θεση δεν το θεωρω πολυ πιθανο να κανουμε τοσες πολλες κινησεις.
Υ.Γ Εγω θα εβαζα κορδελιτσα ως γνωστον και στον Κατσε που εξακολουθω να θεωρω ως τον πιο αδυναμο κρικο απο τους λεγομενους βαςικους σε αυτο που καποια στιγμη θα προσπαθησει να χτισει ο Τουντορ.
Υ.Γ Εγω θα εβαζα κορδελιτσα ως γνωστον και στον Κατσε που εξακολουθω να θεωρω ως τον πιο αδυναμο κρικο απο τους λεγομενους βαςικους σε αυτο που καποια στιγμη θα προσπαθησει να χτισει ο Τουντορ.
Αλλαγή ναι, εμψυχωτη ναι, (@@@αλλά να μας πει πρώτα γιατί δεν πήγε Καραΐσκάκη πέρσι ,άσε κλείνω την παρένθεση....)che4 έγραψε:Ρε παιλοτ εμενα μου βγαζει κατι σαν τη μασκοτ της ομαδας ... Εγω τον θελω για αλλαγη και για ανασες των βασικων στα μισα ματς ... Σελφινιο λεμεεεεεεεεεεεεε ....pilotos έγραψε:Δεν αντέχεται αδερφέ ο σελφιεεε...che4 έγραψε:
Αλλά τσίχλα κομμένη, μαλλί κουρεμένο και στην πρώτη στραβή στην κ17 με τον Γκαρσία. Επίσης... Αν τίποτα αρδ αρχίσουν να λένε τίποτα περίεργα, να είναι έτοιμος για τα πάντα..............
- PaokPatraG4
Θυμηθειτε παντως τριαδα στα χαφ Σάμπο-Κάτσε-Χαρίση....Εμενα παντως με ψηνει αρκετα....γιατι ο Χαρουλης εαν προσεχτει θα αφησει εποχη θα το δειτε....Μην ξεχνατε τον Χαρουλη σας λεω....Θυμιζει ''Εκείνον'' που ειχε πει και καποιος απο εδω μεσα!!!!!

ε, πως να έχει...john4serres έγραψε:το κακο με τον Σαμπο ειναι οτι δεν εχει θεση στην εθνικη σλοβακιας
η οποια εθνικη σλοβακιας παει αερα στο γιουρο 2016
rainmaker έγραψε:Ρε σεις μια ζωη του υψους και του βαθους;
Οχι ρειν δε μπορει ετσι και ερθει θα ειναι παιχτουρα οπως κανουν τα γαυρακια και βαζελακια καθε λιμο παιχταρα
Η μιση αποδοση ειναι η ψυχολογια και ετσι και ερθει πρεπει ολοι να τον πιστευουμε οπως εγραψε ο κγεο και οχι να αρχιζουμε τη μιρλα και τα νεοπλουτιστικα
Ενας παιχτης σαν τον καρελη στον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων θα ειχε χαθει απ τη γκρινια της κερκιδας αυτο πρεπει να κοπει .... Οι βαζελοι σκονταφτει ο λαγος και ο δωνης και λενε τη τριπλα εκαναν ... Ξερεις τι ψυχολογια παιρνει ενας παιχτης εργατικος οταν τον εκθειαζει η τουμπα .... Αυτη ειναι η δυναμη μας πρεπει να την ξαναβρουμε
Josh μην αγχώνεσαι για αυτό. ο παίκτης είναι ήδη ψημένος. Είναι μεταγραφή που δε θα φάει πάνω από 3 ώρες από τον Άρνεσεν.
sourmenetes έγραψε:που το λεει οτι φευγουν αλλοι 2???pilotos έγραψε:che4 έγραψε:Πλέον εύκολα...
Φεύγουν άλλοι δύο λένε;;
Δεν αντέχεται αδερφέ ο σελφιεεε...
τσε ποιος εχει μπει στο λογαριασμο σου απο χθες????![]()
![]()
![]()
Κανεις απλα εφυγε ο καρκινος και επεστρεψα στις εργοστασιακες ρυθμισεις