Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αλλα σου γράφω όμως και άλλα απαντάς.
Το πόσοι έφυγαν είναι γνωστό. Κατσούρ, Λόπεθ, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Λίνο, Νίνης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Χούσεν, (ο Τζιόλης έπαιζε και δεν έπαιζε και όταν έμπαινε τον κράζανε, τα ίδια και ο Σκόνδρας), είναι πολλοί που έφυγαν.

Ο Σάλπι είναι παίκτης στρατιώτης. Περυσι επαιζε στην θέση του ο Λούκας.
Ο Σάλπι κάθε χρόνο ήταν με εθνικές κλπ ... . Είναι κουρασμένος και δεν είναι εξτρέμ.
Μην κρίνουμε. Δεν παίζει καλά φέτος, δεν υπάρχει αλλαγή του.

Ο Μάρτενς ήταν απαράδεκτος.
Για την Αλκμααρ δεν έγραψα ότι είναι μικρομεσαία.
Η Νυρεμβέργη όμως (έπεσε) και η Σαραντί είναι ... .
Ο Κάτσε είναι ό,τι έμαθε στην Κ20.
Αφού έχεις γνώσεις τακτικής, θα πρέπει να καταλάβεις ότι αλλιώς δομείται ένας παίκτης που έχει μάθει μια ζωή να παίζει πίσω και με αντεπιθέσεις και αλλιώς αυτός που έχει μάθει ή ταιριάζει παικτικά και σαν ψυχολογία σε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.
Εμείς πήγαμε να παιξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με παίκτες με παραστάσεις αμυντικού ποδοσφαίρου αναμονής.
Αλλες οι απαιτήσεις, άλλο το στυλ.
Κάποια στιγμή το πίστεψαν και τα κατάφεραν, τώρα δεν ... .
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν βαζω τερματαδες αν και εχουν και αυτοι μεγαλη ευθυνη στην αμυνα.

Σκονδρας
Κιτσιου (εξαφανισμενος φετος)
Βιτορ
Κατσικας (ευτυχως εξαφανισμενος περυσι-αντ αυτου Κατσουρανης ;) )
Λινο (Ρατ ενα και το αυτο)
Τζαβελλας
Τζιολης (1ο γυρο)
Μαντουρο (2ο γυρο)
Κατσε
Σαλπι
Κλαους

και δεν ξερω ποιους ξεχναω, μιλαμε για ποσους παιχτες που περυσι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ηταν βασικα γραναζια σε μια ομαδα που και ΠΙΟ ΨΗΛΑ πρεσαρε αλλα και τα μπακ της ΠΙΟ ΨΗΛΑ ανεβαζε και πατουσαν μαλιστα και περιοχη! και ειχε και πιο πολλα ματς μεσα στη σεζον. τεσπα.

ειπαμε. ο Θεος φταιει που μας εγκατελειψε..... :shock:

υγ: με τη λογικη που μου εκφραζεις απορω γιατι θελαμε πχ τον ουσερο. σε ομαδα που επαιζε αντεπιθεσεις ηταν.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

δεν εχεις θεο δεν εχεις παναγια....φυγεεεεεεεεεεεεεεεεε....μας κατεστρεψες φετος...εχουμε φαει τα συκωτια μας...αντε σε κανενα μοναστηρι απιστευτε προπονητη....να πω οτι δεν σε ξεραμε κιολας/....αλλα να δεις που ακομα καποιοι σε στηριζουν....ποσο ακομα πιο χαμηλα θα πεσεις??δεν φταις εσυ ομως φιλε...φταιει αυτος που σε κραταει ακομα...
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Περιπτερος έγραψε:Για τον Ζήση δεν θα πω πολλά.
Είσαι ΤΔ και ο προπονητής σου λέει θέλω τον τάδε μικρομεσαίο γιατί νομίζω ότι μου κάνει (π.χ. Ουσέρο).
Οφείλεις να ενημερώσεις τους από πάνω και αν σου πουν ΟΚ να τον φέρεις.
Φαντάζομαι ανέκδοτα λες. Ο προπονητής προτείνει θέσεις και σε σπάνιες περιπτώσεις παίκτες.
Ο ΤΔ αποφασίζει σε όλες τις ομάδες του πλανήτη ποιος θα αποκτηθεί και αν ταιριάζει στην ομάδα.

Ο προπονητής μπορεί σε 3 μήνες να μην είναι στην ομάδα. Δεν θα πληρώνει η ομάδα ένα παίκτη που δεν πιστεύει, ούτε ενας παίκτης θα υπογράψει για όσο είναι ο προπονητής

Όταν λοιπόν ζητάει Τετέδες, Ναζλίδιδες κλπ... αν δεν πιστεύει ο ΤΔ οτι αυτοί κάνουν για την ομάδα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΑ. Αποκτά παίκτες που πιστεύει αυτός και τέλος.

Αρκετά πληρώσαμε τις "επιλογές" του ΑΑ. (βόκολοι , ατματζίδης... αυτό το 3ετες σε συνταξιούχο δεν το χωνεύω με τίποτα, βελήδες , αμαφούληδες κοκ....).

Ο ΑΑ έχει αναδείξει ΜΗΔΕΝ παίκτες στην προπονητική του καριέρα. ΜΗΔΕΝ. Το απόλυτο μηδέν. Το μάτι του απλά δεν κόβει. Τι να κάνουμε.

Υ.Γ: Καλά δεν υπήρχε κανένας δημοσιογράφος να τον ρωτήσει για τον ΖΒ και τις σχέσεις τους, και πως "αισθάνεται" που έφυγε? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε: Καταρχην να αφησουμε κατα μερος τις προσωπικες προσβολές για να κανουμε κουβέντα?
σορρυ αλλα ουτε σε χαρακτηρισα σε κανενα μου ποστ , ουτε θεωρω οτι σε προσεβαλα (αν προσβληθηκες για κατι μπορεις να μου το υποδειξεις) σε αντιθεση με σενα που οντως μιλησες με απαξιωση.
προσωπικα το τελειωνω εδω σεβομενος και την ιστορια σου σε αυτο το φορουμ και τα χρονια σου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

@buffos
1)Αρα δε μας φταιει ο αναστασιαδης που δεν ηρθε εξτρεμ...ο Τδ αποφασιζει.Οταν μιλησε για 3 μεταγραφες ποια ηταν η τριτη θεση???
2)Αφου δε σηκωνει το τηλ.ειπαμε...Και να ρωτησουν τι???Αυτα που ξερουν???
Οι δημοσιογραφοι οι οποιοι εμεσα πληρωνονται απο τον ΠΑΟΚ ξερουν για ολα,ο λαος ο οποιος πληρωνει για τον ΠΑΟΚ δεν ξερει τιποτα και δεν τον ενημερωσε κανεις.

Αμα θελεις παρε τηλ.στην εκπομπη του Κολκα και ρωτα απευθειας για το ζηση..

"Θα έχω την εικόνα να περπατάω στο δάσος μιλώντας με ανοιχτή ακρόαση γιατί είχε χαλάσει το κινητό του και φοβόμασταν μη χαθεί, θα έχω την εικόνα που τον έφερνε να κάνει τέσσερα πέντε χιλιόμετρα όταν έπαιζε η ομάδα από το άγχος του, θα έχω την εικόνα να μας λέει την ιστορία που κατέβηκε στο Δερβένι όταν ήρθε για πρώτη φορά Θεσσαλονίκη για να το πάρει με το πόδι γιατί είχε κολλήσει το λεωφορείο στο χιόνι."

Εδω λεμε ξερει τα παντα ο τυπος.για τη σχεση με τον αγγελο και γιατι εφυγε δε θα ξερει???
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

sourmenetes έγραψε:
"Θα έχω την εικόνα να περπατάω στο δάσος μιλώντας με ανοιχτή ακρόαση γιατί είχε χαλάσει το κινητό του και φοβόμασταν μη χαθεί, θα έχω την εικόνα που τον έφερνε να κάνει τέσσερα πέντε χιλιόμετρα όταν έπαιζε η ομάδα από το άγχος του, θα έχω την εικόνα να μας λέει την ιστορία που κατέβηκε στο Δερβένι όταν ήρθε για πρώτη φορά Θεσσαλονίκη για να το πάρει με το πόδι γιατί είχε κολλήσει το λεωφορείο στο χιόνι."
το παραπανω ως τι το ποσταρες?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σουρμεντέ, αν γράψει την αλήθεια εκτός του να ικανοποιήσει για 2 μέρες την περιέργεια μας θα μας κάνει μεγαλύτερο μπάχαλο. Είσαι σίγουρος πως αν βγουν ΟΛΑ στη φόρα θα είναι καλύτερα;

Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεραστούν όλα όσα συμβαίνουν είναι να τα θάψουμε βαθεία, αν και είμαι σίγουρος πως σε 15 χρόνια κάποιος θα πει ο ΑΑ εκείνο, ο ΖΒ το άλλο και εκείνος ο πρόεδρος που ετρωγε χαλούμι το παρακάτω.

Όταν μάθουμε να τα αφήνουμε πίσω μας θα είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε όλες τις αλήθειες. Με τον τρόπο που είμαστε μαθημένοι δεν κάνουμε για τίποτα, δεν είμαστε για τίποτα, παρά μόνο για μια ακόμη βεντέτα.

Για να έχουμε να τρωγόμαστε.

Εκτός αν πιστεύει κάποιος πως σήμερα ο ΠΑΟΚ ανοίκει στο ΛΑΟ του.

:)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

desperando έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Ρωτησε ο buffos γιατι κανενα δημοσιογραφος δεν τον ρωτησε τι και πως..
και λεω ρωτηστε τον εν λογω δημοσιογραφο,αφου ξερει τοσα και τοσα,για τη σχεση με τον αγγελο δε θα ξερει???
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Asimos έγραψε:Σουρμεντέ, αν γράψει την αλήθεια εκτός του να ικανοποιήσει για 2 μέρες την περιέργεια μας θα μας κάνει μεγαλύτερο μπάχαλο. Είσαι σίγουρος πως αν βγουν ΟΛΑ στη φόρα θα είναι καλύτερα;

Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεραστούν όλα όσα συμβαίνουν είναι να τα θάψουμε βαθεία, αν και είμαι σίγουρος πως σε 15 χρόνια κάποιος θα πει ο ΑΑ εκείνο, ο ΖΒ το άλλο και εκείνος ο πρόεδρος που ετρωγε χαλούμι το παρακάτω.

Όταν μάθουμε να τα αφήνουμε πίσω μας θα είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε όλες τις αλήθειες. Με τον τρόπο που είμαστε μαθημένοι δεν κάνουμε για τίποτα, δεν είμαστε για τίποτα, παρά μόνο για μια ακόμη βεντέτα.

Για να έχουμε να τρωγόμαστε.

Εκτός αν πιστεύει κάποιος πως σήμερα ο ΠΑΟΚ ανοίκει στο ΛΑΟ του.

:)
Ασιμε ας τα κρυψουν κατω απο το χαλι...
ας μην ξεβρακωθει κανεις...
ουτε θελω το ζηση εχθρο ουτε τον αγγελο ουτε κανεναν...

εγω θελω το καλο του ΠΑΟΚ..
Αυτοι μπορεσαν να το κανουν??αν οχι να φερουμε αλλους να τελειωνουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

α και που σαι σενιορ αρσενικε κατι τελευταιο πριν σταματησω μια και καλη να ασχολουμε μαζι σου μιας και πραγματικα εισαι πολυ λιγος (περισσοτερο ως ανθρωπος) για να ασχολουμε συνεχεια με την παρτη σου.

αυτα τα εγω δεν παραταω την ομαδα,η ομαδα με εχει αναγκη και αλλες παρομοιες @@ που λες,ηταν ομρφα και πιστευτα την προηγουμενη δεκαετια ή και την προηγουμενη χιλιετια οταν η ομαδα δεν ειχε μαντιλι να κλαψει και δεν ειχε τους πορους ουτε για αποζημιωσεις αλλα ουτε και για αναβαθμισεις.
εκεινα τα χρονια ηταν το μονο ευκολο να το παιξεις ηρωας και να κρυψεις την οποια παοπονητικη σου ανεπαρκεια πισω απο την μασκα του μαγκα ΠΑΟΚτση που βαζει το προσωπικο του συμφερον κατω απο της ομαδας.

τα χρονια ομως αλλαξαν και ηρθε η στιγμη για την ολοκληρωτικη αποκαθηλωση του ψευτικου αυτου προφιλ που χρονια τωρα λανσαρεις στην αγορα.
και ενω γνωριζεις οτι αυτη τη στιγμη κανενας ΠΑΟΚ δεν σε εχει αναγκη,αφου εχει την δυνατοτητα και τους πορους για καποιον πολυ καλητερο ή αν θελεις καλυτερα πολυ πιο πετυχημενο προπονητη απο σενα,εσυ παραμενεις γατζομενος με νυχια και με δοντια πανω στην σαρκα του ΠΑΟΚ αδιαφοροντας για το κακο που κανεις ειτε εντος ειτε εκτος ομαδας λεγοντας απλα οτι εγω δεν παραταω την ομαδα (σιγα ρε κελεπουρι)

ευτυχως για τον ΠΑΟΚ οι μερες σου ως ΠΑΟΚαρχης ειναι μετρημενες,μιας και θα ξαναγυρισεις στις θυγατρικες του γαυρου και η ομαδα μας θα απαλαγει μια και καλη απο εναν μεγαλο βραχνα που την ταλαιπωρει χρονια τωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 20 Φεβ 2015, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

sourmenetes έγραψε:@buffos
1)Αρα δε μας φταιει ο αναστασιαδης που δεν ηρθε εξτρεμ...ο Τδ αποφασιζει.Οταν μιλησε για 3 μεταγραφες ποια ηταν η τριτη θεση???
Οι δημοσιογραφοι οι οποιοι εμεσα πληρωνονται απο τον ΠΑΟΚ ξερουν για ολα,ο λαος ο οποιος πληρωνει για τον ΠΑΟΚ δεν ξερει τιποτα και δεν τον ενημερωσε κανεις.
Σε μια κανονική ομάδα, ο ΤΔ όταν ο προπονητής είναι συνεργάσιμος, θα τον έδιωχνε άμεσα. Εδώ μιλάμε όμως για το ιερό τοτέμ. ΑΑ. Αυτός που δεν μιλάει. Σιωπά και δουλεύει. Απλά φροντίζει να τροφοδοτεί τα τσιράκια του με ότι θέλει να περάσει. Διαρροές των διαρροών αλλά αυτός κύριος. Δεν μιλά. Σιωπά. Αφήνει τους άλλους να πετούν λάσπη και αυτός κάνει τον Βούδα. Απόλυτα χριστιανικό λέμε...

Πως λέμε φοράει παντελόνια, ε καμία σχέση. Μια ζωή τα ίδια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Ρωτησε ο buffos γιατι κανενα δημοσιογραφος δεν τον ρωτησε τι και πως..
και λεω ρωτηστε τον εν λογω δημοσιογραφο,αφου ξερει τοσα και τοσα,για τη σχεση με τον αγγελο δε θα ξερει???
μα αυτο ηταν το προβλημα μου. ενω μπορουσες να αναφερεις πραγματα πολυ πιο ΄΄μυστικα ΄΄ποσταρες γεγονοτα που εχουν γινει μπροστα σε παρα μα παρα πολλα ματια.
μηπως δεν ξερεις οτι κατα την διαρκεια της προετοιμασιας ειναι εκει και οι δημοσιογραφοι (ειναι η μονη περιοδος οπου τους επιτρεπεται να παρακολουθουν της προπονησεις της ομαδας εκτος αποτην μιντια ντει η οποια βεβαια στον ΠΑΟΚ εγινε μονο μια φορα αν θυμαμαι καλα) και βλεπουν και μαθαινουν τα παντα που γινονται εκεινη την περιοδο εκει?
μηπως δεν εχετε/ουμε δει τον βρυζα κατα την διαρκεια παιχνιδιων και τις αντιδρασεις του?

οσο για το γεγονος με το λεωφοριο ειναι χρονια γνωστο.

αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μπορει σε αυτο που θες να πεις να εχεις δικιο αλλα το επιχειρηματολογεις λαθος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:α και που σαι σενιορ αρσενικε κατι τελευταιο πριν σταματησω μια και καλη να ασχολουμε μαζι σου μιας και πραγματικα εισαι πολυ λιγος (περισσοτερο ως ανθρωπος) για να ασχολουμε συνεχεια με την παρτη σου.

αυτα τα εγω δεν παραταω την ομαδα,η ομαδα με εχει αναγκη και αλλες παρομοιες @@ που λες,ηταν ομρφα και πιστευτα την προηγουμενη δεκαετια ή και την προηγουμενη χιλιετια οταν η ομαδα δεν ειχε μαντιλι να κλαψει και δεν ειχε τους πορους ουτε για αποζημιωσεις αλλα ουτε και για αναβαθμισεις.
εκεινα τα χρονια ηταν το μονο ευκολο να το παιξεις ηρωας και να κρυψεις την οποια παοπονητικη σου ανεπαρκεια πισω απο την μασκα του μαγκα ΠΑΟΚτση που βαζει το προσωπικο του συμφερον κατω απο της ομαδας.

τα χρονια ομως αλλαξαν και ηρθε η στιγμη για την ολοκληρωτικη αποκαθηλωση του ψευτικου αυτου προφιλ που χρονια τωρα λανσαρεις στην αγορα.
και ενω γνωριζεις οτι αυτη τη στιγμη κανενας ΠΑΟΚ δεν σε εχει αναγκη,αφου εχει την δυνατοτητα και τους πορους για καποιον πολυ καλητερο ή αν θελεις καλυτερα πολυ πιο πετυχημενο προπονητη απο σενα,εσυ παραμενεις γατζομενος με νυχια και με δοντια πανω στην σαρκα του ΠΑΟΚ αδιαφοροντας για το κακο που κανεις ειτε εντος ειτε εκτος ομαδας λεγοντας απλα οτι εγω δεν παραταω την ομαδα (σιγα ρε κελεπουρι)

ευτυχως για τον ΠΑΟΚ οι μερες σου ως ΠΑΟΚαρχης ειναι μετρημενες,μιας και θα ξαναγυρισεις στις θυγατρικες του γαυρου και η ομαδα μας θα απαλαγει μια και καλη απο εναν μεγαλο βραχνα που την ταλαιπωρει χρονια τωρα
+1926

τουλαχιστον να αφησει και ενα θετικο αυτη η χρονια...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

buffos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:@buffos
Σε μια κανονική ομάδα, ο ΤΔ όταν ο προπονητής είναι συνεργάσιμος, θα τον έδιωχνε άμεσα. Εδώ μιλάμε όμως για το ιερό τοτέμ. ΑΑ. Αυτός που δεν μιλάει. Σιωπά και δουλεύει. Απλά φροντίζει να τροφοδοτεί τα τσιράκια του με ότι θέλει να περάσει. Διαρροές των διαρροών αλλά αυτός κύριος. Δεν μιλά. Σιωπά. Αφήνει τους άλλους να πετούν λάσπη και αυτός κάνει τον Βούδα. Απόλυτα χριστιανικό λέμε...

Πως λέμε φοράει παντελόνια, ε καμία σχέση. Μια ζωή τα ίδια
σε μια κανονική ομάδα 7 χρόνια με ημιμετριο εως κακο έργο δε θα υπήρχε στέλεχος..
Αυτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”