Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Ενα να ξέρεις φτάνει. Δεν δίνεις και για Master of Science 

κάτσε διάβασε. Mod είσαι. Πριν αρχίσεις όμως το διάβασμα πάτα του έναν μπουλο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κάτσε ρε φίλε, τα μισά ούτε εγώ τα ξέρω
- Shivaspace
εγγραφή μέλους με προαπαιτούμενες δύο συστατικές επιστολές..όπως οι περισσότεροι σκοταδιστικοί οργανισμοί, πανεπιστήμια κ.λ.
Ειστε εσεις ΠΑΟΚ και δεν ειμαι εγω επηδη εκφερω τη γνωμη μου κουνια που σας κουναγις εσεις νιωθετε περηφανια λοιπον με την ψηφο στο Μαρινακη οχι εγω δεν νιωθο ρε οταν τον ΠΑΟΚ τον εχω ζηση επαναστατη κατα του ΠΟΚ με ανελεητες σφαγες απο το γαυρο με νωπα ολα αυτα τα τελευταια χρονια εχω ζηση το ΠΑΟΚ εβδομηντα ογδοντα ενεννηντα με περηφανεια και ας μην εχαμε μαντηλι να κλαψουμε ο καθενας οπως το βιωνη που πιστευω στο συνολο του κοσμου αυτη η ψηφος στο δυναστη εκανε κακη εντυπωση κατι εσπασε μεσα στους οπαδους αντε εξυπνακηδες ολοι
εσυ loukas4 που εχεις ζησει σφαγες του γαυρου του, βαζελου τις σφαγες δεν τις εχεις ζησει ? τις χαρτινης τα πουστριλικια δεν τα εχεις ζησει ? τοτε διοικητκα ειμασταν ανισχυροι της πλακας ,τωρα ειμαστε δυνατοι θα περασει το 1-4 και αν ο γαυρος αρχισει τα γνωστα θα του φερθουμε αναλογα .....ντρεπεσε που εχεις επιτελους εναν προεδρο που τους κοιταει στα ματια .....ασε ρε φιλε κανε μας την χαρη.....με αξιωσε ο ΘΕΟΣ να δω πραγματα για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ που ουτε καν φανταζομουν πριν απο το 1972 και μετα που νοιωθω .......

καλα κρασια να εισε καλαeorptol1 έγραψε:εσυ loukas4 που εχεις ζησει σφαγες του γαυρου του, βαζελου τις σφαγες δεν τις εχεις ζησει ? τις χαρτινης τα πουστριλικια δεν τα εχεις ζησει ? τοτε διοικητκα ειμασταν ανισχυροι της πλακας ,τωρα ειμαστε δυνατοι θα περασει το 1-4 και αν ο γαυρος αρχισει τα γνωστα θα του φερθουμε αναλογα .....ντρεπεσε που εχεις επιτελους εναν προεδρο που τους κοιταει στα ματια .....ασε ρε φιλε κανε μας την χαρη.....με αξιωσε ο ΘΕΟΣ να δω πραγματα για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ που ουτε καν φανταζομουν πριν απο το 1972 και μετα που νοιωθω .......![]()
ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε απλως τα βλεπουμε διαφορετικαeorptol1 έγραψε:εσυ loukas4 που εχεις ζησει σφαγες του γαυρου του, βαζελου τις σφαγες δεν τις εχεις ζησει ? τις χαρτινης τα πουστριλικια δεν τα εχεις ζησει ? τοτε διοικητκα ειμασταν ανισχυροι της πλακας ,τωρα ειμαστε δυνατοι θα περασει το 1-4 και αν ο γαυρος αρχισει τα γνωστα θα του φερθουμε αναλογα .....ντρεπεσε που εχεις επιτελους εναν προεδρο που τους κοιταει στα ματια .....ασε ρε φιλε κανε μας την χαρη.....με αξιωσε ο ΘΕΟΣ να δω πραγματα για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ που ουτε καν φανταζομουν πριν απο το 1972 και μετα που νοιωθω .......![]()
μπορεί να φαίνεται off topic, αλλά υπόσχομαι είναι σχετικό το ποστ.
Πριν λίγο καιρό είχα συζήτηση με το γιο και του λέω καλά, εσύ πως και είσαι Μπάγιερν, αυτοί είναι ο ΟΣΦΠ της Γερμανίας.
Μου λέει τι εννοείς;
Εννοώ ότι είναι μια ομάδα φτιαγμένη για να πηγαίνει βρέξει χιονίσει για τον τίτλο και για το Τσουλου. Χώνει χρήμα, μαζεύει παίκτες, κάνει ότι χρειάζεται για τον τίτλο.
Ε, (καλά που ζεις) και ο ΠΑΟΚ τέτοια ομάδα είναι, μου απαντάει.
Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Πέρασε η ΠΑΟΚτσήδικη ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου.
Αλλοιώθηκε το DNA μας θα μπορούσε να πει κάποιος. Όποιος δεν εξελίσεται πεθαίνει θα απαντήσει κάποιος άλλος.
Και για να το κλείσω, πείτε με το χέρι στην καρδιά, δε θα γουστάραμε όλοι να σαρώνουμε ότι καλό παικτάκι έχει η Αθήνα και να το φέρνουμε επάνω; Να στρώσουμε χρυσάφι στα πόδια του Γιωργάκη που είναι βαμμένος γαύρος και να τον κλέψουμε μέσα από την αγκαλιά τους. Είναι όμως ΠΑΟΚ αυτό; Να κάνουμε αυτά που για χρόνια κατηγορούσαμε τους από κάτω;
Πριν λίγο καιρό είχα συζήτηση με το γιο και του λέω καλά, εσύ πως και είσαι Μπάγιερν, αυτοί είναι ο ΟΣΦΠ της Γερμανίας.
Μου λέει τι εννοείς;
Εννοώ ότι είναι μια ομάδα φτιαγμένη για να πηγαίνει βρέξει χιονίσει για τον τίτλο και για το Τσουλου. Χώνει χρήμα, μαζεύει παίκτες, κάνει ότι χρειάζεται για τον τίτλο.
Ε, (καλά που ζεις) και ο ΠΑΟΚ τέτοια ομάδα είναι, μου απαντάει.
Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Πέρασε η ΠΑΟΚτσήδικη ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου.
Αλλοιώθηκε το DNA μας θα μπορούσε να πει κάποιος. Όποιος δεν εξελίσεται πεθαίνει θα απαντήσει κάποιος άλλος.
Και για να το κλείσω, πείτε με το χέρι στην καρδιά, δε θα γουστάραμε όλοι να σαρώνουμε ότι καλό παικτάκι έχει η Αθήνα και να το φέρνουμε επάνω; Να στρώσουμε χρυσάφι στα πόδια του Γιωργάκη που είναι βαμμένος γαύρος και να τον κλέψουμε μέσα από την αγκαλιά τους. Είναι όμως ΠΑΟΚ αυτό; Να κάνουμε αυτά που για χρόνια κατηγορούσαμε τους από κάτω;
Ε όχι.ABOLEYTOI έγραψε:Να κάνουμε αυτά που για χρόνια κατηγορούσαμε τους από κάτω;
Προσπαθούμε να τους κάνουμε ανθρώπους και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο αντί για την αρρώστια που έχουν στο κεφάλι τους , αλλά δύσκολη αποστολή.
Φίλε αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σωστό και μας απασχολεί πολλούς νομίζω, ειδικότερα όσους δεν είμαστε δέκα χρόνων και μάθαμε τον ΠΑΟΚ ως ΑΟΥΤΣΆΙΝΤΕΡ κατατρεγμένο.
Το ίδιο ερώτημα είχε απασχολήσει και το κοινό της Μπαρτσελόνα όταν σε μια φάση είχε πάρει δύο τίτλους σερί πριν αρκετά χρόνια (που να ήξεραν τι ερχόταν) όταν είχε βγει πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τους θέτοντας το ερώτημα "ποια Μπαρτσελόνα θέλουμε".
Κάτι αντίστοιχο περνάμε και εμείς
Στο βωμό της λύτρωσης της δικαίωσης και σε ένα βαθμό της εκδίκησης για όσα περασαμε, πολύς κόσμος το αφήνει να περνάει στο ντουκου
Προσωπικά δε θα μπορούσα να έχω περισσότερο χεσμενους τους τίτλους και τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Όμως σε ευρύτερη κλίμακα το κοινό παρασερνεται
Και θέλει μεγάλη προσπάθεια από τους επικεφαλής, οργανωμένο κόσμο κλπ ώστε να διατηρηθεί ο πυρήνας της φιλοσοφίας και του dna του ΠΑΟΚ
Μεγάλο μου παράπονο, το γεγονός πως πολύς κόσμος με το που ήρθε ο Ιβάν, ΕΣΠΕΥΣΕ να ξεχάσει όλα τα δεινά που περάσαμε και αμέσως αυτοανακηρύχθηκε "πελάτης" της εταιρείας, που έχει "απαιτήσεις" για να στηρίξει.
Σε ότι αφορά το να τους παίρνουμε παίκτες, ή να τρίβουμε στα μούτρα τους τις επιτυχίες ή οτιδήποτε όλο σχετικό με λεφτά και μπριγιαντινη, ευχαριστώ δεν θα παρω
Το ίδιο ερώτημα είχε απασχολήσει και το κοινό της Μπαρτσελόνα όταν σε μια φάση είχε πάρει δύο τίτλους σερί πριν αρκετά χρόνια (που να ήξεραν τι ερχόταν) όταν είχε βγει πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τους θέτοντας το ερώτημα "ποια Μπαρτσελόνα θέλουμε".
Κάτι αντίστοιχο περνάμε και εμείς
Στο βωμό της λύτρωσης της δικαίωσης και σε ένα βαθμό της εκδίκησης για όσα περασαμε, πολύς κόσμος το αφήνει να περνάει στο ντουκου
Προσωπικά δε θα μπορούσα να έχω περισσότερο χεσμενους τους τίτλους και τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Όμως σε ευρύτερη κλίμακα το κοινό παρασερνεται
Και θέλει μεγάλη προσπάθεια από τους επικεφαλής, οργανωμένο κόσμο κλπ ώστε να διατηρηθεί ο πυρήνας της φιλοσοφίας και του dna του ΠΑΟΚ
Μεγάλο μου παράπονο, το γεγονός πως πολύς κόσμος με το που ήρθε ο Ιβάν, ΕΣΠΕΥΣΕ να ξεχάσει όλα τα δεινά που περάσαμε και αμέσως αυτοανακηρύχθηκε "πελάτης" της εταιρείας, που έχει "απαιτήσεις" για να στηρίξει.
Σε ότι αφορά το να τους παίρνουμε παίκτες, ή να τρίβουμε στα μούτρα τους τις επιτυχίες ή οτιδήποτε όλο σχετικό με λεφτά και μπριγιαντινη, ευχαριστώ δεν θα παρω
VfB v2 έγραψε:Quiz αξιοπιστίας. Σου δίνω μάλιστα και διαφορετικές επιλογές.loukas4 έγραψε:Μεγαλη ντροπη μεγαλη κηλιδα η ψηφος στο Μαρινακη κρυωσε ολος ο κοσμος ξενερα δεν μου κανει αισθηση για τιποτα ουτε μεταγραφες ουτε διαρκειας ο Παοκτζης ειχε μια τιμη μια υποληψη και αυτη εσπασε χτες ψηφιζωντας το δυναστη σου που πηγε να σε ριξη στη Β κατηγορια ολα αυτα τα ξεχασαν στη διοικηση του ΠΑΟΚ και ολα τα πανδηνα που εχουμε περαση μια ζωη απο αυτους και αφηστε τη καραμελα των πλευ οφ να παιζουν 4 ομαδες αυτα ειναι σταχτη στα ματια η ιστορια εγραψε κηλιδα ειναι καλυτερα τωρα που κηληδωδηκες απο το να εμεναν τα πλευ οφφ οπως ειναι θα εισουνα καθαρος μονο ντροπη ουτε που με ενδιαφερη αν αρεσουν αυτα που γραφω σε αλλους αυτη ειναι η αληθεια
Τι έκανε ο Βαρέλα που δεν άρεσε στον Ιβάν; Με ποιον πλακώθηκε ο Ζαμπά πριν φύγει; Πως τερματιστηκε στην συνέχεια η συνεργασία του Βραζιλιανου με τον ΠΑΟΚ(τι έκανε ο παίχτης δλδ); Με ποιον είχε αρπατεί ο Ιβιτς ως προπονητής του ΠΑΟΚ και μετέπειτα τον τελείωσε; Πως προπονούσε την ομάδα ο Χούμπ Στέφενς; Ποιον παίχτη του ΠΑΟΚ έχει φτύσει στα μούτρα ο Κούγιας;
Ημέρα και ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ που ο Λούτς είπε το "sign re malaka"! Άντε να σας δώ όλους![]()
Υγ. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει στην εγγραφή και μετά απο ένα λεπτό χωρίς απάντηση , η με λάθος, να ανανεώνεται αυτόματα η σελίδα και να κλειδώνει με έρορ γκουρού μεντιτέισον και ένα κωλοδάχτυλο απο πίσω.
- Shivaspace
αυτή την τακτική το να παίρνεις τους καλύτερους παίκτες απ τους αντιπάλους την είχα ακούσει πρώτη φορά να την εξηγεί..ποιος άλλος?? ο πίνι γκέρσον..
δυναμώνεις εσύ και ταυτόχρονα αποδυναμώνεις τον αντίπαλο..πιο αντιΠΑΟΚ τακτική δεν υπάρχει!
δυναμώνεις εσύ και ταυτόχρονα αποδυναμώνεις τον αντίπαλο..πιο αντιΠΑΟΚ τακτική δεν υπάρχει!
@Equalizer και λοιποί,
προφανώς δεν είμαι ο μόνος που προβληματίζομαι σχετικά με το ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
Θα ήταν ίσως ωραίο να αφιερώνατε μια εκπομπή σχετικά. Το βασικό ερώτημα είναι κατ εμέ, μπορείς να παραμένεις ρομαντικός και ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους ή πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο αν ο στόχος σου είναι το τοπ 20;
προφανώς δεν είμαι ο μόνος που προβληματίζομαι σχετικά με το ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
Θα ήταν ίσως ωραίο να αφιερώνατε μια εκπομπή σχετικά. Το βασικό ερώτημα είναι κατ εμέ, μπορείς να παραμένεις ρομαντικός και ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους ή πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο αν ο στόχος σου είναι το τοπ 20;
Εσυ δεν ήσουν αυτός που έλεγε για σάλιο που δεν υπάρχει και ότι δεν μπορούν να κλείσουν ούτε ελεύθερους? Λογικά δεν μπήκες εδώ μέσα για να δημιουργείς κλίμα.loukas4 έγραψε:Ειστε εσεις ΠΑΟΚ και δεν ειμαι εγω επηδη εκφερω τη γνωμη μου εξυπνακηδες ολοι
Υγ. Το quizακι βλέπω ακόμα δεν το έκανες. Δεν μπορεί να μην ξέρεις ούτε μια ως γνήσιος ΠΑΟΚτ(ζ)ης που είσαι.