Εναρμονιστειτεεεεεε...
Ευχαριστώ που με βοηθάς και με ανεχεσαιKsenitemenos4 έγραψε:@prist64 μα οι εξουσιοδοτημενοι οπως λες ανθρωποι αποφασισαν για το μπαν, δεν αποφασισα εγω , ουτε το επαιξα σεριφης πουθενα...οταν ομως γινεται μια ωραια συζητηση για μεταγραφικα και παικτες και χαβαλες και ερχεται για εκατοστη φορα ο εις και μιλαει για πανερια στη λαικη, συγγνωμη αλλα το θεωρω καθηκον μου να προσπαθησω να του δωσω να καταλαβει οτι δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα του...και δεν του μιλησα ουτε επιθετικα, ουτε και πολλοι αλλοι οπως ο πιλοτος χτες, απλα προσπαθουμε να βοηθησουμε και ο εις αρπαζεται απο τα παντα και νομιζει οτι τον μειωνουμε....αντι να καταλαβει οτι αυτος μειωνει τον εαυτο του πολλες φορες με αυτα που λεει....τεσπα ας το ληξουμε αλλα νομιζω οτι παροτι παραπονιεται ο εις , ολοι δειχνουμε αρκετη διαθεση για βοηθεια και υπομονη προς το προσωπο του....
υγ. και πολυ μπουκοβο!! χαχα
ρε συ dimg4 θελεις να μου πεις ότι το δικό σου ύφος δεν ήταν επιθετικό; ήρεμα παρακαλώ. kgeogoran 64 έγραψε:Από τις 4 Αυγούστου 2016, μόλις 23 μέρες πριν δηλαδή, στην σελίδα 423 του παρόντος topic...RoMaN έγραψε:Επειδή νομίζω ότι δεν το αναφέραμε πουθενά, ο spyretto έφαγε μόνιμο ban.
@Pgetsos...
1...Αυτό το μπαν, παραδείγματος χάριν, γιατί ανακοινώθηκε και μάλιστα γράφοντας "επειδή νομίζω ότι δεν το αναφέραμε πουθενά"?
2...Οι κανόνες που διέπουν το forum που υπάρχουν για να τους ρίξουμε μια ματιά?
Υ.Γ. Προσωπική μου εκτίμηση πάντως είναι ότι: Η ανακοίνωση του μπαναρίσματος του οποιουδήποτε συμφορουμίτη, για όποιο χρονικό διάστημα μάλιστα ισχύει, σε ξεχωριστό μάλιστα ενός moderator post (όπως ακριβώς το παραπάνω παρατιθέμενο), θα ειδοποιούσε πιθανά αρκετό κόσμο εδώ μέσα (ειδικά δε όσους δεν μπαίνουν να γράψουν σε καθημερινή βάση) ότι λείπει κάποιος και θα προστάτευε τον χ,ψ μπαναρισμένο συμφορουμίτη από μεταγενέστερες, ίσως υπερβολικές και πιθανά άστοχες αναφορές στο άτομο του για όσο "λείπει"!!
και εγω σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις κατα λεξη αυτα που γραφω.....ace79grpaok έγραψε:Ευχαριστώ που με βοηθάς και με ανεχεσαιKsenitemenos4 έγραψε:@prist64 μα οι εξουσιοδοτημενοι οπως λες ανθρωποι αποφασισαν για το μπαν, δεν αποφασισα εγω , ουτε το επαιξα σεριφης πουθενα...οταν ομως γινεται μια ωραια συζητηση για μεταγραφικα και παικτες και χαβαλες και ερχεται για εκατοστη φορα ο εις και μιλαει για πανερια στη λαικη, συγγνωμη αλλα το θεωρω καθηκον μου να προσπαθησω να του δωσω να καταλαβει οτι δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα του...και δεν του μιλησα ουτε επιθετικα, ουτε και πολλοι αλλοι οπως ο πιλοτος χτες, απλα προσπαθουμε να βοηθησουμε και ο εις αρπαζεται απο τα παντα και νομιζει οτι τον μειωνουμε....αντι να καταλαβει οτι αυτος μειωνει τον εαυτο του πολλες φορες με αυτα που λεει....τεσπα ας το ληξουμε αλλα νομιζω οτι παροτι παραπονιεται ο εις , ολοι δειχνουμε αρκετη διαθεση για βοηθεια και υπομονη προς το προσωπο του....
υγ. και πολυ μπουκοβο!! χαχα