Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από simba »

MANIAKOS έγραψε:EMAIL: info@paokfc.gr

Μεχρι κ λινκ για μειλ δίνω κατάντια
:lol: :opaokara:

Εναρμονιστειτεεεεεε...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

@prist64 μα οι εξουσιοδοτημενοι οπως λες ανθρωποι αποφασισαν για το μπαν, δεν αποφασισα εγω , ουτε το επαιξα σεριφης πουθενα...οταν ομως γινεται μια ωραια συζητηση για μεταγραφικα και παικτες και χαβαλες και ερχεται για εκατοστη φορα ο εις και μιλαει για πανερια στη λαικη, συγγνωμη αλλα το θεωρω καθηκον μου να προσπαθησω να του δωσω να καταλαβει οτι δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα του...και δεν του μιλησα ουτε επιθετικα, ουτε και πολλοι αλλοι οπως ο πιλοτος χτες, απλα προσπαθουμε να βοηθησουμε και ο εις αρπαζεται απο τα παντα και νομιζει οτι τον μειωνουμε....αντι να καταλαβει οτι αυτος μειωνει τον εαυτο του πολλες φορες με αυτα που λεει....τεσπα ας το ληξουμε αλλα νομιζω οτι παροτι παραπονιεται ο εις , ολοι δειχνουμε αρκετη διαθεση για βοηθεια και υπομονη προς το προσωπο του....

υγ. και πολυ μπουκοβο!! χαχα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ksenitemenos4 έγραψε:@prist64 μα οι εξουσιοδοτημενοι οπως λες ανθρωποι αποφασισαν για το μπαν, δεν αποφασισα εγω , ουτε το επαιξα σεριφης πουθενα...οταν ομως γινεται μια ωραια συζητηση για μεταγραφικα και παικτες και χαβαλες και ερχεται για εκατοστη φορα ο εις και μιλαει για πανερια στη λαικη, συγγνωμη αλλα το θεωρω καθηκον μου να προσπαθησω να του δωσω να καταλαβει οτι δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα του...και δεν του μιλησα ουτε επιθετικα, ουτε και πολλοι αλλοι οπως ο πιλοτος χτες, απλα προσπαθουμε να βοηθησουμε και ο εις αρπαζεται απο τα παντα και νομιζει οτι τον μειωνουμε....αντι να καταλαβει οτι αυτος μειωνει τον εαυτο του πολλες φορες με αυτα που λεει....τεσπα ας το ληξουμε αλλα νομιζω οτι παροτι παραπονιεται ο εις , ολοι δειχνουμε αρκετη διαθεση για βοηθεια και υπομονη προς το προσωπο του....

Ευχαριστώ που με βοηθάς και με ανεχεσαι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Επειδή νομίζω ότι δεν το αναφέραμε πουθενά, ο spyretto έφαγε μόνιμο ban.
Από τις 4 Αυγούστου 2016, μόλις 23 μέρες πριν δηλαδή, στην σελίδα 423 του παρόντος topic...

@Pgetsos...
1...Αυτό το μπαν, παραδείγματος χάριν, γιατί ανακοινώθηκε και μάλιστα γράφοντας "επειδή νομίζω ότι δεν το αναφέραμε πουθενά"?

2...Οι κανόνες που διέπουν το forum που υπάρχουν για να τους ρίξουμε μια ματιά?

Υ.Γ. Προσωπική μου εκτίμηση πάντως είναι ότι: Η ανακοίνωση του μπαναρίσματος του οποιουδήποτε συμφορουμίτη, για όποιο χρονικό διάστημα μάλιστα ισχύει, σε ξεχωριστό μάλιστα ενός moderator post (όπως ακριβώς το παραπάνω παρατιθέμενο), θα ειδοποιούσε πιθανά αρκετό κόσμο εδώ μέσα (ειδικά δε όσους δεν μπαίνουν να γράψουν σε καθημερινή βάση) ότι λείπει κάποιος και θα προστάτευε τον χ,ψ μπαναρισμένο συμφορουμίτη από μεταγενέστερες, ίσως υπερβολικές και πιθανά άστοχες αναφορές στο άτομο του για όσο "λείπει"!!
ρε συ dimg4 θελεις να μου πεις ότι το δικό σου ύφος δεν ήταν επιθετικό; ήρεμα παρακαλώ. kgeo
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αφου κ εσυ ξερεις τωρα οτι θα σου απαντησει..
κ οχι τπτ αλλο του βρηκες κ ετερο ημισυ κ θα σου απαντησουν 2.
deathmatch οσμιζομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 27 Αύγ 2016, 15:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εχω κανει διατασεις και ειμαι σε fight mode οπως η παε στα βιντεο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

που πα ρε καραμητρο.σε αλλες κατηγοριες παιζετε.
υγ.εγω παντως παιζει να καταφερα να τον κανω να με ιγκνορισει.
επικ γουιν ιζ επικ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

@ aquila
Oτι αριθμει το φορουμ 20.000 μελη,αν και υπολογιζω καμμιά 200ρια που γραφουν συχνα,
νομιζω οτι απο μονο του κατι λέει,για καθαρα οπαδικο φορουμ.
Το πως λειτουργει ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις μεσα σε ενα μηνα.
Για τις ποινες απ' οτι προσεξα αλλοτε ανακοινωνονται,αλλοτε οχι.
Σε γενικες γραμμες μια χαρα το βλεπω.
απο την αλλη,εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
Ποιο ειναι το καλυτερο ομως?
Αυτο που πιστευουν αυτοι που "ματωσανε" να το στησουνε"?
Αυτοι που τρεχουν να λυσουν το οποιο τεχνικο προβλημα παρουσιαστει βαζοντας το χερι στην τσεπη?
Αυτοι που εθελοντικα και αφιλοκερδως τρωνε το χρονο τους για να κρατανε τις "ισορροπιες"?
Εμεις που κανουμε την καβλα μας και εχουμε αναγνωστικο κοινο χαρη στους παραπανω?
Μεγαλη κουβεντα σηκωνει εδω.
Απ' οτι ειδα στην πρωτη σελιδα του φορουμ,εχει ενα τοπικ που λεει καποια πραγματα
για το πως πρεπει να γραφουμε,για καινουρια τοπικ,για την υπογραφη μας και τετοια διαφορα.
Πιστευω οτι αν ακολουθησουμε αυτα τα απλά πραγματα που μας ζητανε, μπαινει ενας καλος μπουσουλας για την συνεχεια.
Το να πουμε τι θα μας αρεσε κ.λ.π.εχει καποιο νοημα για την οικονομια της συζητησης,αλλά μεχρι εκει.

Αυτοι που "τρεχουνε" το φορουμ σιγουρα εχουν κανει τις επιλογες τους
αυτο που μενει σε μας ειναι αφ οσον μας αρεσει να συνεχισουμε να συμμετεχουμε
ή αν δεν μας αρεσει να ψαξουμε να βρουμε αυτο που μας ταιριαζει
ή ακομη ακομη να κανουμε το δικο μας φορουμ οπως εκαναν αυτοι που
εστησαν το paokmania.
Το paokκατι.gr ή οτι αλλο paok... μας ερθει.

Ολα τ' άλλα ειναι για λαικη καταναλωση και να 'χαμε να λεμε.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ace79grpaok έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:@prist64 μα οι εξουσιοδοτημενοι οπως λες ανθρωποι αποφασισαν για το μπαν, δεν αποφασισα εγω , ουτε το επαιξα σεριφης πουθενα...οταν ομως γινεται μια ωραια συζητηση για μεταγραφικα και παικτες και χαβαλες και ερχεται για εκατοστη φορα ο εις και μιλαει για πανερια στη λαικη, συγγνωμη αλλα το θεωρω καθηκον μου να προσπαθησω να του δωσω να καταλαβει οτι δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα του...και δεν του μιλησα ουτε επιθετικα, ουτε και πολλοι αλλοι οπως ο πιλοτος χτες, απλα προσπαθουμε να βοηθησουμε και ο εις αρπαζεται απο τα παντα και νομιζει οτι τον μειωνουμε....αντι να καταλαβει οτι αυτος μειωνει τον εαυτο του πολλες φορες με αυτα που λεει....τεσπα ας το ληξουμε αλλα νομιζω οτι παροτι παραπονιεται ο εις , ολοι δειχνουμε αρκετη διαθεση για βοηθεια και υπομονη προς το προσωπο του....

Ευχαριστώ που με βοηθάς και με ανεχεσαι
και εγω σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις κατα λεξη αυτα που γραφω.....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@barlow
ώρες ώρες, απορώ. :mrgreen:

@priest64
δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ, αλλά μπορώ να πώ ότι αν υπάρχει κάτι δεδομένο, είναι ότι δεν ξέρεις πως είναι το να διαχειρίζεσαι, αν δεν το κάνεις πρώτα. Και δεν μιλώ προσωπικά, αλλά αόριστα.

Τώρα, κάποια θέματα ένα ένα με τη σειρά και αριθμημένα :

1. Ναι, υπήρχε ενα θέμα όπου αναφερόντουσαν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια κανόνες του φόρουμ αλλά πλέον βγάζει 404 error και έχουμε... ¨ξεμείνει" με το βασικό κορμό αυτών, όπως αναγράφονται απο τον ίδιο τον Stallion στο πρώτο τόπικ που εμφανίζει κάθε φορά που μπαίνουμε στο foroum.

2. Οχι, δεν αναφέρονται πουθενά "συγκεκριμένες ποινές για συγκεκριμένα παραπτώματα" και κατα την άποψη μου είναι απολύτως λογικό. Απο τη στιγμή μάλιστα που η τεχνολογία μας δίνει δυνατότητα για ταχύτερη συζήτηση και λήψη κοινών αποφάσεων, πολλές απο τις αποφάσεις σχετικά με την απομάκρυνση ή ακόμα και επιβράβευση μελλών του φόρουμ λαμβάνονται συλλογικά. Επίσης, θεωρώ ότι το φορουμ αυτό είναι αν μη τι άλλο αρκετά ανεχτικό σε διάφορες καταστάσεις και συμπεριφορές, πάντα βέβαια υπάρχει και ένα όριο στην ανοχή.

4. Οι αποφάσεις απομάκρυνσης ενός μέλους τις περισσότερες φορές κοινοποιούνται, είτε σε επεξεργασία κάποιας δημοσίευσης είτε με κάποια νέα δημοσίευση ενός moderator. Κάτι που όμως δεν είναι "υποχρεωτικό", ειδικά όταν έχει προηγηθεί κάποια ξεκάθαρη προειδοποίηση.

4α/ ούτε θέλω να νουθετήσω ούτε τίποτα παρόμοιο. λές και είμαι εγώ κάποιος που πολλάκις δεν το έχει κάνει, έστω ακούσια. αλλά η τάση για ρεβανσισμό σε κάθε ευκαιρία, μόνο θετικά δεν συνεισφέρει. ίσως και λιγότερο απο τη μή αποδοχή κάποιου όποιου λάθους.

υγ: ace, δηλαδή τώρα τι έγινε; όλα οκ, ήρθαν οι παίχτες νωρίς νωρίς και τώρα τι; επειδή υπάρχει άγνοια στον τύπο αλλά και φουλ αρδιες για τους αντιπάλους μας πιάνει ταραχή και παροξυσμός; χαλάρωσε γιατί θα έρθει κανα μπαμ και θα είσαι μπαν και θα δεις εκεί παροξυσμό. :lol: 8-)
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Prist εγω μια προταση εκανα που κατα τη γνωμη μου θα βοηθούσε κυριως τους μοντς, ουτε την επιβάλλω σε κανεναν ουτε περιμενω να εφαρμόσει κανεις κατι αν δε θελει. Εκτος κι αν θεωρεις οτι ουτε προταςεις βελτιωςης δεν πρεπει να κανουμε επειδη δεν ειμαςτε μοντερειτορς και δεν πονάμε το φορουμ. Αν δεν αρεσει η προταση ας πανε παρα κατω απλα πραγματα. Σε γενικές γραμμές παντως οταν υπαρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ειναι πιο δυςκολο να ξεφύγεις και πιο ευκολο για τον καθένα να κατανοεί που βρίσκονται τα ορια. Επισης ειναι πολυ δυσκολότερο για τον καθένα να σου πει με αδικησες οταν ακολουθείς μια Στάνταρντ διαδικασία για ολους.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με τι απορεις
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τη καρδιά σου βρε κουτέ. :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4